Hiç çıkma teklifi almadık!

bunda komik olan nee ? anlayamıyoruz da ? evet teklif almadık neden olabiliceğinin fikrini alıyoruz inanmayanlar yorum yapmaz olur biter !

Bakın kızlar, madem ikinizde teklif almadınız,
ikinizide tanıyan birileri, sizin kısmetinizi kapatmıştır..
tez vakitte gidip ,kısmet açtırıp,kısmet muskası yaptırın..

demek ki o kız kadar güzel değilsiniz. bu kadar basit. sizin yaşınızda erkeği etkileyen genel geçer tek kanun güzelliktir. dürüst olalım bayanlar, kızcağızı kandırmaya hakkımız yok. napalım, herkes çok güzel doğamıyo maalesef.

demek ki böyle konuşanların karakteri bu kadarmış insan yerine koyup bi fikir alalım dedik söylediğiniz şeylere bakın koomik olduğunuzu zannediyorsunuz ama değilsiniz

demek ki böyle konuşanların karakteri bu kadarmış insan yerine koyup bi fikir alalım dedik söylediğiniz şeylere bakın koomik olduğunuzu zannediyorsunuz ama değilsiniz

neden gerceklerı espırı olarak algılıyorsunuz

feyk deil ya, yoksa ben kesin anlardım
bu dertte arkadaşım vardı benim lisede. anormal gelmedi bana soruları, hatta gayet tutarlı ilerliyo bence.

allah aşkına 18 yaşınıza gelmişsiniz çocuk değilsiniz artık neyin nasıl olduğunu bilemeyecek yaşta da değilsiniz.

çok fenasııaaaan december...:13:
lank diye, kızlara çirkin oldukları yüzlerine vurulur mu hiiiçç..

valla dalga geçmedim bacım gerçekten böle düşünüyorum. bilince beraber yaşaması daha kolay oluyo. lisedeyken ben de çirkindim diye düşündüğümden sanırsam.

madem güzel değilsiniz kızlar, en azından sempatik olmaya çalışın..
ama bu ,yakışıklı değil ama sempatik kuralı da erkeklere mahsus..

Erkekler kendilerinden güçlü kızlardan hoşlanmazlar. Hem ağırbaşlı hem güzel kızlar dikkatlerini çeker. "Hatırla Sevgili" dizisindeki "Beren Saat" belki örnek olabilir.

benünvteye yeni başladığımda bile bana ortaokula mı gidiyosun falan diyolardı..
ama ünv.deyken daha olgun oldum ne bileyim vücut yaşım küçük benim galiba.. hatta şimdi kızım olmasa ünv.ye mi gidiyosun falan diyolar.. yok ben bitirdim evliyim kızım var diyince bile gerçekten mi diyenler oluyo...
insan evliyim kızım var diye yalan söyler mi yahu
ünv.deyken çok teklif aldım mesela bunları eşim biliyor. asistanından ordaki doç ine kadar ... yani görüntüm de değişti ünv.deyken.
lisedeki arkadaşlarım beni tanıyamıyorlardı ünv.deyken karşılaştığımız zamanlarda

Son düzenleyen: Moderatör:
valla açıkcası çıkma teklifi çok aldım ama artık erkekler değil kızlar ettiği için erkekler şuanda daha namuslu gibi kızlar erkeklerin üstüne atlıyo nasıl bi dünya olmuş yaaa

walllahi kızlarr madem teklif almıyosunuz siz teklif edin olsun bitsinn.baksanıza devir deişmiş :97::97:

kızlar bir daha buraya girer misiniz bilmiyorum ama bence biraz kızlı erkekli gruplarla gezin ve hep yanyana durmayın yalnız kaldığınız zamanlar olsun mesela bana hep yalnızken teklif geliyordu bir de erkeklerle muabbetiniz olsun hep çirkin kızlara erkeklerle iyi anlaştıkları için teklif geliyor bence.sizin çirkin ve ya güzel olmanızla alakalı değil bence uygun şartlar oluşmamıştır.esen kalın mutlu olun inşallahhhh :)

Bu son uyarıdır!!!

Bir daha konulara geyik yapıp,simileler ile doldurursanız,konu ile ilgili görünürde okunası, ama içeriği boş mesajlar yazarsanız,konular fake,yalan,sahte gibi adlandırırsanız, bu türlü mesaj yazan üyeleri uyarıları olsun olmasın en az 5 gün siteden banlayacağım.

Bu kadar yeterli!!!

Bir takım arkadaşlar özellikle yukarda bahsettiğim durumları yapabilmek için didiniyorlar..Ve nickleri de belli..Bu arkadaşlar forumda kendilerini açtıkları konu yada yazdıkları güzel mesajlar kendilerini hatırlatsalar bunları yazmak zorunda kalmam..

Dediğim gibi son günlerde belirli nickler bunu adet haline getirdi..Yazıp,çizip,konu sahiplerini kışkırttıktan sonra Kötü İçeriğe basıp,durumdan paçayı kurataracaklarını sanmasınlar..

Bu konuda topu topu konu içeriğine yazılmış cevap sayısı, bir elin parmakları kadar..

Konularda bu yönlü mesajlar gördüğümde sıradan banlamaya başlayacağım..

Bilginize..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…