Hiç beklemezdim bu kadar kötü olabileceğini...

erkek arkadaşın güven vermiyor canım seni daha önce başka bir kız için bırakmış birinden hayır gelmez:50:
ayrıca konuşma tarzı da kabul edilir değil seni evlenmeye bu şekilde mi ikna edecekmiş çok komik:19:
bence ayrılık kararından vazgeçme:31:

Asla! Ben bensem eğer ona dönmem. Allah beni kahretsin ona dönersem o kadar söylüyorum.:31:

Asla! Ben bensem eğer ona dönmem. Allah beni kahretsin ona dönersem o kadar söylüyorum.:31:

canım büyükte konuşma ama dönmemeye çalış.
bir de anlamadım şimdi sen 1 yıl plotanik sevdin sonrasında çıkmaya başladınız 1 hafta sonra ne kadar ayrı kaldınız ve ayrı kaldıktan sonra ne kadar süre daha devam ettiniz?

canım büyükte konuşma ama dönmemeye çalış.
bir de anlamadım şimdi sen 1 yıl plotanik sevdin sonrasında çıkmaya başladınız 1 hafta sonra ne kadar ayrı kaldınız ve ayrı kaldıktan sonra ne kadar süre daha devam ettiniz?

Bir kaç ay platonik, sonra açıldım, sonra 1 hafta beraberlik , sonra terketme, sonra işte bu durumlar canım:55:

gerizeekali kendisi yüksek görenler sonradan yere yapışır herhalde haberi yok kazmanın :37::37::37::37:
sıkma canını bi gerzek için karşına kimler çıkar şaşırırsın sboşver akma
HAYAT YAŞAYANA GÜZEL............

1 haftada iyi evlenmeyi düşünmüş =)
senin daha öncesinden sevdiğini biliyor muydu sen mi açıldın

Yok canım o ilk beraberliğimiz 1 hafta, sonra beni terketti, sonra tekrar barıştık. şimdi 1 aydan fazla oldu :D
Evet ilkinde ben açıldım:ssz:

sana büyük iyilik etmiş gerçek yüzünüü göstermiş yol yakınkenn tşk etmelisinn şimdii onu rahatça unutabılırsın hemde iğrenerekk :113::113::113::113::113:

Ne bu erkeklerin her dedigini, her yaptigini onemseme huyumuz ya? Kadin oldugumuz icin mi boyleyiz anlamiyorum ki? su hale bak, su ilaclarin hepsini icsem diye intihari bile dusunmus kiz. Densizin tekiymis iste eski erkek arkadasin. Saygi duymadiklari kizlara karsi boyle olabiliyor bu erkek turu! cok onemsememek lazim bunlari amann..

Bosver su akar yolunu bulur. Bende senin durumundayim kismen. Okul bitmek uzere ve is bulucammi, bulamayacak miyim, bulursam nasil bi is olacak diye dusunup duruyorum. Dertlenip durmaya aslinda gerek yok, ben elimden geleni yapayim da gerisi Allah in takdiri..

Ne bu erkeklerin her dedigini, her yaptigini onemseme huyumuz ya? Kadin oldugumuz icin mi boyleyiz anlamiyorum ki? su hale bak, su ilaclarin hepsini icsem diye intihari bile dusunmus kiz. Densizin tekiymis iste eski erkek arkadasin. Saygi duymadiklari kizlara karsi boyle olabiliyor bu erkek turu! cok onemsememek lazim bunlari amann..

Bosver su akar yolunu bulur. Bende senin durumundayim kismen. Okul bitmek uzere ve is bulucammi, bulamayacak miyim, bulursam nasil bi is olacak diye dusunup duruyorum. Dertlenip durmaya aslinda gerek yok, ben elimden geleni yapayim da gerisi Allah in takdiri..

öyle de canım işte pratikte öyle olmuyor malesef. Çok berbat bir gün geçirdim:ssz:

Merhaba kızlar. Dün gece çok büyük bir şok yaşadım. Hala kendime gelemedim. Aklımı tam toparlayamıyorum o yüzden kusura bakmayın şimdiden yazacaklarım konusunda...

Ben zaten bu aralar sıkıntılıyım. Okul bitti, iş derdine düştüm, iş arıyorum. Buna canım zaten sıkkın. Ayriyeten pcos diye bir hastalıkla uğraşıyorum. Ağzıma lokma atsam kilo alacağım diye mutsuz oluyorum. İnsülin direnci olayı yüzünden güzelim tatlılara elimi sürmemem gerekiyor falan. Bunlar zaten var olan sıkıntılarımdı.

Dün geceki olaydan sonra yıkıldım. Az evvel şu hormon haplarının hepsini bir içsem diye düşünürken kendimi bulunca buraya yazmaya karar verdim.

Sorun erkek arkadaşım, yani artık eski erkek arkadaşım... Ben buna bir sene kadar evvel çok aşık oldum. İtiraf etmem uzun sürdü. Neyse işte çıkmaya başladık. 1 hafta kadar kısa bir sürede beni başkası için terketti.( Hala inkar ediyor öyle değil diyor.)

Bana beni sevmediğini, üzülmemem için kabul ettiğini ama daha fazla devam edemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine ben üzüldüm ettim ama zamanla olayı kabullendim. Neyse bir süre görüşmedik.

Sonra bana tekrar yaklaştı. Bir şekilde yine başladık. Ama ben ona güvenmiyordum. Geçmişteki olaydan ötürü. Bu defa daha ciddi düşünüyorum falan dedi, evlilikten falan bahsetti. Gerek hazır olmayışımız, iş okul meseleleri, gerek benim güven sorunum dolayısı ile ben erteliyorum hep.

Dün gece de işte bu sorundan ötürü ağır konuştu bana. Yok çok yüksek tahsilin de yok, yok işte çok önemli birinin kızısın sanki. Ne bu havalar falan diye laflar etti. Kısacası beni küçümsedi. Senin koşarak bana gelmen gerekirdi falan dedi. Kızlar insanların kalitesi okuduğu okulla, babasının parası ile falan mı ölçülüyor? Ben çok yaralandım. Çok üzgünüm. Kendimi çok kötü hissediyorum bana yardım edin :5::5:

Öncelikle çok çok çok geçmiş olsun, o ne illet bir hastalıktır bilirim. 2 yılda atlattım bende, çabalaman şart canım, yoksa bütün hayatına yapışır bu illet:34:

Beni yolda bırakan biri, ne sebeble geri dönerse dönsün kabul etmem.Her ilişki bitebilir ama ikinci deneme de ilkinden kötü biter o kesin.

Tahsilin yok, önemli birinin kızı değilsin, bana koşarak gelmen lazım falan diyen birinin tahsilini, babasını ve tabi kendisini çok merak ettim inan. Her kız babası özeldir ve sen baban için çok önemlisin, sana yapılanları kabul etsen bile babana yapılan bu hakareti kabul etme derim. Şu an beraber yaşadığım, sevdiğim adam babama şaka yoluyla dahi en ufak bir laf etse yüzüne bakmam, yakarım gemileri :34: Dünyada erkek mi yok, sizden önce hiç seven olmadı mı, Seven bir başkasını sevemedi mi???

PArdon ama kendi neymiş ? Cumhurbaşkanının oğlu falan mı ? Nedir bu kendini üstün görme sevdası .. ay çok sinirlendim valla.. Senin yerinde olsam 1 dk durmam tekmeyı atardım. ( nasılsa olmayacak bi iş ) bu adamla evlenmeyi falan düşünmüyorsun değilmi ? . . Gururuna laf ettirme canım .. Ağır konuşmuş olabilirim ama gerçekten sinirlendim . Kendini ne sanıyor bu ya..

ET VE KEMİK !!! 20 TANE ELİ 10 TANE BEYNİ VEYA 5 TANE KULAĞI YOK HERALDE !

Diğer mesajlarınızı şimdi okudum canım ayrıldığınızı yazmışsın. En iyisi canım . Kendini üzmeye bile değmez bu VARLIK ..

Kim ya o kimki oo.. ( Burhanın değişiyle ; Kimsin lan senn.. pabucumun UZAYLISI :D :D ) Aaa çok sinirledim :D tutmayın benii :D

Öncelikle çok çok çok geçmiş olsun, o ne illet bir hastalıktır bilirim. 2 yılda atlattım bende, çabalaman şart canım, yoksa bütün hayatına yapışır bu illet:34:

Beni yolda bırakan biri, ne sebeble geri dönerse dönsün kabul etmem.Her ilişki bitebilir ama ikinci deneme de ilkinden kötü biter o kesin.

Tahsilin yok, önemli birinin kızı değilsin, bana koşarak gelmen lazım falan diyen birinin tahsilini, babasını ve tabi kendisini çok merak ettim inan. Her kız babası özeldir ve sen baban için çok önemlisin, sana yapılanları kabul etsen bile babana yapılan bu hakareti kabul etme derim. Şu an beraber yaşadığım, sevdiğim adam babama şaka yoluyla dahi en ufak bir laf etse yüzüne bakmam, yakarım gemileri :34: Dünyada erkek mi yok, sizden önce hiç seven olmadı mı, Seven bir başkasını sevemedi mi???

Sağol canım inan doğum kontrol hapı içmekten gına geldi artık.
Yok zaten dün diyeceğimi dedim ona ben. Ama kafa kalın almıyor. Hala anlamadı benim gittiğimi. :6:
Aileme de laf uzattı zaten geri dönüşü yok canım bundan sonra. :ssz:

Diğer mesajlarınızı şimdi okudum canım ayrıldığınızı yazmışsın. En iyisi canım . Kendini üzmeye bile değmez bu VARLIK ..

Kim ya o kimki oo.. ( Burhanın değişiyle ; Kimsin lan senn.. pabucumun UZAYLISI :D :D ) Aaa çok sinirledim :D tutmayın benii :D

Buradaki herkes çok sinirlendi zaten. Bir de benim halimi düşünün. Hayal kırıklığı, kızgınlık, üzüntü hepsi bir aradaydı. Hala attığı o pis mesajlar duruyor valla. Telefona elim gitmiyor silmek için bile olsa. :40:

Beyimiz anlamış tabi senin onu ne kadar sevdiğini nasıl olsa bana geri döner düşüncesiyle bakıyor sanırım.Eşi benzeri yok sanki altın kaplamadan yapılmış :41: Sinir oluyorum bu tarz erkeklere.Değer yargısı para demek ki.Okuluna kadar laf söylemiş.Arama sorma bak gör seni nasıl arayacak yalnız kalınca.

Son düzenleme:
Çok türk filmi izlemiş galiba.
Eskidendi o güzelim babası zengin iş adamı diye peşinden koşulaşı erkekler.
Yada tahsili yüksek diye tercih edilenler...
Kendi ister zengin iş adamının şehzadesi olsun ister master yapan oğul olsun beş para etmez ciğeri temiz olmadıkça.

Buradaki herkes çok sinirlendi zaten. Bir de benim halimi düşünün. Hayal kırıklığı, kızgınlık, üzüntü hepsi bir aradaydı. Hala attığı o pis mesajlar duruyor valla. Telefona elim gitmiyor silmek için bile olsa. :40:

Sil gitsin canim.. kolay degil ama bu seviyedeki bi insani dusunmek bile gereksiz.. hic uzme kendini bu varlik icin.. madem kendine cok guvenio gitsin Cumhurbaskaninin kiziyla evlensin ..

Son düzenleme:
Back
X