Hiç erkek arkadaşım olmadı, sorun ne anlamıyorum

ne var bunda benim 27 yaşıma kadar sevgilim olmadı benim etkilendiklerim benden etkilenmedi beni isteyeni ben istemedim falan ama eşime ilk görüşte aşık oldum ki oda bana 3 ay çıtık nişan düğün ki çok kişiyle çıkmamak avantajdır bayan için sevgiliyi dert etme iyi insan karşına çıksın bunu dile

ben işe girmeden sevgili istemedim... gerek duymadım. nasılsa o yaşta evlenemeyeceğine göre, işimi ayarlayayım sonra dedim. işe girdim 1 yıl sonra sevilim oldu ve onunla evliyim...

demem o ki çok da gerekli değil. amacını belirle. arkadaş grubunda varsa sal gitsin. olursa olur olmazsa da çok dert değil.

Haklisiniz ne zaman karsina cikacagi belli olmaz elbette ama insan sabirsiz oluyor bazen :)
Beklemem gerek

Sevgilin olur dogru insan karsina cikmamistir. Ama umarim sevgilin olunca buraya baska konularla gelmezsin.. Allah hayirlisini dogru zaman da dogru kisiyi karsina cikarir insallah.. Acele etme..

INSallah tesekkur ederim :)) bazen uzuluyorum ama cok takmamaya calisiyorum dediginiz gibi dogru insan cikmadi demek ki henuz

İlla sevgilim olsun diye öyle sıradan birini hayatınıza almamışsınız evcilik oynar gibi. Sevinmeniz lazım.

boşver olsa ayrılırsın sonra evlendiğinde hep onu hatırlarsın

Bi arkadaşım var üniversiteye başladığından beri sevgilisi olsun istiyordu. Hani büyülü bir şekilde tanışmak aşık olmak vs.
Ama o istedikçe olmadı. Çünkü kimseye şans vermiyordu. Bu önüne gelenle çıkmak değil aslında tanımaya çalışmak demek istiyorum. Neyse işte arkadaşım çok tatlı sevimli iyi kalpli ve eğlenceli bir kızdır ama hayatının aşkını bekledi hep. Üniversite bitti arkadaşım 24 yaşına geldi hala mucizevi aşkı arıyor. Size tavsiyem size ilgi gösteren insanlara kapıyı kapatmadan önce bi şans tanımak.
Eşimle tanıştığımızda onu hiç sevmemiştim. Yakışıklı da bulmamıştım. İçim ısınmamıştı. Hatta öff sanki evlenicez mi bi kaç kere görüşürüm dedim sonuç 9 senedir birlikteyiz :)

Şans vermedim değil verdim tabi ama olmadı yani karaktersiz olanlarla da karşılaştım ya da ilk başta hiçbi şey hissedemedim ilerleyen zamanlarda da ben de bi kıpırtı olmayınca görüşmeyi kestim hani en başta bi şey hissetmediysem sonra da olmaz gibime geliyor ama bu düşüncemi kırıcak bir örneksiniz o zaman siz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…