hiç evlenemeyecek olanlar...burada toplanalım

Millettttttttt Allah hepinize hayırlı kısmetler versin bu kadar karamsar olmayın yahuuu. millet 3. 4. baharını yaşıyor artık. :lepi:

bide kizlar yasiniz kac bilmiyorum ama belli bi yastan sonra erkeklere bakire oldugunuzu inandiramiyorsunuz

çok doğru,benım 3,5 yıl çıkıtğım kişide bana ıma etmişti,bende evlendıkten sonra anlamıcakmıısn dedim,bana verdiği cevap,inanmamkı dıkıtıyosunuz dedi,şok oldum..

cevremde cogu kisi evlenio onalara bakıorum mutsuzluk insan mutlu olmak icin evlenir bi es edinir ama yannındaki es ona yalnızlık getirio benimde bi sevgilim var askerde cok sükür az kaldı ama ben evlenmeyi düsünmüorum sevgilim benle ciddi düşünüo ne bilim söz falan kendi aramızda olsa bile bi adım atalım dio ama ben hem gerginim evililikten uzaklastım mutsuz olucam die cok korkuorum daha yasım kücük 20 ye az kaldı ama ne bilim yaa evlilik simdilik bana uzak

aynen.. boshayallersmile
çevremde evliliği çok güzel giden, çok mutlu olan, saygı sevgi temellerini atıp hep o yolda devam eden, arada tartışmalar olsa da kısa sürede tatlıya bağlanan, yalansız, fedakarlığın ağır bastığı bi hayat yaşayan evli çift göremiyorum :umursamaz:
sevgilim yokken ''evlenmicem ben''derdim zaten.
onun verdiği güven bu kararımı değiştirdi; ama yine de acele etmiyorum evlilik için.
bir de speddynin sohbet bölümüne açtığı ''evliliğin güzel yönlerini paylaşalım'' topiği bana güven verdi :asigim:
imrendim doğrusu boshayallersmile çok hoşuma gitti ordakileri okumak.. inşallah bizler de hayat arkadaşlarımızla çok mutlu oluruz :Saruboceq:

Yada benim çevremden görerek analiz ettiğim başka şeyde eşler çok mutlusur..kadında benim eşim çok iyi derbana iyi davranıyor mazallah evine bakıyor die düşünürken erkek onu aldatıyor..ve böyle gül gibi geçinip gidiyorlar.

Hülya Avşar bile buna benzer bişey demişti haberim olmadığı sürece evliliğimi sürdürürüm.umarım yakalanmaz,kesinlikle biter demişti..

öle işte kızlarrr..böyle bir durumda var..Hiç bilmeden mutlu evlilik hayatını paylaşmak...

Kısaca benim kocam yapmazz..

Ben evlenmeyecem diyen burdaki çoğu kişinin yaşı en fazla 25..yani daha yolun yeni başındayken evlenmeyecem demek için erken bence. Hadi ben desem neyse kaydirigubbakcemile3 benimde yaşım yolun yarısına yaklaşırken ben bile bazen umutsuz bakarken kendime yinede sizler kadar karamsar olmamaya özen gösteriyorum. Bazı arkadaşlara kararından dolayı saygılıyım, yani evlilik hayatı onlara göre olmayabilir , yada bu yaştan sonra koca kahrı çekemem diyenlerde oluyor. Ben kendi adıma konuşuyorum yinede ben merak ediyorum evliliği, sonucu ne olursa olsun, hayatımı biriyle paylaşmayı istiyorum açıkcası..

çok doğru,benım 3,5 yıl çıkıtğım kişide bana ıma etmişti,bende evlendıkten sonra anlamıcakmıısn dedim,bana verdiği cevap,inanmamkı dıkıtıyosunuz dedi,şok oldum..

Bu nasıl bir düşüncedir yahu akannehir Nasıl bizi böyle bir düşünceyle küçümser, ne sanıyor kendini klava: Çok üzgünüm çoook

ınşallah hepiniz hayırlı kısmetler bulup mutlu yuvalar kurarsınız.
bunu tüm kalbimle diliyorum.
ınşallah çok yakında buradan güzel haberler verirsiniz bize.

aminn hepimizin hakkında hayırlısı olsun . .

ayy yok artık yaaaaaa benimkide aynı şeyi söylemişti(((( bu erkeklerin hepsimi aynı yaa

Kendimi bulduğum bir konu olmuş..
İkinci bir evlilik yapmak daha da zor..Zaten bir insanla ömür boyu yaşamak için seçmesi zorken;sevmesi zorken,onun beni bulması zorken,yaş ilerliyorken ;mazi peşimi bırakmazken..Nasıl kolay olsun?..
Ha artılarım da var;iş var,güzellik var;hanımlık var;ortalama güzel huylar var..Ama erkeklerde iş yok..Bende iş yok..Güven yok..
Nasıl olsun güven?..Arkadaşlar da demiş' güzel olsan busefer de cinsellik objesi olarak görünebiliyorsun bazılarına;belki de o bazıları; hep seni buluyor '; karşı tarafta iş (sorumluluk)olmadıktan sonra istediğin kadar makul ol..
Gitgide alışıyorum bekarlığa..Ben alıştıktan sonra;yaralarımı kendim zorlukla sardıktan sonra; kimse gelip de huzurumu bozmasın bir zahmet..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…