O cevabı yazan ben değilim dikkatli okunursanız sevinirimrabbiö halkınızda hayırlısını versin .. Konuyu açarsan isteyen istediğini yazar kader kısmet işi bu .. Sanki huzur evlerinde kalan yaşlılar hep evlenmemiş insannlarmı .. Bu kadar karamsarlığa ne gerek .. Tamam sizide anlıyorum şimdi diyeceksin bekara karu boşamak kolay... Herşeyim hayırlısını dileyin illa evelenelim diye yanlış bi seçim yapmayın ... Sen evlendiysen ne oldu bizene demişsin bide ..?? Sen evlenmediysen bizene ozmanoda seni bağlar ..!
Lisans mezunuyum öğretmenim yeterli değil mi :)Ya nedir bu evlilik takıntısı kardeşim. Eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama evlilikten daha önemli şeyler var okul gibi mesela.
iyi de evlenince mutlu olabileceğinin garantisi var mı doğurduğun evlat sana bakıcak mı bakalım bunları yaşıcağına ki rabbim yaşatmasın bekar olmak çok daha iyi bence ayrıca yaşın daha çok genç.merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
ileride sana baksın diye mi cocuk doguruyorsun, ondansa hayat sigortası yaptır daha iyiiyi de evlenince mutlu olabileceğinin garantisi var mı doğurduğun evlat sana bakıcak mı bakalım bunları yaşıcağına ki rabbim yaşatmasın bekar olmak çok daha iyi bence ayrıca yaşın daha çok genç.
tmm da sen yanlız kalıcam bilmem ne yazmışsın o yüzden öyle yazdım.tabi ki onun için doğrulmaz.ileride sana baksın diye mi cocuk doguruyorsun, ondansa hayat sigortası yaptır daha iyi
düşündüm.. gerekli şartları sağlayıp evlat edinmeyi düşündüm hatta. tek başıma anne olmayı.merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
evlenmek değil ki mesele. beklentilerini karşılayan, tamam bu dediğin kişiyi bulmak ve onla aile olmak mesele. yoksa evlilik ne kiBen o kadar şanslı değilim malesef
Böyle şeyler düşünüp kafanı yorma kuzum . içinde bir patlama nefret yaşıyorsunuz bunlar geçtikten sonra illaki evlilik dusuneceksindir etrafımda gördüm iyi bir secim yapacağından eminim senin gibi kararsız bıkkınlık geçiren kadınlar çok seçici oluyor ve en sonunda doğru kararı veriyor Rabbim seni doğru yollara suruklesin insallah. Emin ol evlilik yaparsın ve çok mutlu olursuuun insallaahmerhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
Amin inşaAllah canımBöyle şeyler düşünüp kafanı yorma kuzum . içinde bir patlama nefret yaşıyorsunuz bunlar geçtikten sonra illaki evlilik dusuneceksindir etrafımda gördüm iyi bir secim yapacağından eminim senin gibi kararsız bıkkınlık geçiren kadınlar çok seçici oluyor ve en sonunda doğru kararı veriyor Rabbim seni doğru yollara suruklesin insallah. Emin ol evlilik yaparsın ve çok mutlu olursuuun insallaah
Yok mu senin bir adayın benim gibi :)Bende mayısta 29 yaşında olacağım uzun zamandır aklımda bu konu var ve bende senin gibi düşünüyorum. Çevreme bakıyorum saçma sapan erkekler mutsuz evlilikler. Elbet zamanı var diyorum arkadaşlarımın hepsi evli nişanlı üstelik herkesin beğendiği alımlı bulduğu en fazla 22 yaşında gösteriyorsun dediği biriyim ama kısmet işte vakti var demekki yalnız değilsin
Aynen Yok yalnızım uzun zamandır :)Yok mu senin bir adayın benim gibi :)
merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?