Sizce kac gun daha boyle birbirimizle iletisim kurmadan bu evde yasiyim.. Iki gundur konusmuyor ve.konusmayada.niyeti yok... Biktim valla...
Hem hic.bir.ise yaramiyorum hem.gerizekaliyim onun gozunde hemde sucluyum... Allahim cildiricam cidden...((
Sinirlenmis soylemis bu sacma cumleye anlam yuklemeye gerek yok.. Küstüyse küssün birak kendi gelsin barismaya umursamaEsim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. bunu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
Yok o anda yaklasik 1 saattir muzik dinleyip video izliyordu.. Is yaptigi siralarda asla odaya bile girmem.Eşiniz bilgisayar programcısı mı?
Ben de bilgisayar programcısıyım aynı zamanda web tasarım ve grafik tasarım..
Eğer eşiniz de bunlarla ilgileniyorsa çok lanet bir mesleğimiz var zaman zaman kime neye çatıcağımız hiç belli olmuyor ve gerçekten bir site yapmak arka planı hiç kolay değil ben iş yerindeyken telime mesaj gelse bile sinirleniyorum. Aslında işime sinirleniyorum telden çıkartıyorum.
Biz çalışırken başka bir şey düşünme ihtimalimiz hiç yok. Sese gürültüye hiç tahammülü yok bu mesleğin kafanın hep rahat olması lazım. Site yapıyor dediğiniz için bunları söylüyorum tabi ki de bu sizin kalbinizi kırması anlamına gelmez ama kırmak istediği için değil o anlık olduğu için kırmıştır.
Az once kiyamet koptu.. Ne ozur dilemesi... Her turlu hakaret iftira...Benim bile zoruma gitti..
Acaba üzerinde calistigi is çok mu stresli diycem..
Of canim ya cok uzuldum. Seni cok iyi anliyorum. Ve haklisin da. Hakkinda boyle dusunen bir adamin, calisip da hayatini kolaylastirma. Kendini kullandirtmak olur bu. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun ama bosanmak daha hayirli olacak gibi gorunuyor. Hele ki boyle onune sart koyup, ya calis, ya bosan diyen biriyle ayrilmak en dogrusu. Cocuk icin de endiselenme. Buyuk ihtimal sana verilir. Sanirim yasi kucukdu daha dimi?Arkadaslar ben cok aptalim ... Cidden aylardir kararsizliktan oluyordum cok mucadele ettim.. Karar vermeme cok yardimci oldu kendisi. 2 saat once.geldi ..
ben cocuga.annelik yapamiyormusum.. Saatlerce.cocuga bagiriyormusum. Yarin cocugu krese yazdirip benimde ise girmem gerektigini soyledi. Ben anne olmayi beceremiyormusum. Karilik yapmiyor musum. Ya da bosanacak misim falan filan... (cok kotuyum... Tam bir.hayal kirikligi)
Yasal olarak onun benim calismam talebinde bulunmasi hak mis.. Hatta ben bu sekilde hukuken suc isliyormusum.. (guler misin aglar misin) kabul etmedim.. Bana boyle davranan.bir insanin.hayatini kolaylastirmama gerek yok..
Evliligimi bitirme karari aldim yarin ailemin yanina.donup hayatimi yoluna koymam gerek.. Ayrica.tehdit etti cocukla ilgili... Cok cok uzgunum...
Ben de yurumeyecegini biliyordum ama.mucadele etmek istedim yuvam dedim.. Ama olmuyor malesef... Bende dedimki ayrilirsam.ozlerim... Su.anda.yuzunu dahi gormek istemiyorum..
Bir yasinda oglum.. Ailemin durumu gayet iyi.. 5 yillik tecrubem var. Y.lisansimda var. Maas konuunda sikintim olmaz.. Insallah memur olurum bu yil :) Annem cocuguma super bakmisti 2 aylikken birakip calismak zorunda kaldim.. toparlanmak zorundayim.. Boylesi daha iyi olacak...Of canim ya cok uzuldum. Seni cok iyi anliyorum. Ve haklisin da. Hakkinda boyle dusunen bir adamin, calisip da hayatini kolaylastirma. Kendini kullandirtmak olur bu. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun ama bosanmak daha hayirli olacak gibi gorunuyor. Hele ki boyle onune sart koyup, ya calis, ya bosan diyen biriyle ayrilmak en dogrusu. Cocuk icin de endiselenme. Buyuk ihtimal sana verilir. Sanirim yasi kucukdu daha dimi?
E tamam o zaman. 1 yasindaki cocuk anneye verilir babaya verilmez. Maddi sorun da yasamiyormussunuz.Bir yasinda oglum.. Ailemin durumu gayet iyi.. 5 yillik tecrubem var. Y.lisansimda var. Maas konuunda sikintim olmaz.. Insallah memur olurum bu yil :) Annem cocuguma super bakmisti 2 aylikken birakip calismak zorunda kaldim.. toparlanmak zorundayim.. Boylesi daha iyi olacak...
Oyy kıyamam ki ben sana ya sakın kendini ezdirme seni begenmiyorsa senin acizligin degil bunu unutma. Cocugun icin endişelenme şiddetli gecimsiz ailedense anne baba saygisi süren bosanma süreci onun icin daha iyi olur bence :/Arkadaslar ben cok aptalim ... Cidden aylardir kararsizliktan oluyordum cok mucadele ettim.. Karar vermeme cok yardimci oldu kendisi. 2 saat once.geldi ..
ben cocuga.annelik yapamiyormusum.. Saatlerce.cocuga bagiriyormusum. Yarin cocugu krese yazdirip benimde ise girmem gerektigini soyledi. Ben anne olmayi beceremiyormusum. Karilik yapmiyor musum. Ya da bosanacak misim falan filan... (cok kotuyum... Tam bir.hayal kirikligi)
Yasal olarak onun benim calismam talebinde bulunmasi hak mis.. Hatta ben bu sekilde hukuken suc isliyormusum.. (guler misin aglar misin) kabul etmedim.. Bana boyle davranan.bir insanin.hayatini kolaylastirmama gerek yok..
Evliligimi bitirme karari aldim yarin ailemin yanina.donup hayatimi yoluna koymam gerek.. Ayrica.tehdit etti cocukla ilgili... Cok cok uzgunum...
Ben de yurumeyecegini biliyordum ama.mucadele etmek istedim yuvam dedim.. Ama olmuyor malesef... Bende dedimki ayrilirsam.ozlerim... Su.anda.yuzunu dahi gormek istemiyorum..
çok üzüldüm eşinin böyle düşündüğü belliydiArkadaslar ben cok aptalim ... Cidden aylardir kararsizliktan oluyordum cok mucadele ettim.. Karar vermeme cok yardimci oldu kendisi. 2 saat once.geldi ..
Ya maddi acidan cok artisi olmayacakki belirgin.bir rahatlik olsa zaten calisirdim ... Cocugumun yuzunu goremiycem.. Ayda 12 13 nobet ustune 8 9 gunduz.. Calisma sartlari ozel sektorde xok yorucu ve yipratici.. Mahvolucam... Anlatamiyorum... Gunduz calisirsin.diyo.. Ben ebeyim vardiyali calosmak zorundayim... Yapamamki... Olan.benle cocuga olur..E tamam o zaman. 1 yasindaki cocuk anneye verilir babaya verilmez. Maddi sorun da yasamiyormussunuz.
Esiniz cocugu istemiyor gibi geldi bana. Cocuk yuzunden calisamiyorsunuz diye boyle konusmasi da cok paragoz oldugunu dusundurttu bana.
Ya maddi acidan cok artisi olmayacakki belirgin.bir rahatlik olsa zaten calisirdim ... Cocugumun yuzunu goremiycem.. Ayda 12 13 nobet ustune 8 9 gunduz.. Calisma sartlari ozel sektorde xok yorucu ve yipratici.. Mahvolucam... Anlatamiyorum... Gunduz calisirsin.diyo.. Ben ebeyim vardiyali calosmak zorundayim... Yapamamki... Olan.benle cocuga olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?