- 10 Ekim 2014
- 32.702
- 147.158
- 798
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Sevgili sayisi artmasin diyede o hayatina aldigi bir kisiyi tanidikca uyuşmasada evlenmek icin kendini yirtacak potansiyel kizcagizlarimizdan bir kesit okudunuz evlenecek kisi seciminizde nokta atişiyla birde bir yapip ne pahasina olursa olsun hemen onunla evlenmelisiniz yoksaasa cok ayıp! İstanbul u unutmayincanm kız dediğin istanbul gibi fethi zor fatihi tek olur sen anormal değilsin birini seversin ve onlada evlenirsin inşallah erkek peşinde koşan , öylesine çıkan kızlardan değilsin gerçek aşkı arıyorsun sabırlı ol..
İstanbul u unutmayinsevgiler yanliz Istanbul işini bir arastirin derim
Ee yazanlari kaale almazsan olmaz sevgili dedigin gokten zembille inmiyor seninle ilgilenenlere sans vermekle oluyorMerhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Eminim bu tarz konular birçok kez açılmıştır ama bende derdimi anlatmak istiyorum. Ben üniversite 1de okuyorum şu an geçen yıl da hazırlık okudum. Hiç sevgilim olmadi. Lisede de olmamıştı. O zaman bi çocuğa aşıktım onla konuşmuştuk ama olmadı sonra.. Son yıllarda da derslere yoğunlaştım üniversite sınavı için vaktim olmadı yani. Böyle olunca haliyle üniversiteye erteledim,yani beklentiyle geldim gibi biraz. Ama yok olmuyor. Tamam sevgili çok zaruri bişey değil ama sevgilileri görünce el ele insan imreniyor. İmeeniyorum açıkçası ne güzel diyorum hani okuldaki çevremdeki kız arkadaşlarımında yok mesela ama benim hiç olmadığı için bunun eksikliğini daha çok hissediyorum açıkçası. Eskiden çekingendim onuda aştım. Fiziksel olarak da boylu poslu manken gibisin derler uzun boyluyum baya bende kendimi beğenirim fena değilim yani güzelim bence hani okulda bakan falanda çok oluyor ama kocaman okul b gördüğümü bir daha görmüyorumki.. Okuldan yazanlar falan da oluyor ama ben bişey hissetmedikten sonra neden konusayım ki doğal gelismeli bence.. Hani bu kısmet işi mi bilmiyorım. Konuştuklarım falan oldu arada ama ya ben umutlanıp üzüldüm yada istemedim. İstemsiz bi şekilde çok takıyorum bu konuyubir fikir verin lütfen . Cidden anlamıyorum ya hani ne eksiğim var.
Merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Eminim bu tarz konular birçok kez açılmıştır ama bende derdimi anlatmak istiyorum. Ben üniversite 1de okuyorum şu an geçen yıl da hazırlık okudum. Hiç sevgilim olmadi. Lisede de olmamıştı. O zaman bi çocuğa aşıktım onla konuşmuştuk ama olmadı sonra.. Son yıllarda da derslere yoğunlaştım üniversite sınavı için vaktim olmadı yani. Böyle olunca haliyle üniversiteye erteledim,yani beklentiyle geldim gibi biraz. Ama yok olmuyor. Tamam sevgili çok zaruri bişey değil ama sevgilileri görünce el ele insan imreniyor. İmeeniyorum açıkçası ne güzel diyorum hani okuldaki çevremdeki kız arkadaşlarımında yok mesela ama benim hiç olmadığı için bunun eksikliğini daha çok hissediyorum açıkçası. Eskiden çekingendim onuda aştım. Fiziksel olarak da boylu poslu manken gibisin derler uzun boyluyum baya bende kendimi beğenirim fena değilim yani güzelim bence hani okulda bakan falanda çok oluyor ama kocaman okul b gördüğümü bir daha görmüyorumki.. Okuldan yazanlar falan da oluyor ama ben bişey hissetmedikten sonra neden konusayım ki doğal gelismeli bence.. Hani bu kısmet işi mi bilmiyorım. Konuştuklarım falan oldu arada ama ya ben umutlanıp üzüldüm yada istemedim. İstemsiz bi şekilde çok takıyorum bu konuyubir fikir verin lütfen . Cidden anlamıyorum ya hani ne eksiğim var.
hani okulda bakan falanda çok oluyor ama kocaman okul b gördüğümü bir daha görmüyorumki.. Okuldan yazanlar falan da oluyor ama ben bişey hissetmedikten sonra neden konusayım ki doğal gelismeli bence..
Ne güzel yazmışsın eline sağlık...canm kız dediğin istanbul gibi fethi zor fatihi tek olur sen anormal değilsin birini seversin ve onlada evlenirsin inşallah erkek peşinde koşan , öylesine çıkan kızlardan değilsin gerçek aşkı arıyorsun sabırlı ol..
kendini sevgilin olmasina hazir hissetmelisin.
yok olmuyor diye dusunmeye devam edersen olmaz, olacagi bile bozarsin.
evet istiyorum ve buna hazirim de, hangi ozellikleri istedigini nasil bir sevgilin olmasini istedigini dusun.
gercekten buna hazir oldugunda, o seni bulacaktir.
O şekilde değil hani okulda bi cafede ıtururken kütüphanede veya bi arkadaş grubunda tanısmak vs kast ettim :)dogal gelismeli demissin.
dogaldan kastin ne?
birgun dogalca ayni caddeden yuruyup,
cok dogal bi sekilde zit yonlerden gecerken,
cok dogal bi sekilde birbirinize carpip,
senin elinden kitaplarini dusurup senin kitaplarini toplarken goz goze gelip asik olmamki?
Ee yazanlari kaale almazsan olmaz sevgili dedigin gokten zembille inmiyor seninle ilgilenenlere sans vermekle oluyor
Evet zaten bu konuyu açtıktan sonrada birisi oldu görüştük falan ama olmadı. Gerçekten doğru zaman diye birşey var olmayınca olmuyor :)belki okulun etkinlikleri bişeyleri varsa onlara katılıp çevre genişletme amaçlı şeyler yapabilirsiniz, bir de doğru zaman doğru insan olsun dua edin, hiç sevgiliniz olmasın ama sonrasında öyle bi olsun ki bütün o imrendiklerinize burun kıvıracağınız bir aşk yaşatsın size, ömürlük olsun, ilk olmanın verdiği duyguyu yaşayın yaşatın inşallah :)
kendini sevgilin olmasina hazir hissetmelisin.
yok olmuyor diye dusunmeye devam edersen olmaz, olacagi bile bozarsin.
evet istiyorum ve buna hazirim de, hangi ozellikleri istedigini nasil bir sevgilin olmasini istedigini dusun.
gercekten buna hazir oldugunda, o seni bulacaktir.
bazen görünce hoşlandığım ve hoşlandığını anladığım birileri oluyor ama bir daha görmek nasip olmuyor. biraz üzülüyorum belki tanısam çok aşık olucam diye ama ben de ilk görüşte kimsenin peşinden koşamayanlardanım
ama ben gerçek aşkı bekliyorum, bir kere olsun ömürlük olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?