bu arada benimki gayet mutlu mesut arkadaslarıyla takılıyormus haberini alıyorum..sensiz yasayamam ölürüm sakın bırakma beni dien adam gayet rahat yasıyor...(( encokda bu acıtıyor canımı güvenmiştim ben ona herseyimiz birdi bütün kararları beraber alırdık gözlerinin içi gülerdi bana bakarken pamugum derdi banasenağlama
Selam şekerım selıncım,
ben dün tüm gün boyunca senın yazılarını okudum, banlıydım profilimi açamadım yazı yazamadım o yüzden sana ya dün gece hele 4 gıbı sen öle sıkkındın yazmışşsın yazmıssın kendı kendıne, ya dedım bı elımı uzatayı m kıza yok uzatamadım,
cok üzüldüm sana, ben de sevgılımden ayrıldım hıslerımız bır canım,
benımkı de allem ettı kullem ettı sonunda anlaıdm kı ya bunlar bahane adamda, okdr mutluyduk kı bız de aynı senın hıslerını tasıyordum gözünün ıcıne bakıyordum gıtmesın elımden dıye, ama gıttı işte, hem de acayıp seyler oldu aramızda hıc ınanmadım 2,5 ay gectı ustunden ve su an anlıyorum kı adam bana bahaneler yapmıs gıtmıs senı okurken de agladım wala gece boyu anlatamam üüü dedım kızın basına ne gelmıs sayfa sayfa okudum cok cok üzüldüm bısey de yazamadım sana,
bılmıyorum bunlar baglılıga yaklasınca mı aradıkları kızı bulunca hayır bulmus olamam dıye dusunduklerınden mı, cok sevgıden mı neden kacıyolar anlamıs degılım, ama mutlu etmek ıcın elımden gelenı ardıma koymuyodum, o da oyle gözumun ıcıne bakıyodu, hıc bı erkegın etmedıgı kdr mutlu ettı benı, o yuzden hıc ınanamadım gıttıgıne, hala da ınanmak ıstemıyorum ama resmen unutmus benı o yuzden ınanmam sart oldu mecburen yani..
sen dedın ya bılgısayarıma program atmıs, benımkısı de msn de ne adım atsam soruyodu kımle yazışsam ne yapsam canımı okuyodu meraktan kıskanclıktan, bı gun dısarı cıkmıstım da aramamısım dıye tee 10 gun sonra aradıgında sordu sen gecen hafta şu gun ne yapmıstın benı aldattın dımı baska erkekleydın dıye canımı cıkardı sonra da kendı bıldıgıne ınandı yani o gun dısarı cıkıp hakıkaten kuaforde 6 saat gecırdıgıme asla ınanmadı, sonra yakın arkadasıyla mesajlastıgıma arada gorustugume ınandı, arkadası bana bı ıkı msj atmıs bıde capkın bı ınsan dıye asla ınanmadı, bak benım suclarım senden daha fazla onun 1 arkadası bana sarkıyo , ben habersız kuaföre gıdıyorum, ama asla ınanmıyorlar, hıc bılmıyorum selıncım cok kötu bı durum
yani nedır ılerde kocamız olucak kişi bızı böle kıskanıp cok sevıp el ustunde tutmucak bırı mı olucak da bölesıne bızden vazgecmıcek? ya da böle guzel gıden ılıskıde aniden kestırıp atmıcak kadar mı sevcek yani bunlardan daha mı cok sevcek de bu asamada kestırıp atmıcak bızlerı? hakıkaten daha mı mutlu olucaz,
bılıyorum unutulmıcak erkek yoktur bunlar da gecıcek baskaları olucak onları da böle sevıcez oh ıyı kı olmus beraberız dıyıcez, ama neden yani pekı bu erkeklerımız ılerde yıne böle mutlu olucak ama bu sefer devam edıcem mı dıyecekler? onları nası bı gelecek beklıyor, bızlerden neden kopuyorlar aslında akıllarında bı düşüncelerı mı var, bu kızın burası uygun degıl bı bahane atıp kaçayım mı dıyıp kacıverıyorlar,
gıttıklerınde unuttuklarına emınım, cunku benımkı benı umursamıyor bıle sankı hıc yasanmamıs gıbı dusunuyor ben ne hata yaptım kı ona, ıyı de davrandım ayrıldım gıt benı bıraktın da demedım, bak sen dıyorsun mesela arrtık almam dıyosun ben onu da demedım, deme 2 sekılde de dönmuyorlar, merak edıyorum senınkı dönecek mı bılmıyorum bunları nden yasıyruz kı neden bahane uydurulup kaktırılıyoruz adamlar cıdden de sevgıye mı gelemıyorlar baglılıktan mı kacıyorlar benım aklım almıyor, evlenenler yeterınce mı sevmıyor pekı ya da o kızların bızden farkı ne kı ellerınde tutabılıyorlar, cok mu sevmıyorlar bızım gıbı,
benı seven bı erkek arkadasım var evel gun yıne aradı, adam bana uygun degıl tam olarak o yuzden ne zaman arasa ya dıyorum baska zaman konusalım flan kapıyorum telefonu, onu sevsem o da kaçar muhtemelen demek cok sevmemek mı lazım hıc sevgımızı askımızı gosteremeyecek mıyız, hayat bu mu yaa bunu ogrendıgımız zaman mı mutlu olucaz, mutlulugu gosteremeyerek mı yasıycaz. Bu düştüğümüz durumu bı gözden gecrırsek ılerde evlenınce cocugumuz olsaydı bıle bu erkeklerımız bı bahane yapıp bızı cocugumuzla bıde aldatan kadın pozısyonuna koymazlar mıydı? hadı ozaman yapmazlardı mı dıyelım, cok kötu selıncım senın yazılarını okudukca daha kötü hıssedıyorum kendımı, nolur bu kadar üzülme, ben de o gıttıgınde 1 ay boyunca durmadan ıckı ıctım ama hıc dındıremedı acımı, hıc dısarı bellı etmeden agladım sızlandım ıctım de ıctım ama gecmedı, acıları zamnala gecıyor sabret cnm sen de gecıcek bunlar demek kı boyle, erkeklerın bu modellerı boyle ne yapalım duzgünü cıksın bari karşıımıza bız de belkı budr hatamız bu hatamızı yapmayalım. ne dıyım.
ahh bebeğim yaa... evet iyi olduğunu mutlu olduğunu sen ağlarken onun gülebildiğini herşeye ne kadar çabuk alıştığını bilmek düşünmek hissetmek kadar kötü birşey yok... hele birgün hayatına birinin gireceğini duysan ağzından benim duyduğum gibi kahrolurdun daha beter... ne yaparlarsa yapsınlar bu bizim sevdemız bizim içimizde orda kalacaksa temiz kalmalı öylede gömmeli lekeyi onlar sürecekse kendi yüreklerindekine sürebilirler... her kalp kendi aşkından sorumludur... benim içim rahat da daha mezarını bile kazamadım ne zaman gömerim allah bilir(( ne dersek diyelim bu acı yaşanacak yanan alev küllenene dek :teselli:
yaa her bir hikaye ayrı acıtıyor canımı hepinizin acısını içimden hissedebiliyorum sevgi.. çok sevgii onlara bu çok ağır bir yük gibi geliyor sevilince ve çok sevince korkuyorlar sınırlardan özgürlüklerini kaybetmekten korkuyorlar onlar bizler kadar yürekli değiller... ama biz hiç vazgeçmiyorum yine seviyoruz onları yine seviyoruz hatalarıyla kusurrıyla seviyoruz... öyle bir kalp bizdeki kocaman alabildiğine sevgi dolduruyoruz içini... bide merhametliyiz....kırılmasınlar üzülmesinler... sonuçtaher kadın annelik duygularıyla yaratılmış.. biz çok sevmeyi bilenlerdeniz... allah hepimizin yolunu açık etsin ve böyleleriylede karşılaştırmasın bir daha :teselli:
kıyamam sana yaa inan senin yazdıklarını okudukca cok üzülüyrm..canım cok yanıyor ama ben artık mezarı kazmaya basladım selincim suan kazmaya baslamazsam hergecengün dahada zor olcak benm için senin yaran daha cok taze 2 ay oldu benm artık küregimi elime aldım yavasda olsa kendm için kazmalıyım bu mezarı gömmeliyim onu ..o nası bensiz mutluysa bende onsuz mutlu olcam ..canım inşş sende en yakın zamanda kazmaya baslarsın acına saygı duyuyorum ama sakın bu matemi uzatma olan sana olur üzüldügümüz adamlara baksana degmezler bile sakın tatlım sakın uzatma bu matemi Allahım hepimizin karsına kalbiyle bakan özü sözü bir insanlar cıkarsın inşş :teselli:
kıyamam sana yaa inan senin yazdıklarını okudukca cok üzülüyrm..canım cok yanıyor ama ben artık mezarı kazmaya basladım selincim suan kazmaya baslamazsam hergecengün dahada zor olcak benm için senin yaran daha cok taze 2 ay oldu benm artık küregimi elime aldım yavasda olsa kendm için kazmalıyım bu mezarı gömmeliyim onu ..o nası bensiz mutluysa bende onsuz mutlu olcam ..canım inşş sende en yakın zamanda kazmaya baslarsın acına saygı duyuyorum ama sakın bu matemi uzatma olan sana olur üzüldügümüz adamlara baksana degmezler bile sakın tatlım sakın uzatma bu matemi Allahım hepimizin karsına kalbiyle bakan özü sözü bir insanlar cıkarsın inşş :teselli:
Heppp böleleri cıkıo cnm benmm yaa, ya cıkıo ınan bana, dun gece bı ruya gordum ıkısı bırden vardı gecen yıl da böle bırını sevmıstı m ama o cok kötulukler yapark gıtmıstı onu gordum bı de bunu, o gecen yılkı ruyamda bıle bana kötulukler yapıyodu, kötu konusuyodu falan, ya oluyo oldukca yenıden sevıyoruz yenıden canım dıyoruz,
canım dedıkce canın cıksın dıyolar adetaa
selın evde degışldım aklım sende kaldı sımdı geldım sen yoksun yanında oılamadımdıye ınan uzuldum ama yanlız degılsın burda arkadas dolu hepsı senın yanında olmuslar bak
kızlarla paylasmıssın
ınsan yeterkı ınsanın yanında olmak ıstesın onu bırakmaz
ben tecrubelıyım ya senın gectıgın yollardan gectım ya sımddı konusuyorum
bana da cok dedıler toparlan dıte ozamanlat hıc anlamıyodumgecıcek dıyolardı hıuc sanmıyodum
ama dogruymus gecıyo
gecmesede alısıyosun ınan
bugunler bıtıcek
kızlar aşk çoktan öldü onun mezarını kazdık duasını okuyup gömdük.kendinizi toplayın bırakın onlar üzülüp kahrolsun.olmuyorlarmı canları cehenneme.biz kadınlar hala o eski zamanlarda yaşanmış aşklardan istiyoruz.hakkımızda ama yok bitti.illa aşk istiyoruz diyorsanız kendinizi bu kadar kaptırmayın.onları yaşamınızın merkezine koymayın.her zaman gidebileceklerini hesaba katıp kendinizden çok verip sonra pişman olmayın.zor biliyorum ama bunları yapabilirseniz.daha az zararla atlatırsınız.bırakın onlar sürünsün peşinizde.gülüyorlarmı.siz kahkaha atın.yüreğiniz kan ağlasa bile.bunlar kendine acı çektiren kadınları daha çok seviyorlar.pamuklara sarmak birsüre sonra sıkıyor bunları.onlara kendileri gibi davranın.siz değerlisiniz.anlamayan defolur gider.kötükedihüso
bu acıyıda çekeyim atlatayım bir daha aşık olmayacağım böyle...sarmayacağım pamuklara
sölemesı kolay tabi dile kolay mısal aman uzulme gecer demek gıbı,
nası ama ilgi beklıyordu nasıl ama aldatmadıgını anlat bana sanıye sanıye dııyordu işte bu pamuklara sarmak öle ıstedıklerı vakıt yapmamalı aslında da işte ozaman da kaybedıcegımızı düşünüyoruz asıl böyle kaybedıyoruz,
bı evlı kız arkadasım bana demıstıkı neden boyle ıyı davranıyorsun hayatını ona gore planlıyorsun kı bırak o sana uysun sen ne yaparsan ona gore planlasın gününü maca gıtmesın beklesın senı vs demıstı, ben kendı eşime 9ay öle ezıyet cektırdım ama bak mutlu gunlerı gören ben oldum bu sizin ıyılıgınız ıcın demıstı, ben yıne kaptırdım sen de öyle yaptın ondan geldı basımıza bunlar balım işte o yüzden yapmıycam etmıycem gıbı beylık sözler söylemek dil'e kolay ancak bızım ıcın, umarım yenıden tekrarlamayız ama işte.. asık olunca da tutamıyor ınsan kendını.. hayat ne getırır ne götürür de blınmıyor belkı daha guzellıkler beklıyor senı selinim üzülüyosun dımı artık üüzlmemeye calıs,
demın tarkanla bılgenın ayrıldıgını düşünüyodum kız nası üzgündü son günaglamamak ıcın kendını zor tutuyordu bırlıkte verılmıs bı karar gıbı seyler dedıler ama zorla ayrıldırılmıs gıbıydı kız aah ah bak yanlıs yapan bı kız daha 7 yıllık ılıskıyı bıtırdı, hep bu böle wala hep tutmamız lazım kendımızı.. üzülme sakın cnm artık nolursun tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?