hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

evet siz olmasaydınız zaten kendimi nasıl hissederdim bilmiyorum inanın bundan daha kötü olurdum neolursa olsun varlığınızı burda hissetmek bile beni bir parçada olsa teselli ediyor... dedim ya ellerinizi uzattığınızı ve beni tuttuğunuzu hissediyorum düşmemi engellemek için... umarım böyule temiz sevgiyi şefkati unutmamış kalpler hep bir yerle var olmaya devam eder...

canım benim yaaa...ilk sayfada okudum ve son sayfaya atladım direk son halin nedir diye...
offf cok üzüldüm..bundan 3 sene önce filan aynı seyi yasadım..ünideykenn..beni aynı sekilde yalancılıkla suclayıp olulun bahcesinde bırakıp gitmişti...nasıl yalvardım dinlemedi,açıklamama izin vermedi..sonra kendisi pişman oldu döndü..ama acılan yara kapanmıyor canım..
şu an acın o kadar taze ki..biliyorum şuan hep birilerine anlatmak istiyorsun,hep kendini anlatmak..
bu bayram,etraftaki insanlar boş ve ağır geliyo şimdi sana..daha çok yeni çünkü..ve o bitmeyen sevgi acıtıyor insanı..
ama inan bana bugün seni bıu şekilde üzüp bırakabilen bir insan yarın barışsanız bile çok daha ağır seyler yasatıcak sana..emin ol..gercekten seven bir erkek birçok seyi tolere edebilir seni üzmemek adına ...senin sevgini haketmiyor..ve eminim sen ona bu sekilde davranıp böyle acı cektiremezdin ona...
sabret...sakın arama..bence o geri gelicek sana ama sen keşke onu çıkarabilsen aklından ve kalbinde...zor ama zaman...

Okudum hepsini ve üzüldüm aslında senin adına değil nerdeyse tüm kadınlar adına üzüldüm ben...tanrı kalbimizi o kadar hassas ve sevgi dolu yaratmış ki iki güzel lafa,iki çiçeğe kanıyoruz..sevgi için aşk için yaratılmışız..ama onlar öyle mi sunu kabul edelim ki bu erkeklerin doğasında ayrılınca unutmak var bunlar cok mantıklı davranıyor en aşık deli aşık cılgın erkek bile bi gün içind esudan bi sebeple yolunu değiştirebilir..şimdi yok yok benim kocam benim sevgilim yapmaz diyenelr vardır okurken hayır hanımlar yapar bi anda yapar...ben cevremden ve deneyimlerimden gördüm bunu gönülden BAĞLANMAZ...bi de bunlar bi gün önce canım cicim olup çaktırmayabiliyor ve ertesi gün kadınlar şok oluyor..arkadasımızın basına gelen de bu..evet teselliye ihtiyacı var ama olay o kadar acık ki canım sevgilin iğrenç bir hareketle özeline girmiş ve ortada bi şey yokken aradığı fırsatı bulamamaışken yine de ayrılmış..bunalr korkak oluyorla rişte cıkıp da adam gibi SENİ SEVMİYORUM,SIKILDIM,MAYMUN İŞTAHLIYIM,BAŞKASINI BULDUM diyemiyorlar dürüstçe ve kıvırıp ayrılıyorlar tabi bu şekilde de terk edilen bayan mecburen acaba beni seviyor mu gelicek mi diye vakit harcıyor..gelirse umdugunu bulamamıştır ondan gelir geri sevdigini anladıgından değil yani ve muhtemelen yine gider..baksana canım sevgilin hep msn den silmiş yani bi kez terk etmemiş seni ve sen hep gelince almışsın geri böyle kabul etme gururunu unutma.ödün verme kişiliğini ezdirme ki sana saygı duysun hayatındaki erkek..artık diyecek bi şey kalmadı lütfen alış ve bir zaman sonra olan ilişkinde temkinli ve körükörüne bağlı olma..saygı duyulmasını sagla kendine ve mümkünse seni terk edeni sil ikincisini deneme..kendine gelmen dileğiyle iyi bayramlar canım...

bugün üzülüyorum yanrın üzüleceğim belki bir süre daha ama birgün geleceğim üstesinden ağlıyorum evet ama içimdeki zehir başka türlü akmayacak bıkıp usanana kadar ağlayacım ama birgün geçecek hepsi izleri kalacak yaşadıklarımın ama geçicek herkes aynı şeyi söylüyor bir çok yaşayanın ki geçmiş benimkide geçecek ve o gün dönse bile ben şimdi olduğum yerde olmayacağım.... bizler daha yufka yürekliyiz acıtamıyoruz hep acıtılıyoruz ama ben sevdim beni kaybeden o oldu aslında ve birgün hatasını anlarsa bile artık çok geç

canım bende 3 ay önce ayrıldım ve seni çok iyi anlıyorum.bence dediklerinin hepsi senden ayrılmak için bahaneler başka hiç bir şey değil...senden ayrılası warmış zaten..erkekler birine tam bağlanmaya başladıklarını hissettikten sonra ayrılıyorlar.çünkü ilerde ya bana kazık atarsa ya benden ayrılırsa ya üzülürsem diye ondan dolayı kendileri bitiriyorlar canım..için acıyacak geçmiyecek ne desem nafilee benimde içim yanıyo hala.....

ben dün gece bana söylediği son sözleriyle dağladım yüreğimin yarasını... şimdi sadece zaman gerek iyileşmesi için... ama geçicek yenicem bu savaştan galip çıkıcam benden aldığı mutluluğumu söke söke hayattan geri alıcam ben ödüyorum bedelini ama herkes gün ölir ödettiğini kendide öder... dünyada hala adalet diye birşeyin var olduğuna inanıyorum ben ama yinede üzülmesin çekmesin benim gibi mutlu olsun gerçekten sevene yakışır veda benimki ona hep mutlu olsun senağlama

canım ya üzme kendini umarım herşey oluruna warır belki kızgınken kırmıştır seni barışırsınız ama sana yalancı suçlaması biraz kötü olmuş arama hatasını anlar o arar sıkma kendini allah yardımcın olsun

tşk ederim cnm... aramaz o hiç sanmam hatasını anlayacağını... kafasında suçlu ilan etmiş beni... bazen dayanamayıp acısına dönse keşke diyorum ama sonra kızıyorum kendime dönse ne olacak ki diyorum bukadar kırgınlık geçecekmi yine gitmeyecekmi nasıl olsa hep kendince haklı sebepler gösterip gitmeyecekmi nasıl olsa döndüğümde hep burda diyerek hep her defasında daha fazla kırıp gidiyor şimdi bu acıya dayanamazken sonrakine nasıl dayanacağım diyorum ... savaş veriyorum kendimle... ama olmaz artık dönsede olmaz ben böylede severim onu unutana kadar o banaait değil ama ona olan aşkım zaten hep benim değilmiydi... bu acı ne zmaan geçer ne zaman hafifler bilmiyorum belki yıllar sonra bile hatırlayınca sızlar yaram ama artık onsuz bir hayatım olduğunu kabullenmeliyim... zaten bunu beceremediğim için hala acılar içindeyim ya...ama geçicek biliyorum geçicek sabretmem gerek sadece ...

:1shok:sakın dönme canım sen oyuncagı mısın her gidişinde bekle dönünce ac kapıyı..olmaz artık seni sevecek eşi yapacak düzgün bir erkekle karışılasacaksın belki kısmetini kapama bunun yüzünden inan ki kimler unutuluyor kimler...unutursun ben adama geri dönersen yeniden üzülecegini düşünüyorum senin çünkü bu adam kalıcı biri değil her seyden önce güveni yok kendne ki seni denemiş burcu ikizler mi bu dengesizin yav:1shok:merak etim...

yok zaten artık dönsede aynı acıyı çekmeye gücüm yok bende biliyorum o dönsede hep gitmeye hazır olacak hata ettim zaten önceki dönüşlerinde tekrar başlamakla ama sevdim göremedim inandım verdiği sözlere... bu arada oğlak burcu kendini... sorun bende diil aslında önceki lişkilerinde kalan izlerin acısını çekiyorum ben sadece

yazdıklarını okudum canım..şimdi birazcık daha iyisin.senin adına çok sevindim..
yeter çektiklerimiz ya...bugün bayram..insan olan yapmaz onun bu yaptığını..kusura bakma sinirleniyorum çünkü...nasıl olsa emin senden.onun verdiği rahatlıkla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor seninle..lütfen canım duygularına yenilme..ararsa sakın yumuşama..dönme ona..kendin için yap bunu..:1hug:
onlar yani erkeklerin%99 u bizim gibi yani canı gibi ,kıyamayacak kadar sevmiyor..genlerinde yok çoğunun..100 kişide 1 i belki çıkar..

evet haklısın cnm... biz hassas yaratılmışız hiç onların oldukları kadar katı ve kırıcı olamıyoruz ama yok zaten artık dönsede istemiyorum çok canımı yaktı hala çok fazla acıyor hala ağlıyorum bir daha bunu kaldıramam toplaryamam kendimi bir daha ve bunu buyaşadıklarımı kendime bir daha yapmaya niyetim yok... çok seviyorum ölüyorum ama onun umrunda bile değildir bu günü bana zehir etti kendi gider eğlenir arkadaşlarıyla çok önemli diildir ne hissettiğim olsaydı zaten bu durumda olmazdım... sevmeyi bilmeyen birine aşık olmuşum yazıkki ve sevmesini öğretemedim ona yetmedim oyna bne sevmesini ilk sevdam olduğu halde nasılda biliyormuşum... allah herkesi böyle acıdan korusun aşk acısı çok farklı çok başka birşeymiş

evet haklısın cnm... biz hassas yaratılmışız hiç onların oldukları kadar katı ve kırıcı olamıyoruz ama yok zaten artık dönsede istemiyorum çok canımı yaktı hala çok fazla acıyor hala ağlıyorum bir daha bunu kaldıramam toplaryamam kendimi bir daha ve bunu buyaşadıklarımı kendime bir daha yapmaya niyetim yok... çok seviyorum ölüyorum ama onun umrunda bile değildir bu günü bana zehir etti kendi gider eğlenir arkadaşlarıyla çok önemli diildir ne hissettiğim olsaydı zaten bu durumda olmazdım... sevmeyi bilmeyen birine aşık olmuşum yazıkki ve sevmesini öğretemedim ona yetmedim oyna bne sevmesini ilk sevdam olduğu halde nasılda biliyormuşum... allah herkesi böyle acıdan korusun aşk acısı çok farklı çok başka birşeymiş

iyi bayramlar sevdiğim adam... sana yazamadığım msjımı buraya yazıyorum... iyi bayramlar dedim de zaten iyidir bayramlar hep iyidir benimki de iyi olacaktı sen zehretmeseydin.. senin ki iyidir gerçi... gülüyorsundur şimdi akşam arkadaşlarınla eğlenmeye gidersin... benağlıyorum ya adın gibi bildiğin halde getirmezsin bir saniye bile aklına... bu bayram bizim olacaktı... beraber olacaktık... hani benim ben... sevdiğini söylediğin hani deli gibi şaık olduğun selin... değişmedim aynıyım... hala benim....ilk günkü gibiyim hala sana geldiğin ilk günkü kadar temizim yalansızım... hani derdin ya kıyamıyorum sana hastalandığımda yada ağrım olduğunda hani senin canınyanıyordu ya şimdi ölüyorumbe adam neden umrunda değilim... suçsuzum haykırdım herkeze herkez inanıyor bilyorda beni tanıdığını söyleyen sen inanamadın bir türlü...o kafandaki iğrenç yere oturttuğun ben değilim... o olamadım bi türlü... yalanlar söylemedim aldatmadım kandırmadım seni hiç... bu yüzden mi değersizim şimdi bu kadar... benden ne istesinde hep fazlasını versin kalbimde bir yer istedin ufakda olsa hepsini verdim yalansız ol dedin birgün olsun söylemedim aldatma dedin ben dönüp kimseye bakmadım... sevdim seni sevdim... neyin bedelini ödüyorumki ben... kime ne yaptımda canımacıyor bukadar... kimseyi incitmeyen ben neden bukadar incitildim... ben seni vicdanlısın die sevdim sevmeyi bilyorsun die sevdim... hani o vicdanını sevdiğim adam... ne oldu da bu kadar taş kesildin ben ağladığımda göz yaşlarıma dayanamayan adam ağlayan adam ne oldu da ben hıçkırıklara boğulurken umrumda bile değilsin diye bildi... meğer sevmeyi bilmezmişsin sen... benimilk sevdammı nasılda bilyormuşum sevmeyi... gözlerine baktığımda o gözlerde kaybolduğum adam neydi benden istediğin... geçmişindeki ihanetlerin bedelinimi ödettin bana hepsinden alacakların kalmıştıda bendenmi tahsil ettin... bir kaç gün öncesi beni özlediğini herşeyi olduğumu söyleyen sevgili... benim ben benhala aynı selinim aynı yerdeyim dönüp baksan göreceksin neden arkanı dönüp kulaklarını kapayıp gözlerini köreltip çektin gittin....ben hala tertemizim hala senin olduğum gibiyim hala yalansız hala riyasız hala ilk aşık olduğunu söylediğin haldeyim....

çık beynimden lanet olsun git kalbimden... bir ömür yetecek kadar göz yaşı döktüm... bir şeylerin bedelini peşinen ödedim... rahat bırak beni artık...anılarımızı al götür benden... çek yüzünü gözlerimin önünden bırak gülme karşımda gülüşünü sevdiğini bildiğim halde...nazarmı değdi allah'ım...imrenirdi herkes bize... ben hep kapılarımı ardınakadar açık tuttum ona bumu tek suçum... kurtar beni allah'ım... acı çekenlerle oturup ağlayan ben şimdi neden tek başımayım bu odada... hani enyakın dostlarım... allahım bu aşkı al kalbimden... bukadar ağır yükü taşıyacak kadar güçlü değilim ben

suanda neler yasadigini cok cok iyi anliyorum....
öfkelisin ona ama sevgin öfkenden daha büyük ve sen ne yapacagini bilmiyorsun...
klasik bir cümle varya hani "zaman herseyin ilacidir" iste bu cok dogru canim...
zamanla kabulleneceksin bu yasadiklarini...
hic kimse unutulmaz degil ve sende unutacaksin...
biliyorum ya benden giden onca sey ne olacak diyorsun...
bende bu soruyu cok sordum kendime biliyormusun cevap ne?
cevap bizim karsimizdaki insani kendimiz gibi bilmemiz...
dilerim en kisa zamanda senin icin ne ise hayirlisi o olsun canim...
bayramini kutlarim canim....

ahh be canım seni o kadar iyi anlıyorumki . . .resmen kendi içini deilde benim içimi dökmüşsün satırlarına.ne diyim yada ne diyebilirmki bilmiorum Allah sabır versn:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…