ellma cnm benim artık akıllı uslu ağlıyorum yalandan gülücüklerle kendimi kandırmaya çalışıyorum... becereceğimelbet geleceğimüstesinden atlatacağım acımıda çekeceğim biliyorum acıtacak günlerce haftalarca belkide aylarca ama atlatacağım zaman ne zaman saracaksa yaralarımı bekleyeceğimama dönsede dönmeyeceğim bitti benim için beni göz yaşlaıyla bukadar acıların içine atıp haksızlığını bana yükleyerek giden bir adamı affetmeyeceğim dönsede ama zatendönmez... beni terketmedi o sadece hayatımdan gitti kalbimdeki varlığı hala duruyorken beni terketmiş sayılmıyor onu ancak kalbimden atarak ben terkedebilirim ve bunu gün gelecek başaracağım o gün hangi gün bilmiyorum ama sabırla bekleyeceğimağlayarak acı çekerek sancılar içinde uyanarak birgün bittiğini göreceğim hepsinin... iyiki sizler varsınız canlarım
yavrum sızın ılıkıde küt dıe bıttı heee, bı atraksıyon var mı adamında su an aramak vs gıbı bısey ne bılım arkadasıyla haber gonderme vsvsvs?
ah canım benim ah
ne desem de rahatlatsam o acıdan kıvranan minik yüreğini,bilemiyorum
çok üzüldüm ...inan ki...
güvensizlik çok berbat bişi...ilişkiyi,evliliği yok eden yıkan bişi...
zaman herşeyin ilacı güzelim...akışa bırak..
Umarım en kısa zamanda yaptığının yanlış olduğunu kabul eder ve yüreğine geri döner...
ahh be canım dönmesin hatasını anlasın sen günahsızdın desin oda yeter bana ama bu onuda yapmaz sözleriyle acıtır her kelimesi ayrı bir yara açar insanda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?