bide kizlar yasiniz kac bilmiyorum ama belli bi yastan sonra erkeklere bakire oldugunuzu inandiramiyorsunuz
çok doğru,benım 3,5 yıl çıkıtğım kişide bana ıma etmişti,bende evlendıkten sonra anlamıcakmıısn dedim,bana verdiği cevap,inanmamkı dıkıtıyosunuz dedi,şok oldum..
pis kro.
aynen.. boshayallersmilecevremde cogu kisi evlenio onalara bakıorum mutsuzluk insan mutlu olmak icin evlenir bi es edinir ama yannındaki es ona yalnızlık getirio benimde bi sevgilim var askerde cok sükür az kaldı ama ben evlenmeyi düsünmüorum sevgilim benle ciddi düşünüo ne bilim söz falan kendi aramızda olsa bile bi adım atalım dio ama ben hem gerginim evililikten uzaklastım mutsuz olucam die cok korkuorum daha yasım kücük 20 ye az kaldı ama ne bilim yaa evlilik simdilik bana uzak
Bana göre bir topic.
Ben de evlenemeyeceğim.Gayet iyi biliyorum.
Herkez evlenir ben evlenemem.sempatiksalakcinni
Şekerim benimmBende sendenim.
Evlilik bana uzaakkk
aynen.. boshayallersmile
çevremde evliliği çok güzel giden, çok mutlu olan, saygı sevgi temellerini atıp hep o yolda devam eden, arada tartışmalar olsa da kısa sürede tatlıya bağlanan, yalansız, fedakarlığın ağır bastığı bi hayat yaşayan evli çift göremiyorum :umursamaz:
sevgilim yokken ''evlenmicem ben''derdim zaten.
onun verdiği güven bu kararımı değiştirdi; ama yine de acele etmiyorum evlilik için.
bir de speddynin sohbet bölümüne açtığı ''evliliğin güzel yönlerini paylaşalım'' topiği bana güven verdi :asigim:
imrendim doğrusu boshayallersmile çok hoşuma gitti ordakileri okumak.. inşallah bizler de hayat arkadaşlarımızla çok mutlu oluruz :Saruboceq:
çok doğru,benım 3,5 yıl çıkıtğım kişide bana ıma etmişti,bende evlendıkten sonra anlamıcakmıısn dedim,bana verdiği cevap,inanmamkı dıkıtıyosunuz dedi,şok oldum..
Hoşgeldin Esmerim.Nerelerdeydin?:1hug:
ayy yok artık yaaaaaa benimkide aynı şeyi söylemişti(((( bu erkeklerin hepsimi aynı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?