hiç evlenemeyecek olanlar...burada toplanalım

Süpersin arkadaşım kutluyorum seni bakış açından dolayı.
Bu kadar güzel özetlenebilir.

ben 18 yaşımda evlilik yaptım hamilelik dönemimde eşimin bana sorduğu bir soru bir anda beni benden aldı çocuk benden mi!evden dışarı çıkmayan tüm gün evde temizlik ve yemek yapan bana sorduğu soruyla beynimden vurulmuşa döndüm.Ben ona bağırdım o bana bağırdı derken işin içine şiddet girdi ve ben bebeğimi kaybettim.Evliliğim zaten 6 ay kadar sürdü.6 yıldır bekar olmama rağmen bunun izlerini hala taşıyorum.İkinci bir evlililik dendiğin duruyorum ve korkuyorum.Bekar erkeklerle beraber olmakta zorlaşıyor.Ailem istemez etraf ne der söylentisi fazlasıyla dolaşıyor ortalıkta.25 yaşımda olmama rağmen hayatımı kendime köpeğime ve aileme adadım.Ama bugün anladım yalnızlık zor yeni yıllarda sevgililer gününde bayramlarda yada bir davete giderken yalnız kalmak zor.Umarım ben ve benim gibi olanların hayatlarına mutluluk güven huzur ve saygı dolu bir beraberlik gelir de kaybettiğimiz yılları geri kazanırız.

cok uzuldum yazdıklarınızı okudugumda..oncelıkle eskı esınızın sorusu mıde bulandırıcı cınsten,fılmlerde olur zannedıyoruz sadece yazık,bebegınızı kaybetmıssınız mekanı cennet olsun ısallah...cok genc yasta bunları yasamanız uzucu tabı ama bır sansı daha hakettıgınızı dusunuyorum..mutlu olabılırsınız ..nacızane fıkrım,sevgıler

hayat işte nerde ne getirir bilmiyoruz şimdilerde sevmek istiyorum ama boşanmış olmam hep engel oluyor brini sevmeme.artık bende mutluluk istiyorum

bende evlenemiyorum evlenememenin il sebebi erken yaşta gelen kısmetlerin geri tepilmesi okuyacam kariyer yapacam derken yaş ilerliyor sonrada istekler beklentiler derken çıta yükseliyor evlenemiyorsun erken yaşta evlenenlerin evlilikleri daha uzun sürüyor geç yaşta evlenenlerinki ikinci bahar gibi birşey oluyor bence 25 yaşını geçirilmemeli 27den sonrası ik ikinci bahar oluyor bulduğun koca adayı evlenip boşanmış çocuklu oluyor evlilik için geç kalınmamalı ben çok pişmanım 25ten önce evlenmem dedim hiç evlenmicem dedim keşke 18 19 yaşlarındayken ilk aşık olduğum insanla evlenseydim okuyacam kariyer yapacam demeseydim okumam hiç bir işe yaramadı kariyerde yapamadım üstüne evde kaldım.

bu konu tam benlik, asla evlenemicem bence kaderimde bu yok...beni asıl üzen ise bebekleri çok seviyorum,çocuğum olamıcak .(((( keşke bir mucize olsa.

merak ettim, hala bekarmsınız

Sen dünyanın en iyi insanısın, senin kültürüne hayranım, yüreğinin güzelliği yüzünde, altın gibi kalbin var, hayatta en çok sana güveniyorum diye diye en son da Allah peygamber sevdalısı gibi görünüp vaatler verip sonra nefsw uymadıgımı soyleyerek cehennemin dibine gittiler ve psikolojimin içine ettiler. Allah'ıma inanıyorum elbet bir gün yüzüm gülecek ama evlilik artık bir hayal sadece belki hayalim bile değil çünkü onu da önce verip sonra çaldılar benden...

Bende varım. 32 yaşındayım iş hayatına atılmadan kendi ayaklarım üstünde durmadan asla evlenmem dedim. Mezun oldum dört sene iş bulamadım iş bulunca da arkadaş ortamımdakş bekar erkekler hep benim yaşımdan küçüktü işten çıkarıldım başka yerde çalışmaya başladım şu an çalıştığım yerde en küçük benim ve tüm erkekler evli kadınların yarısından fazlası ise bekar.
Etrafımda aday adayı bile yok kendime bakmayı da bıraktım iyice boşverdim , çok yoruldum çünkü. Aşık olmayalı baya oldu... çok yabancıyım şimdi ilişkilere karşı, umutsuzum baya.

Yaş kaç

Okuyun ibret alın sevdim çok sevdim savaştım olsun diye olmadı kader sahip çıkmadı çekti gitti terkedildim daha 1 ay geçmedi üzerinden çok yeni. Şimdi bana biriyle görüşmem için baskı yapılıyor artık Yuvanı kur evde kaldın bu çocuktan başkası almaz seni diyorlar. Bunu yapan aile bireyim annem neden çünkü yoruldu benim aşk ilişkilerimden hala sevgi mi diyorsun aşk mı diyorsun diyor. Ömür boyu otur babanın emekli maaşı ile yaşa o zaman diyor evlenmesem cidden ömür boyu yapmadın gitmedin o çocuk istedi iyiydi evlenmedi dicekler. Evlensem çocuğu beğenmedim herşeyi irriti geliyor şuan bana acım geçmeden bu pskolijiye girdiğim için annemin çok bağnaz düşündüğünü gördüğüm için üzgünüm nikahta keramet vardır deyip ömür boyu sevmediğim bir adamla yaşamaktansa boynuma ip atarım. Ailemden ayrı yere çıkma imkanım yok sosyal imkanım yok. Evlilik çözüm değil. Nasip kısmet işi seven geliyor alıyor gidiyor mücadele ediyor. Biz neden lanetli gibiyiz diye düşünmüyor değilim. Akli dengemi kaybetmek üzereyim. Bana dua edin adam elif. Sağolun

Yaşım 30,öncelikle şunu diyim yok evlenme delisi yok evlilikte ne varmış diye yorum gelirse direk bloklycam... Bunun cahillikle geri kafalılıkla bir alakası yok sevmek evlenmek bebeği olmak istemenin nesi kötü.... Evet çok istiyorum, ama hissiyatım şu yöndeki olmucak.... 6. His mi dersiniz, içe doğmakmımbilemem ha keşke hayatım değişse çaba gösteriyorum ama yok be kardeşim olmuyor işte..

Şansızlığımız bir de şuki 30, yaş ve civarı karşı cins ya evli ya nişanlı... Yaşıtlarımız da aday bulmak o kadar zorki. Keşke zamanında kısmwtimiz olsaydı ama kaderbişte ((

Şansızlığımız bir de şuki 30, yaş ve civarı karşı cins ya evli ya nişanlı... Yaşıtlarımız da aday bulmak o kadar zorki. Keşke zamanında kısmwtimiz olsaydı ama kaderbişte ((
Valla ben kedilerimi artık yavrularım dıye bağrına basıyorum. Tüm hayallerimi çaldılar...

Eklentiler

• IMG_20190423_182811.webp
    125,4 KB · Görüntüleme: 52
Ne varmış 30 yaşta?
En güzel en aklı selim ayağı yere basan ne istediğini bilen karakteri oturmuş yaşlardasınız.
20sinde evlenip kv deyle aynı evde oturuyorum kocam sahip çıkmıyo görümcem sövdü kp dövdü gibi seviyesizliklerlemi uğraşcaktınız. O yaştaki evliliklerde bunlar yaşanıyor.
İnş hepiniz en kısa zamanda rüyanıza kavuşun.....

Valla ben kedilerimi artık yavrularım dıye bağrına basıyorum. Tüm hayallerimi çaldılar...

Bebişin çok tatlı... Allah larından bulsunlar ne diyim... Benide bundan Bi yıl önce fln aile dostunun oğluyla tanıştırdılar çocuk önce beğendi fln sonra mesafe koydu ve ablasının telinden bile sildşrdi Bni. O kadar zoruma gitti ki. Hala acısı içimdedir

Sagol tatlım bu yavrulardan epeyce var zıpırcıklar .
Valla umut verip yolda bırakan yolda kalsın, dışardan bazen anlaşılmıyor ama zor bir durum.
Biz ne istediğimizi biliyoruz da şimdiki erkekler bana gore pek erkek gibi degıl. Zora gelemeyen basit yaşayan kaba saba yalancı tuhaf birşeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…