Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

O cevabı yazan ben değilim dikkatli okunursanız sevinirim

Çok film falan mı izliyorsunuz ?

Hayır evlenmemek te bir tercih olabilir

Ama neden evliliği ilahlaştırıyorsunuz anlamıyorum

Evliliğim çok güzel ama aklım olsa asla evlenmezdim
En azından bir müddet

Ben düşünüyorum :) 5 senelik ilişkim bitti, üstelik evlenmek üzereyken.
Boşluktayım evet ama ben de şöyle oluyor herkese potansiyel sevgili gözüyle bakmaya başladım
Görünüşü ilgimi çektiği an bitiyor her şey ama olumsuz sonuçlanınca da karalar bağlıyorum evlenemem ben diye
Kısmet bu işler sanırım, elbet biz de mutlu oluruz çok takmamak lazım :)

Evet oldu.Iki sene önce artık evlenmem ben annem ile bir hayat sürerim diye ne birikim yapıyordum ne bisi. Derken birden bire h8c gitmek istemediğim bir arkadaş ortamında eşimle ortak arkadaşımıza rastladım. Eşimi daha önce tanıyordum altı yıl boyunca bana belli aralıklarla yazdı ben cevap vermedim ama artık bu sebeple karşılık vereyim ve görüşesim tuttu .Gördüğüm adam 6 yıl önce ki adamdan çok farklı ve olgundu tek birşey aynıydı sürekli gülen yüzü:) iki ay içind e nişanlandık bir sene içind e evlendik hemde herşeye maddi ve kaynana faktörlerine rağmen. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Aynı sryleyu eşim de düşünmüş hayatında ben artık evlenmem deyip gezmiş eğlenmiş.Kismet bazı şeyler bekleyin o sizi bulacak. Boş konuşmuyorum inanın buna

iyi de evlenince mutlu olabileceğinin garantisi var mı doğurduğun evlat sana bakıcak mı bakalım bunları yaşıcağına ki rabbim yaşatmasın bekar olmak çok daha iyi bence ayrıca yaşın daha çok genç.

Takinti haline getirecek kadar onemli bi mesele olmadigini dusunuyorum bu konunun ben 20 yasinda evlendim esimde cok iyi olmasina ragmen simdiki aklim olsa 30 yasinda evlenirdim derdiniz olmadigindan neye kafanizi takacaginizi sasirdiniz heralde

ileride sana baksın diye mi cocuk doguruyorsun, ondansa hayat sigortası yaptır daha iyi

Ben 31 yaşında evlendim..kimsenin "geç kaldın" lafını dinlemedim..

Bana göre "doğru zamandı"..insanlara göre olmaması veya geç nitelendirilmesi umurumda olmadı.

düşündüm.. gerekli şartları sağlayıp evlat edinmeyi düşündüm hatta. tek başıma anne olmayı.
bu düşüncelerimden 1 hafta sonra nişanlımla tanıştım :) içime sine sine de evleniyorum inşallah. umudunuzu kaybetmeyin

Evet mesele o ama öyle biri yok birde tam buldum derken terkedilmek vs vs offf bilmiyorum artık hayırlısı ne diyim çok düşünmiycem artık

Böyle şeyler düşünüp kafanı yorma kuzum . içinde bir patlama nefret yaşıyorsunuz bunlar geçtikten sonra illaki evlilik dusuneceksindir etrafımda gördüm iyi bir secim yapacağından eminim senin gibi kararsız bıkkınlık geçiren kadınlar çok seçici oluyor ve en sonunda doğru kararı veriyor Rabbim seni doğru yollara suruklesin insallah. Emin ol evlilik yaparsın ve çok mutlu olursuuun insallaah

Amin inşaAllah canım

Bende mayısta 29 yaşında olacağım uzun zamandır aklımda bu konu var ve bende senin gibi düşünüyorum. Çevreme bakıyorum saçma sapan erkekler mutsuz evlilikler. Elbet zamanı var diyorum arkadaşlarımın hepsi evli nişanlı üstelik herkesin beğendiği alımlı bulduğu en fazla 22 yaşında gösteriyorsun dediği biriyim ama kısmet işte vakti var demekki yalnız değilsin

Yok mu senin bir adayın benim gibi :)

Şunu söyleyebilirim / çevremdekiler de aynen bu söylediğimi söyler (söylüyorlar da) şu dünyada evlenmeyecek-evliliğe uzak-erkeklerle alakası olmayan-düğün dernek hevesi hiç olmayan biri varsa bendim. EVLENDİM!

Şimdili hamileyim kim görse seni böyle göreceğimi hiç hayal etmezdim !!! Yorumu yapıyor.

Bana bile garip bir dünya. Evliliğe 3 yılda alıştım (veya öyle sanıyorum) hamileliği istedim oldu ama hala şoktayım :)) inanamıyorum ...

Bence hiç öyle yapamam edemem deme boşver gitsin akışına bırak. KRşına çıkanlarla görüş. He çıkmıyorsa hayat tarzının değiştir. Sosyal ol. Mutlu ol. Önce kendin iyi hisset ki etrafına olumlu enerji yay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…