- 10 Ekim 2014
- 32.917
- 148.424
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ne diyorsun ya Allah aşkına akdjsjdj.
Dış görünüş ilk zamanlarda etkilidir ancak daha sonra yerini iç güzellik alır.
Benim bütün ilişkilerim 3 4 5 yıllıktı, öyle kısa dönem biriyle asla flört etmedim.
Hayatımda hiç normal zamanda topuklu giymedim, oje sayım 5'i geçmez, cılızım kadınsı hatalarım yoj ve 22 yaşında değil 18 19 yaşında ergen gibi duruyorum.
Yani olay çokta dış görünüş değil. Erkeklerin çoğu tipten etkilenip espri anlayışına, konuşma tarzına, kısacası iç güzelliğine vuruluyorlar. Çok negatif gibi geldin bana. Bu da insanları senden iten bir etken. Ayrıca yaş 20,hayatını yaşasana, bunları dert etmek için çok erken.
Terapistinizin ismini öğrenebilir miyim acaba?Sevgiliyi geç, böyle negatiflik saçan, böyle olumsuz konuşan, devamlı kendini yeren insanlarla ben arkadaşlık bile yapmam.
Enerjimi düşürür.
Sen kendini sevmiyorsun ki insanlar seni sevsin. Şöyle kötüyüm,böyle çirkinim...
Büyuk ihtimalle çocukluğundan beri ailen senin pozitif taraflarını söylemek yerine seni eleştirip kıyaslayıp durmuş. Sen de bunu görmüş, bunu öğrenmişsin ve başka bir şey bilmediğin için kendine aynı pencereden bakıp kendini eleştirip onla bunla kiyasliyorsun...
Çok üzücü cidden. Önce kendini gelistirmen, kendine bakış acini değiştirmen gerekir. Bunu da kendi başına yapabileceğini pek sanmıyorum... Aylık 150 TL bir bütçen varsa sana kendi terapistimi onerebilirim, online de çalışıyor bu aralar... Ya da kendi şehrinde bul birilerini. Doktorunusec sitesine gir, psikolog diye arat şehrini. Çıkanlara ara, fiyatını sor. Elbette butcene uygun bir tane bulursun. Ayda 150 çoksa iki ayda bir gidersin. Yani kendin için yap lütfen bunu .
Gerçekten böyle negatiflik saçan biriyle arkadaşlık bile zor, düşünemiyorum senin kendinle neler yaşadığını ...
Lütfen ihmal etme, mutlaka terapi al
Ben de buna takılmıştım ama soramadım polemiğe döner diye. Neyse ki sen de takılmışsın22 yaşinda nasil butun ilişkilerin 3-4-5 yillik oluyor. 10 yaşinda uzun ilişki yapmaya mi başladin gercekten
Aynı anda mı ki dedim ben de bir an.22 yaşinda nasil butun ilişkilerin 3-4-5 yillik oluyor. 10 yaşinda uzun ilişki yapmaya mi başladin gercekten
Ben de buna takılmıştım ama soramadım polemiğe döner diye. Neyse ki sen de takılmışsın
Aynı anda mı ki dedim ben de bir an.
20’li yaşların başından önce uzun süreli ilişkiler yaşamak da sağlıklı değil ki bence. Üç beş hafta belki bikaç ay biriyle takılırsın, okul bahçesinde turlarsın, parkta oturup kola falan içersin, en fazla sinemaya gider el ele tutuşursun sonra biter, yenisi gelir. Çünkü karşı cinsi tanımaya başladığımız dönemdir bu dönem. Birine 5 sene takılı kalırsak tek bir karşı cins karakteri tanımış oluruz.Yani öyleyse de 10 yasinda olan şeye ilişki denemez bence arkadaslikmiş o.
Bütün ilişki dediğim 20 ilişkim yok sonuçta 3 uzun ilişkim oldu. Arkadaşlıkla beraberliğin toplamı onlar. Çoğuyla önce arkadaş sonra sevgili oldum.22 yaşinda nasil butun ilişkilerin 3-4-5 yillik oluyor. 10 yaşinda uzun ilişki yapmaya mi başladin gercekten
Polemiğe dönecek birşey yok, sormaya çekinecek birşeyde yok.Ben de buna takılmıştım ama soramadım polemiğe döner diye. Neyse ki sen de takılmışsın
10 yaşında başladı yani biri?Polemiğe dönecek birşey yok, sormaya çekinecek birşeyde yok.
Evet çocuklukta arkadaşlıkla başlayan, sonradan ilişkiye dönen bir ilişkim vardı. Bu 5 yıllıktı. Ben toplamını söyledim.
4 yıllık olanda aynı şekilde arkadaşlıkla birlikte toplam 4 yıldı. 3 yıllık olanla ise kısa sürede sevgili olduk bu kadar. Al sana açıkladım işte
Genel olarak 2 3 ay biriyle takılıp başkasıyla konuşan bir insan değilim, yapım böyle değil.
Evet.10 yaşında başladı yani biri?
22 yaşındasın toplamda 12 yıllık ilişkin var. Sence de tuhaf değil mi bu?Polemiğe dönecek birşey yok, sormaya çekinecek birşeyde yok.
Evet çocuklukta arkadaşlıkla başlayan, sonradan ilişkiye dönen bir ilişkim vardı. Bu 5 yıllıktı. Ben toplamını söyledim.
4 yıllık olanda aynı şekilde arkadaşlıkla birlikte toplam 4 yıldı. 3 yıllık olanla ise kısa sürede sevgili olduk bu kadar. Al sana açıkladım işte
Genel olarak 2 3 ay biriyle takılıp başkasıyla konuşan bir insan değilim, yapım böyle değil.
Tuhaf olduğunu düşünmüyorum.22 yaşındasın toplamda 12 yıllık ilişkin var. Sence de tuhaf değil mi bu?
Cevabın evetse elbette anlayamazsın.Evet.
Arkadaşlık dahil ama buna.
Önce arkadaş olup sonra sevgili olduk.
Bunda şaşılacak birşey olduğunu zannetmiyorum, neden şaşırdığını da anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?