Hiç beklemezdim bu kadar kötü olabileceğini...

Ben görüşemediğimiz için biraz sitem ettiğimde bana ne demişti biliyor musunuz kızlar?
Ben evlenmeden sana dokunmuyorum sabrediyorum, sen de bu konuda sabredeceksin.
Bu sözünü bile yuttum sineye çektim ben... Ah ne salaklıklar ettim :14:

Ben görüşemediğimiz için biraz sitem ettiğimde bana ne demişti biliyor musunuz kızlar?

Sanki lutfetmiş... O kim ki sana dokunacak??? Cüretine bak.
Kesinlikle avatarındaki hareketi haketmiş edepsiz.

Canım acaba hastalığım yüzünden mi böyle yaptı ki? Hani ben şıp diye çocuk istesem olmaz. yani pcoslular için hemen hamile kalmak hediye gibi birşey. Bazısı yıllarca çocuk sahibi olamayabiliyor. O yüzden mi böyle davrandı diyorsun? :26:[/QUOT

sanırım öyle yapmış canım ama çok şükür senin başına kakılcak bir olay değil ama o böyle davranarak kendi değerini göstermiş yolu açık olsun :6:

Sanki lutfetmiş... O kim ki sana dokunacak??? Cüretine bak.
Kesinlikle avatarındaki hareketi haketmiş edepsiz.

Ya işte kızlar herkes iyi niyetli olmuyor. Ben kendim gibi sandım. Ben ona fırsat gözü ile bakmadım. Ben ona umut gözü ile baktım. Hayatımın ışığı, anlamı gözü ile baktım. O ise kendini yüksekten gördü beni küçümsedi. :ssz:

Canım acaba hastalığım yüzünden mi böyle yaptı ki? Hani ben şıp diye çocuk istesem olmaz. yani pcoslular için hemen hamile kalmak hediye gibi birşey. Bazısı yıllarca çocuk sahibi olamayabiliyor. O yüzden mi böyle davrandı diyorsun? :26:[/QUOT

sanırım öyle yapmış canım ama çok şükür senin başına kakılcak bir olay değil ama o böyle davranarak kendi değerini göstermiş yolu açık olsun :6:

Yani evet olabilir, bunun için bile böyle davranmış olabilir. Ama keşke açık açık bu yüzden seni istemiyorum diyebilseydi. İkinci defa terketmesi ile bu kadar üzmezdi beni.

Bu ne ya?:53:
Demek ki görüşmediğiniz o zamanlarda dokunabildiği başka kızlara zaman ayırıyordu.
Boşver üzülmeye bile değmez.

Bana taşra kızısın, Oxford mezunu gibi davranma, alçak gönüllü ol falan dedi dün. Herşey aklımda kızlar çivi gibi saplanıyor beynime...

Sorun sende değil güzel kardeşim.

Yol ver o adama.Yüzüne bile bakma.

Gencecik yaşında daha çok dert sahibi yapar o seni.

Yazık etme kendine.

Çalış,didin,kendin gel bir yerlere.

Gördüğüm kadarıyla da öyle yapma yolundasın.:nazar:

Merhaba kızlar. Dün gece çok büyük bir şok yaşadım. Hala kendime gelemedim. Aklımı tam toparlayamıyorum o yüzden kusura bakmayın şimdiden yazacaklarım konusunda...

Ben zaten bu aralar sıkıntılıyım. Okul bitti, iş derdine düştüm, iş arıyorum. Buna canım zaten sıkkın. Ayriyeten pcos diye bir hastalıkla uğraşıyorum. Ağzıma lokma atsam kilo alacağım diye mutsuz oluyorum. İnsülin direnci olayı yüzünden güzelim tatlılara elimi sürmemem gerekiyor falan. Bunlar zaten var olan sıkıntılarımdı.

Dün geceki olaydan sonra yıkıldım. Az evvel şu hormon haplarının hepsini bir içsem diye düşünürken kendimi bulunca buraya yazmaya karar verdim.

Sorun erkek arkadaşım, yani artık eski erkek arkadaşım... Ben buna bir sene kadar evvel çok aşık oldum. İtiraf etmem uzun sürdü. Neyse işte çıkmaya başladık. 1 hafta kadar kısa bir sürede beni başkası için terketti.( Hala inkar ediyor öyle değil diyor.)

Bana beni sevmediğini, üzülmemem için kabul ettiğini ama daha fazla devam edemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine ben üzüldüm ettim ama zamanla olayı kabullendim. Neyse bir süre görüşmedik.

Sonra bana tekrar yaklaştı. Bir şekilde yine başladık. Ama ben ona güvenmiyordum. Geçmişteki olaydan ötürü. Bu defa daha ciddi düşünüyorum falan dedi, evlilikten falan bahsetti. Gerek hazır olmayışımız, iş okul meseleleri, gerek benim güven sorunum dolayısı ile ben erteliyorum hep.

Dün gece de işte bu sorundan ötürü ağır konuştu bana. Yok çok yüksek tahsilin de yok, yok işte çok önemli birinin kızısın sanki. Ne bu havalar falan diye laflar etti. Kısacası beni küçümsedi. Senin koşarak bana gelmen gerekirdi falan dedi. Kızlar insanların kalitesi okuduğu okulla, babasının parası ile falan mı ölçülüyor? Ben çok yaralandım. Çok üzgünüm. Kendimi çok kötü hissediyorum bana yardım edin :5::5:

size bu lafları söyleyenin size olan sevgisinden şüphe ederim..
biri bana bunları söyleyecek, anında tekmeyi basarım kusura bakmasın :20:

çok merak ettim kendisi ne mezunuymuş?
bu ne kendini beğenmişlik.hiç üzülme kurtulmuşsun.
evlendikten sonra daha odun olurdu.fazla çekmeden kurtulmussun.
gözün aydın :46:

Demek ki görüşmediğiniz o zamanlarda dokunabildiği başka kızlara zaman ayırıyordu.

Bilmiyorum görüşmediğimiz zamanlarda ne yapıyor ama işte çok ağır şeyler söyledi. Tek bana da değil aileme de laf uzattı. "Çok önemli kişiler" olmadıkları için benim naz yapmam yanlışmış. Benim koşa koşa ona gitmem lazımmış. Yani ben ona giderek çıtayı yükselteceğim. Ah ne kadar sığ bir düşünceee:53:

canım, eğer sen onu küçümseyecek hiçbir şey yapmadıysan ve o kendi kendine bu triplere girdiyse özgüven eksikliği vardır bu erkekte ve arkana bakmadan kaç derim, sebebini kısaca anlatabilirim benim babam da böyle bir insandı ve annemi çok üzdü eğitim seviyeleri farklıda olsa annem çok çok iyi bir kadındı çocuklarına bile bağıramazdı babam aşağılardı onu haketmediği halde, sebebini çok iyi anlıyorum şuanda çevresinden saygı görmediği için yapıyordu bunu, etrafındakiler onu takmadıkları için bizden ona zorla saygı duymamızı bekliyordu, sen ve ilerdeki hayatın çocukların açısından çok yanlış bir seçim olur bu, tekrar barışmayı düşünme derim o kişiliğini psikolojik bozukluğunu ortaya koymuş bile, sen hasta falan değilsin hasta olan o unutma, çocuğun olmasa nolur hem? çocuk içinmi evleniyor insanlar sence birlikte yaşlanmak içinmi? benim çocuğum olmazsa evlat edinirim başka bir miniğin umudu olurum oda benim umudum olur ama asla eksik hissetmem Allah ın takdiri derim, benim elimden gelen nedir ki üzüleyim? sıkma canını ve en büyük Allah tır şükredilecekse ona şükredilir, ben eşimi bana nasip ettiği için Allah a şükrediyorum, eşime şükretmiyorum sağol benle evlendin yoksa napardım ya demiyorum, böyle saçmalık olmaz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.

Sorun sende değil güzel kardeşim.

Yol ver o adama.Yüzüne bile bakma.

Gencecik yaşında daha çok dert sahibi yapar o seni.

Yazık etme kendine.

Çalış,didin,kendin gel bir yerlere.

Gördüğüm kadarıyla da öyle yapma yolundasın.:nazar:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, tavsiyeleriniz için.
Evet çalışmak istiyorum artık. Kendime kendim bakmak istiyorum.
Onu da hayatımdan çıkaracağım tabi bunları yaparken...

Ya işte kızlar herkes iyi niyetli olmuyor. Ben kendim gibi sandım. Ben ona fırsat gözü ile bakmadım. Ben ona umut gözü ile baktım. Hayatımın ışığı, anlamı gözü ile baktım. O ise kendini yüksekten gördü beni küçümsedi. :ssz:

Aynaya baksın da küçümsenecek adam görsün gözü.

Bir de keşke sana 'Taşra kızısın, sanki Oxford mezunu musun!'
dediğin de ''Sen Harvard bitirdin sanki, çok konuşma.
Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır, diye sana bakarak söylenmiş.''
deseydin. Çok sinirlendim. :31::31::31:

çok merak ettim kendisi ne mezunuymuş?
bu ne kendini beğenmişlik.hiç üzülme kurtulmuşsun.
evlendikten sonra daha odun olurdu.fazla çekmeden kurtulmussun.
gözün aydın :46:

Kendisi teknik üniversitede okuyor ya ondan havası canım. :ssz:
Ben 2 yılllığım ondan küçümsedi herhalde. Ama ben de lisans tamamlayacağım yani bu sene... Ondan çok geri kalmayacaktım ki zaten...

terbiyesiz denyo.....
bırak güzelim üzülmene bile gerek yok böylesi için...

canım, eğer sen onu küçümseyecek hiçbir şey yapmadıysan ve o kendi kendine bu triplere girdiyse özgüven eksikliği vardır bu erkekte ve arkana bakmadan kaç derim, sebebini kısaca anlatabilirim benim babam da böyle bir insandı ve annemi çok üzdü eğitim seviyeleri farklıda olsa annem çok çok iyi bir kadındı çocuklarına bile bağıramazdı babam aşağılardı onu haketmediği halde, sebebini çok iyi anlıyorum şuanda çevresinden saygı görmediği için yapıyordu bunu, etrafındakiler onu takmadıkları için bizden ona zorla saygı duymamızı bekliyordu, sen ve ilerdeki hayatın çocukların açısından çok yanlış bir seçim olur bu, tekrar barışmayı düşünme derim o kişiliğini psikolojik bozukluğunu ortaya koymuş bile, sen hasta falan değilsin hasta olan o unutma, çocuğun olmasa nolur hem? çocuk içinmi evleniyor insanlar sence birlikte yaşlanmak içinmi? benim çocuğum olmazsa evlat edinirim başka bir miniğin umudu olurum oda benim umudum olur ama asla eksik hissetmem Allah ın takdiri derim, benim elimden gelen nedir ki üzüleyim? sıkma canını ve en büyük Allah tır şükredilecekse ona şükredilir, ben eşimi bana nasip ettiği için Allah a şükrediyorum, eşime şükretmiyorum sağol benle evlendin yoksa napardım ya demiyorum, böyle saçmalık olmaz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.

Amin canım, inşallah hakettiğim ve beni hakeden biri ile olurum bundan sonra. Ve evet haklısın bu adam da aynı senin baban gibi. Ben evliliği kabul etmedim diye yaptı...

Aynaya baksın da küçümsenecek adam görsün gözü.

Bir de keşke sana 'Taşra kızısın, sanki Oxford mezunu musun!'
dediğin de ''Sen Harvard bitirdin sanki, çok konuşma.
Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır, diye sana bakarak söylenmiş.''
deseydin. Çok sinirlendim. :31::31::31:

Canım o anda dondum yani aklıma hiç birşey gelmedi ki. Zaten küçümsediğini bile kabul etmedi. Doğruyu söylüyormuş o...
Hani bir arkadaş vardı kocası olmayan! kiloları yüzünden sürekli kadıncağızı aşağılayıp mutsuz ediyordu...
Ben ona çok üzülmüştüm ama benim başımdaki de ondan farksız çıktı...:5:

o karakterdeki bi insan sen oxford okumuş olsaydın da bu sefer iyiki bi okul okudun çok ukalasın filan diye seni ezmeye kalkardı
çünkü kendisi ezik, aşağılık kompleksi var. bnm eski erkek arkadaşım kavga ettiğimiz zamanlarda senin kafan nası basmıyo bu okulları nası okudun derdi çok sinirlenince, kavgalarımız da tamamen onun sorumsuzlugundan oluyodu yani şuan düşündüğümde nefret ediyorum ondan ve senin daha iyisini hak ettiğine inanıyorum tüp bebekle filan hamile kalırsın nolcakki

Son düzenleme:
Back
X