Hiç çıkma teklifi almadık!

Karakedix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
4
0
36
31
İstanbul
Selam biz yakında 18 olacak olan iki kız arkadaşız. Bir problemimiz var. Sizin düşüncelerinizi ve yardımlarını bekliyoruz. Çok utandık o yüzden direk konuya giriyoruz Bu yaşımıza kadar hiç çıkma teklifi almadık. Sınıfımızda belkide hatta okulumuzda teklif almayan yok gibi. Aslında çirkin değiliz, güzel olduğumuz bile söyleniyor. Birkaç kişi dışarıdan çok sinirli gözüktüğümüzü söyledi. Beklide erkekler bu yüzden bize yaklaşamıyorlar. Ama çokta agresif olduğumuzu düşünmüyoruz. Sınıfımızda bizden çirkin olduğunu düşündüğümüz kızların bile var. Sizce ne yapmalıyız, nasıl davranmalıyız, erkeklerin bir kızda aradığı özellik ne olabilir? Bir tek bizim teklif almamış olmamız bizi çok üzüyor. Kendimize olan güvenimiz azalıyor… Lütfen acil yardım edin.

nil karaibrahimgilin bir şarkısı vardır "gülümse erkekler pozitif kızları sever" arkadaşlarınızında dediği gibi agresif gözüktüğünüz için olabilir bu duurm erkekler biraz sinirli ve agresif gördükleri kızlara pek yanaşmayı tercih etmezler. güleryüzlü kızlar onlara daha sevecen geldiğinden onlara yönelirler. biraz agresif olan kızlar onlara erkek gibi görünür hatta. size tavsiyem etrafınıza karşı biraz daha ılımlı olur. bize göre çok agresif değiliz diyosunuz ya insana kendisi agresif gelmez zaten. hem daha 18 yaşındasınız bunun için üzülmeyin karşınıza neler neler çıkacak daha.

Ama sadece görüntüde öyle bir izlenim bırakıyoruz. Erkeklerle küfürlü konuşan, olabildiğince erkeksi, ortalığa durduk yere bağıran, önüne gelene sataşan bir tanıdığımız var. O bile şimdiye kadar kaç teklif aldı. Bu durumdada biz alamayınca sorun bu değil heralde diye düşünüyoruz. Ama çare bulamıyoruz işte

bn knudaki kızların bi diğeri benim arkadaşımın söylediği gibi ne sinirli agresif kızlar tanıdık hele bi tane var ki düşman başına o bile bir çok teklif aldı ama biz daha bi tane bile alamadık... sebebi ne olabilirki ??

Anlayamadım valla sorunu ne olabilirki.. Ne kızlar tanıyorum agresif herkese bagıran ( ben mesela :) ) ama çok teklf alan aynı zamanda.. Benim 2 buçuk senelik bi ilişkim var okuldaki sınıftaki herkez bildigi için teklif falan gelmiyo ama 9. sınıfın başlarında bile ilk hafta 10 teklif geldi 2. hafta 25. Hiç abartmıyorum tenefüse çıkamazdık yolumuzu keserlerdi hep. Yani bende o aralar herkese bagırırdım ama bana teklif geliyodu mesela bana uzun süre bakana hep kötü şeyler söylerdim ama öyle olmama ragmen cesaret ediyolardı. Neden agresiflik değil bence. Sevgilinizin oldugunu düşünüyolardır belkide.

sewgilimizin olduğunu düşünüyor olabilirler evet ama böyle düşünmeleri için bi sebep yok ortada gayet normal davranıyoruz o konuda yani öyle zannetmezler gibime geliyor ama yine olabilir saol =)

Evet aklıma başka bişey gelmiyor. Sevgilimin arkadaşlarından biliyorum kıza bakıyolar mesela of fıstık gibi teklif etsem mi falan diyolar sonra diyolarki yok ya rezil olmaya ne gerek var sevgilisi vardır kesin deyip vazgeçiyolar. Bide şunu merak ediyorum dışardayken falan bakan oluyomu hiç?

kızlar..size bi öneri:) ben 25 yaşındayım sizin yaşınızdayken bol bol teklif alırdm:) neyse tecrübe konuşuyo.. öncelikle bakımlı olcaksınız, değişik arkadaş gruplarıyla takılcaksınız siz sürekli yapışık ikiz gibi geziyosanız erkekler size yaklaşmaktan çekinir. bi de erkekler reddedilmekten çok korkar o yüzden hoşlandığınız çocuklara olumlu cevap verebiliceğinizin sinyalini verin. mesela " bi sewgilim olsa şu filme giderim, şurda gezerim ama yok ki.. ne şanssızım" filan deyin onların yanında.. böylece teklif beklediğinizi anlarlar.. iyi şanslar:) gelişmeleri yazın!

anlamadım kim bir teklif için neden böyle uğraşsın ki eğer biri gerçekten istiyorsa gelir zaten...

Makyaj pek yapmıyoruz ama bakımsızda değiliz hanii Sinyaller güzelmiş, denenebilir.. Teşekkürler.:)

anlamadım kim bir teklif için neden böyle uğraşsın ki eğer biri gerçekten istiyorsa gelir zaten...

bizde peşlerinde koşmuyoruz zaten. Hiç uğraşmadık ve sonuç bu oldu, ve bizde bunun nedenini arıyoruz sadece :)

Son düzenleme:
yorum için teşekkürler çok güzel olmuş fikir verir nitelikte. 'bi sewgilim olsa şu filme giderim,şurda gezerim ama yokki ' bunu deneyeceğiz :))

bu güzellikle çirkinlikle alakalı bir durum değil onu merak ediyorsanız çünkü her kız güzel olmadığı gibi her erkekte yakışıklı değil bu yüzden herkes kendine göre dengi birini bulur.hatta çok çirkin denebilicek kızların talibi çokken çok güzel olan bir kızın talibide daha az olabilir.bu tamamen pozitif bir insan olup olmamanızla alakalı.çünkü genelde herkes pozitif insanlarla beraber olmak ister eğer pozitif güleryüzlü bir insansanız karşınızdaki kişinin gözünde çok daha güzel gözükürsünüz ve karşınızdaki insan kendini size daha yakın hisseder ve ya karşınızdaki kişinin bir özelliğinizden çok etkilenmesi gerekir ama bu genelde karakteristlik bir özelliktir

aslında güler yüzlü her ortamda sewilen tipleriz.her konuda pozitif düşünmeyi biliriz bununda yüzümüze yansıdığıı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…