hiç evlenemeyecek olanlar...burada toplanalım

herkese merhaba bende artık evlenemem gıbı dusunuyorum annem bıle umıdını kesmıs evlen evlen dıyen annem ıyı bır ısın olsun okulunu bıtırde gerısı bos der oldu ceyız alırdı durmadan eskıden sımdı bıraktı yasım 28 fızıkı olarak bır sorunum falan yok denız cakıra benzıyorsun derler kıskanırlar bıle ama bu ıslerın fızıkle oldugunu dusunmuyorum tabıkı ınan olarak eksıklerım vardır elbet ama hayatımda bugune kadar olan ınsanlar benı cok sevdı dıyebıldım ama sonu husran ır problem cıktı bıtırmek zorunda kaldım nefret ettım cogu kez ama suan kı hıslerım evlılıkten sogumus durudayım heveslı degılım aradıgım kısıyı bulamam nasılsa deyıp duruyorum bazen de cok mutlu ve begendım kısılerı gorunce kıskanmak degılde ımrenıyorum duygularımı yazdım ama kısaca bu kadar

ama bırde sunu hıc es gecmıyorum allahım ıyıkı de evlenmedım dıyorum bana dogru yolu gosterdın dıyorum cunkı bılıyorum cok uzulecektım arada goruyorum 25 yasın altında hatta 18 19 yasında hemen evlenıyorlar buda bana ters acıkcası

kesinlikle doğru diyorsunuz küçük yaşta evlilk yanlış bencede ama 23-25 civarı bayan olarak en ideali bence çünkü 25 ten sonra arık yüzümüz kırışmaya başlıyor erkeklere göre bişey yok ama bayan da farkediyor ohaoldumsmile

bende evlenmicem işte. ne gereği var kiii o ayıcıkla evlenmeye...

cnm bence senin en çok işini değiştirmeye ihtiyacın var insan haftanın yedi günü gecenin bri yarılarına kadar çalışırmı kendini dinlemen kendinede zaman ayırman lazım.önce bu monotonluktan kurtul bencelmaz:

kesinlikle cnm söylediklerin çok doğru şeyler.banada yalnız olduğuma kimse inanmıyor.hatta beni terkedip başkasıyla evlenmeye karar veren erkek arkadaşım bile inanmamıştı ve onunla olmama rağmen hep benden şüphe duyuyordu:sinifsinif kadar üzülüyodum ki bir türlü güvenemedi bana sürekli güzelsin peşinde başkalarıda vardır diyip durdu.sonundada gitti başkasını buldu zaten:sinifsinif:bir türlü onu sevdiğime ömrümün sonuna kadar onunla olabileceğime onu inandıramadım şimdi bulduğu kız yani insanları asla normalde dış görünüşleriyle yargılamam ama benden daha güzel değil.yani ben şunu anladım erkekler güzel bayanlarla evliliği tercih etmiyo sanırım güzellere hep başka bi gözle bakıyolar bu gerçekten doğru bir tez:sinifsinif:ama aslında saçmaladıklarının farkında değil aptallaralsanaalsanasmile

ya canım vala ne güzel anlatmışsın ya hakkaten ağladım resmen okurken :sinifsinif:benimde hep bugüne kadar böyle oldu ya birinden hoşlanıyorum bakıyorum herif hemen mevzuyu cinselliğe getiriyo.ve bugüne kadar kimseyle bu yüzden ilişkim olmuyodu en son işte birinden hoşlandım herifin ilgilendiği tek şey benim fiziğim.yok oran güzel buran güzel ya anlatmaya çalışıyorum kendimden bahsediyorum isteklerimden hayata bakış açımdan evlilikten falan hiç banamısın demiyo tek derdi sex:sinifsinif:daha önce hayatıma kimsenin girmedini söylüyorum inandıramıyorum.beraber olmak istiyo evlenmeden önce bu tarz şeylere karşıyım diyorum ve suratında alaycı bi gülümseme hadi canım der gibi :sinifsinif:baştan beri hiç evlenme gözüyle bakmadı bana şimdide ailesinin bulduğu biriyle evlenicek:sinifsinif:kızın normalde bakıldında hiçbir özelliği yok işte onlara evlilik gözüyle bakıyolar ve kızı çok seviyo şimdi kızın fikirleri onun için çok önemli ve bir ay öncesine kadarda hala beni arıyodu görüşelim diye ya nefret ediyorum hepsinden allah bildiği gibi yapsın hepsini inşallah:sinifsinif:ama şuda var gerçekten böyle olan kızlar da yok değil ve o tarz kızların yüzünden kuru yanında yaşlarda yanıyo:sinifsinif:

ucuz malın taliplisi çok olur derler . . dediğiniz gibi güzellikle ilgisi yok bunun.. erkekler gerçekten zeki kadından korkuyor ..cinsellik konusunda aynısını ben de yaşadım . .insan bi film hakkında konuşur ne bileyim ya da bi kitap hakkında ya da günlük olaylar hakkında falan. . ama yokkk. . aynen dediğiniz gibi dön dolaş beraber olalım. . hatta berbaber olursak zaten evlencez dedi ben de sen çocuk mu kandırıosun dedimolumunekankayizsmile

o kadar istiosan önce evlilik dedim o da bu olmazsa olmaz dedi . . ne pişkinlik dimi ?

canım üzülme atlatacagız bu hastalıgı moralını yüksek tutmaya çaliş göreceksın bizde mutlu olacasgız

bide kizlar yasiniz kac bilmiyorum ama belli bi yastan sonra erkeklere bakire oldugunuzu inandiramiyorsunuz

ben 23 e yeni girdim cnm ama beyefendiyle çıkmaya başladımızda 21 dim ve bana demiştiki şimdi lisedeki kızlar bile yapıyo sen nasıl bu zamana kadar kimseyle olmadın.
gerçekten inandıramıyosun cnm gerizekalı şeyler yaaalsanaalsanasmile[/QUOTE]

zaten hem yapani yadirgiyorlar hem yapmayani ben anlamiyorum bu erkeeklerri

zaten hem yapani yadirgiyorlar hem yapmayani ben anlamiyorum bu erkeeklerri
[/QUOTE]

ahh ahh bende hiç anlayamadım anlayamıyorum da cnm ve artık vazgeçtim anlamaya çalışmaktan( boşverelim biz onları değil onlar bizi anlıcaklar bundan sonra böyle ben böyle karar verdim aşkımdan gebersemde taviz yok artık:umursamaz:

Töbe büyük sözüme ama ben de bi daha evlenmem, bi kere denedim, hiç bana göre bir şey değil.
Mis gibi bekarlık varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…