teşekkürler yorumunuz için çok mutlu oldum hem vazgeçse ayrılsa ayrılıp beni bırakırdı değilmi seviyor halen :kedi:
su akar yolunu bulur sositososito
hayırlısını dile:lepi:
Sanki bunlar benım hıc aklıma gelmıyormus gıbı konusuyorsunuz ama calıstıgım ıs dolayısıyla haftanın 7 gunu calısıyorum, sabah 9 gece 10 -12 bazen 2 de işten cıkıyorum donem donem boyle ama sırf bu duzensız hayat yzuunden gunun 3 ogununude dısarda, hele kı calıstıgınız ekıp her gun abur cubur yıyıp bırde yanlarında getırınce o kadar zor kı.
Ergenlıgımden berı dıyetısyenlere gıdıp duruyorum 10 kılo verıp 20 kılo aldım su anda 95 kılo nun uzerındeyım. sureklı kılo alıp vermek yuzunden vucudumda catlamayan sarkmayan bı yer kalmadı ayrıca 2007 de gogus kucultme ve karın germe amelıyatı oldum. yanı bu dedıklerınızın hepsını denedım. artık tiroidim de bozuk . eskıden oldugu kadar kolay kılo veremıyorum yanı dedıklerınızın hepsını ben yıllardır denıyorum.
güzelseniz ve hayatınızda biri yoksa, kimseyi birinin olmadığına inandıramıyorsunuz.
belli bir yaşa gelmişseniz ve yalnızsanız, toplum normlarına ters bir ilişki yaşıyor olabileceğiniz düşünülüyor bazen.
bazen de birini çok sevmiş ama onunla olamamış olduğunuz düşünülüyor...
halbuki sadece doğru insana rastlamak sizin hayatınızda büyük sorun haline gelmiş. o kadar.
bunları düşünmeleri önemli mi? evet, önemli. çünkü onları umursayıp üzülmek veya umursamayıp gerekenden daha fazla "güçlü" olmak zorunda kalıyorsunuz. yani onlar hayatınızı etkiliyor her şartta...
yaşadıklarım git gide kötüleşti. beterin beteri var'ı tam anlamıyla yaşadım. ve artık kimseye güvenemiyor, kimseye ilgi bile duyamıyorum.
bir erkek beni istesin ve ben ona bir tekme atayım istiyorum sadece. çook öfkeliyim bu konuda.
bu öfkemi yenemiyorum. erkeklerin güzeli sadece yatmak için düşünmeleri doğru var böyle bir şey. çünkü o gerizekalılara göre güzel olan aptaldır.
hem güzel hem de akıllıysanız, korkarlar.
bundan sonrası için bir şey düşünemiyorum, umutlu muyum diye yokluyorum kendimi, yok bir umut sanki... keresteerden kereste beğenemiyorum, beğendiklerimle de olmuyor. vazgeçtim artık, oturuyorum kendi kendime..
canım sana %100 katılıyorum.hatta ben güzel olmayan kızların çok daha avantajlı olduklarını düşünmüşümdür hep.bunun o kadar çok örneğini gördüm ki çevremde.bu sefer onunla beraber olan erkek, kızı önce arkadaş çevresinde tanıyor.onun kalbini,huyunu ya da dostluğunu seviyor ve ilişki başlıyor.böyle sağlam temellere oturmuş bir ilişki de evlilikle neticeleniyor ve sonsuza kadar gidiyor.üniversitede hatırlıyorum güzel olmayan kızları 3 yıllık 4 yıllık ilişkileri oluyordu ve ben çok kıskanıyordum onlarıÇok üzgünüm çoook
benim ilişkilerim de aynen senin dediğin gibi oluyordu.mafoldumben çocuk bana çıkma teklif ediyordu ben de hoşlandıysam kabul ediyordum sonra 1-2 hafta geçince başlıyordu cinsel talepler.bir süre beni ikna etmek için çabalıyorlardı olmayınca da ya ayrılıyorlardı ya da sırf bu sebepten ben onları terk etmek zorunda kalıyordum.mafoldumben hep aynı şeyi yaşamaktan gına gelmişti.kimse tanımaya çalışmıyordu bu kız iyi mi kötü mü nasıl bir insan diyen yoktu.aa güzel kız yatmak lazım.çıktığım kişilerden duyduğum sözler fotokobi kağıdıyla çekilmiş gibiydi.sanırım sana da tanıdık gelecektir."bak ben genç,sağlıklı bir erkeğim benim bazı ihtiyaçlarım varakannehir sen bana yetmiyorsun akannehir artık hangi devirde yaşıyoruz akannehir ne yani başka kızlara mı bakayım akannehir " of of .karşımdaki gerizekalı bu konuyu açtığında biliyordum peşinden hangi cümleler gelecek.tam da düşündüğüm gibi sıralıyorlardı.yüzler değişiyordu ama laflar hep aynıydı.çünkü adam başta beni görüyor cinsel isteklerle karşıma geliyor.artık ilşki başlasa bile adamın tek derdi o.ne beni tanımak umrunda,ne hayatının kadınını bulmak,söylediklerimi bile dinlemiyor ki memelerime bakmaktan nasıl tanıyacak beni.yani güzellerin kaderi de genelde bu oluyor.ah güzel olsam ne mükemmel aşk dolu ilişkilerim olurdu zannetmeyin.o zmanda haliniz böyle olacaktı ve bu çok kırıcı aşağılayıcı bir durum.sanki bir kalbiniz yok,aklınız yok,düşünemezsiniz konuşamazsınız güzelsiniz ya seks makinesi olmak zorundasınız.
ya canım vala ne güzel anlatmışsın ya hakkaten ağladım resmen okurken :sinifsinif:benimde hep bugüne kadar böyle oldu ya birinden hoşlanıyorum bakıyorum herif hemen mevzuyu cinselliğe getiriyo.ve bugüne kadar kimseyle bu yüzden ilişkim olmuyodu en son işte birinden hoşlandım herifin ilgilendiği tek şey benim fiziğim.yok oran güzel buran güzel ya anlatmaya çalışıyorum kendimden bahsediyorum isteklerimden hayata bakış açımdan evlilikten falan hiç banamısın demiyo tek derdi sex:sinifsinif:daha önce hayatıma kimsenin girmedini söylüyorum inandıramıyorum.beraber olmak istiyo evlenmeden önce bu tarz şeylere karşıyım diyorum ve suratında alaycı bi gülümseme hadi canım der gibi :sinifsinif:baştan beri hiç evlenme gözüyle bakmadı bana şimdide ailesinin bulduğu biriyle evlenicek:sinifsinif:kızın normalde bakıldında hiçbir özelliği yok işte onlara evlilik gözüyle bakıyolar ve kızı çok seviyo şimdi kızın fikirleri onun için çok önemli ve bir ay öncesine kadarda hala beni arıyodu görüşelim diye ya nefret ediyorum hepsinden allah bildiği gibi yapsın hepsini inşallah:sinifsinif:ama şuda var gerçekten böyle olan kızlar da yok değil ve o tarz kızların yüzünden kuru yanında yaşlarda yanıyo:sinifsinif:
ucuz malın taliplisi çok olur derler . . dediğiniz gibi güzellikle ilgisi yok bunun.. erkekler gerçekten zeki kadından korkuyor ..cinsellik konusunda aynısını ben de yaşadım . .insan bi film hakkında konuşur ne bileyim ya da bi kitap hakkında ya da günlük olaylar hakkında falan. . ama yokkk. . aynen dediğiniz gibi dön dolaş beraber olalım. . hatta berbaber olursak zaten evlencez dedi ben de sen çocuk mu kandırıosun dedimolumunekankayizsmile
bide kizlar yasiniz kac bilmiyorum ama belli bi yastan sonra erkeklere bakire oldugunuzu inandiramiyorsunuz[/QUOTE
ben 23 e yeni girdim cnm ama beyefendiyle çıkmaya başladımızda 21 dim ve bana demiştiki şimdi lisedeki kızlar bile yapıyo sen nasıl bu zamana kadar kimseyle olmadın.
gerçekten inandıramıyosun cnm gerizekalı şeyler yaaalsanaalsanasmile
ben 23 e yeni girdim cnm ama beyefendiyle çıkmaya başladımızda 21 dim ve bana demiştiki şimdi lisedeki kızlar bile yapıyo sen nasıl bu zamana kadar kimseyle olmadın.
gerçekten inandıramıyosun cnm gerizekalı şeyler yaaalsanaalsanasmile
Bana göre bir topic.
Ben de evlenemeyeceğim.Gayet iyi biliyorum.
Herkez evlenir ben evlenemem.sempatiksalakcinni
bide kizlar yasiniz kac bilmiyorum ama belli bi yastan sonra erkeklere bakire oldugunuzu inandiramiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?