Ama sadece görüntüde öyle bir izlenim bırakıyoruz. Erkeklerle küfürlü konuşan, olabildiğince erkeksi, ortalığa durduk yere bağıran, önüne gelene sataşan bir tanıdığımız var. O bile şimdiye kadar kaç teklif aldı. Bu durumdada biz alamayınca sorun bu değil heralde diye düşünüyoruz. Ama çare bulamıyoruz işte
demek ki böyle konuşanların karakteri bu kadarmış insan yerine koyup bi fikir alalım dedik söylediğiniz şeylere bakın koomik olduğunuzu zannediyorsunuz ama değilsiniz
çok fenasııaaaan december...:13:
lank diye, kızlara çirkin oldukları yüzlerine vurulur mu hiiiçç..
demek ki o kız kadar güzel değilsiniz. bu kadar basit. sizin yaşınızda erkeği etkileyen genel geçer tek kanun güzelliktir. dürüst olalım bayanlar, kızcağızı kandırmaya hakkımız yok. napalım, herkes çok güzel doğamıyo maalesef.[/QUOT
katılmıyorum.ben sizin yaşlarda çok fazla teklif alırdım.sanırım siz yeteneksizsiniz.şaka şuka.bu kadar çok teklif almama herkes şaşırırdı.tamam güzeldim ama benden çok daha güzel,manken gibi olan kızlar benim kadar alamazdı.peki sebep neydi.bence işin sırrı şunlardı.
sürekli güleryüzlü,neşeli olmam.
mütevazı olmam,insan ayrımı yapmadan herkesle konuşmam.
etkileyici ve keskin bakışlarımın olması (bunu başkaları söyledi)
cıvıl cıvıl olmam.
bir de vücut dilim çağırıyormuş nasıl oluyorsa bunu söylerlerdi.
üstelik en sofusu da gelir teklif ederdi,metalcisi de,küpelisi de hatta zenciside.bu konuda vizyonum çok geniştir.bence yuarıda yazdıklarım olursa bir kız popüler olur.kolay gelsin kızlar.
bu arada öğüt vereceğim derken kendimi övmüş gibi olmuşum ama öyleydi napayım
aslında güler yüzlü her ortamda sewilen tipleriz.her konuda pozitif düşünmeyi biliriz bununda yüzümüze yansıdığıı düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?