- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Okuldan yazanlar falan da oluyor ama ben bişey hissetmedikten sonra neden konusayım ki doğal gelismeli bence..
görüşmediğin insanlara ne hissetmeyi düşünüyosun ki? git görüş , belki hoşlancaksın, aşık olcaksın...
Fırsatları geri tepme...Degerlendir,, ben üniversitedeyken hukuktan bi çocuk çok peşimden koşmuştu, o zaman bende de memleket takıntısı vardı, evlenceğim kişi memleketimden olsun derdim ki bende karadenizliyim o da karadenizli, iller farklı sadece...Ben çocugu istemedim,, şimdi duydum çocuk başsavcı olmuş:)))
Yaşın daha genç , gez dolaş eğlen , karşına çıkan fırsatları değerlendir:)
canm kız dediğin istanbul gibi fethi zor fatihi tek olur sen anormal değilsin birini seversin ve onlada evlenirsin inşallah erkek peşinde koşan , öylesine çıkan kızlardan değilsin gerçek aşkı arıyorsun sabırlı ol..
Aslında sorun olarak gördüğümden değil üzülüyorum sadece. Hani el ele gezen sarılan çiftleri görünce aklıma geliyo bu düşünce insan sevmek sevilmek istiyor.. Ama olmayınca da olmuyo belki de zamanındeğil dediğiniz gibiBunu neden sorun olarak göruyorsun ki,gönlunun isinacagi birileri cikmamis daha karsina ki,daha erkende yani.universite birmis. Ha ikinci,dorduncu siniftada olmayabilir bu dert degil.sana uygun olmayan birileriyle sirf sevgili yapmak icin,gezip tozmaktan cok daha iyidir boylesi. Vardir muhakkak nasibinde birisi,zamanini bekliyordur..
Siz buna takılmaz ve hayatınızı normal seyrinde sürdürürseniz sağlıklı bir birlikteliğiniz olur.
Aksi halde ya çok tepkisiz kalırsınız ya da olmadık insanlara şans verirsiniz.
Yazdıklarınızdan hem bir beraberliğiniz olsun istediğiniz...
Hem de bu kadar zamandan sonra yanlış bir ilişkiye başlarsanız kendinizi haddinden fazla kötü hissedeceğiniz anlaşılıyor.
O nedenle doğal seyri bozmayın, ne gereğinden fazla mesafeli ne de talepkar olun...
Zamani gelince allah onu karsiniza cikarinca diyeceksiniz ki,iyiki de sevdigimden baskasi olmamis oncesinde.. bu kadar zaman boyunca kendinizi sevdiginize,belkide esinize saklamamin mutlulugunu yasayacak ve o sansli insana yasatacaksiniz bu bir gercek.Aslında sorun olarak gördüğümden değil üzülüyorum sadece. Hani el ele gezen sarılan çiftleri görünce aklıma geliyo bu düşünce insan sevmek sevilmek istiyor.. Ama olmayınca da olmuyo belki de zamanındeğil dediğiniz gibi
Bakiyorum da sigarayı birakmissin,en güzeli valla. Ohhh cigerlerin bayram etmiştir
Yani bilmem ki dışardan gösterişli göründüğümü falan söylerler ama hiç bu açıdan düşünmemiştim :)bence fazla güzelsin ve adamlar cekiniyor kendilerini sana yakıstırmıyorlar olamaz mı
Orası öyle tabi hayatın ne getirceği belli olmaz. Ben de öyle olmasını isterim elbette ama insan kndini yalnız hissediyor hani arkadaşlar aile dışında yanında olacak birini arıyor insanÜzüldüğün şeye bak :) Belki bundan bir hafta sonra gerçekten çok iyi anlaşabileceğin ve evlenebileceğin biri çıkacak karşına iş mi şimdi bu yaptığın. Umarım bir çoğumuzdan şanslı çıkarsında tek atışta evlenip mutlu olacağın kişiyi bulursun diğer türlü insan çok yıpranıyor inan bana.Sözün özü, kafaya takma su akar yolunu bulur.
Yok zaten emin olmadan çıkmam diye düşünüyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünme huyum varbi kere sevgili yap valla ardı hemen geliyor, hiç sevgili yapmamışsan zor tabi, herkesin ilki zor olmustur en azından bende öyle oldu , kolay kolay çıkamadım biriyle ilk başta zorlandım ama ilk çıkma deneyimimden sonra gerisi daha kolay oldu ama pişmanın şimdi onuda söyleyim sakın sen pişman olma keşke şimdiki sevgilimi bekleseydim diyorum ama bilemezsin işte , iyi düşün taşın sırf biriyle sevgili olayım diye çıkma.
canm kız dediğin istanbul gibi fethi zor fatihi tek olur sen anormal değilsin birini seversin ve onlada evlenirsin inşallah erkek peşinde koşan , öylesine çıkan kızlardan değilsin gerçek aşkı arıyorsun sabırlı ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?