Hiç evlenmeyip/geç evlenip pişman olmamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Nasip gerçekten. Dilerim mutluluğunuz bir ömür sürer ve sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip olur size.

bence bunun ortası yok.
evlenmezsen pişman olurmusun ? evet olursun. ne yaşayacağını bilmediğin için meraktan pişman olursun.
evlenirsen pişman olurmusun? evet olursun ne yaşayacağını gördüğün için pişman olursun.

Tanıdığınız abla benim gibi düşünüyormuş. Yaşanan sıkıntıları duyduğumda ben de öyle diyorum, ben olsaydım kaldıramazdım sanırım diye düşünüyorum. Sevgi tahammül de veriyor sanırım insana. Dilerim iyi ve düzgün bir insanla karşılaşırsınız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Güzel bir tespitte bulunmuşsunuz gerçekten :)

Amin canim bende Allah sana benden daha iyi bir es ve evlat nasip etsin. Zaten kaderde yaziyorsa karsina cikar emin ol. Ben esimi facebookta buldum facebook arkadas onerilerinde vardi bende merak ettim profile tikladim birden icim isindi derken yazdim tanismak istedigimi icimden birsey boyle yapmami soyledi yaptim ve evlendim yani kismetin ne zaman nerden cikacagi belli olmaz hayirlisi dileklerle yola cikinca Allah geri cevirmez

Oo daha cok küçüksün tabi bana göre :)
Ben evlenmeden önce hayatımı fazlasıyla sosyal yasadım hos evlendikten sonrada devam ediyoruz ama bekarken kız arkadaslarımla gitmedigim gezmedigim yer ülke restaurant vs kalmadı :) deli gibi kitap okuyodum kendime yatırım cok yaptım kurslara gittim kendimi geliştirdim zaman mekan farketmeksizin dolu dolu yasadım bekarlığımı
Belki cocuk erken yasta olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ancak o zamanda simdiye kadar yasadıgım hayatı belki bu kadar rahat ve gönlümce yasayamazdım
O yüzden hiç pişman olmadım
Simdiki yasınızı hayatın tadını cıkararak hiç bişey icin gec ve pişman kalmadan gönlünüzce yasayabiliyorsanız sizde olmazsınız
Birde size göre gec bana göre vaktinde evlenmemin yararı hem mesleğimde yerimi oturtmam ayaklarımın saglam yere basması hem maddi manevi doyuma ulasmam evliliğime ve sectigim adamada yansıdıgı icin ruh eşimleyim diyebilirim :)

Kime göre geç, neye göre geç??

18ine basar basmaz evlenenleri de görüyoruz, hiç evlenmeyip 47 yaşında evlenenleri de görüyoruz..mutluluk önceden tahlil edebilecek bir olgu değil..ayrıca ben herkesin evlilik insanı olmadığını düşünüyorum..sırf toplum ve aile baskısı yüzünden hepimiz kendimizi evlenmeye mecbur hissediyoruz..bende tr dışında yaşasam kesinlikle evlenmezdim yalan yok:) bu arada 30u geçince evlendim hatta boşanmayı düşündüğümde oluyor çünkü ülkede ki evlilik anlayışı bana uymuyor..sırf evliyiz diye eş akrabalarının hepsiyle görüşmek zorunda olmak saçmalık mesela yada her tatili kaynana yanında geçirmek :)) o yüzden evlilik kriteriniz mecburiyet değil, anlaşabildiğiniz biri olsun.rahatsızlık geçirmişsiniz geçmiş olsun ama bu durumu hayatınızın merkezine oturtmaya gerek yok..tanıdığım 22 yaşında sağlıklı bir kadın 15 yıldır bebek sahibi olamazken, miyom ameliyatı geçiren bir kadın 40 yaşında doğum yaptı..kısacası hayatın ne getireceğini bilemeyiz..çok ince düşünmeyin, hayatı kendinize zehir etmeyin..sevgiler.

evliliğinde getirdiği bir çok dert var en azından kafan rahat. Tadını çıkart bu günlerin evlenince insan o rahat zamanları arıyor.

Allah razı olsun. Doğru insan mutlaka çıkacak karşınıza yeterki güzel düşünün. Evlenenlerin başı göğe öi erdicileri dinlemeyin herşey olumlu bakmaya bağlı kader birazda elimizde. Dilerim en güzeli bulur sizi ve tüm isteyenleri

Sen de kaymak yaşıyormuşun abla olan var olmayan var nazar değer bak

Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Demek ki bir şekilde o his düşüyor insanın içine sizin yaşadığınız olaya bakınca da :) Çok mutlu olun bir ömür inşaallah :)

Emin ol yeterki iste bir sekilde oluyor asla vazgecme umudunu kaybetme benden sana abla tavsiyesi

Maşaallah diyorum öncelikle. Cevabınız için de çok teşekkür ediyorum. Her bir yorum benim için çok çok önemli. Dilerim bir ömür çok mutlu olursunuz. :)

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Yazdıklarınızda haklısınız. Sizlerin nasihatleri benim için önemli gerçekten. Umarım hep iyilerle karşılaşır ve mutlu olursunuz hepiniz.

Liseden bir hocam geçen sene evlendi. Kendisi 44 yaşında, eşi de sormadım ama tahmini o yaşlarda. O kadar mutlular ki anlatamam size. İşleri, düzenleri oturmuş. Stresten uzaklar, bol bol gezip seyahat ediyorlar. Hiç de pişman olduklarını sanmıyorum, acele edip yanlış ve mutsuz bir evlilik yapmaktansa...

Buarada ne kadar toplum baskısı olursa olsun, içinize sinmeyen bir evlilik asla yapmayın. Sevdiğin ve anlaşabildiğin bir insanla evlenmek tabiki çok güzel birşey ancak öyle biri karşınıza çıkmadıysa ne yapabilirsiniz ki... Mutsuz bir evlilik yapmaktansa bekar kalmayı tercih ederdim. Ayrıca sevginin, evlenmenin yaşı yoktur. Belki siz de 50 yaşında evlenirsiniz ama insanların 20 yılda yaşayamadığı mutluluğu 1 yılda yaşarsınız.

Belki çocuk konusunda acabalarınız olabilir. Burada hergün bir sürü konı okuyoruz. Çok mutsuzum ama çocuğum için dayanıyorum vs...

Bu düşünceyle evlenip de yıllar sonra pişman olan insan çok daha fazla.

Çok haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Umarım herkes mutlu olacağı kişiyle karşılaşır. Siz de çok mutlu bir ömür geçirirsiniz inşaallah.

Maşaallah diyorum öncelikle. Cevabınız için de çok teşekkür ediyorum. Her bir yorum benim için çok çok önemli. Dilerim bir ömür çok mutlu olursunuz. :)
Amin inşallah cok daha iyileri seni bulsun hiç evde kaldım psikolojisine girme herkesin bi kısmeti vardır sen onu bulana kadar vaktini en iyi değerlendir evlendiğinde keske sunuda yapsaydım deme veya evlenince koca evinde görürümcülerden olma :)

Sen de kaymak yaşıyormuşun abla olan var olmayan var nazar değer bak
Allah gözü olanada olmayana da bin kat iyisini nasip etsin
Ben yatırımımı an’a yapanlardanım
Ev araba mal mülk değil gezeyim göreyim okuyayım izleyeyim dinleyeyim yasayayım diyenlerdenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…