suanda neler yasadigini cok cok iyi anliyorum....
öfkelisin ona ama sevgin öfkenden daha büyük ve sen ne yapacagini bilmiyorsun...
klasik bir cümle varya hani "zaman herseyin ilacidir" iste bu cok dogru canim...
zamanla kabulleneceksin bu yasadiklarini...
hic kimse unutulmaz degil ve sende unutacaksin...
biliyorum ya benden giden onca sey ne olacak diyorsun...
bende bu soruyu cok sordum kendime biliyormusun cevap ne?
cevap bizim karsimizdaki insani kendimiz gibi bilmemiz...
dilerim en kisa zamanda senin icin ne ise hayirlisi o olsun canim...
bayramini kutlarim canim....
ahh be canım seni o kadar iyi anlıyorumki . . .resmen kendi içini deilde benim içimi dökmüşsün satırlarına.ne diyim yada ne diyebilirmki bilmiorum Allah sabır versn:çok üzgünüm:
ahh cnm ya sende benim gibi acı çekiyorsun o zaman allah bize yardımcı olsun dilerim sende bende kurtuluruz bu durumdan biran önce
inşallah canım ama gerçekten çok zor .insanın sonuçta alışkanlıkları war .onlardan mecburen vazgeçioruz yada kendimizi zorluoruz.normalde elime ne zman telefona atsam mesajını görürdüm şimdi telefonumda çıt yok . . . ister istemez insan özlüo .bi sesini duysam dünyalar benim olur dio ama o sırada devreye bu kez gururumuz geçiyor:çok üzgünüm:
bu arada bu virüs herşeyle gelebilyor maille geleno resimli videolu veya slaytlı dosyalara saklıyorlar şifreleri kırmak için farkedemezsin asla ve tüm yazışmalar o kişiye gidiyor o dosyayı gönderirsen başkalarınsa o gönderdiklerininkilerde onamsj olarak gidiyor
aynen öyle gelen her msjı acaba ondanmı diye açıyorum ben tlfnum çaldığında yüreğim hopluyo ama biliyorum ki gelmeyecek gelsede hiç birşey düzelmeyecek kırıklıkların izi kalıyor kapanmıyor açılan yaralar gün gelip tekrar ortaya çıkıyor unutmak tek çare ama oda zaman alıyor... alışkanlıklarından vazgeçmek çok zor... msnde onunla konuşuyordm ve şimdi msne girmek istemiyorum bile ona gönderdiğim smileleri bile görünce kahroluyorum hayatımın her köşeinde o varmış meğer herşeyde onu hatırlayabiliyorum
Ya hayret bişey ya olaya bak.
Ne bu yaa?
Kimsenin kimseden saklısı gizlisi olamayacak artık.
Özel hayatın bu kadar taaa içine kadar girmeye ne hak buluyor bu insanlar anlamıyoorum ki pofffff.
Valla o tek teknolojinin çevirmeli ev telefonları olduğu dönemleri özlüyorum inan var ya
offfffffffffffffffffffffffffff. . .. bende kafayı yemek üzereyim.kendimi büyük bi boşlukta gibi hissedio bunalıo sıkılıorum .dışarı çıkmak istiyorum.çıkınca daha bi sıkılıorum ewe geliorum bu kez duvarlar üstüme gelio resmen.kendimi yaşayan bi ölü gibi hissediorum
kızlar yapmayın böyle yaa benimde 3 yıllık hatta nerdeyse 4 yıllık ilişkim bitti güya bayram sonu yüzük takılcaktı( ben bile hala anlamıyorum tam olarak nedenini erkekler böyle işte cok sevmeye gelmeyor bunları kendinizi bırakmayın selincim cok üzüldüm durumuna ama sakın kendini bırakma yaptıgı cok ayıp bisey o sana beni affet die dönse bile sen için rahat ede ede devam edebilcekmisin?? canım sana güvenmemiş bile adam baksana bide hem suclu hem güçlü durumları olmus fazlasıyla abartmıs bilmiyrm ama sanki bi bahane bi acıgını aramısta bişeyler ublur bulmaz böyle yapmıs gibi geldi bana inşş hersey gönlünce olur bikez daha söylüyrm hem seline hemde vazgecilmezime sakın kendinizi bırakmayın egerki bihatanız yoksa..onlar olmadan öncede yasıyoduk nefes alıyoduk tmm cok zor biliyorm ama böyle düsününki ayaga kalkın kızlar kendinizi üzdügünüzle kalırsınız hani denir ya degen insan aglatmaz die öle işte..
evet dışarı çıksam da aklımda onuda götürdüğümden sığamıyorum bende hiç bir yere valla onlar gayet iyidirler ama neşeleri yerindedir biz burda üzülmüşüz acı çekmişin onlara nee... ya böyle acımasız birini sevdiğim için kızıyorum kendime ama elimden de brşey gelmiyor hala içimde sarmış kalbimin her yanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?