bu erkekler neden böyle ki
aynı durum ilk çıkmaya başladığımızda evlilik planları yapan, ben bunları konuşmak için çok erken derken o ısrarla planlarını anlatan adam şimdi konusunu bile açmaz oldu .. artık politik cevaplar hayırlısı, kader, nasip ,kısmet
zaten aramızda iyi değil, iki gün önce bi telde konuştuk ben zannettimki artık iyi oluruz ama yok galiba bu sefer sona yaklaşıyorum.. ve ben hep birşeyleri düzeltmeye çalışırken o bu ilişki için kılını bile kıpırdatmıyor mafoldumben şimdi burda yok gelince iyice görüşürüz dedi artık ne demekse mafoldumben
kızlar merhaba bende yazmak istedim evlilik sevgiliye bakmıyor işte ben 21 yaşındayım bu yaz 4. yılına girecek bi ilişkim var ilk zamanlar sevmiyordum o bana aşık olmuştu çok peşimden koştu bende bilirsiniz hepimizin sevipte karşılık bulmadığı yada mutlu olmadığı durumlar olmuştur bende yaşadım ve en sonunda artık sevdiğimle değil beni seven olursa ona evet deyip birlikte olacam demiştim sonra bu geldi işte hayatıma çok romantik çok ilgili çok duygusal ,anlayışlı,sevecen bi erkekte ne ararsanız özellik olarak hepsi mevcuttu beni kıskanırdı bi yere yanlız yollamazdı yüzük alıp taktı hemen aramızda söz yüzüğü bana kimse göz koymasın diye ben o zaman 18 yaşındaydım üniv kazanamamıştım çalışıyordum sonra beni tekrar hazırlanmaya ikna etti bende ikna olup hazırlandım inanırmısınız aynı yerlere yerleştik 2 yıllık tı okul bitti bu yıl geldik memlekete ama gelin görün ki ilişki ilerledikçe o ilk günler evlilikten başka bişey bahsetmeyen adamdan çocukların adını bile bulalım diyen adamdan eser yok herşey kader kısmet demeye başladı eskiden seni asla bırakmam sonunda ölüm olsada bırakmam derdi şimdi yok okul bitti işim askerliğim olunca neden olmasın diyor tamam birbirimizi seviyoruz ama ben evlenmeyi istiyorum geçen akşam mesajlaşırken kpss yi kazanınca yada düzgün sürekli bi işin olunca söz yapalım dedim geçiştirdi karar verdim ama eylül de sınav bitsin ayrılacam ben mutlu bi evlilik yapmak istiyorum çocuklarım olsun istiyorum şimdi yaşım erken ama gidip te 25 30 yaşına kalmak istemiyorum doğuracağım çocukla aramda kaç yaş olacak o büyüyünce ben yaşlanmış olacam neyse uzattım ama öyle işte kızlar.
yani demem o ki öyle 4 yıllık 7 yıllık vs ilişkilere bakmayın adam seviyorsa gelir nikahı basar evlenir çıkar yok sevgili olalım yok buluşalım birbirimizi tanıyalım hikaye hepsi o uzun soluklu ilişkilere de kanmayın çoğu mutsuz dışarıdan göründüğü gibi değil bana özenen çok olurdu okulda allah var mutluyduk ta ama sorunda olmuyor değildi evlenecek adam seviyordur diğerlerine inanmıyorum ben kendi ilişkimde dahil bak halen sınavı kötü geçer üzülür diye sınavdan sonra ayrılayım diyorum onu düşünüyorum öyle erkekler varki kendinden çok sevdiğini düşünüyor
Siz sorun ne zaman evleniyoruz diye ..?
İnsan 4 yıllık ilişkisinde evlenelim vs diyemez mi sevgilisine..?
Evlenmeyeceksiniz ayrılın 21 yaş ufak zaten bir sürü kısmet bulursunuz.
24 yaş erkek için erken bence askerliğini vs yaptı mı işi nasıl..?
bunlar önemli erkekler evlilik vakti yaklaştıkça kaçar evlilikten ..
hissettikçe kaçar nişanlı adam bile gergin olur.
yola koyacak düzenleyecek sizsiniz..
kesinlikle katılıyorum çok isteyince olmuyor. . 1 sene önce oluruna bırakıyorum artık zamanı vardır dedim eylülde bi anda oluverdi yeni bi aşk. .benım de 4 yıllık bir ilişkim varr..her ne kadar ilişkininin arada suyu cıksa da bız de de evlılıkten kaçan taraf benımm sevgılı olmak varlıgını hıssetmek guzel de evlı olmak korkutuo benı hayal edemıorumm..evlenınce özgurlugum tamamen btcek gbıme gelıor zaten cevremden de evlenıp napcann oku meslegını al yaşa lafını duya duya cıdden sogudum...erkeklere kımı zaman çok ıhtıyac duysak da kımı zaman da özgurluk bambaşka oluyor.ne onlarla ne de onlarsız oluoo ama bu kısmet işlerı hıc bellı olmuyorr nerde karsına cıkacagı hıc bellı olmuyor ama çok ıstememek lazım ıstedımı tobe cıkmıoo..
yok askerlik yapmadı okul yeni bitti işi de daha yok ama fikirde yok ben şimdi evleneyim demiyorum ama plan yapmıyor konusunu açmıyor derdim o:1ninca:
kızlar merhaba bende yazmak istedim evlilik sevgiliye bakmıyor işte ben 21 yaşındayım bu yaz 4. yılına girecek bi ilişkim var ilk zamanlar sevmiyordum o bana aşık olmuştu çok peşimden koştu bende bilirsiniz hepimizin sevipte karşılık bulmadığı yada mutlu olmadığı durumlar olmuştur bende yaşadım ve en sonunda artık sevdiğimle değil beni seven olursa ona evet deyip birlikte olacam demiştim sonra bu geldi işte hayatıma çok romantik çok ilgili çok duygusal ,anlayışlı,sevecen bi erkekte ne ararsanız özellik olarak hepsi mevcuttu beni kıskanırdı bi yere yanlız yollamazdı yüzük alıp taktı hemen aramızda söz yüzüğü bana kimse göz koymasın diye ben o zaman 18 yaşındaydım üniv kazanamamıştım çalışıyordum sonra beni tekrar hazırlanmaya ikna etti bende ikna olup hazırlandım inanırmısınız aynı yerlere yerleştik 2 yıllık tı okul bitti bu yıl geldik memlekete ama gelin görün ki ilişki ilerledikçe o ilk günler evlilikten başka bişey bahsetmeyen adamdan çocukların adını bile bulalım diyen adamdan eser yok herşey kader kısmet demeye başladı eskiden seni asla bırakmam sonunda ölüm olsada bırakmam derdi şimdi yok okul bitti işim askerliğim olunca neden olmasın diyor tamam birbirimizi seviyoruz ama ben evlenmeyi istiyorum geçen akşam mesajlaşırken kpss yi kazanınca yada düzgün sürekli bi işin olunca söz yapalım dedim geçiştirdi karar verdim ama eylül de sınav bitsin ayrılacam ben mutlu bi evlilik yapmak istiyorum çocuklarım olsun istiyorum şimdi yaşım erken ama gidip te 25 30 yaşına kalmak istemiyorum doğuracağım çocukla aramda kaç yaş olacak o büyüyünce ben yaşlanmış olacam neyse uzattım ama öyle işte kızlar.
yani demem o ki öyle 4 yıllık 7 yıllık vs ilişkilere bakmayın adam seviyorsa gelir nikahı basar evlenir çıkar yok sevgili olalım yok buluşalım birbirimizi tanıyalım hikaye hepsi o uzun soluklu ilişkilere de kanmayın çoğu mutsuz dışarıdan göründüğü gibi değil bana özenen çok olurdu okulda allah var mutluyduk ta ama sorunda olmuyor değildi evlenecek adam seviyordur diğerlerine inanmıyorum ben kendi ilişkimde dahil bak halen sınavı kötü geçer üzülür diye sınavdan sonra ayrılayım diyorum onu düşünüyorum öyle erkekler varki kendinden çok sevdiğini düşünüyor
bu arad o da 24 yaşında
o sözleri söylerken deli dolu çağında idi ama şimdi her şeyin sandığı kadar basit olmadığını anladı.
daha askerliği duruyor işi yok. bu şartlar altında yapacağınız evlilik sağlıklı olur mu sizce?
kaynana evinde mi kalmak istiyorsunuz, karnınızda bebeğinizle asker yolu gözlemek mi -tatlicadiarzu-
4 yıl uzun bir zaman ama henüz evlenmek için yeterli şartlar bence oluşmamış.
evet biliyorum tabiki bunlar olmadan evlenilmez zaten böyle bi talebim yok ama en azından insan plan yapar değilmi işi olunca bi söz yapılır askerlik bitince 3-4 yıl içindede evlilik böyle birşeylerde demiyor ben ciddi düşünmediğim biriyle bunca sene neden birlikte olayım diyor tabiki ciddiyim diyor ama evlilikten bahsetmiyor derdim o
kendine güvenmediğinden olabilir mi?
kendine güvenecek bir durumda değil. biraz zaman ver ona en azından bir işe sahip olsun gerisi gelir mutlaka. söz, nişan, nikah 1 ayda bile halledilir.boshayallersmile
evet o da var sen herşeyi çok kolay sanıyorsun diyor bana ben hayatımda ne olacak onu bilmiyorum diyor yani iş olarak gelecek olarak diyor evlilik olursa zaten olur diyor senin lafınla zorlamanla olmaz diyor ben ne diyip nasıl davranayım sizce duruma dışarıdan birinin yo:sm_confused:rumuna ihtiyacım var
akannehir adam gerekli açıklamayı yapmış zaten
evliliğin lafını açma... işleri yoluna koymaya çalışır. sen üsteledikçe de o kaçarsempatiksalakcinni
aceleci olma aklinialirimsmile
sorma aynen benım karsı komsumun 19 yasındakı kızı, 30 unda bır adamla ısyerınden tanısmıs 6 ay ıcınde evlendıler, bende kınasında ona yardım ettım nede olsa karsı komsusuyum kendı de aılesıde akrabalar da cahıller, ne gıyecegını ne takacagını, damadın gomlegı falan sorun oldu dugun gunu, kız ütü yapmayı bilmiyormus ben ütüledim damadın gömleğini.
allah mutlu etsın tabı ama ınsan ozenıyor,
en cok da davul zurna calarak evden cıkmasına imrenerek baktıgımı soylemelıyım.
Allahım bana da nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?