Hiç çaresiz kaldınız mı..

Canso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
13
10
3
Bir hafta içinde hem evimden hem işimden oldum.üstüne birde boşandım.hiç param yok ve ailem yok bir çocuğum var ortada kaldık.ve eski eşim evleniyor.sizce ne yapmalıyım en doğrusu nedir yaşamak bumu.

Ev onun beni oyuna getirdi
Hukukçu arkadaşlar bu konuda daha doğru fikirler verir. Siz eski eşinizin evlenmesine hiç kafayı takmayın. Düşünecek bi sürü şeyiniz var zaten bi de o yük yapmasın kafanıza evlenirse evlensin. Çocuğuna ayda üç yüz lira veren adam hiç kimseyle masal gibi evlilik yaşayamaz zaten. Ben bu burda çile çekerken o mutlu diye insan daha da kahırlanıyor aman kendinize bunu yapmayın. Belediyeye yardım derneklerine valiliğe filan başvurun az az da olsa yardım fonlarından faydalanırsınız çocuğunuzun bi ihtiyacını karşılarsınız en azından. Kalacak yeriniz var mı? Yoksa kadın derneklerine gidin onlar yardım eder. Çok üzüldüm sizin için umarım kısa zamanda bu sorunlarınızı çözersiniz. Moralinizi hiç bozmayın sağlıklısınız çocuğunuz yanınızda gerisi hallolur bi şekilde

Ceremesini siz çekin,sefasını başkası sürsün..
Is bulunur bulunmasina da aileniz yoksa cocugu kime birakiyordunuz isteyken??
Birde o adami surundurmeden cekismeli yerine neden anlasmali bosandiniz??
Aklimda deli sorular

Onun evindeyim ve gitmemi bekliyor biliyormusunuz en acı olan şey paylaşacak bir insan bulamamak kimsem yok olanlarda kaçıyor

Ceremesini siz çekin,sefasını başkası sürsün..
Is bulunur bulunmasina da aileniz yoksa cocugu kime birakiyordunuz isteyken??
Birde o adami surundurmeden cekismeli yerine neden anlasmali bosandiniz??
Aklimda deli sorular
Hergün sebebsiz tartışma çıkarıyordu mecbur kaldım şimdiyse umursamıyor çocuk kalsın git diyor.siz bırakırmısınız evladınızı.ben yapamam göz nurum benim o

Nafaka yükseltme davası açabilirsiniz tekrardan , mor çatı , şönim 'den destek alabilirsiniz arayıp isterseniz , bir de ilinizde ki valiliğe maddi yardım için başvurabilirsiniz.
Mesleğiniz var mı peki?

Nafaka yükseltme davası açabilirsiniz tekrardan , mor çatı , şönim 'den destek alabilirsiniz arayıp isterseniz , bir de ilinizde ki valiliğe maddi yardım için başvurabilirsiniz.
Mesleğiniz var mı peki?
Esnaftım battım ve bu durumlar ondan snr oldu.ne param kaldı ne de arkadaşım.itibar kendime güven hepsi yok oldu tek düşündüğüm ölmek

Kardeşim Allah a sığın
...
Once bunu derim sana.
Dua et namaz kıl ve sonra da gerekli yerlere baş vur nafakayı yukseltmeleri için

Devlet belki maddi olarak destek olur
Biraz araştır
Canını sıkma kardeşim..
Allah yardımcın olsun

Hayatın iyi günü de var kötü günü de. Siz de güzel bir evlilik yapabilirsiniz ya da bir işe girebilirsiniz. Ne üzerine esnafsanız oradan veya başka bir alanda işe girebilirsiniz. Hiç belli olmaz hayat bu her şey bir anda değişip güzelleşebilir. Evladınızın canı sağ ve siz sağlıklısınız ya küllerinizden de doğarsınız.

Günlerdir yaptığım tek şey bu ama hep ölüm düşünüyorum toparlanamıyorum inanın gücüm bitiyor imtihan bu kadar ağır mı olur

Günlerdir yaptığım tek şey bu ama hep ölüm düşünüyorum toparlanamıyorum inanın gücüm bitiyor imtihan bu kadar ağır mı olur

Demekki Rabb im sizi çok seviyor...
Namaz Kur 'an i Kerim Dua ve başvurularınızı yapin ve bu durumda kendinizi dik tutun
Başınızı egmeyin
Çocuğunuz sizin yikildiginizi gormesin
Bu dünyaya imtihan için geldiğimizi unutmayin

Esnaftım battım ve bu durumlar ondan snr oldu.ne param kaldı ne de arkadaşım.itibar kendime güven hepsi yok oldu tek düşündüğüm ölmek
Her iş istediğimiz gibi gidecek diye bir kaide yok ki insanoğlunun başına her iş gelebilir , ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz herhalde o bebeğiniz ne yapacak sizsiz biraz lütfen güclü olmaya çalışın yılmayın hemen .
Demek ki iyi gün dostu imiş arkadaş dedikleriniz siz öyle sanmışsınız , bu devir de tırnağınız varsa büyük nimet.
Ev'den de çıkmayın ne yapabilir en fazla çirkeflik çıkarır göz boyamalarına da aldanmayın , tazminat davası açıp maddi manevi yıpranma tazminatı talep edin artı nafaka arttırma davası.
Üzülmeyin gün olur evladınız benim Annem güçlü kadın diye gururlanıp size bir nebze de olsa yaşam enerjisi katacaktır ,sabredip bian önce adımlarınızı sağlam atın yeter ki ...

Benim iş yerinde az da olsa tanıdığım bir kadın şunu söylemişti "aynı dönemde hem işsiz kaldım, hem boşandım, hem de kanser olduğumu öğrendim." Kadın kanseri yenmiş, iyi bir işe girmiş, son derece bakımlı ve özgüveni tavandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…