bana da valla hiç fake gelmedi, çelişkili bişeyde sezmedim ki hiç, zaten sezmek amacıyla bakmadım
konu sahibi arkadasım, benm aldıgm teklifleri saysan bi elin parmaklarını geçmez
ama bilmem kaç tane sevgilim de oldu, ve 21 yaşındaym evliyim
nasıl yani dersen, çıkma teklifi artık çok demode bişey, eskisi gbi hiç konuşmadıgın bi cocugun seni uzaktan görüp begenip birden karşına cıkıp benimle çıkarmısın demesini bekleme. biraz akışına bırak kendiliğinden gelişsin. ama siz sanırım yapışık ikiz gbi geziyosunuz ve geniş cevrelerle takılmıyosunuz, siz arkadas gibi yaklaşın bişey olabilicekse zaten kendiliğinden gelişir, olmicaksa da zaten olmaz
bu konuyu kafana takma, çirkin oldugunu dşünmüyorum
ama unutma bitli baklanın bile kör alıcısı vardır
canım teklif alamıyorsun diye bana sarma ne oluuuur
17 yaşındayken evet alamıyodum, 11 sene sonra bunun için mi ağlıcam abla. kendini övcen diye bana cevap yazarken benim yazdığımı unuttun. dediğime cevap veremeyince belaltı vurıyım diyosun ama yemezler19 yaşındaki kızlara akıl verirken beni de kaynatma arada, maşallahımız var bizim, bir.
ikincisi ben sokakta kırıtmıyorum, her kadınlığımı eşime saklıyorum diye yerinmiyorum hatta övünüyorum çok şükür, ama şimdi merak etmedim değil bi kırıtsam kaç kişi takılır peşime diyeama yapamıcam, yapamam yani, değerlerime uymuyor. zaten konu sahibi de öyle dedi, anladığım kadarıyla harbi ablalar biraz. mesele teklifse teklif oluyor zaten ileri yaşlarda, mühim olan dengini bulabilmek.
Konu dışına çıkıp,konuyu kişiselleştirmeden ve ikili tartışmalara girmeden seviyeli yorumlar yapalım lütfen.
Selam biz yakında 18 olacak olan iki kız arkadaşız. Bir problemimiz var. Sizin düşüncelerinizi ve yardımlarını bekliyoruz. Çok utandık o yüzden direk konuya giriyoruzBu yaşımıza kadar hiç çıkma teklifi almadık. Sınıfımızda belkide hatta okulumuzda teklif almayan yok gibi. Aslında çirkin değiliz, güzel olduğumuz bile söyleniyor. Birkaç kişi dışarıdan çok sinirli gözüktüğümüzü söyledi. Beklide erkekler bu yüzden bize yaklaşamıyorlar. Ama çokta agresif olduğumuzu düşünmüyoruz. Sınıfımızda bizden çirkin olduğunu düşündüğümüz kızların bile var. Sizce ne yapmalıyız, nasıl davranmalıyız, erkeklerin bir kızda aradığı özellik ne olabilir? Bir tek bizim teklif almamış olmamız bizi çok üzüyor. Kendimize olan güvenimiz azalıyor… Lütfen acil yardım edin.
Ben biraz bu konuyu erkeklerin gözünden bakarak anlatmak isteyeceğim;
Erkekler genelde aslında ne güzellık nede kibarlık aslında bu kız la ne kadar kendimi eğlendirip memnun edebilirim diye hesaplar yapıyorlar.Bence çıkma teklifi almıyorum dıye üzülmeyin kızlar..zaten çıkmak nedirki sınıfınızda normal erkek arkadaşlarınızla konuşun takılın derim..
çıkıp gezen tozanlarda sizden mesut mutlu değiller emin olun..birde onlara sorun güzel olduğu halde ,iyi bir kız olduğu halde aldatılıyor boş yere erkek arkadaşı tarafından üzülüyorlar..şu zamanda sevgi yaşamak çok zor..sana aylarca seni seviyorum diyen peşinde koşan insanın bile aylar sonra rol yaptığını anlıyorsun..Erkeklerin amaç bellidir kızlar ..belki çok acımasızca ama yaşanarak edinilmiş tecrübeler daha acıtır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?