hiç evlenemeyecek olanlar...burada toplanalım

ya bacım böyleler işte o kadar çok keşke köprk gibi peşimde koşarken reddetip silip atsaydım dedim ki ama olmuyor boshayallersmile

Siz sorun ne zaman evleniyoruz diye ..?
İnsan 4 yıllık ilişkisinde evlenelim vs diyemez mi sevgilisine..?
Evlenmeyeceksiniz ayrılın 21 yaş ufak zaten bir sürü kısmet bulursunuz.
24 yaş erkek için erken bence askerliğini vs yaptı mı işi nasıl..?
bunlar önemli erkekler evlilik vakti yaklaştıkça kaçar evlilikten ..
hissettikçe kaçar nişanlı adam bile gergin olur.
yola koyacak düzenleyecek sizsiniz..

benım de 4 yıllık bir ilişkim varr..her ne kadar ilişkininin arada suyu cıksa da bız de de evlılıkten kaçan taraf benımm sevgılı olmak varlıgını hıssetmek guzel de evlı olmak korkutuo benı hayal edemıorumm..evlenınce özgurlugum tamamen btcek gbıme gelıor zaten cevremden de evlenıp napcann oku meslegını al yaşa lafını duya duya cıdden sogudum...erkeklere kımı zaman çok ıhtıyac duysak da kımı zaman da özgurluk bambaşka oluyor.ne onlarla ne de onlarsız oluoo ama bu kısmet işlerı hıc bellı olmuyorr nerde karsına cıkacagı hıc bellı olmuyor ama çok ıstememek lazım ıstedımı tobe cıkmıoo..

yok askerlik yapmadı okul yeni bitti işi de daha yok ama fikirde yok ben şimdi evleneyim demiyorum ama plan yapmıyor konusunu açmıyor derdim o:1ninca:

kimler kimler yuva kuruyooor, ben niye kuramıyorummmmm sositososito
yazgımla kanlı bıçaklııı, kalbim hep alacaklııııı :tomato:
hayalim üç kelime o da şöyleeee,
evli,mutlu, çocukluuuuu buyrunnnnnnnnn
ağzına sağlık Demet Akalınn

kesinlikle katılıyorum çok isteyince olmuyor. . 1 sene önce oluruna bırakıyorum artık zamanı vardır dedim eylülde bi anda oluverdi yeni bi aşk. .
ama evlilik yok tabisenağlama

derinss bana bi cevap yazmamışsınız sürekli bakıyorum valla topiğe giren olmuyor mu öyle eskisi gibi :uhm:

yok askerlik yapmadı okul yeni bitti işi de daha yok ama fikirde yok ben şimdi evleneyim demiyorum ama plan yapmıyor konusunu açmıyor derdim o:1ninca:

bu arad o da 24 yaşında

o sözleri söylerken deli dolu çağında idi ama şimdi her şeyin sandığı kadar basit olmadığını anladı.

daha askerliği duruyor işi yok. bu şartlar altında yapacağınız evlilik sağlıklı olur mu sizce?

kaynana evinde mi kalmak istiyorsunuz, karnınızda bebeğinizle asker yolu gözlemek mi -tatlicadiarzu-

4 yıl uzun bir zaman ama henüz evlenmek için yeterli şartlar bence oluşmamış.

evet biliyorum tabiki bunlar olmadan evlenilmez zaten böyle bi talebim yok ama en azından insan plan yapar değilmi işi olunca bi söz yapılır askerlik bitince 3-4 yıl içindede evlilik böyle birşeylerde demiyor ben ciddi düşünmediğim biriyle bunca sene neden birlikte olayım diyor tabiki ciddiyim diyor ama evlilikten bahsetmiyor derdim o

kendine güvenmediğinden olabilir mi?

kendine güvenecek bir durumda değil. biraz zaman ver ona en azından bir işe sahip olsun gerisi gelir mutlaka. söz, nişan, nikah 1 ayda bile halledilir.boshayallersmile

kendine güvenmediğinden olabilir mi?

kendine güvenecek bir durumda değil. biraz zaman ver ona en azından bir işe sahip olsun gerisi gelir mutlaka. söz, nişan, nikah 1 ayda bile halledilir.boshayallersmile

evet o da var sen herşeyi çok kolay sanıyorsun diyor bana ben hayatımda ne olacak onu bilmiyorum diyor yani iş olarak gelecek olarak diyor evlilik olursa zaten olur diyor senin lafınla zorlamanla olmaz diyor ben ne diyip nasıl davranayım sizce duruma dışarıdan birinin yo:sm_confused:rumuna ihtiyacım var

akannehir adam gerekli açıklamayı yapmış zaten

evliliğin lafını açma... işleri yoluna koymaya çalışır. sen üsteledikçe de o kaçarsempatiksalakcinni

aceleci olma aklinialirimsmile

biri cok kiloluyum demis biri cok zayifim demis begenmiyorlar demis
ben ne kilolyum ne zayif güzel oldugumuda söylerler 28 yasimdayim
evlenemedim demek istedigim kismet isi bunlar ne güzellige bakiyo nede baska biseye
gecen gün karsi komsunun kizi gelinlikle davulla zurnayla cikti evden
:1shok: sok oldum resmen kiz benden 3 yas kücüktü cok uuzun boylu 1.80 falan oldukca sisman
üstelik agzi iki kelime laf yapmayan bir kizdi epeyce bozuldum ... düsünün koca dünyada kimler kimler evlenmis bi bizmi evlenemiycez vardir bir zamani güzell allahim bütün bekarlara hayirli kismetler versin insallah

akannehir adam gerekli açıklamayı yapmış zaten

evliliğin lafını açma... işleri yoluna koymaya çalışır. sen üsteledikçe de o kaçarsempatiksalakcinni

aceleci olma aklinialirimsmile

teşekkürler yorumunuz için çok mutlu oldum hem vazgeçse ayrılsa ayrılıp beni bırakırdı değilmi seviyor halen :kedi:

sorma aynen benım karsı komsumun 19 yasındakı kızı, 30 unda bır adamla ısyerınden tanısmıs 6 ay ıcınde evlendıler, bende kınasında ona yardım ettım nede olsa karsı komsusuyum kendı de aılesıde akrabalar da cahıller, ne gıyecegını ne takacagını, damadın gomlegı falan sorun oldu dugun gunu, kız ütü yapmayı bilmiyormus ben ütüledim damadın gömleğini.
allah mutlu etsın tabı ama ınsan ozenıyor,
en cok da davul zurna calarak evden cıkmasına imrenerek baktıgımı soylemelıyım.
Allahım bana da nasip etsin insallah

amin canim tez zamanda darisi tüm bekarlarin basina insallah

22 yaşındayım bilmiyorum ilerde fikrim değişir mi değişmez mi ama evlilik bana göre değil sanırım.. Şimdiye kadar en uzun ilişkim 1.5 sene sürdü diğeri 8 ay.. 8 aylık olan ilişkimde hergün beraberdik fena sıkılmıştım. Bir insanla uzun süre beraber olduğum zaman çok sıkılıyorum. Evlensem 1 sene sonra boşanırım herhalde kaydirigubbakcemile3 hayatımı kimseye adayabileceğimi sanmıyorum. Zaten ailem dışında kimseye yeteri kadar güvenemiyorum özellikle söz konusu erkeklerse.. Kıskanç bir yapım yok ama sevgilimin en ufak bir hareketinden arkadamdan ne işler çevirdiğini hemen anlıyorum ve hiç yanılmadım bu konuda. Bu yüzden uzun ilişkim fazla olmadı. İlişki olaylarına da kendime göre uzun bir ara verdim 1 senedir kimseyle beraber olmadım, istemiyorum da.. Biriyle uğraşacak gücü kendimde bulamıyorum, hoşlanamıyorum kimseden. Bilmiyorum bende mi bir gariplik var son zamanlarda ama durum böyle CADIARZU

allah hepimize tüm kızlara teli duvağıyla davulla zurnayla gelinlikle baba evinden çıkmayı nasip etsin boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…