Kendimi bulduğum bir konu olmuş..
İkinci bir evlilik yapmak daha da zor..Zaten bir insanla ömür boyu yaşamak için seçmesi zorken;sevmesi zorken,onun beni bulması zorken,yaş ilerliyorken ;mazi peşimi bırakmazken..Nasıl kolay olsun?..
Ha artılarım da var;iş var,güzellik var;hanımlık var;ortalama güzel huylar var..Ama erkeklerde iş yok..Bende iş yok..Güven yok..
Nasıl olsun güven?..Arkadaşlar da demiş' güzel olsan busefer de cinsellik objesi olarak görünebiliyorsun bazılarına;belki de o bazıları; hep seni buluyor '; karşı tarafta iş (sorumluluk)olmadıktan sonra istediğin kadar makul ol..
Gitgide alışıyorum bekarlığa..Ben alıştıktan sonra;yaralarımı kendim zorlukla sardıktan sonra; kimse gelip de huzurumu bozmasın bir zahmet..
Kendimi bulduğum bir konu olmuş..
İkinci bir evlilik yapmak daha da zor..Zaten bir insanla ömür boyu yaşamak için seçmesi zorken;sevmesi zorken,onun beni bulması zorken,yaş ilerliyorken ;mazi peşimi bırakmazken..Nasıl kolay olsun?..
Ha artılarım da var;iş var,güzellik var;hanımlık var;ortalama güzel huylar var..Ama erkeklerde iş yok..Bende iş yok..Güven yok..
Nasıl olsun güven?..Arkadaşlar da demiş' güzel olsan busefer de cinsellik objesi olarak görünebiliyorsun bazılarına;belki de o bazıları; hep seni buluyor '; karşı tarafta iş (sorumluluk)olmadıktan sonra istediğin kadar makul ol..
Gitgide alışıyorum bekarlığa..Ben alıştıktan sonra;yaralarımı kendim zorlukla sardıktan sonra; kimse gelip de huzurumu bozmasın bir zahmet..
ben 18 yaşımda evlilik yaptım hamilelik dönemimde eşimin bana sorduğu bir soru bir anda beni benden aldı çocuk benden mi!evden dışarı çıkmayan tüm gün evde temizlik ve yemek yapan bana sorduğu soruyla beynimden vurulmuşa döndüm.Ben ona bağırdım o bana bağırdı derken işin içine şiddet girdi ve ben bebeğimi kaybettim.Evliliğim zaten 6 ay kadar sürdü.6 yıldır bekar olmama rağmen bunun izlerini hala taşıyorum.İkinci bir evlililik dendiğin duruyorum ve korkuyorum.Bekar erkeklerle beraber olmakta zorlaşıyor.Ailem istemez etraf ne der söylentisi fazlasıyla dolaşıyor ortalıkta.25 yaşımda olmama rağmen hayatımı kendime köpeğime ve aileme adadım.Ama bugün anladım yalnızlık zor yeni yıllarda sevgililer gününde bayramlarda yada bir davete giderken yalnız kalmak zor.Umarım ben ve benim gibi olanların hayatlarına mutluluk güven huzur ve saygı dolu bir beraberlik gelir de kaybettiğimiz yılları geri kazanırız.
cok uzuldum yazdıklarınızı okudugumda..oncelıkle eskı esınızın sorusu mıde bulandırıcı cınsten,fılmlerde olur zannedıyoruz sadece yazık,bebegınızı kaybetmıssınız mekanı cennet olsun ısallah...cok genc yasta bunları yasamanız uzucu tabı ama bır sansı daha hakettıgınızı dusunuyorum..mutlu olabılırsınız ..nacızane fıkrım,sevgıler
Aynı durumdayımbu konu tam benlik, asla evlenemicem bence kaderimde bu yok...beni asıl üzen ise bebekleri çok seviyorum,çocuğum olamıcak .(((( keşke bir mucize olsa.
Bende 28 yasındayım sanırım evlenemeyeceğim gibi. Boyum kısa ve biraz topluyum sorun nedir bilmiyorum. Karşıma çıkmıyor düzgün gerçekten evlenebileceğim biri. Öğretmenim master yaptım. Bilmiorum yani ne yapabilirim. Biri vardı nette tanıştık sonra reelde tanıştık filan tamam başlarda iyi güzeldide benim standartlarımdan aşağı kaldı. Kendisi aramazdı hep ben arardım. Neyse bitirdim. Sanırım ben evlenemeyeceğim gibi hissediyorum. Yaşımda ilerledi artık ailemle kalmakda bunaltıyor. Hayırlısı diyorum.
bu konu tam benlik, asla evlenemicem bence kaderimde bu yok...beni asıl üzen ise bebekleri çok seviyorum,çocuğum olamıcak .(((( keşke bir mucize olsa.
ilk ben başlayayım; evlenmeyi hep istedim ancak evlenemeyeceğimi düşündüm hep çevrem de bana set gerdi, erkek arkadaşlarım da benimle evlenmeyi istemediler daha iyilerine layık olduklarını söylediler buna kanaat getirmişledi, ve sonra hayat beni buralara getirdi artık evlenebilir miyim bilemiyorum yine aynı umutla düşünüyorum, sanıyorum ki imkansız artık. zaman geçtikçe seçicicilik artıyor ve evliliğe olan istek azalıyor.
valla orası hiç belli olmaz belki biriyle tanşıp hemen evlenirsin hayat bu belli olmaz.aslında ben evlilik programlarını pek garipsemiyorum.eskiden yakınlar çöpçatanlık yaparlardı şimdi öyle bir şey kalmadı.e güvenemiyorsun da kendi tanıştığın insanın ciddiyetine.erkeklerin çoğu sorumluluktan kaçıyor zaten e böyle programlara ihtiyaç varmış ki tuttu diyorum.sonuçta şu dünyada herşey ihtiyaçdan doğmuştur.bence sende bu programlara çıkabilirsin.şansını dene bence.aman çevrem dedikodu yapar diye düşünme o çevre sana aile olabilcek mi zor gününde yanında olacak mı bakalım.bir anlık medeni cearete bakar.hem seçim yelpazen geniş olur.
Bende varım. 32 yaşındayım iş hayatına atılmadan kendi ayaklarım üstünde durmadan asla evlenmem dedim. Mezun oldum dört sene iş bulamadım iş bulunca da arkadaş ortamımdakş bekar erkekler hep benim yaşımdan küçüktü işten çıkarıldım başka yerde çalışmaya başladım şu an çalıştığım yerde en küçük benim ve tüm erkekler evli kadınların yarısından fazlası ise bekar.
Etrafımda aday adayı bile yok kendime bakmayı da bıraktım iyice boşverdim , çok yoruldum çünkü. Aşık olmayalı baya oldu... çok yabancıyım şimdi ilişkilere karşı, umutsuzum baya.
Valla ben kedilerimi artık yavrularım dıye bağrına basıyorum. Tüm hayallerimi çaldılar...Şansızlığımız bir de şuki 30, yaş ve civarı karşı cins ya evli ya nişanlı... Yaşıtlarımız da aday bulmak o kadar zorki. Keşke zamanında kısmwtimiz olsaydı ama kaderbişte((
Ne varmış 30 yaşta?Şansızlığımız bir de şuki 30, yaş ve civarı karşı cins ya evli ya nişanlı... Yaşıtlarımız da aday bulmak o kadar zorki. Keşke zamanında kısmwtimiz olsaydı ama kaderbişte((
Valla ben kedilerimi artık yavrularım dıye bağrına basıyorum. Tüm hayallerimi çaldılar...
Sagol tatlım bu yavrulardan epeyce var zıpırcıklarBebişin çok tatlı... Allah larından bulsunlar ne diyim... Benide bundan Bi yıl önce fln aile dostunun oğluyla tanıştırdılar çocuk önce beğendi fln sonra mesafe koydu ve ablasının telinden bile sildşrdi Bni. O kadar zoruma gitti ki. Hala acısı içimdedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?