Hiç arkadaşım yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi whshw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Isteksizlik veya art niyeti haric tutarak demistim zaten. Hep size gelip bir kere kendisine çağırmayan insan bu kapsama giriyor.

O yüzden genelleme yapmadan kisiye ve duruma gore degerlendirmek gerekiyor.

Insanlarin arkadaslik anlayisi ve iliski dinamikleri kendilerine gore degisiyor sonuç olarak.

Evet ,son derece katılıyorum

Asıl biz sizle arkadaş olalım anlattığınız hikayede bir arkadaşta bende vardı. Kızı artık evime çağırmıyorum diye muhabbetimiz kalmadı
Aynı bölgede yaşasak olalım ,ben de sizden elektrik aldım zaten ,tarz olarak benziyoruz sanki

Hangi il şaka bir yana birbirimize kazık atmak yok ama
Aslaa ,hayatımda hiçç kimseye kazık atmadım .Yükselen,ay ya da güneş burçlarınızdan biri kesin toprak elementi değil mi? Tarz olarak çok yakınız da il olarak bilemiyorum ,Ege bölgesi burası .Orası neresi

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama ben ev gezmesinden, evde yemek icmekten vs hic hoslanmiyorum. Belki disarda bir program yapip davet etseniz her sey daha kolay olur.

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama ben ev gezmesinden, evde yemek icmekten vs hic hoslanmiyorum. Belki disarda bir program yapip davet etseniz her sey daha kolay olur.
Yok yok sonrasında aradım dışarı için plana davet ettiklerim oldu. Yine de sonuç bu maalesef

Bir insanın nasıl hiç arkadaşı olmaz anlamıyorum. Kesinlikle öz eleştiri yapılması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Ben ekstra çaba harcamam ama çok kolay arkadaş edinirim. Sohbeti sarmayan,alıngan, mız mız, sürekli karşılık bekleyen, kasım kasım kasılan tipler arkadaş edinemez. Mesela sen onu ağırlarsın mükemmel ama belkide kasıntı gelir ve o seni ağırlamak istemez.
Sohbet ettim dersin ama sohbetin bomboştur sarmaz vs gibi.

Bu sırada bankada kredi işlemim için işlem yapan kadınla laf lafı açması sonucu arkadaş olmam ve güncelde her hafta pilatese gitmemiz benim arkadaşlıktaki max çabam bence enerji tutması da çok önemli.

Ama konuda bahsettiğim gibi karşılıklı olarak gayet hoş sohbetler edildi. Yoksa zaten kötü vakit geçirildi der geçersin. Bence siz arkadaşlık etmeye gönlü olan birilerine denk gelmişsiniz.

Bir yıldır benim kafam insan kaldırmıyor. Akrabalar dahil. sadece futursuzca birbirimizle dalga geçip zorbaladığımız ,gözümüzden yaş gelene kadar gülüp eğlendiğimiz 2 arkadaşımla görüşüyorum .,çünkü onlarlayken ; "x benim ne demek istediğimi anlar" rahatlığı var. Diğer arkadaşlar akrabalar arayınca bile telefonu açasım gelmiyor ,ruhum daralıyor. Hayat yeterince zorken oturup dert dinlemek, sitem duymak ,yemek tarifi konuşmak , çocuklardan yakınmak/övünmek vs vs İstemiyorum. Sizin çevreniz de böyle olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…