Hiç beklemezdim bu kadar kötü olabileceğini...

Lafı kimin söylediğine bak,
o zaman içine oturmaz :)

Ben gerçeği görmemekte ısrar ettim aslında. Belliydi zaten böyle canımı bir gün çok acıtacağı. Ama ben nolur yapmasın diye dua ettiğimi bilirim. Ama işte olması gereken son gerçekleşti. Sadece ben görmek istemedim, inatla hayatımın aşkı o dedim ben. Al aşk sana işte:14:

Ben gerçeği görmemekte ısrar ettim aslında. Belliydi zaten böyle canımı bir gün çok acıtacağı. Ama ben nolur yapmasın diye dua ettiğimi bilirim. Ama işte olması gereken son gerçekleşti. Sadece ben görmek istemedim, inatla hayatımın aşkı o dedim ben. Al aşk sana işte:14:

Bence de boşver sen onu..en iyi okulları okumuş olsan da kalitesiz insanlar illa ki üzüyo işte..

Kızlar merhaba... Yine ben :10:
Kaç gün oluyor hala ses yok. Anlaşılan o beni daha evvelden gözden çıkarmış. Görmüş olduk böylece:ssz:

öncelikle ilk sayfayı okudum yapılan yorumlara cevaplarına falan bakınca, şunu anladım ki bu adam senin ona olan hislerini kullanıyor
sen onu seviyorsun ya sana çantada keklik gözüyle bakıyor, naparsam yapayım bana aşık nasılsa diyor
egosunu tatmin etmek için de seni aşağılıyor belki sen ondan kat be kat üstünsün ama yediremiyor kendine o yüzden de hakaret ederek senin özgüvenini sarsmaya çalışıyor sen de böyle bir durumda kendini suçluyorsun acaba haklı mı diye...çünkü seni eziyor
sana kapım açık benim için bitmedi derken de aslında benden nasılsa ayrılamaz düşüncesini sana farklı bir şekilde yansıtıp duygu sömürüsü yapıyor
eğer tekrar başlayalım derseniz o seni terk edecek en son sözü ben söylerim modunda, senin bitti demen egosunu ezmiş yediremiyor
sakın ama sakın o adamla bir daha bir araya gelme izin verme seni üzmesine...:20:

Son düzenleme:
öncelikle ilk sayfayı okudum yapılan yorumlara cevaplarına falan bakınca, şunu anladım ki bu adam senin ona olan hislerini kullanıyor
sen onu seviyorsun ya seni çantada keklik gözüyle bakıyor, naparsam yapayım bana aşık nasılsa diyor
egosunu tatmin etmek için de seni aşağılıyor belki sen ondan kat be kat üstünsün ama yediremiyor kendine o yüzden de hakaret ederek senin özgüvenini sarsmaya çalışıyor sen de böyle bir durumda kendini suçluyorsun acaba haklı mı diye...çünkü seni eziyor
sana kapım açık benim için bitmedi derken de aslında benden nasılsa ayrılamaz düşüncesini sana farklı bir şekilde yansıtıp duygu sömürüsü yapıyor
eğer tekrar başlayalım derseniz o seni terk edecek en son sözü ben söylerim modunda, senin bitti demen egosunu ezmiş yediremiyor
sakın ama sakın o adamla bir daha bir araya gelme izin verme seni üzmesine...:20:

Yok zaten geri dönme gibi bir durumum yok benim. Çalışıyorum artık işime konsantre olmaya çalışıyorum. Günlerim yoğun geçiyor geçmesine ama işte ilk defa affedemiyorum birisini. Düşünüyorum, acısını hissediyorum hala, elim telefona bile gitmiyor. Asla affedemeyeceğim onu galiba. :ssz:

Yok zaten geri dönme gibi bir durumum yok benim. Çalışıyorum artık işime konsantre olmaya çalışıyorum. Günlerim yoğun geçiyor geçmesine ama işte ilk defa affedemiyorum birisini. Düşünüyorum, acısını hissediyorum hala, elim telefona bile gitmiyor. Asla affedemeyeceğim onu galiba. :ssz:
diğer sayfalarda söylemişsindir belki bilmiyorum ama ne okudun? yaş kaç?
birgün gelir affedersin şu an yaşadıklarını da tebessümle hatırlarsın emin ol
ama tabii kalbindeki kırgınlık devam etse de şimdiki kadar acıtmaz:34:

diğer sayfalarda söylemişsindir belki bilmiyorum ama ne okudun? yaş kaç?
birgün gelir affedersin şu an yaşadıklarını da tebessümle hatırlarsın emin ol
ama tabii kalbindeki kırgınlık devam etse de şimdiki kadar acıtmaz:34:

Yaşım 20. Bilgisayar programcılığını bitirdim bu sene. Bir hafta kadar önce de işe başladım:1:

Merhaba kızlar. Dün gece çok büyük bir şok yaşadım. Hala kendime gelemedim. Aklımı tam toparlayamıyorum o yüzden kusura bakmayın şimdiden yazacaklarım konusunda...

Ben zaten bu aralar sıkıntılıyım. Okul bitti, iş derdine düştüm, iş arıyorum. Buna canım zaten sıkkın. Ayriyeten pcos diye bir hastalıkla uğraşıyorum. Ağzıma lokma atsam kilo alacağım diye mutsuz oluyorum. İnsülin direnci olayı yüzünden güzelim tatlılara elimi sürmemem gerekiyor falan. Bunlar zaten var olan sıkıntılarımdı.

Dün geceki olaydan sonra yıkıldım. Az evvel şu hormon haplarının hepsini bir içsem diye düşünürken kendimi bulunca buraya yazmaya karar verdim.

Sorun erkek arkadaşım, yani artık eski erkek arkadaşım... Ben buna bir sene kadar evvel çok aşık oldum. İtiraf etmem uzun sürdü. Neyse işte çıkmaya başladık. 1 hafta kadar kısa bir sürede beni başkası için terketti.( Hala inkar ediyor öyle değil diyor.)

Bana beni sevmediğini, üzülmemem için kabul ettiğini ama daha fazla devam edemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine ben üzüldüm ettim ama zamanla olayı kabullendim. Neyse bir süre görüşmedik.

Sonra bana tekrar yaklaştı. Bir şekilde yine başladık. Ama ben ona güvenmiyordum. Geçmişteki olaydan ötürü. Bu defa daha ciddi düşünüyorum falan dedi, evlilikten falan bahsetti. Gerek hazır olmayışımız, iş okul meseleleri, gerek benim güven sorunum dolayısı ile ben erteliyorum hep.

Dün gece de işte bu sorundan ötürü ağır konuştu bana. Yok çok yüksek tahsilin de yok, yok işte çok önemli birinin kızısın sanki. Ne bu havalar falan diye laflar etti. Kısacası beni küçümsedi. Senin koşarak bana gelmen gerekirdi falan dedi. Kızlar insanların kalitesi okuduğu okulla, babasının parası ile falan mı ölçülüyor? Ben çok yaralandım. Çok üzgünüm. Kendimi çok kötü hissediyorum bana yardım edin :5::5:

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :) çok iyi olmuş acele etmemeniz sizi nasıl olduysa bir şekilde kendisine muhtaç görmüş belki sizin tavırlarınız buna mahal vermiştir. Siz de onu erteleyince yani nasıl olsa elimin altında dediği kız kendi başına bir şeyler yapmaya kalkınca; iş aramanızdan bahsediyorum, bulunca beni bırakır korkusu sarmış ve sizi evliliğe ikna etmeye çalışmış. Bence böyle bir adamla evlilik pek akıllıca olmaz. Tabi bu benim fikrim.

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :) çok iyi olmuş acele etmemeniz sizi nasıl olduysa bir şekilde kendisine muhtaç görmüş belki sizin tavırlarınız buna mahal vermiştir. Siz de onu erteleyince yani nasıl olsa elimin altında dediği kız kendi başına bir şeyler yapmaya kalkınca; iş aramanızdan bahsediyorum, bulunca beni bırakır korkusu sarmış ve sizi evliliğe ikna etmeye çalışmış. Bence böyle bir adamla evlilik pek akıllıca olmaz. Tabi bu benim fikrim.

Zaten emin olamadığım için erteliyordum canım yaa... O da bu duruma kızıp, bu lafları etti üzerine işte:26:

Back
X