- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçmaya çalıştım tabi.
3-4 yaşlarındayken
ablamla fena kavga ettim ve hemen bir poşete birkaç çamaşırlarımı ve annemin bütün altınlarını aldım ve bahçeden çıkınca tam bir yeşilcam filmi yaşadım.diğer taraftan otobüs geliyor diğer tarafdan annem ve babannem.ben otobüse binmeye çalıştığımda annem ve babaannem hemen kapmışlar beni ve eve götürmüşler.
çocukluk aklı işte.altınları ne yapacaksam artık.![]()
Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?
Çok zekiceymiş. Annen de altınları pek iyi saklayamıyormuş ama. Senin mi altınların peşinden mi koştular acaba?
Sayılır mı bilmem lisede okuldan kaçmıştım. Nereden bileyim annemin ajanları olduğunu akşam bir temiz dövmüştü beni![]()
Konuya verdiğiniz cevapları okudum cidden çok komik anlar yaşayanlar olmuş :) arkadaşlar tabi evden kaçacak değilim o anlık yazdığım bir şeydi ve vereceğiniz cevapları da merak ettim doğrusu ve görüldüğü üzre komik anılar çıktı nostalji oldu. Ne evlenmesi öyle bir niyetim asla yok ve 18 yaşındayım.
evden kaçmadım ama yıkamadığım bulaşıkları camdan,arka bahçeye atardım..
Çocukluk ve ergenlikte yasanan travmalar kolay atlatilmiyo maalesef. Butun hayatin boyunca pesinden geliyor.Ya bir saniyede arkadaşlar nasıl bir hayat yaşadığımı nerden biliyorsunuz? Fazla ayrıntıya girmeden öyle bir cümle kurdum evet ama filmlerde olduğu gibi evden sıkılıp kaçıcak değilim aklımı peynir ekmekle yemedim. Hayatımda hiç baba sevgisi görmemiş ve evde babasının varlığını hissetmemiş biriyim. Annem de babam da ilaç kullanıyor zaten annem geçenler de ilacı bırakayım dedi resmen evi başımıza yıktı ufacık bir şeyi o kadar büyüttü ki bir de küçük kız kardeşim var kendimi geçtim, onun da psikolojisini bozdular. Zaten annem durmadan hakaret ve beddualar ediyor ben de özgüven denilen bir şey zaten yok daha da kötü oldum.