- 7 Ocak 2015
- 272
- 317
- 78
1.5 senelik ewliyiz ara sıra geliyor benle genelde tek gidiyorumNe kadar zamandır evlisiniz? Neden ailenize tek başınıza gidiyorsunuz? Beraber gitmez misiniz hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 senelik ewliyiz ara sıra geliyor benle genelde tek gidiyorumNe kadar zamandır evlisiniz? Neden ailenize tek başınıza gidiyorsunuz? Beraber gitmez misiniz hiç?
Bir daha git derse, çok dardaysan sen git de. Ne bu böyle adam gibi, yuvam eşim diye bana sahip çıkacağına, her küçük sorunda kapıyı gösteriyorsun de.Şuan çocuk için tedavi görüyor bu yüzden hashas diye altan alıyorum bazen git diyor gitmiyorum bu durumda bırakıp gitti der diye vicdanım el vermiyor ama herşeyime karışıyor
Durduk yere koymuyortam boşanılacak adam ! ama tabi şartlar her zaman buna müsait olmuyor..
neden izin vermediğini sordunuz mu ? (böyle şeyin nedeni olmaz ama merak ettim kendisine göre sebep neymiş )
Ben atmam zaten kendi ailesi maddi anlamda pek destek olmadığında babamın kardeşlerime yaptıgını kıskanıyor kardeşlerime ev araba dkkan aldığnda trip yapıyorİlişkinizi bilmiyorum ama eşinize ailenizle ilgini asla olumsuz konuşmayın, eleştirmeyin.İster istemeze eşler tavır alıyorlar.Ailenin asla atma.