• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç dertlerim bitmiyor

İlişkinizi bilmiyorum ama eşinize ailenizle ilgini asla olumsuz konuşmayın, eleştirmeyin.İster istemeze eşler tavır alıyorlar.Ailenin asla atma.

Şuan çocuk için tedavi görüyor bu yüzden hashas diye altan alıyorum bazen git diyor gitmiyorum bu durumda bırakıp gitti der diye vicdanım el vermiyor ama herşeyime karışıyor
Bir daha git derse, çok dardaysan sen git de. Ne bu böyle adam gibi, yuvam eşim diye bana sahip çıkacağına, her küçük sorunda kapıyı gösteriyorsun de.
O işte iken ailenize gidip gelmişsiniz, yani onu etkileyen hiç bir durum olmadığı halde trip atıyor, yanlış mı anladım?İzin bile almayın bence, haftanın bir günü; bu şekilde ailenizi ziyaret etmek öyle anormal bir talep değil. Abuk sabuk laflarını da karşılık verip olayı inada bindirmeye çalışıyor gibi gözükmeyin. Bir süre sonra alışır bence.

Son düzenleme:
İlişkinizi bilmiyorum ama eşinize ailenizle ilgini asla olumsuz konuşmayın, eleştirmeyin.İster istemeze eşler tavır alıyorlar.Ailenin asla atma.
Ben atmam zaten kendi ailesi maddi anlamda pek destek olmadığında babamın kardeşlerime yaptıgını kıskanıyor kardeşlerime ev araba dkkan aldığnda trip yapıyor

Allah biliyor da çocuk vermiyor belki. canım çocuk olunca eşin değişecek mi , bu huylarını düzeltecek mi.
al karşına adamakıllı konuş bence

Ben anlamadım ailenizin yaptığı ettiğine nasıl karışabiliyor ki? Hadi o karıştı, siz ona kocaman bir 'SANANE' demediniz mi??

Yani çok karışmak istemem ama hergün daha kötüye gidiyor diyorsun birde çocuk tedavisinden bahsediyorsun.

Offf offfff.......Yazamadım elim gitmiyor

• Beğen
Reactions: anu
Kocan olması sana ailene gitmeni yasaklacak kadar karismasi hakkini vermez. O kim ki sana ailene gidemezsin diyor ? O el oğlu diğer taraf senin anne baban. Nasil boyle bir yasak koyabilir ya kuklasi misin, tabiri caizse köpeği misin ? Karisisin yahu hayat arkadasisin ne hakla sana bu denli yasaklar koyup seni yonetebilir. Bu adamla omur geçmez arkadasim sana ve evliliğinize karsi saygisi yok. Koca diye yaninda dolastirma derim.

Ailene gitme olayına yorum bile yapamıyorum da, ben bu ailelerden bir şey bekleme olayını da çok yanlış buluyorum ki tutup küsmek nedir?
Koskoca insanlar olmuşuz, kendimizde evlenecek sorumluluğu görmüşüz, niye başkasının yardımına ihtiyaç duyayım ki.
Ben, ufak tefek hediyeler alındığında bile bir mahcup ve rahatsız oluyorum.

Niye izin aliyorsun ki?
Git gel ruhu duymaz. Sonrasinda söylersin bugun annemlere gittim diye.
Öyle korkakca ve yanlis birsey yapiyormussun gibi bir sekilde izin alirsan esin de böyle sacma tavirlar sergiler..
Ve ailen konusunda kiskanclik duyuyor demen esinle aranizda pek saglam iletisiminiz yokmus gibime geldi.
Oturup ne düsündügünü aklindan neler gectigi sor..sende kendi düsüncelerini anlat..birbirinizi anlamaya calisin.
Ozaman belki bu sacmaliga son verirsiniz..
Ve cocuk meselesinde.. esine destek olmalisin.. gizli sakli alttan alarak degil..iletisim kurarak konusarak..

Back
X