hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

Bir gece...hiç unutmuyorum...hani o atasözünü söyleyen ablam var ya...onu aradım.
Ölüyorum sandım biliyor musun?

Evin her noktasında ağlama krizlerine girmiştim..kendimi kaybettim tek kelimeyle.
İşte o canım ablam bana dedi ki..bugün bitecek sana söz veriyorum.
Nasıl biter abla dedim ya...en vahim haldeyim bugün..ölüyorum ağlamaktan konuşamıyorum bile...ama o bitecek bugün dedi.
Yüreğin bugün tamamen bittiğini kabullendi artık, artık hiçbir umut kalmadığı için ağlıyorsun dedi. Bu geceyi atlat, bak yarın senin için yeni bir gün doğacak dedi.
İnanmadım, ama ne ağlama...öyle böyle değil.

Sabaha kadar telefonda başımı bekledi, evde yalnızım düşünsene, hakkını asla ödeyemem, aradı, konuştu, bana talimatlar verdi...git yüzünü yıka...şimdi makyaj yap...üstünü değiştir..şunu yap bunu yap..
Hayatımda ilk defa hüngür hüngür ağlayarak makyaj yapmıştım :)

İnanır mısın Selin, sabah kalktım... ölü gibi... parmağımı kaldıracak halim yok ama... içim bomboş.
Sana o duyguyu tarif edemem. Sanki o gece içimden bir canavar çıkmış gitmiş gibiydi.
Ve ben o sabah kendime geldim. Bir daha ne canım acıdı ne de bir daha ağladım.
Tek kelimeyle "atlattım" ... aktı gitti bitti o zehir, şaşılacak bir şey.

Biliyorum sana enteresan geliyor ama bu böyle bir şey.

Nasıl bir gün sabah kalkıyorsun ve aşık olduğunu anlıyorsun...yine bir gün sabah kalkıyorsun bir de bakıyorsun ki bitmiş.
Sakın korkma. Bu bir süreç sadece. Geçip gittiği gün seninle oturup burda yavvv...ne zibidiymiş bu yaaa, amma da ağladık diye dalga geçeceğiz...gör bak :)

şuan seni okadar iyi anlayabiliyorumki birazda kendimi gördüm sende hoş şuan o çoook kıskanç adamla evliyim ve çok mutluyum. inanırmısın kaçkere ayrıldık biliyormusun bu kıskançlıktan biz ama bak şuan evliyiz. demek istediğim şu arada bir bağ varsa eğer yani aşk ayrılık çok zor inan. sennin yapıcağın şuan onun aramasını beklemek ve barışma kararı alındığındada adamakıllı bi konuşmak.

cnlarım benim... bizimki kıskançlık değil güvensizlik.. ilişkinin temelinde güven yoksa yıkılır gider... ben var sanıyordum sağlamız sanıyordum meğer o müteahhit çalmış güveni malzemelerden bi depremde yıkıldık... dönmez dönsede yine güvensiz dönecek o bana değil geçmişte yaşadıklarındanbelki tüm bayanlara belkide kendine güvenmiyor ama benim hakkımı yedi gitti helal olsun yine de herkesin geçmişim bedelini bana ödetti hepsinin acısını benden çıkardı ne yapalım hayattan bu derside alacakmışız demekki... bu acıyıda çekip bitireceğim... ayağa kalktığımda tekrar çok daha güçlü kalkacağım ve bir daha kimsenin beni böyle yıkmasına müsade etmeyeceğim... seviyorum ben seviyorum kendi sevgimden eminim ama artık onunkinden değil seven adam bunları yaparmıydı bu kadar acımasız olabilirmiydi aklımalmıyor benim sevgi anlayışımda yok böyle birşey ama eğer onunkinde varsa bende böyle sevgiye artık yokumçok yaktı canımı her defasında affettim en sonunda bakın ne oldu en büyük darbeyi an acısını en sancılısını bıraktı bana...önceden affetmemiş olsaydım şimdi sizlerle bu acımı paylaşıyor olmayacak belkide mutluluklarımı anlatıyor olacaktım... neyse kaderde varsa yaşanır bende yaşıyorumödeyeceğim bedelleri ödüyorumkapatıcam bu hesabı elbet

ya hepinizinbir hikayesi var ve hepiniz birileri tarafından üzülmiş ağlatılmışsınız hangi vicdan izin verir hangi insanlıkta var bu bir insan bu kadar acıtacağı birine nasıl sevmiştim der nasıl bir sevgidir bu ve nasıl bir insan hiç umrunda olmadan bir zamanlarda olsa değer verdiği birine böyle acı çektirebilir... erkeklerde yürek var ama kullanma kılavuzları eksik bir kadın öğretir sevmesini... çocuklarınızı sevmesini bilerek vicdanlı merhametli yetiştireceksiniz ki ilerde böyle acılar yaşanmasın... allah hepimize kolaylık versin.. yüzünüz hep gülsün...

yavrum sızın ılıkıde küt dıe bıttı heee, bı atraksıyon var mı adamında su an aramak vs gıbı bısey ne bılım arkadasıyla haber gonderme vsvsvs?

yavrum sızın ılıkıde küt dıe bıttı heee, bı atraksıyon var mı adamında su an aramak vs gıbı bısey ne bılım arkadasıyla haber gonderme vsvsvs?

evet öyle kavga ettik bana saydı sayıştırdıkapattı kesti hesabını gitti daha haber yok ertesi günylfda konuştuk ben yalan söylediğime dair mail gönderdim ona msn konuşmalarını kopyalayıp gönderdim kimseyle işimolmadığı beni aldatmadığını biliyorum ama yalan söyledin dedi ve gitti ben yalanda söylemedim oyna açıklamalarımı dinlemedi kulak tıkadı gitti tlfkonuşmamızdada beni kalbinden sildiğini hayatına bundansonra bir başkasının girebileceğini söyledi acımazsızca kalbinde bana yer olmadığını söyledi neydi bu kadar büyük suçum...hatta hiç suçumyoktu aslında... küt diye gitti gidiş o gidiş aramadı aramaz (

sensizlikle yüzleşemedim hala tam anlamıyla... hala kendimi kandırır durumdayım ne kadar inkar etsemde... hala gelmeyeceğini bildiğim halde gelmeni ğmid ediyorum... benim ol diye değil gelişin benim doğruyu söylediğimi kabullenmen olacak... söyleyeceğim eksikkalan şeyleri tamamlayacağım...hem belki yüzünüde son kez görürüm son kez aşkla bakarım yüzüne kalbim içindensen duymadan seni ne kadar çok sevdiğini söyler gizlice veda eder sana... ağlamam yanında... göstermem göz yaşlarımı... onlar sadece benim karanlık odamda akar...
canım acıyor neden bütün aşk şarkılarında sen varsın kim biliyordu benim böyle acı çekeceğimide bütün şarkılarını bana yazmışlar... neden her şarkıda benim acım anlatılmış... neden gece bana inat kapkaranlık yıldızsın kayan yıldızlarda tutacağım dileklere bile neden engel gece... neden güneş öyle gök yüzünde pırıl pırıl mutluluk saçıyor her yere benim kalbim buz keserken neden güneş bile dalga geçer gibi ışıl ışıl... süyah bulutlarolmalıydı oysa yas tutarken gök yüzüde ağlamalıydı benimle... neden etrafımda kimse yok... aşk acısı çekiyorum ben hastalıklı değilim.. bulaşıcı değil.. kimsenin mutluluğuna nazarım değmez mutsuzluktan bu kadar nefret ederken...neen aynadaki yüzüm eskimiş gözlerimin feri gitmiş solmuş sonbahar bi banamı geldi yoksa... neden yold yürürken kafamı kaldırıp bakamıyorum kimseye... hüznümü görmesinler diyemi acınası halimi anlamasınla diyemi... neden yapayanlızım... neden mutsuzum... bütün defterleri karıştırdım kime neyaptım ki diye... benkimseyi acıtmamışım böyle kıyamamışım kimseye... beni sevenlerin yüzünde bile tatlı bir tebessüm olarak kalmış izim.. neden o zaman ben alacaklıyken hayattan hala ödüyorum...kim öğretti bana bu kadar iyi olmayı madem hayat zalimlerin elinde madem bu kadar acımasız o zaman kim öğretti bana bukadar iyi olmayı... neden acıtıp gidenin ardından küfürler etmek yerine ona zarar gelmesin diye bütünhaklarımı bile helal ediyorum... mutluluklar diliyorum...

ah canım benım inşallah cok mutlu olursun....
ewet dedıgın gıbı herkese bırısı vurmuş......orası uzun yani...
ALLAHım herkesın gönlune göre versin...kötülere hariç tabiii

tükendim.. senelerce aşk hakkında söylenen tüm güzel sözlerin birer yalan olduğunu gördüm... bana böyle anlatılmamıştı aşk hikayeleri... zalimler hep başkalarıydı hikayelerde kahramaları ter temiz sonsuz aşkla sevmişlerdi birbirlerini.. . kırgınım bana bu aşk hikayelerini anlatanlara... madem gerçek değildi aşk öyle sandığım gibi masum birşey değildi neden kandırdılar beni...ben yıllarca gerçek aşkı beklerken meğer acı çekmeyi bekliyormuşum.. oyna ne güzel başlamıştı herşey... ne güzel bakardın gözlerime... ne güzel sözler söyler ne kadar özlediğini anlatırdın ayrı geçen her günde... yaşayamıyorum derdin her ayrılığımızda acıyla geri dönerdin bana... hani hayatında ben olmasam hayatın çekilmez olurdu tek mutluluğundum senin... geçmişinizleri silecektin bende bana güvenmiştin... meğer geçmişin acısını bende çıkarmak içinmiş herşey.... kalbime tam anlamıyla sahip olduğunda en zayıf anımda vuracakmışsın darbeni...hepsininhesabını bana ödetip tümhesaplarını bende kapatımhayatına sıfırdan başlayacakmışsın... seni incitenlere söyleyemediklerini tek tek bana söyleyerek rahatlatacakmışsın kendini...herkesten uzak kuytu bir yer buldum kendime... kıvranırken kimse görmesin beni diye... ben senin yaptığını yapmamak için... kimseye söylemeyeceğim sana söyleyemediklerimi kimseye ödetmeyeceğim senin ödeyemediklerini ben o kadar yüreksiz olmayacağım...

acemiliğime ver... ilk kez aşık oldum ben arkadaş... ağlamam ondan ne yapacağımıu bilememem ondan... daha öncesi aşk sandığım şeyler yanıltmış beni.. hazırlıksız yakalandım ben aşka.... aşkı bilmeyen acısını bilirmi.. bilmiyordum bende öğreniyorum bak... kusura bakma arkadaş söylediklerini dinlemiyor değilim dinliyorum ama uygulamaya gelince çaresizim.. beceremiyorum... onun yokluğunda tanıştım karabasanlarla.. her gece ölümü tattırıyorlar bana.. gündüz öl gece öl kaç defa öleceğim ben arkadaş... sende yaşadın bilirsin... bir merhemin varsa şu içimde açtığı derin yaraya ver verde süreyim kurtar beni bu acıdan...

Zaman herşeyin ilacı.Bir zamanlar birisi vardı çok aşıktım ona hatalarını görmemiştim..O mükemmeldi harikaydı benim için .Olmayacağını anladım ve bitti yıllarımda gitmişti onunla çocukluk aşkımdı benim.Bitti ben bitirdim ama hep aklıma geldi hala da gelir kolay değil tabi ama aşık olduğm veya sevdiğim insan olarak değil de sıradan biri olarak...Onun sayesinde yüksek puan alamadım bilgisayar programcısı oldum gittiğim yerde nişanlımla tanıştım.Her şeyde varmış bir hayır ...Şükürler olsunki onu tanımışım derim.Sende böyle düşüneceksin inan bana. a.s

belkide ama şimdi şuan kendimi teselli edemiyorum... ağlamayayım diye kendimi oyalamaya çalışıyorum ama aklıma gelince birdenelim ayağım kesiliyor kapanıyorum hemen içime bugünkonuşmaya bile halimyok toplasanız bir kaç kelime anca etmişimdir ama içimde onunla konuşuyorum sürekli soruyorum anlatıyorum hgece uyurken bile... (

ah canım benim ah

ne desem de rahatlatsam o acıdan kıvranan minik yüreğini,bilemiyorum

çok üzüldüm ...inan ki...

güvensizlik çok berbat bişi...ilişkiyi,evliliği yok eden yıkan bişi...

zaman herşeyin ilacı güzelim...akışa bırak..

Umarım en kısa zamanda yaptığının yanlış olduğunu kabul eder ve yüreğine geri döner...

ahh be canım dönmesin hatasını anlasın sen günahsızdın desin oda yeter bana ama bu onuda yapmaz sözleriyle acıtır her kelimesi ayrı bir yara açar insanda (

ahh be canım dönmesin hatasını anlasın sen günahsızdın desin oda yeter bana ama bu onuda yapmaz sözleriyle acıtır her kelimesi ayrı bir yara açar insanda (

kırılan bir cam yapıştırılır ama mutlaka kırık yerinden belli olur

biz bayanların belki de hergün kalpleri kırılıyor..

tamir edilmeye çalışılıyor,hatta bazen de çalışılmıyo direk sünger çekiliyo

o sünger onlara göre unutuldu oluyo ama bizim içimizde ukdesi öylece kalıyor,gün gün kanıyor ,gidiyor...o çekilen sünger emiyor kanını

bazen büyük patlamalar yaşıyosun çıkarıyosun o süngeri,şöyle bi sıkıyosun,çektiği kanını boşaltıyorsun,sonra zaman zaman gene aynı olaylar gene aynı içe atmalar,sonra bazen patlamalar

hatalar teleafi edilir edilmesine ama mutlaka izleri kalır,gün gelirde aklından geçer yaşadıkların

keşke yapmasa diyosun ama olmuyo yapıyo da yapıyo

erkek milleti diil mi ne anlasın bizim gül yüreğimizin inceliğinden

ah ah

söylediklerin aynen doğru benimkide geçmez ilk sevdiğimdi izleri kalır muhakkak... ama arar benim gibi sevenini çok arar asla bulamaz yakından bilenler beni sevgimi ilişkimizi inanamıyor senmi yalan söylemişsin senimi suçlamış kör mü o diyorlar herkes görmüş bilmiş sevgimide o bilememiş görememiş birgün gelir hesabını sorarımbende en gerçek sözlerle en acıtan şekilde.. çünkü gerçekler acıtacaktır canını ne kaybettiğini görürse birgün

slm canım msjını okudum sana tafsıyem lutfen kendın ol veeee asla ama asla arkanabakma butarz ınsanlar şizofrenık oldukları ıcın onlara sadece kendı ınandıkları dogru gelır umarı anlata bılmısımdır yasımız genc daha yasanacak cokşeyler var önce kendınle barış ruhun rahatlat ve yoluna saglıklı vee mutlu devam at öpuyorum senı saygılar

okadar güzel duygularıı ifade etmişsin ki bence bi açık arıodu sevgilin bulamayıncada böyle ufak bişeyi büyütüp bırakıp gitti :çok üzgünüm: üzülme ağlama desek de aslında boş ağla burda içini dök zamanla acın hafifler sinirin geçer sen hiç bişey yapmamışsın ki sevmekten başka için rahat olsun bahane bulmak da erkeklerin üstüne yok zaten inşallah acın sinirin kırgınlığın canının yanması bi an önce geçer :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…