Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

bende evlenmekten korkarım ne guzel kımseye bagımlı degılsınız aksam yada sabah kımse canınızı sıkamaz ıstedıgınızı yaparsınız sorumluluk yok oh ne guzel bır tek kocayla yapılan tatıl kacamakları var yanı onlara ozenebılırsınız onun dısında bekarlık candır cannnnn

Biz evlendikte ne oldu boşver HAYIRLISI olsun herşeyim halkında

Biz evlendikte ne oldu boşver HAYIRLISI olsun herşeyim halkında

böyle mesajlara hic gerek yok.. orasi seni baglar.. sen evlendinde neoldu?? bize ne? tuzu kuru olanlar bizim gibi kafasina takanlari nerden anlayacaklar zaten.. aman evlenipte napcan. bosver,.. basin göge mi eriyor .. ben evledim noldu..? vs.. bunlari duymak istemiyoruz,,,

arkadasa katılıyorum. bende bekarım ve 31 yasındayım hayırlı degılse yalnız kalırım daha iyi

Evlenemeyeceğini düşünüyorsan,
Hayatta yalnız kalacağını düşünüyorsan,
Sokakta el ele gezen çiftler görüp kıskanıp iç geçiriyorsan...

Sen eşittir ben demektir.

Ben de aynı siz gibiyim ama ben yaşlılığımı değil de annem ve babam öldüğünde ne yaparım diye düşünüyorum.

Şuan spordayım burdaki insanlar ne kadar mutlu ki canla başla spor yapıyolar bende spor yapıyorum ama artık düşünüyorum yapsam ne olur yapmasam ne olur

Dogru kisinin yarin cikip gelmeyecegi ne malum? Kendini salarsan ayyy bu da sikoymus demez mi adam?

Huzurevlerinde yaşayan yaşlıların büyük çoğunluğu zamanında evlenmiş ve hatta bir sürü çocukları olan insanlardan oluşuyor.Ki 27 yaşında birinin 70 80 yaşını düşünüp dertlenmesi de çok mantıksız.Bir şeyi ne kadar çok isterseniz o kadar çok gecikir.Biraz başka şeylere yoğunlaşın.Herkes bir hayat arkadaşı ister , haklısınız ama bunun için ağlayıp üzülmek sadece enerjinizi düşürür.

27 Yaşındayım.
Evlenemeyeceğimi değil de, "ay evlenmesem nolur ya?" şeklinde düşünüyorum ben.
Evlenmek istesem şu zamana kadar 3 kere fırsatım oldu. "Heee" der geçerdim ve evlenirdim.
Ama ben erkeklere tahammül edemiyorum. Yani ikinci bir kişinin varlığı beni rahatsız ediyor.
Yalnızlığı o kadar çok seviyorum ki

keşke ben şu kafada olsam her günümü her saniye mi zehir ediyorum kendime

evlenemiyorsun diye mi bu kadar üzüntün :)))) tatlım yanlız değilsin bir sürü bekar var ayrıca evlenmek yada anne olmak zorunda da değilsin. dünyaya yaşamak için geliyoruz Allah'ın reva gördüğü hayat neyse onu yaşıyoruz. kaderimizi kendi seçimlerimizle de şekilllendiriyoruz evet ama bence bu zamanda özellikle saf aşkın sevginin kalmadığı ihanetin yalanın olduğu bir zamanda böyle şeyleri yaşamadığın için mutlu olmalısın. bekarlık güzeldir

rabbiö halkınızda hayırlısını versin .. Konuyu açarsan isteyen istediğini yazar kader kısmet işi bu .. Sanki huzur evlerinde kalan yaşlılar hep evlenmemiş insannlarmı .. Bu kadar karamsarlığa ne gerek .. Tamam sizide anlıyorum şimdi diyeceksin bekara karu boşamak kolay... Herşeyim hayırlısını dileyin illa evelenelim diye yanlış bi seçim yapmayın ... Sen evlendiysen ne oldu bizene demişsin bide ..?? Sen evlenmediysen bizene ozman oda seni bağlar ..!

Ya nedir bu evlilik takıntısı kardeşim. Eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama evlilikten daha önemli şeyler var okul gibi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…