hiç bir hata yüzünden insan sevdiğinden vazgeçer mi kızlar...

benle erkekarkadasım işim gereği farklı sehirlerde yaşıyoruz ve ona öncesinde gitsem mi deyince sen bilirsin demişti...bıraktım tabiiki oluruna;bir hata yaptıktan sonra üstüne üstüne gitmedim şimdiyse sadece nasılsın diye mesaj atmış...hatalıyım baştan beri kabul ettim ama gerçek sevgi bir hatayla azalacak sevgi değil zannımca...ne kadar sevsem de kırgınlığım önünde sevgimin,hata da yapsam bana ilk anda kızsa da sahip cıkacak birini isterim...

benle erkekarkadasım işim gereği farklı sehirlerde yaşıyoruz ve ona öncesinde gitsem mi deyince sen bilirsin demişti...bıraktım tabiiki oluruna;bir hata yaptıktan sonra üstüne üstüne gitmedim şimdiyse sadece nasılsın diye mesaj atmış...hatalıyım baştan beri kabul ettim ama gerçek sevgi bir hatayla azalacak sevgi değil zannımca...ne kadar sevsem de kırgınlığım önünde sevgimin,hata da yapsam bana ilk anda kızsa da sahip cıkacak birini isterim...

yoo burada yanılıyorsunuz bence. uzak durması yada aramaması sevgisinin azaldığını göstermez.. aksine eğer sizi sevmese yada kaale almasa hiç umursamazdı böyle bir durumu.. insanın severken uzak kalması ne acıdır.. kızgınlıktır bunun nedeni.. öfkedir.. kafasında ki mükemmelin yaşadığı gerçeğe uyuşmamasından kaynaklanan çelişkinin ürünüdür.. insan sevdiğine kızar yada kırılır.. sevmediğine değil..
biraz zaman tanıyın sevdiğinize..

yoo burada yanılıyorsunuz bence. uzak durması yada aramaması sevgisinin azaldığını göstermez.. aksine eğer sizi sevmese yada kaale almasa hiç umursamazdı böyle bir durumu.. insanın severken uzak kalması ne acıdır.. kızgınlıktır bunun nedeni.. öfkedir.. kafasında ki mükemmelin yaşadığı gerçeğe uyuşmamasından kaynaklanan çelişkinin ürünüdür.. insan sevdiğine kızar yada kırılır.. sevmediğine değil..
biraz zaman tanıyın sevdiğinize..

inşallah öyledir...ben de hata yaptım bir daha olmayacak demesem biterdi ama ben kabul edip üzgün olduğumu dile getirdikten sonra..aklım hep onda Allahtan çalışmak zorundayım...:delphin: bakalım seviyor muymuş sebep mi arıyormus anlayacağım an bu an....

canım ınsallah hakkında hayırlısı olur ama sevgılın cok fazla tepkı gostermıs ne demek ayrılmak sonucta hatanın farkındasın

evet tuğçe, iyi niyet de fazla olunca saflık oluyor, dürüstlük de fazla olunca aptalliık...bunu cook güzel gördüm size de ibret olsun...başkası bunu olay diye anlatmaz bile sevgilisine...

Mesajların hepsini okuyamadım,uzun geldi ama ben de düşüncelerimi söyleyeyim..

1.si asla babam yaşında adam ne zarar gelir diye düşünmeyin..Bazı adamlar kızı yaşındaki kızlara olta atmaya bayılırlar...

2. Madem adamın yalanını gördünüz hemen ortamdan uzaklaşmaya çalışsaydınız daha iyi olurdu..Pikniğe devam etmişseniz bu adamı daha da heveslendirmiştir..Niyeti iyi değil belli..ıyiki arkadaşınızı da çağırmışsınız ama ,keşke bir bahane bulup gitmeseydiniz..

3. Paranoyaklık olarak düşünmeyin ama bu kadar iyi niyetli olmayın..Yanlız ve ailesinden uzakta yaşayan bir gençkız..Hımmm etrafta yaşına başına bakmadan salyası akan aç yaşlı kurtlar var...Ensest ilişkiler bile bu kadar gündemdeyken çok fazla güvenip yanlız kalacağınız ortamlara girmeyin..ıyi adamdır,babam yaşındadır demeyin..Onun bakış açısı işte saf bir genç piliç..Bir düzen kursam da yanlız kalsam,şuna bir yanaşsam...Kötü olun biraz..Yani karşınızdakinin sizin için hep iyi şeyler düşündüğüne,kanatsız bir melek olduğuna inandırmayın kendinizi..

4.Bu adamdan uzak olmaya bakın..Mesafe koyun araya..Birlikte ne ailesi ile ne topluca gezmeye falan gitmeyin...

Bu devirde bu kadar iyi niyet ve saflık beni bozar ne diyim....
Yani şaşırdım size pikniğe nasıl devam etmişsiniz hayret.
Umarım bundan sonra aklınız başınıza gelir de çakalların oyununa gelmezsiniz.

Bu devirde bu kadar iyi niyet ve saflık beni bozar ne diyim....
Yani şaşırdım size pikniğe nasıl devam etmişsiniz hayret.
Umarım bundan sonra aklınız başınıza gelir de çakalların oyununa gelmezsiniz.

mesajlar cogaldığı için okuyamamışsınızdır arkadaşlar, piknik bile yapmadık o piknik yerine gittik rahatsız olduğumuzu halimizden tavrimizdan belli ettik istemiyor musunuz diye sorunca geri dönelim dedik ve zaten yarım saatlik bir yoldu arabayla;bir-bir bucuk saat içinde gidip dönmüş olduk...ayrıca bir daha değil birinin davetini kabul etmek,görürsem de selamını dahi almayacağım,yalan söyleyerek davet etmişti ailemle diye,yalanınızda cok cirkindi diyeceğim...inşallah denk gelmez bana gelirse yerin dibine geçireceğim...

bu devirde kimseye güvenmemek lazım.Erkek arkadaşına gelince,
bu olayda senin hatan yok bi oyuna gelmişsin bunu anlayışla karşılaması gerekirdi.demekki ayrılmak için bahane arıyomuştu diye düşünyorum..

yaşlida olsa akrabanda ahbabinda nasil cürret edip seni pikniğe davet eder
demek ki o müsamayi göstermişsin zamaninda şekerim
adamin yalniz olduğunu gördüğün halde piknik yerine kadar da gitmişsin maşallahkaydirigubbakcemile
erkek arkadaşin en doğrusunu yapmiş bence
:delphin:

yaşlida olsa akrabanda ahbabinda nasil cürret edip seni pikniğe davet eder
demek ki o müsamayi göstermişsin zamaninda şekerim
adamin yalniz olduğunu gördüğün halde piknik yerine kadar da gitmişsin maşallahkaydirigubbakcemile
erkek arkadaşin en doğrusunu yapmiş bence
:delphin:

sizin hiç tanıdık ahbap ilişkiniz yok öyleyse...bizde ailece pikniğe gitme mevhumu vardır tıpkı evimizde ailece misafir ağırlamak gibi...adam yalnızdı ancak ben değildim kaldı ki geç kaldığımız için ailesini bırakıp döndü sanarak gittik piknik yerine...neyse göeüşünüzdür saygı duyarım

sizin hiç tanıdık ahbap ilişkiniz yok öyleyse...bizde ailece pikniğe gitme mevhumu vardır tıpkı evimizde ailece misafir ağırlamak gibi...adam yalnızdı ancak ben değildim kaldı ki geç kaldığımız için ailesini bırakıp döndü sanarak gittik piknik yerine...neyse göeüşünüzdür saygı duyarım

eşimde ahbabim da zibil gibi inan:delphin:
ama eğer erkekse o ahbap, olmasi gerektiği gibi mesafelidir
kalkip da beni yalniz başima pikniğe davet edemez
ederse patlativeririm küçük beynini
:kahve:

zaten yalnız başıma davet etmedi, arkadaşlarını da getir tabi başımızın üstünde yeri var dedi,ailecek gideceklerini söyledi....

meğer sırf beni götürecekmiş...Allahtan yanıma bir arkadaşımı alıp gitmiştim

Bu lafin üstüne daha da birşey demiyorum canim
kendi tezini kendin çürüttün:delphin:
münakaşa yada tartişma değil amacim
sadece hatani göstermekti niyetim
kimseye güvenme her zaman bu kadar şansli olmayabilirsin:teselli:

Bu lafin üstüne daha da birşey demiyorum canim
kendi tezini kendin çürüttün:delphin:
münakaşa yada tartişma değil amacim
sadece hatani göstermekti niyetim
kimseye güvenme her zaman bu kadar şansli olmayabilirsin:teselli:

canım o sözden anlaşıldığı gibi niyetinin farkında değildim yani aileyi getirmediğinin...şaşırıp sorunca son anda annesigil geldi dedi eşi için bilmem anlatabildim mi?..münakaşa değil kesinlikle canım buraya yazıyorum ki farklı görüşleri alayım,sonuçta kimse dört dörtlük değil...burda bu kadar saf-iyi niyetli davranarak hatalı olduğumun farkındayım ilk andan beri içime oturan erkekarkadaşımın bunun üstüne benden ayrılması..

Ya tamam da arkadaşım bu yüzden de insan sevgilisinden ayrılmaz ki

Her şeyde ayrılmayı düşünüyoruz ayrılıklar kolaylaştı artık :bbo:

hay ağzına sağlık hülya!! ya ilk erkekarkadaşım ve yirmi küsur yaşındayım yani benim iiçin de onun içinde eğlencesine bir ilişki değildi bu..diyor ki çok şey beklemişim senden aklıma geldikçe sana inanılmaz kızıyorum...hayırlısı...

yahu sen sanki bilinçli adamla başbaşa piknik için mi gittin,kusura bakma da erkek arkın da biraz garipmiş..sonuçta hata olduğunun sen de farkındasın,adamın niyetini de önceden sezememişsin.niye bukadar fevrileşti basitleşti bişeyler .......nebileyim erkek arkadaşın da kıskanmıştır ve adama olan sinirinden uzak duruyordur belki de.pişmanlığını daha çok dile getirir ve dönmesini çok istediğini hissettirirsen barışırsınız sannnnki sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

yahu sen sanki bilinçli adamla başbaşa piknik için mi gittin,kusura bakma da erkek arkın da biraz garipmiş..sonuçta hata olduğunun sen de farkındasın,adamın niyetini de önceden sezememişsin.niye bukadar fevrileşti basitleşti bişeyler .......nebileyim erkek arkadaşın da kıskanmıştır ve adama olan sinirinden uzak duruyordur belki de.pişmanlığını daha çok dile getirir ve dönmesini çok istediğini hissettirirsen barışırsınız sannnnki sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

evet en azından öyle bir ihtimal var..üç gün boyunca tek kelime etmedi öfkeden gözü dönmüştü resmen daha dün iyi misin diye sordu yani bayaa öfkeli:delphin:

canım o sözden anlaşıldığı gibi niyetinin farkında değildim yani aileyi getirmediğinin şaşırıp sorunca son anda annesigil geldi dedi eşi için bilmem anlatabildim mi?..münakaşa değil kesinlikle canım buraya yazıyorum ki farklı görüşleri alayım,sonuçta kimse dört dörtlük değil...burda bu kadar saf-iyi niyetli davranarak hatalı olduğumun farkındayım ilk andan beri içime oturan erkekarkadaşımın bunun üstüne benden ayrılması..

humas kullanıcısından alıntı

Piknik yerine gitmeden önce baktın adam yalnız sormaz mı insan eşinin adı neyse X ablaları bıraktın mı nerdeler falan diye? Çocuk olsa sorar Senin ki biraz saflık ötesi bişey. Erkek arkadaşın bundan kızmıştır. Onun yerinde olsam bende kızarım.

Back
X