• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç delicesine, karşılıksız sevildiniz mi ?

Dramelodi

melodram
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
72
0
286
İstanbul
19 yaşındayım... bu yaşıma kadar 2-3 kişi oldu.. hep seviyorum dediler ama sevdiklerini sandılar..
yani en fazla 1-2 sene dayanırlar sonra hepsi vıın...
mesela bir arkadaşım var... 13 yaşından 17 yaşına kadar biriyle çıktı... şimdi 19 yaşında... 2 senedir ayrı o çocuktan..
ama çocuk akradaşımın canı olips çekse, ufacık bir şeker yahu her bakkalda markette var.. tee İstanbul Avrupa yakasından atlar otobüse, Anadolu yakasına bi dolu olips getirir...
2 yıldır ayrılar ama çocuk hala ona değer veriyo, seviyo, aşık.. gel başım dertte dese iki eli kanda da olsa gelir... arkadaşım ona dönmek istemiyo, istese çocuk şimdi yeniden başlamaya hazır... zaten öyle aldatma v.s olmadı hiç... öyle ayrıl barış ayrıl barış(ufak tefek meselelerden) bitmişti.. birdaha da arkadaşım istemedi değer veriyorum ama aşkım bitti dedi tee 2 sene önce..
Neyse demek istediğim sevilmek için illa çok güzel, çok iyi mi olmak gerekiyor ? Bence gerekmiyor.. arkadaşım güzel fena değil ama öyle çok çok çok güzel değil hani...
Yada çevremde yüzüne bile bakılmadıgı halde deli gibi sevilen kızlar var.. bunu nasıl başarıyorlar ? Neden sevilmiyorum..
Tek hayalim bir kişi tarafından çok sevilmek ........

Zamanında hiç haketmeyen insanlara da değer verdiğim oldu...Çok sevdim,sevildim de...Farklı kişiler tarafından..Ama mantıken uyuşamayacağımızı düşündüğüm için hem de karşı tarafa da boş yere ümit vermemek için her beni sevene karşılık vermedim........

Ama şu yaşıma kadar beni eşim kadar seven,sabreden,fedakarlık eden hiç bir erkek olmadı diyebilirim..

Allah herkesi kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın..

AMİN...

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında hiç haketmeyen insanlara da değer verdiğim oldu...Çok sevdim,sevildim de...Farklı kişiler tarafından..Ama mantıken uyuşamayacağımızı düşündüğüm için hem de karşı tarafa da boş yere ümit vermemek için her beni sevene karşılık vermedim........

Ama şu yaşıma kadar beni eşim kadar seven,sabreden,fedakarlık eden hiç bir erkek olmadı diyebilirim..

Allah herkesi kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın..

AMİN...

amin canım inşaAllah..

ah seni çok iyi anlıyorum tatlım .. ben de mesela hep bir tane sevgilim olsun istemişimdir ama çok sevgilim oldu hepsiyle de aynen dedigin gibi 1-2 sene en fazla sonra vınnn..ama inan bunun güzellikle yada iyi kalplilikle bir ilgisi yok...dünyanın en iyi en anlayıslı insanı oldum genede bir işe yaramadı aslında bir çok insan onu süründürene gidiyor bizde öyleyiz çoğu zaman...güzellik kısımına gelince onun tek işe yaradıgı kısımı ilişkinin başı sonrasında hiç bir işe yaramıyor... benimde çevremdeki bütün arkadaşlarımın sevgilileri var ve aynen dediğin gibi ilgili alakalı...bende çok imreniyorum ama ne yaparsam yapıyım bir ilişkiyi uzun süre idare edemiyorum belkide taktikler falan lazımdır bize böyle... aslında hemen kalbini açınca erkeklere sevince çok değer verince hep tersi oluyor sana gelmek yerine kaçmayı seçiyorlar...

Sorma ya, ergenlik çağlarımda salağın birine aşık oldum..2 yıl çooook sevdim, ölüyodum, geberiyodum aşkımdan..o da benle dalga geçiyodu..

Ama sonra onun değil, kendimin salak olduğunu anladım...

Hiç olmadı :37: çok mu çirkinim bilmiyorum .Eşimde öyle delicesi sevdiğine inanmıyorum .Seviyor gerçekten ama delicesine fazla değil .Şimdi düşününce evlenesiye ben onu delicesine seviyordum gerçekten delicesine . Ne zaman ki evlendik kaynanamlar bize gelmeye başladı sorunlar sıkıntılar yavaş yavaş törpülendi sevgim.Şuan eşimi onun beni sevdiği kadar çok seviyorum herhalde.Gerçeken çok ama delicesine değil. Hayat insanı delirtince aşkın delirtmesine fırsat kalmıyor galiba

Son düzenleme:
kızlar bazen de dusunmuyor degılım.. sonucta deli gibi severek evlendik diyelim.. evlılık suresıncede hep arttı bu sevgı hıc azalmadı... ama ölümlü dünya.. mezar tek kısılık.... onu oraya goturemeyecegımıze gore.. hersey bos gelıyo bazen :26:

bende isterdim sevilmeyi...
hep karsiliksiz sevenlere bakiyorsun sevdikleri o cogu insanlar hep karaktersiz ve basitler..
su an ne sevebilecegim biri var,
nede sevilebilecek kadar güzelim...
bence artik güzellik cok önemli.. biraz fazla kilon varsa bile kimse istemiyor..
güzellikle alakasiz denilsede bilmiyorum o zaman neden hic kimse olmadi hayatimda ? (yasim 25 )

benim bahsettiğim arkadaşım, hani bi olips için yollar teptirecek kadar sevilen..
baya baya kilolu.. yüzü fena değil ama güzel..

2 yıldır mı sadece... :37: Beni seven kişi 4 yıldır seviyor.
Önce çıktık ama ben sevemeyip ayrıldım ondan.
Çok acı çekmiş, sonradan anlattı. Ara ara görüşmelerimiz oldu.
Hatta bir ara 2 yıl yüzümüzü görmedik, o zaman bile soğumadı çocuk ya.
Hayatına o kadar kız girdi. Hala senin eşin benzerin yok diyor bana. :ssz:
Ben böyle bir olaya hiç rastlamadım. Ben kimseyi bu kadar sevemem, isteyemem...
Ya da severim isterim belki ama 4 yıl mı sürer yahu... Hiç mi soğumaz , artık bitti diyemez bir insan, aklım almıyor.
Ve işin ilginci, artık öyle bir raddeye geldi ki ben senin platonik aşığın oliim, seni uzaktan sevmek de çok güzel, kendi kendime mutluyum ben diyor. :s
Yuh diyorum ben de. Artık tamamen kestim muhabbeti. Birkaç aydır görüşmüyorum hiç.
Arkadaş kalmak istedim ama olmadı malesef.

Bunun dışında en son görüştüğüm kişi de karşılıksız aşka kurban oldu.

Ayrıca bir başkası daha var. Onun üstünden de 3 yıl gibi bir süre geçti.
Çocuk hala tryamour bambaşka diyormuş arkamdan.
Benimle olmak istemişti ama kabul etmemiştim onu.

Bunlar dışında da var. En belirginleri anlattım.

Böyle çok sevilmek inanılmaz bir his ama bir yere kadar... Sadece sevilmeyi dilemesin kimse.
Siz de sevin. Hem sevin, hem sevilin. Tek taraflı oldu mu yürümüyor. Hoş olmuyor.

Hiç aşık olmadım hayatımda. Sevmek ve sevilmek için dua ediyorum hep bundan sonrası için.

Son düzenleme:
Ya da severim isterim belki ama 4 yıl mı sürer yahu... Hiç mi soğumaz , artık bitti diyemez bir insan, aklım almıyor.
Ve işin ilginci, artık öyle bir raddeye geldi ki ben senin platonik aşığın oliim, seni uzaktan sevmek de çok güzel, kendi kendime mutluyum ben diyor. :s
Yuh diyorum ben de. Artık tamamen kestim muhabbeti. Birkaç aydır görüşmüyorum hiç.

Böyle çok sevilmek inanılmaz bir his ama bir yere kadar... Sadece sevilmeyi dilemesin kimse.
Siz de sevin. Hem sevin, hem sevilin. Tek taraflı oldu mu yürümüyor. Hoş olmuyor.

Hiç aşık olmadım hayatımda. Sevmek ve sevilmek için dua ediyorum hep bundan sonrası için.

4 yıl çok uzun bir zaman değil..Sanırım yaşın çok genç olduğu için bu rakam gözünde büyümüş biraz ... :)

İnşallah bir gün karşılıklı sever ve sevilirsin...Allah hayırlısını versin...

4 yıl çok uzun bir zaman değil..Sanırım yaşın çok genç olduğu için bu rakam gözünde büyümüş biraz ... :)

İnşallah bir gün karşılıklı sever ve sevilirsin...Allah hayırlısını versin...

4 yıl çooooookkkkk uzun bir zaman ama. Benim idrak edebileceğim bir rakam değil bu konuda. Ben birini 1 ay bile sevemiyorum.
Sevsen bile gözden ırak gönülden de ırak derler. Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen bu kadar uzaması normal değil.
Her buluşmamızda çok etkilenmesi de normal değil. Çünkü aradan çok zaman geçmiş oluyordu.
Bu devirde bir insanı bu kadar süre sevebilecek insan kaç tanedir merak ediyorum. Hatta 4ü geç 2 yıl bile "ohaaa" diyerek karşılanıyor yazılanlardan anladığım kadarıyla.
Senin de yaşın sanırım çok fazla. :p 30lu - 40lı yaşlardaysan eskilerin aşkları başkadır tabi. Anlamayız birbirimizi.

Şimdi laylaylom hep. O yüzden çok şanslı sayıyorum kendimi. Yıllarca unutulmamak çok güzel.
Artık 5. yıla girecek. Yazık oldu çocuğa ama o halinden çok memnun. Benim yapacağım bir şey kalmadı.:6:

İnşallah. ;)

Son düzenleme:

4 yıl çooooookkkkk uzun bir zaman ama. Benim idrak edebileceğim bir rakam değil bu konuda. Ben birini 1 ay bile sevemiyorum.
Sevsen bile gözden ırak gönülden de ırak derler. Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen bu kadar uzaması normal değil.
Her buluşmamızda çok etkilenmesi de normal değil. Çünkü aradan çok zaman geçmiş oluyordu.
Bu devirde bir insanı bu kadar süre sevebilecek insan kaç tanedir merak ediyorum.
Senin de yaşın sanırım çok fazla. :p 30lu - 40lı yaşlardaysan eskilerin aşkları başkadır tabi. Anlamayız birbirimizi.

Şimdi laylaylom hep. O yüzden çok şanslı sayıyorum kendimi. Yıllarca unutulmamak çok güzel.
Artık 5. yıla girecek. Yazık oldu çocuğa ama o halinden çok memnun. Benim yapacağım bir şey kalmadı.:6:

İnşallah. ;)

Evet ben 30 lu yaşlarımın sonlarındayım....:) Ben evlendiğim halde 9-10 yıldır bana aşık olan var desem... Hem de ben hiç yüz vermediğim halde..Aramızda hiç flort vs olmadığı halde... Ayrıca benim zamanımda da laylaylom aşklar vardı..Gözünde büyütme o kadar... Belki de sen çevrende yaşanan laylom aşkları tasvip etmiyorsun,erkek milletine pek güvenmiyorsun,sana acı çektirilmesinden ya da acı çekeceğinden korktuğun için kendini frenliyorsundur..İyi yapıyorsun belki de...Gereksiz insanlar tarafından üzüleceğine.....Ama bir gün öyle biri gelecek ki sana o güveni verecek..:34:

İnsanın yaşayamadıkları kalır ya içinde...Bu çocuğun da içinde kalmış seninle güzel bi ilişki hayalleriyle sürdürmüş hislerini daha fazlası değill (büyük bi aşk vs) üzgünüm...:17:

Evet ben 30 lu yaşlarımın sonlarındayım....:) Ben evlendiğim halde 9-10 yıldır bana aşık olan var desem... Hem de ben hiç yüz vermediğim halde..Aramızda hiç flort vs olmadığı halde... Ayrıca benim zamanımda da laylaylom aşklar vardı..Gözünde büyütme o kadar... Belki de sen çevrende yaşanan laylom aşkları tasvip etmiyorsun,erkek milletine pek güvenmiyorsun,sana acı çektirilmesinden ya da acı çekeceğinden korktuğun için kendini frenliyorsundur..İyi yapıyorsun belki de...Gereksiz insanlar tarafından üzüleceğine.....Ama bir gün öyle biri gelecek ki sana o güveni verecek..:34:

Bana sen evlensen de umrumda değil diyor o insan. Bakalım benimki de 9 - 10 yılı bulacak mı. . . :37::D

Yok, benim çevremde herkes karşılıksız bir şeyler hissetmiştir birilerine ama uzun yıllar devam eden azdır. Ya da yoktur.

Bir şey yaşamayınca içinde kalıyor insanın. O sebeple uzun sürüyor aşk sanılan şey. Seninle aşk anlayışımız farklı sanırım. ;)
Ben de birine aşık olduğumu sanmıştım, yıllar sürdü ama bir şeyler yaşayınca çok soğudum. Hatta uzaktık, gördüğümde çok soğudum ve bitti benim için. Saçma sapan bir şekilde aşığım diye geziniyordum öncesinde ama asla sevmemişim oysa.

Benimkini gözümde büyütüyorum çünkü biz bir şeyler yaşadık ve beni annemden de iyi bilir. ;) En kötü huylarımı da bilir. Bu yüzden bu aşk özel. Ve bu gerçekten bu bir aşk. Beni her halimle bilir ve kabul eder. Zordur bu.
Birine hiç dokunmadan, hiç konuşmadan, tanımadan yıllarca vurgun yaşayıp gidersin. Bu çok sık olur. Çünkü karşındakini istediğin gibi görmek arzusunda olduğun için, istediğin kalıba sokarsın. Fakat birini tanıyıp her şeyi ile kabul etmek ve çok sevmek, üstelik bunun yıllar boyu hiç dinmeden devam etmesi çok nadir. ;)) Fark burada. Ben de o yüzden şaşkınım, beni böyle iyi tanıyıp da nasıl sevmeye devam edebilir diye düşünüyorum. :31:

Back
X