hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

sağol cnm benim... görüyorum ki herkez birileri tarafından üzülmüş benne ilkkim nede son olacağım.... haklısın zaman gerekli bu aşkı içimden söküp atabilmem için... elimden geleni yapıyorum yaram daha çok taze geçicek acısı hafifleyecek... bugün enzor gün bu geçse yarın daha çok kabullenicem herşeyi yani bana biraz sabır biraz zaman ve birde sizin tesellileriniz lasım ne zaman canınız sıkılırsa ben hep burdayım yanınızda olacağım sizde benim oldunuz sağolun canlarım

ahh be canım seni o kadar iyi anlıyorumki . . .resmen kendi içini deilde benim içimi dökmüşsün satırlarına.ne diyim yada ne diyebilirmki bilmiorum Allah sabır versn:çok üzgünüm:

ahh cnm ya sende benim gibi acı çekiyorsun o zaman allah bize yardımcı olsun dilerim sende bende kurtuluruz bu durumdan biran önce

Ah Piyanocum, ben de diyorum, canına yazık, yarın bi gün çok kızacaksın kendine neden bu kadar hırpaladım kendimi diye ama aşk böyle pis bir şey işte.
İnsanda ne aklı bırakıyor ne mantık.

2 gündür Selinin halini gördükça kendi geçmişteki hallerim geliyor gözümün önüne.
O döktüğüm gözyaşları, geceler boyu ağlamalarım, aç, susuz kalışlarım, gördüğüm kabuslar.
Ne kadar da büyük hata bizleri bu kadar kırıp geçen birileri için bu kadar kendi canımızı yakmamız.

O sana ne güzel kıyabiliyor ama görüyorsun Selin di mi?
Nasıl da istediğini elde ediyor, sen de ne güzel izin veriyorsun, ona bu başarı hissini tattırıyorsun.
Ne diyeyim ben sana.

O kim ya? Kim oluyor da seni bu kadar zayıf düşürebiliyor? Hangi hakla? Ne yani?
Ama suç onda da değil ki? O zaten belli etmiş kendi karakterini, bu kadarmış işte biz bile anladık.
Bir tek damla gözyaşına bile değmeyen bir adammış.
Sende suç sende, sen izin veriyorsun.

Bi dik bakalım kafanı havaya? Bi aç bakalım gözlerini... bu kadar kolay mı bu işler ya?
Seviyorsun evet anlıyorum ama beni bu kadar ağlatacak bir adamın sevgisini yemişim ben be.
Sana aşık olan, insan olan, sana gerçekten değer veren adam, terkedip giderken bile delikanlı gibi çeker gider.
Böyle ardında bir yıkıntı bırakarak gidebilecek kadar soysuz adama da adam bile demem ben.
Ve bundan sonra bir tek dakikamı bile harcamam.

Sevgisini yemişim ben böyle erkeklerin. Eksik kalsın.
Dünya onun etrafında mı dönüyor? Tek erkek o mu yani?
Bırak allasen bu kadar karaktersiz biri için bir tek saniyeyi bile harcama artık.
Bilakis sevin ne menem biri olduğunu vakitlice belli ettiği için.

Kızma bana biraz sert yazdım şu anda farkındayım ama inan bana hayatta gördüklerimden sonra hiç tahammülüm kalmadı artık böyle insanlara.
Güçlü bir kadın ol..vurduğun yerden azıcık ses gelsin Selinim.
Oynatma kendinle böyle...bak.. kimseye bir şey olmuyor, olan hep sana oluyor sanaaa...aç gözünü artık.

cnm benim artık yasımı ona belli etmem zaten asla arasa bile güçlü konuşur içim kanağlasada ona umrumda değilsin derim... banayalan cı diyen adam banaoyunla virüs gönderirken yalan söylememişmi kandırmamışmı beni bana güvendiğini söyleyip tam aksi davranırken yalan diilmiymiş yaptığı günlerce yazışmalarımı okuyup hiç birşey yokmuş gibi davramsı yalan değilmiymiş ihanet aramış günlerce bulamayınca yaptığını nasıl açıklayacak ne diyecek ti ki yalancısın dedi çekti gitti haltınıda temizledi pcden gitti asıl yalancı oymuş d suçunu bana yıkıp gitti içinin rahat etmesi için hem kızgınım deli gibi hem seviyorumama unutucam geri dönmicem ona isterse bile hoş istemez ya neyse yoluı aşık olsun benacımı yaşar unuturum elbet

Ya bu arada dünden beri soracağım hep unutuyorum.
Bu bahsettiğin virüs nasıl bir şey Allahaşkına ya?
Yani sana nasıl yolladı onu da yerleştirdi bilgisayarına?
Hayır yani bu erkek milletinin sağı solu belli olmaz, yarın bi gün bizim de başımıza gelir, uyanık olalım en azından.
Ne bileyim ya da varsa bilgisayarımızda bi kontrol edelim hiç değilse.
Anlatsana ne menem bişey ki bu?

yaw bu dosyanın içine saklanan kurtçuk die birşey herhangibir dosyayla gönderilebilyor ve virüs programları tarafından yakalanmıyor tüm şifrelerini kıryor tüm yazışmalarını pcde yaptığın herşeyi onamsj olarak gönderiyor kendi sildi zaten artık yok banaoyun dosyasıyla göndermişti virüs kendini saklamıştı onu benim pcme bağlanarak girdi ve sildi ((

bu arada bu virüs herşeyle gelebilyor maille geleno resimli videolu veya slaytlı dosyalara saklıyorlar şifreleri kırmak için farkedemezsin asla ve tüm yazışmalar o kişiye gidiyor o dosyayı gönderirsen başkalarınsa o gönderdiklerininkilerde onamsj olarak gidiyor

ahh cnm ya sende benim gibi acı çekiyorsun o zaman allah bize yardımcı olsun dilerim sende bende kurtuluruz bu durumdan biran önce

inşallah canım ama gerçekten çok zor .insanın sonuçta alışkanlıkları war .onlardan mecburen vazgeçioruz yada kendimizi zorluoruz.normalde elime ne zman telefona atsam mesajını görürdüm şimdi telefonumda çıt yok . . . ister istemez insan özlüo .bi sesini duysam dünyalar benim olur dio ama o sırada devreye bu kez gururumuz geçiyor:çok üzgünüm:

aynen öyle gelen her msjı acaba ondanmı diye açıyorum ben tlfnum çaldığında yüreğim hopluyo ama biliyorum ki gelmeyecek gelsede hiç birşey düzelmeyecek kırıklıkların izi kalıyor kapanmıyor açılan yaralar gün gelip tekrar ortaya çıkıyor unutmak tek çare ama oda zaman alıyor... alışkanlıklarından vazgeçmek çok zor... msnde onunla konuşuyordm ve şimdi msne girmek istemiyorum bile ona gönderdiğim smileleri bile görünce kahroluyorum hayatımın her köşeinde o varmış meğer herşeyde onu hatırlayabiliyorum

Ya hayret bişey ya olaya bak.
Ne bu yaa?
Kimsenin kimseden saklısı gizlisi olamayacak artık.
Özel hayatın bu kadar taaa içine kadar girmeye ne hak buluyor bu insanlar anlamıyoorum ki pofffff.
Valla o tek teknolojinin çevirmeli ev telefonları olduğu dönemleri özlüyorum inan var ya

offfffffffffffffffffffffffffff. . .. bende kafayı yemek üzereyim.kendimi büyük bi boşlukta gibi hissedio bunalıo sıkılıorum .dışarı çıkmak istiyorum.çıkınca daha bi sıkılıorum ewe geliorum bu kez duvarlar üstüme gelio resmen.kendimi yaşayan bi ölü gibi hissediorum

aynen bende öyle teknoloji gelişti iki yüzlülük yalancılık riyakarık sahtekarlık paronayaklık duygusuzluk ihanet herşeyde gelişti fazlallaştı... insanlar ellerindekini önce kötülük için kullanmayı daha uygun gördüklerinden herkes cinoldu adam çarpmaya başladı... allahtan hala içinde insanlığı taşıyan duygulu temiz dürüst insanlar var..

kızlar yapmayın böyle yaa benimde 3 yıllık hatta nerdeyse 4 yıllık ilişkim bitti güya bayram sonu yüzük takılcaktı( ben bile hala anlamıyorum tam olarak nedenini erkekler böyle işte cok sevmeye gelmeyor bunları kendinizi bırakmayın selincim cok üzüldüm durumuna ama sakın kendini bırakma yaptıgı cok ayıp bisey o sana beni affet die dönse bile sen için rahat ede ede devam edebilcekmisin?? canım sana güvenmemiş bile adam baksana bide hem suclu hem güçlü durumları olmus fazlasıyla abartmıs bilmiyrm ama sanki bi bahane bi acıgını aramısta bişeyler ublur bulmaz böyle yapmıs gibi geldi bana inşş hersey gönlünce olur bikez daha söylüyrm hem seline hemde vazgecilmezime sakın kendinizi bırakmayın egerki bihatanız yoksa..onlar olmadan öncede yasıyoduk nefes alıyoduk tmm cok zor biliyorm ama böyle düsününki ayaga kalkın kızlar kendinizi üzdügünüzle kalırsınız hani denir ya degen insan aglatmaz die öle işte..

evet dışarı çıksam da aklımda onuda götürdüğümden sığamıyorum bende hiç bir yere valla onlar gayet iyidirler ama neşeleri yerindedir biz burda üzülmüşüz acı çekmişin onlara nee... ya böyle acımasız birini sevdiğim için kızıyorum kendime ama elimden de brşey gelmiyor hala içimde sarmış kalbimin her yanını

ahh cnm yaa sana da çoküzüldüm şimdi seninki daha zor bir durum... allah sabır versin... evet ayağa kalkmak gerek ama biraz zaman lazım hala içimdeyken tamam iyiyimdüzeldim desem kendimi kandırmış olurum ben sevdim gereken herşeyi yaptımdeğer verdim aldatmadım şimdide yasımı tutmam gerekiyorsa tutar bu aşkı tertemiz gömrerim... aşkımızı kendi adına kirleten o oldu ben benimkini temiz turarak veda edicem kendimce
:teselli:

bende aynı senin gibi düşünüorumm. . .(( napıo acaba . . .yüzü gülüo.gülücükler saçıp eğleniomu

canlarım benm yaa zor biliyorum cok iyi anlıyorum sizi ama bizi bizden baskası avutamaz hoşş avunmalarda bos geliyr biliyrm benmde içim içimi yiyor bırakın beni cevremden kimse inanamadı bizim böyle olmamıza..ahh kalp acısı cok zormus selincim seninde dedigin gibi biz yapmamız gereken herseyi yaptık ve artık yasımızı tutup gömme zamanı..ben yasımı içimden tutuyorum kimseler bilmiyr içimde kopan fırtınaları kimseye anlatamıyrm canım acıyr gidip yüzüne haykırmak istiyrm die ..
..yıkıldı duvarlarım önümde binlerce insan
aşkım bir hiç sonu yerle yeksan
yıkıldım derin kalbim delik deşik
ömrüm senin nerdesin koca adam...

bu arada benimki gayet mutlu mesut arkadaslarıyla takılıyormus haberini alıyorum..sensiz yasayamam ölürüm sakın bırakma beni dien adam gayet rahat yasıyor...(( encokda bu acıtıyor canımı güvenmiştim ben ona herseyimiz birdi bütün kararları beraber alırdık gözlerinin içi gülerdi bana bakarken pamugum derdi banasenağlama

Selam şekerım selıncım,
ben dün tüm gün boyunca senın yazılarını okudum, banlıydım profilimi açamadım yazı yazamadım o yüzden sana ya dün gece hele 4 gıbı sen öle sıkkındın yazmışşsın yazmıssın kendı kendıne, ya dedım bı elımı uzatayı m kıza yok uzatamadım,
cok üzüldüm sana, ben de sevgılımden ayrıldım hıslerımız bır canım,
benımkı de allem ettı kullem ettı sonunda anlaıdm kı ya bunlar bahane adamda, okdr mutluyduk kı bız de aynı senın hıslerını tasıyordum gözünün ıcıne bakıyordum gıtmesın elımden dıye, ama gıttı işte, hem de acayıp seyler oldu aramızda hıc ınanmadım 2,5 ay gectı ustunden ve su an anlıyorum kı adam bana bahaneler yapmıs gıtmıs senı okurken de agladım wala gece boyu anlatamam üüü dedım kızın basına ne gelmıs sayfa sayfa okudum cok cok üzüldüm bısey de yazamadım sana,
bılmıyorum bunlar baglılıga yaklasınca mı aradıkları kızı bulunca hayır bulmus olamam dıye dusunduklerınden mı, cok sevgıden mı neden kacıyolar anlamıs degılım, ama mutlu etmek ıcın elımden gelenı ardıma koymuyodum, o da oyle gözumun ıcıne bakıyodu, hıc bı erkegın etmedıgı kdr mutlu ettı benı, o yuzden hıc ınanamadım gıttıgıne, hala da ınanmak ıstemıyorum ama resmen unutmus benı o yuzden ınanmam sart oldu mecburen yani..
sen dedın ya bılgısayarıma program atmıs, benımkısı de msn de ne adım atsam soruyodu kımle yazışsam ne yapsam canımı okuyodu meraktan kıskanclıktan, bı gun dısarı cıkmıstım da aramamısım dıye tee 10 gun sonra aradıgında sordu sen gecen hafta şu gun ne yapmıstın benı aldattın dımı baska erkekleydın dıye canımı cıkardı sonra da kendı bıldıgıne ınandı yani o gun dısarı cıkıp hakıkaten kuaforde 6 saat gecırdıgıme asla ınanmadı, sonra yakın arkadasıyla mesajlastıgıma arada gorustugume ınandı, arkadası bana bı ıkı msj atmıs bıde capkın bı ınsan dıye asla ınanmadı, bak benım suclarım senden daha fazla onun 1 arkadası bana sarkıyo , ben habersız kuaföre gıdıyorum, ama asla ınanmıyorlar, hıc bılmıyorum selıncım cok kötu bı durum
yani nedır ılerde kocamız olucak kişi bızı böle kıskanıp cok sevıp el ustunde tutmucak bırı mı olucak da bölesıne bızden vazgecmıcek? ya da böle guzel gıden ılıskıde aniden kestırıp atmıcak kadar mı sevcek yani bunlardan daha mı cok sevcek de bu asamada kestırıp atmıcak bızlerı? hakıkaten daha mı mutlu olucaz,
bılıyorum unutulmıcak erkek yoktur bunlar da gecıcek baskaları olucak onları da böle sevıcez oh ıyı kı olmus beraberız dıyıcez, ama neden yani pekı bu erkeklerımız ılerde yıne böle mutlu olucak ama bu sefer devam edıcem mı dıyecekler? onları nası bı gelecek beklıyor, bızlerden neden kopuyorlar aslında akıllarında bı düşüncelerı mı var, bu kızın burası uygun degıl bı bahane atıp kaçayım mı dıyıp kacıverıyorlar,
gıttıklerınde unuttuklarına emınım, cunku benımkı benı umursamıyor bıle sankı hıc yasanmamıs gıbı dusunuyor ben ne hata yaptım kı ona, ıyı de davrandım ayrıldım gıt benı bıraktın da demedım, bak sen dıyorsun mesela arrtık almam dıyosun ben onu da demedım, deme 2 sekılde de dönmuyorlar, merak edıyorum senınkı dönecek mı bılmıyorum bunları nden yasıyruz kı neden bahane uydurulup kaktırılıyoruz adamlar cıdden de sevgıye mı gelemıyorlar baglılıktan mı kacıyorlar benım aklım almıyor, evlenenler yeterınce mı sevmıyor pekı ya da o kızların bızden farkı ne kı ellerınde tutabılıyorlar, cok mu sevmıyorlar bızım gıbı,
benı seven bı erkek arkadasım var evel gun yıne aradı, adam bana uygun degıl tam olarak o yuzden ne zaman arasa ya dıyorum baska zaman konusalım flan kapıyorum telefonu, onu sevsem o da kaçar muhtemelen demek cok sevmemek mı lazım hıc sevgımızı askımızı gosteremeyecek mıyız, hayat bu mu yaa bunu ogrendıgımız zaman mı mutlu olucaz, mutlulugu gosteremeyerek mı yasıycaz. Bu düştüğümüz durumu bı gözden gecrırsek ılerde evlenınce cocugumuz olsaydı bıle bu erkeklerımız bı bahane yapıp bızı cocugumuzla bıde aldatan kadın pozısyonuna koymazlar mıydı? hadı ozaman yapmazlardı mı dıyelım, cok kötu selıncım senın yazılarını okudukca daha kötü hıssedıyorum kendımı, nolur bu kadar üzülme, ben de o gıttıgınde 1 ay boyunca durmadan ıckı ıctım ama hıc dındıremedı acımı, hıc dısarı bellı etmeden agladım sızlandım ıctım de ıctım ama gecmedı, acıları zamnala gecıyor sabret cnm sen de gecıcek bunlar demek kı boyle, erkeklerın bu modellerı boyle ne yapalım duzgünü cıksın bari karşıımıza bız de belkı budr hatamız bu hatamızı yapmayalım. ne dıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…