hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

ahh bebeğim yaa... evet iyi olduğunu mutlu olduğunu sen ağlarken onun gülebildiğini herşeye ne kadar çabuk alıştığını bilmek düşünmek hissetmek kadar kötü birşey yok... hele birgün hayatına birinin gireceğini duysan ağzından benim duyduğum gibi kahrolurdun daha beter... ne yaparlarsa yapsınlar bu bizim sevdemız bizim içimizde orda kalacaksa temiz kalmalı öylede gömmeli lekeyi onlar sürecekse kendi yüreklerindekine sürebilirler... her kalp kendi aşkından sorumludur... benim içim rahat da daha mezarını bile kazamadım ne zaman gömerim allah bilir (( ne dersek diyelim bu acı yaşanacak yanan alev küllenene dek :teselli:

gidersen zaten kafanda gitmek vardır ve gittin mi birşey olmaz kafandakileri yapmış olursun belkide rahatlarsın ama kalmak kaldığın zaman gidenin arkasından üzülürsün onu düşünürsün keşke kalsaydı dersin ama giden zaten gitmiştir o acı insanın yüreğine oturdumu kolay kolay kalkmaz yani kısacası kalmak en zordur ve şu sözlerle bitireyim

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.

GİDEN SEVGİLİYE

Gittin sen,tüm gidenler gibi…beni tamamladığını düşünürken,yine yarım kaldım.
Tebessümün takılı kaldı yüreğimde…
sonu yok,ışığı yok,ıssız bir yolda sessiz kaldı sevdam.
Korkup kaçtın beklide bu sevda dan !
Sığdıramadın kalbine,taşıyamadın doğru dürüst…
Bu kadar çabuk pes edişinde bundandı belki ?
Başka cümlelerin ardına sığınman,yalan sevdalara kapılman bundandı işte.

Gözlerine baktığım zaman hayat bulurdum.
Öyle güzeldiler ki…sanki hayat saklıydı içlerinde !
Birden kapattın o gözleri…aldın benden hayatımın en beyaz siyahını.
İşte ondan sonra başladı her şey;kalp ağrılarım,baş ağrılarım,haykırışlarım,hıçkırıklarım….
Benden aldığın en beyaz siyahtı bunlara sebep.
Yaşadıklarımın kötü bir kabus olduğunu düşleyip,geçecek diyordum,
Olmadı,geçmedi her şey artarak daha da çoğaldı.
Pişmanlıklar sardı çevremi,keşkeler birikti içimde,acabalar dolaşıp durdu beynimde…ama yinede hep sen vardın düşlerimde,hep sen çoğaldın,hep sen büyüdün içimde…

kızlar aşk çoktan öldü onun mezarını kazdık duasını okuyup gömdük.kendinizi toplayın bırakın onlar üzülüp kahrolsun.olmuyorlarmı canları cehenneme.biz kadınlar hala o eski zamanlarda yaşanmış aşklardan istiyoruz.hakkımızda ama yok bitti.illa aşk istiyoruz diyorsanız kendinizi bu kadar kaptırmayın.onları yaşamınızın merkezine koymayın.her zaman gidebileceklerini hesaba katıp kendinizden çok verip sonra pişman olmayın.zor biliyorum ama bunları yapabilirseniz.daha az zararla atlatırsınız.bırakın onlar sürünsün peşinizde.gülüyorlarmı.siz kahkaha atın.yüreğiniz kan ağlasa bile.bunlar kendine acı çektiren kadınları daha çok seviyorlar.pamuklara sarmak birsüre sonra sıkıyor bunları.onlara kendileri gibi davranın.siz değerlisiniz.anlamayan defolur gider.kötükedihüso

selincim kendine gel tatlım biliyorum çok kolay değil yaşamadan bilemeyizz fakat dein bir nefes al ve sakince beni dinle yazdıklarımı oku tatlım olurmu?hadi şimdi arkana yaslan ve sakince sessizce okumaya başla sadece kednini selini düşünerek oku....

Giden sevgilinin ardından ilk hissedilen duygu belki de “yok canım biz sadece tartıştık, daha önceleri de hep böyle tartışırdık zaten ama biz ayrılamayız, henüz ayrılık vakti gelmedi…” diye mırıldanmak olur içinden. Zaman geçer oyalanılacak şeyler bulunur, “e daha yeni tartışmıştık üstünden biraz vakit geçsin o beni arar ya da ben ararım barışırız” şeklindeki iç konuşmalara yerini bırakır. Bu arada hiç bir şey olmamış gibi davranılmaya devam edilir. Henüz pes etme zamanı gelmemiştir…

Aradan geçen günlerin zamanı arttıkça bu iç konuşmalar yerini “eee n’oldu şimdi bitti mi?” şeklini almaya başlar aynanın karşısında. Telefonun susmak bilmez. Her defasında işte arıyor diye heyecanın tavana vurduğu anlarda arayanın bir başkası olduğu görüldüğü an “offf” diyerek açılır telefon. O aramaz. Artık bitmiştir gerçekten, anlarsın. “Bu defa gerçekten bitti” denir anılar gözünün önünde canlanırken bir bir. İnadına çalar en afili şarkılar. Hepsinde de o vardır tabi. Ondan bir şeyler.

Bu bazen siz bazen de karşınızdakidir. Verilecek en doğru karar gitmekse eğer, iki tarafta buna saygı göstermelidir. Giden siz değilseniz ve o hala seviliyorsa, ne kadar saygı gösterirseniz gösterin, ne kadar "peki, git!" derseniz deyin, bu içinizdeki acıyı hafifletmeye asla yetmez. En doğrusu hiçbir şey olmamış gibi hayata kaldığı yerden devam etmeye çalışmaktır. İçinizde kopan fırtınalar sadece sizinle alakalıdır ve öyle kalmasına özen göstermek akıllıca olur. Zaman gene her şeyi yoluna koyacaktır. Rüyanızda onu gördükten sonra sabah hala ona aşık uyanmanız, bedenlerinizin olmasa da ruhunuzun ruhuna sımsıkı sarılması, kendinizi bilinçli olarak soktuğunuz bunalım bu surecin parçalarıdır ve yaşanmaları gerekir. Zaten bunları yaşamıyorsanız, "ben unuttum hepsini, her şeyi, çok da önemli değildi" diyorsanız ortada büyük bir sorun var demektir. Ya çok sevdiğinizi zannedip hiç sevmemişsinizdir sadece kendinizi kandırmışsınızdır ya da yaşadığınız onca şeyi yalanlamaya çalışıyorsunuzdur ki ikisi de birbirinden kötüdür, hiç üzerinde konuşmaya değmez. İnancınızı kaybettiğinizde, umudunuzu yitirdiğinizde gitmiştir ancak...

Bir şeyler koymaya başlar ama ne? Artık ona dokunamayacağını bilmek mi daha çok koyar, başkalarının dokunacağını bilmek mi. Gözünden sakındığın sevgiline. Artik sevilmemek! Hala seven için çok zor. Düşüncesi bile ağır...

Bu durumda başkalarının mutsuzluklarını örnek verenleri dinlemezseniz bile hem bana ne ki elalemin mutsuzluğundan, bak bir sürü ayrılan var hem daha kötülerini yaşayanlar da var, bana ne? Yalnız unutulmaması gereken bir şey vardır ki o da şudur: “Bu kaybedeni kazananı olan bir maç değildir! Kaybeden geride kalan da değildir! Kaybeden siz’sinizdir. Bir daha geri gelmeyecek ama yaşanılması için ömür adanmış ilişkinizdir.

Özgürlüğün sınırı vazgeçebilme noktasıdır, hayatta neyden vazgeçemiyorsan o konuda özgür değilsin. Vazgeçebilecek gücün olsun ama vazgeçme!!!

Bir kere gitmişse;
Bin defa kalsa kar etmez.
Gidişinde kilitli kalır yürek.
Bin defa dönse,
Hala gidişine yazılır tüm cümleler…

Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır.
Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin…
İki ucu keskin bıçaktır yani…

Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman...
Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin de cezanda indirim sağlamaz.
Sen, “Ama senin için şunu yaptım” derken o, “şunu yapmadın” diye cevap verecektir ve ne söylersen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.

Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. “Peki o ne yaptı” deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?

Hayatı ıskalama lüksün yok senin.
Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın!

Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem n’olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor. Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu?

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler.

yaa her bir hikaye ayrı acıtıyor canımı hepinizin acısını içimden hissedebiliyorum sevgi.. çok sevgii onlara bu çok ağır bir yük gibi geliyor sevilince ve çok sevince korkuyorlar sınırlardan özgürlüklerini kaybetmekten korkuyorlar onlar bizler kadar yürekli değiller... ama biz hiç vazgeçmiyorum yine seviyoruz onları yine seviyoruz hatalarıyla kusurrıyla seviyoruz... öyle bir kalp bizdeki kocaman alabildiğine sevgi dolduruyoruz içini... bide merhametliyiz....kırılmasınlar üzülmesinler... sonuçtaher kadın annelik duygularıyla yaratılmış.. biz çok sevmeyi bilenlerdeniz... allah hepimizin yolunu açık etsin ve böyleleriylede karşılaştırmasın bir daha :teselli:

kıyamam sana yaa inan senin yazdıklarını okudukca cok üzülüyrm..canım cok yanıyor ama ben artık mezarı kazmaya basladım selincim suan kazmaya baslamazsam hergecengün dahada zor olcak benm için senin yaran daha cok taze 2 ay oldu benm artık küregimi elime aldım yavasda olsa kendm için kazmalıyım bu mezarı gömmeliyim onu ..o nası bensiz mutluysa bende onsuz mutlu olcam ..canım inşş sende en yakın zamanda kazmaya baslarsın acına saygı duyuyorum ama sakın bu matemi uzatma olan sana olur üzüldügümüz adamlara baksana degmezler bile sakın tatlım sakın uzatma bu matemi Allahım hepimizin karsına kalbiyle bakan özü sözü bir insanlar cıkarsın inşş :teselli:

selincim kendine gel tatlım biliyorum çok kolay değil yaşamadan bilemeyizz fakat dein bir nefes al ve sakince beni dinle yazdıklarımı oku tatlım olurmu?hadi şimdi arkana yaslan ve sakince sessizce okumaya başla sadece kednini selini düşünerek oku....

Giden sevgilinin ardından ilk hissedilen duygu belki de “yok canım biz sadece tartıştık, daha önceleri de hep böyle tartışırdık zaten ama biz ayrılamayız, henüz ayrılık vakti gelmedi…” diye mırıldanmak olur içinden. Zaman geçer oyalanılacak şeyler bulunur, “e daha yeni tartışmıştık üstünden biraz vakit geçsin o beni arar ya da ben ararım barışırız” şeklindeki iç konuşmalara yerini bırakır. Bu arada hiç bir şey olmamış gibi davranılmaya devam edilir. Henüz pes etme zamanı gelmemiştir…

Aradan geçen günlerin zamanı arttıkça bu iç konuşmalar yerini “eee n’oldu şimdi bitti mi?” şeklini almaya başlar aynanın karşısında. Telefonun susmak bilmez. Her defasında işte arıyor diye heyecanın tavana vurduğu anlarda arayanın bir başkası olduğu görüldüğü an “offf” diyerek açılır telefon. O aramaz. Artık bitmiştir gerçekten, anlarsın. “Bu defa gerçekten bitti” denir anılar gözünün önünde canlanırken bir bir. İnadına çalar en afili şarkılar. Hepsinde de o vardır tabi. Ondan bir şeyler.

Bu bazen siz bazen de karşınızdakidir. Verilecek en doğru karar gitmekse eğer, iki tarafta buna saygı göstermelidir. Giden siz değilseniz ve o hala seviliyorsa, ne kadar saygı gösterirseniz gösterin, ne kadar "peki, git!" derseniz deyin, bu içinizdeki acıyı hafifletmeye asla yetmez. En doğrusu hiçbir şey olmamış gibi hayata kaldığı yerden devam etmeye çalışmaktır. İçinizde kopan fırtınalar sadece sizinle alakalıdır ve öyle kalmasına özen göstermek akıllıca olur. Zaman gene her şeyi yoluna koyacaktır. Rüyanızda onu gördükten sonra sabah hala ona aşık uyanmanız, bedenlerinizin olmasa da ruhunuzun ruhuna sımsıkı sarılması, kendinizi bilinçli olarak soktuğunuz bunalım bu surecin parçalarıdır ve yaşanmaları gerekir. Zaten bunları yaşamıyorsanız, "ben unuttum hepsini, her şeyi, çok da önemli değildi" diyorsanız ortada büyük bir sorun var demektir. Ya çok sevdiğinizi zannedip hiç sevmemişsinizdir sadece kendinizi kandırmışsınızdır ya da yaşadığınız onca şeyi yalanlamaya çalışıyorsunuzdur ki ikisi de birbirinden kötüdür, hiç üzerinde konuşmaya değmez. İnancınızı kaybettiğinizde, umudunuzu yitirdiğinizde gitmiştir ancak...

Bir şeyler koymaya başlar ama ne? Artık ona dokunamayacağını bilmek mi daha çok koyar, başkalarının dokunacağını bilmek mi. Gözünden sakındığın sevgiline. Artik sevilmemek! Hala seven için çok zor. Düşüncesi bile ağır...

Bu durumda başkalarının mutsuzluklarını örnek verenleri dinlemezseniz bile hem bana ne ki elalemin mutsuzluğundan, bak bir sürü ayrılan var hem daha kötülerini yaşayanlar da var, bana ne? Yalnız unutulmaması gereken bir şey vardır ki o da şudur: “Bu kaybedeni kazananı olan bir maç değildir! Kaybeden geride kalan da değildir! Kaybeden siz’sinizdir. Bir daha geri gelmeyecek ama yaşanılması için ömür adanmış ilişkinizdir.

Özgürlüğün sınırı vazgeçebilme noktasıdır, hayatta neyden vazgeçemiyorsan o konuda özgür değilsin. Vazgeçebilecek gücün olsun ama vazgeçme!!!

Bir kere gitmişse;
Bin defa kalsa kar etmez.
Gidişinde kilitli kalır yürek.
Bin defa dönse,
Hala gidişine yazılır tüm cümleler…

Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır.
Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin…
İki ucu keskin bıçaktır yani…

Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman...
Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin de cezanda indirim sağlamaz.
Sen, “Ama senin için şunu yaptım” derken o, “şunu yapmadın” diye cevap verecektir ve ne söylersen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.

Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. “Peki o ne yaptı” deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?

Hayatı ıskalama lüksün yok senin.
Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın!

Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem n’olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor. Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu?

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. --------------------------------------------------------------------------------

gidersen zaten kafanda gitmek vardır ve gittin mi birşey olmaz kafandakileri yapmış olursun belkide rahatlarsın ama kalmak kaldığın zaman gidenin arkasından üzülürsün onu düşünürsün keşke kalsaydı dersin ama giden zaten gitmiştir o acı insanın yüreğine oturdumu kolay kolay kalkmaz yani kısacası kalmak en zordur ve şu sözlerle bitireyim

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır....

Heppp böleleri cıkıo cnm benmm yaa, ya cıkıo ınan bana, dun gece bı ruya gordum ıkısı bırden vardı gecen yıl da böle bırını sevmıstı m ama o cok kötulukler yapark gıtmıstı onu gordum bı de bunu, o gecen yılkı ruyamda bıle bana kötulukler yapıyodu, kötu konusuyodu falan, ya oluyo oldukca yenıden sevıyoruz yenıden canım dıyoruz,
canım dedıkce canın cıksın dıyolar adetaa

unutuyolar bızı canlarım bızım de unutmamız lazım bnm de 2,5 ay oldu artık unutmam lazım dedım unutuyorum yavas yavas, baska caremız yok ki.. :1no2: onlar unutmus cünkü bızlerı.. :çok üzgünüm:

selın evde degışldım aklım sende kaldı sımdı geldım sen yoksun yanında oılamadımdıye ınan uzuldum ama yanlız degılsın burda arkadas dolu hepsı senın yanında olmuslar bak
kızlarla paylasmıssın
ınsan yeterkı ınsanın yanında olmak ıstesın onu bırakmaz
ben tecrubelıyım ya senın gectıgın yollardan gectım ya sımddı konusuyorum
bana da cok dedıler toparlan dıte ozamanlat hıc anlamıyodumgecıcek dıyolardı hıuc sanmıyodum
ama dogruymus gecıyo
gecmesede alısıyosun ınan
bugunler bıtıcek

sayenizde hergün kendimi biraz daha güçlü hissediyorum.. sağolun canlarım yaa... evet haklısın fazla uzatmamalıyım elimden geleni yapıyorum ama daha çok yeni benim malum üçüncü gün aklıma geliyor şuan yaptığım her şeyde ... heran aklımda ama her geçen gün biraz daha toparlıyorum... kendime ezşyet etmeyi bırakmaya başladım mesela:::: yanımda siz varsınız yaa iyiki varsınız :1hug:

ne çok aşk acısı yaşayan var dimi hep de bayanlar üzgün neden biz duygusalız öyle yaratılmışız yumuşacık bir kalbimiz var sevince koskocaman kanatlarımız var sevdiğimizi sarıp sarmalayan...onlarında duyguları kalpleri var ama kullanmayı pek tercih etmiyorlar etselerde fazla uzun süreli değil... dünya hep onların etrafında dönsün istiyorlar...ah almak kötüdür bunu da biliyorlar hatta çoğu korkuyor bile... kendimle beraber birçok acı çekeni gördüm hikayelerinizi okudum kendime üzüldüğüm kadar sizlerede üzüldüm... ben birşey öğrendim ipleri baştan kaptırmıcaksın ağırdın alıcaksın aşkından ölsende belli etmiceksin yoksa bak sonu böyle olacak... şimdiki gibi.. dur acım bi geçsin bir daha bukadar şeffaf olmıcam kimseye içimde yaşatıcam orda saklıcam sölemicemçok fazla...kıyamam cnm rüyalarında bile seni hala üzüyor yaa nasıl etkilemiş seni demekki yaptıkları :teselli:

sağol hayatım... güç veriyorsunuz bana kaybettiğim gücü sizin tecrübelerinizle söylediklerinizle bilinçlenerek tekrar topluyorum... bu acıdan kurtulacağıma inanıyorum artık... söylediklerini yabana atmıcam hepsini kulağıma küpe yapıyorum...herkes bu acıyı çekmiş ama kurtulamayan olmamış... bende kuurtulacağım... tek çaresi zamanmış sizden bunu öğrendim

ebru.e bu arada beni burda değilkenb düşünmene inan ki çok sevindim ne kadar iyi yüreklere sahipsiniz tamda dostluğun sevginin gerçekliğine inanmamaya başlamıştım yanıldığımı gösterdiniz herkes aynı değilmiş uzağında göremediğin bir yerlerde varmış hala iyi insanlar :)

belinay merve valla yazdıklarını okurken doldu gözlerim ağladım... hepside gerçek hepside aynı ordaki cümlelerdeki gibi...biliyorum bende dönmesini beklemiyorum giden gitti ve biten bitti.... o koru kaldırmaya çalışıyorum yüreğimden canım yanacak kimin ki yanmamışki sevmişsen yanar çabuk geçerse yalandır erkek arkadaşımda olduğu gibi çabucak toparladı kendini şimdi sözde sevmiş diyebiliyorum ama benkendi duygularımdan sorumluyum ve içim rahat vermem gereken herşeyi verdim yapmam gerekn leride yaptım ama hiç yetmedi... hep birşeyler eksik kaldı ona göre çünkü gitmek varmış içinde... ellerine sağlık canım... her cümlede bir gerçeği anlatmışsın... hepiniz harikasınız... hayatta güsel olan şeylerden biri mutlulukları paylaşmak kadar kederleride paylaşabilmekmiş... tanımadığın kişilerle bile.... yürekleri varsa insanı sevmeyi biliyorlarsa onlarda senin içinbir yerlerde üzülebilyorlarmış... kendi acısını bende görüp benim için ağlayanların gööz yaşlarına yüreğinde benim acıma yer ayırıp beni düşünenlere benim için iyi dileklerde bulunup benim için dua edenlere çok teşekkür ediyorum... günümüzde hala bazı şeylerin ölmediğine tükenmediğine hala insanların birbirlerini menfaatsiz düşünüp sevebildiklerine inanmayanlar burda bir kaç msjı okusalar herşey için hala ümitlerin olduğuna böyle kadınların kendileri gibi çocuk yetiştirecekleri için insan neslinin tamamen sevgisiz yetişmeyeceklerine sevebilmeyi becereceklerine merhametin böyle annelerin yüreğinde yetişmiş çocuklarda hep var olacağına inanacaklar ve ümitsizliğe kapılmayacaklar...iyilik demekki hiç tükenmeyecek birşey

bende artık buna inananlardanım evet pamuklara sardınmı sıkılıyorlar bir süre sonra bahane bulmak onların en kolay yapabildikleri şey...ben artık bitmeyen aşklar olduğuna inanmıyorum... ilişkiler saygıyla alışkanlıklarla yürüyor

bu acıyıda çekeyim atlatayım bir daha aşık olmayacağım böyle...sarmayacağım pamuklara

sölemesı kolay tabi dile kolay mısal aman uzulme gecer demek gıbı,
nası ama ilgi beklıyordu nasıl ama aldatmadıgını anlat bana sanıye sanıye dııyordu işte bu pamuklara sarmak öle ıstedıklerı vakıt yapmamalı aslında da işte ozaman da kaybedıcegımızı düşünüyoruz asıl böyle kaybedıyoruz,

bı evlı kız arkadasım bana demıstıkı neden boyle ıyı davranıyorsun hayatını ona gore planlıyorsun kı bırak o sana uysun sen ne yaparsan ona gore planlasın gününü maca gıtmesın beklesın senı vs demıstı, ben kendı eşime 9ay öle ezıyet cektırdım ama bak mutlu gunlerı gören ben oldum bu sizin ıyılıgınız ıcın demıstı, ben yıne kaptırdım sen de öyle yaptın ondan geldı basımıza bunlar balım işte o yüzden yapmıycam etmıycem gıbı beylık sözler söylemek dil'e kolay ancak bızım ıcın, umarım yenıden tekrarlamayız ama işte.. asık olunca da tutamıyor ınsan kendını.. hayat ne getırır ne götürür de blınmıyor belkı daha guzellıkler beklıyor senı selinim üzülüyosun dımı artık üüzlmemeye calıs,

demın tarkanla bılgenın ayrıldıgını düşünüyodum kız nası üzgündü son günaglamamak ıcın kendını zor tutuyordu bırlıkte verılmıs bı karar gıbı seyler dedıler ama zorla ayrıldırılmıs gıbıydı kız aah ah bak yanlıs yapan bı kız daha 7 yıllık ılıskıyı bıtırdı, hep bu böle wala hep tutmamız lazım kendımızı.. üzülme sakın cnm artık nolursun tamam mı

evet haklısın ben zaten yüreğime söz geçirebilseydim bu durumda olmazdım... yufka yürekliyimilişkimi kendi adıma eksiksiz yaşamak istedim de buda bir işe yaramadı ben en azından bundansonra denicem becerirsem ne ala beceremezsemde vay halina o zaman (allah korusun aynı acıyı yaşamak asla istemem bu çok ağır birşey yaa adam eğleniyordur diyorsunsen sen burda üzülüyorsun umrunda olmadığını bilyorsun sen onu umursuyorsun... ahh ahh ne haldeyim ben yaa ...kafayı yiyorum düşünmemek için kendimi oyalıyorumolmuyor olmuyorolmuyor hep aklımda hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…