Üniversiteden sonra iş hayatına atıldım, bir türlü istediğim kapasitede bir iş yapamadım, sürekli büyük bir çaba ve azim göstermeme rağmen çalıştığım tüm firmalarda maaş ödemesi konusunda problem yaşadım, hiç düzenli bir maaş alamadım, ama gerçekten hem çok gayretli , hemde azimliyimdir, çalışkanımdır ama sürekli maaş problemi ile karşılaştım. üstelik Ailevi çok ama çok büyük problemler yaşıyoruz hergün sürekli bir gürültü, kavga, bağırma, haykırma, çok büyük maddi ve manevi kayıplar... herşeyden bıktım, bunaldım hayatımdan bıktım, üstelik istediğim gibi bir arkadaşta bulamadım maalesef, tam herşey yolunda gidiyordu ki, pat diye tekrar ayrılık, yalnızlık süreci ile karşı karşıya kaldım maalesef. neymiş efendim bana ısınmaya çalışıyormuş, bilmem ne. İnanılmaz bi tedirginlik, çekingenlik... Ben niyetimin ciddi olduğunu söylüyorum onun için herşeyi göze aldım, elimden gelen herşeyi yapıyorum. Onun için canımdan çok sevdiğim Ankaram ı b AŞK ent'imi terketmeyi göze aldım O ise hala mırın kırın ediyor, bir türlü anlayamıyorum bıktım bu hayattan vallahi. Yalnızlık galiba kaderim diyorum öyle de olmuyor arada derede kaldım çok kötü bunaldım, gerçekten telefonları atıp herşeyi, izimi, benliğimi vb terkedisim var. Çok kötü bir durumdayım ne aile, ne iş, ne eş... istediğim hiç ama hiç bir şey yolunda gitmedi şu pis dünyada