Hiç çekici bir kadın değilim,artık bıktım hayattan

22 yaşinda nasil butun ilişkilerin 3-4-5 yillik oluyor. 10 yaşinda uzun ilişki yapmaya mi başladin gercekten

Siz kendinizi değerli görmüyorsunuz ki başkası değer versin biz kendimize nasıl değer versek kendimizi nerde görürsek hayat bize o kadarını verir şöyle bı kendinize gelin gayet güzelim bakimliyim daha doğru insanla karşılaşmadım diyin

Valla ergenligimden beri ailemdeki kadınlar ve arkadaşlarım benim giyimime makyajıma kadar laf ettiler. Kendi kadınlığımı bana sorgulamaya calismalarina rağmen hep özgüvenli bir kadindim. erkeksi bir duruşum yok ama kadınsı uğraşlarım olmadığı için kardeşim lezbiyen olup olmadığımı ciddi şekilde sordu mesela. Beni makyajimla begenicek adam beğenmesin zaten diyip gezinirdim. Hayatıma dönüp baktigimda her tavlamak istediğim erkeği tavladim.(ortalama tipli ama akıllı bulduklarımdan söz ediyorum) her kadına ve erkeğe arkadaş olarak yaklaştım. Muhabbetim iyidir. İlk görüştüğüm erkegin burnunda sümük de dursa söylerim. Ben rahat biri oldugum için yanımdakilere de rahatlik veririm ama enseye şaplak hallerim yoktur. Yalnızca budalalar güzel kadınlara aşık olur ben de öyle budalalarla hiç olmadım. Ayrıldığım bikac kişi dönem donem benle iletişime geçmek istedi. Sevgililik haricinde iyi bir dosttum çünkü. Şimdi de başka birine dostluk ediyorum. Ve bence topluma göre çirkinim ama kendime göre güzel bir kadınım. Siz de kendinizi sevmeye yatırım yapın erkeklerin yanına utanarak gitmeyin. Gülümsemek ve yüzlerine bakarak konuşmak bir insanı etkilemek için ilk baslangictir

Bu durumu bu kadar kafana takmamalisin bu psikolojiyle yanlış bi kişiye tamam deme ihtimalin bile var sırf sevgilim olsun diye (ben yaşadım oradan biliyorum yaptigim en büyük salaklık olarak bakıyorum artık)
Kendi değerinin farkında ol, kendine yatırım yap istedigin herhangi bir konu olabilir istersen saçını boyat, kendine bak istersen bir konuda uzman olmaya çalış yada hobi edin fark etmez ne istiyorsan ama kendin için yaşa sevgili ister insan evet ama daha çok küçüksün daha neler neler yaşayacaksın ileride.

Terapistinizin ismini öğrenebilir miyim acaba?
Tam da anlattığınız gibi annemden kaynaklanan bir özgüven problemim var da.

Yaşın 20 imiş ve erkeklerin ilgisini dert etmişsin. Belki moda ile güzellikle ilgili olan kadınlar, 20 yaşında irkek istiyorum diye dert edinen kadından daha çekici geliyordur erkeklere.

Ben bakanın dönüp bir daha baktığı bir kadın değilim. Cilve, seksilik desen yok. Biraz da geri kafalıyım, hayatım boyunca ilk adımı ben atmadım, platonik aşk yaşamadım. Buna rağmen hayatımın her evresinde ilgi gösteren bir erkek vardı. Çünkü derdim erkekler değildi. Ben bana aşık olduğunu söyleyen adama "öff bırak geyiği şimdi o değil de... " diye karşılık verip cillop gibi çocuğu kaçırmışım ajsjsj. Öyle bir odunluk.

Bir şeye çok hevesli olmak insanı itici gösteren bir durum bana göre. Şimdi yok ben belli etmiyorum deseniz de belli oluyor. Benim kuzen 17li yaşlarda akraba ortamlarında çay servisi yapardı kırıta kırıta ahahwjw. Çünkü potansiyel damat adaylarının gözüne girmek isterdi. Ben de üçlü koltuğa yayılıp telefonda yılan oynardım. 3310da evet. Bana gelirdi o lanet görücüler ona gitmezdi. Kendisi bekar ve hala çılgınlar gibi evlenmek istiyor. Çünkü ben olsam çay dağıtırken "beni al laaağğn" isteği her hücresinden akan biri ile evlenmek istemezdim. Flört işleri de öyle. Artık nasıl bakıyor, nasıl bir enerji veriyor iseniz çocuklar yanaşmıyordur.

Yani öyleyse de 10 yasinda olan şeye ilişki denemez bence arkadaslikmiş o.
20’li yaşların başından önce uzun süreli ilişkiler yaşamak da sağlıklı değil ki bence. Üç beş hafta belki bikaç ay biriyle takılırsın, okul bahçesinde turlarsın, parkta oturup kola falan içersin, en fazla sinemaya gider el ele tutuşursun sonra biter, yenisi gelir. Çünkü karşı cinsi tanımaya başladığımız dönemdir bu dönem. Birine 5 sene takılı kalırsak tek bir karşı cins karakteri tanımış oluruz.

22 yaşinda nasil butun ilişkilerin 3-4-5 yillik oluyor. 10 yaşinda uzun ilişki yapmaya mi başladin gercekten
Bütün ilişki dediğim 20 ilişkim yok sonuçta 3 uzun ilişkim oldu. Arkadaşlıkla beraberliğin toplamı onlar. Çoğuyla önce arkadaş sonra sevgili oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla tüm erkekler bana çok seksisin diyo ama asla uzun bir ilişkim olmuyor bence kafanıza takmayın ayrıca geçenlerde instagramda gördüm 150 kilo bir kız evlenme teklifi almış yatta. Suçum 150 kilo olmamak mı diye sordum kendime. Bende dış görünüşle asla alakası yok

Guzellikle sevgilinin olmasinin hic alakasi yok bence
Cevremdeki bircok cirkinin sevgilisi var bir coguda evli

Ne demisle "her kurtlu fasulyenin bi kör alicisi olur"

Ben de buna takılmıştım ama soramadım polemiğe döner diye. Neyse ki sen de takılmışsın
Polemiğe dönecek birşey yok, sormaya çekinecek birşeyde yok.
Evet çocuklukta arkadaşlıkla başlayan, sonradan ilişkiye dönen bir ilişkim vardı. Bu 5 yıllıktı. Ben toplamını söyledim.
4 yıllık olanda aynı şekilde arkadaşlıkla birlikte toplam 4 yıldı. 3 yıllık olanla ise kısa sürede sevgili olduk bu kadar. Al sana açıkladım işte
Genel olarak 2 3 ay biriyle takılıp başkasıyla konuşan bir insan değilim, yapım böyle değil.

10 yaşında başladı yani biri?

10 yaşında başladı yani biri?
Evet.
Arkadaşlık dahil ama buna.
Önce arkadaş olup sonra sevgili olduk.
Bunda şaşılacak birşey olduğunu zannetmiyorum, neden şaşırdığını da anlamadım.

22 yaşındasın toplamda 12 yıllık ilişkin var. Sence de tuhaf değil mi bu?

22 yaşındasın toplamda 12 yıllık ilişkin var. Sence de tuhaf değil mi bu?
Tuhaf olduğunu düşünmüyorum.
Diyorum ya bu ilişkilerin içerisinde arkadaşlık süreleri de dahil.
Öyle tanışır tanışmaz sevgili olmadık.
Bir de her insanın sevgililik arkadaşlık tanımı farklıdır.
Senin için o yaşlarda 1 2 ay biriyle parkta kola içip, sinemada el ele tutuşmak sevgili olmaktır. Benim için uzunca biriyle konuşmaktır.
Bu kişiden kişiye değişir. Herkesin yapısı farklı bu konuda.
Ama yorum sahibi şunda haklı haklı olabilir, 10 yaşında başlanan bir ilişkiye belki "sevgili" denmemelidir. Tatlı arkadaşlık denebilir. Ben hep ilişki olarak saydığım için adı ilişki kaldı. Bunun tuhaf bir yanı yok yani.

19 yasinda bu kaygılara girmek cok mu erken sanki?
Begenen olduğun gibi sever begenir sen kendini sev ve kendine eziyet etme yeter

Evet.
Arkadaşlık dahil ama buna.
Önce arkadaş olup sonra sevgili olduk.
Bunda şaşılacak birşey olduğunu zannetmiyorum, neden şaşırdığını da anlamadım.
Cevabın evetse elbette anlayamazsın. hayatta başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…