Hiç evlenmeyip/geç evlenip pişman olmamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ediyorum. Dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Nasıl oluyor acaba :) İlişkide hangi stratejiler, taktikler insanı mutluluğa götürür? Bunları önceden bilmek belki bizim için iyi olur:)
Bir sözlük var ya orada yazıyor, ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan yazarsanız Google a çevre stratejist kaynıyor , birde gerçekten erkeklere kötü davranan , köpek muamelesi çeken kadınlar çok değer görüyor herhalde ailelerinde anne babayı süründürüyor adamlarda kadınlardan bunu bekliyor .

Umarım hep mutlu olursunuz eşinizle, kızınızla bir ömür. O kadar çok evlenen var ki etrafımda, arkadaşlardan çoluk çocuğa karışan da çok. Artık benden geçmiş gibi hissediyorum.
evliliğin yaşı yoktur canım hem kaç yaşındasın ki...yeter ki evlenmeyi istetecek biri çıksın karşına..

Herkes mutsuz evlenmesemde olur fikri yanlış yıllar geçip yalnz kaldığında kimse sana yol arkadaşı olmaz

Som cumleniz cok iyi yere dokunmus.

Evlilik oyle bir sey ki tabi ki icine sinenle olmali diyorsun fakat yalniz kalsan ailen olmadiginda basina bir bela geldiginde veya hastalik geldiginde kim yaninda olucak iste buna cevabi evlenme diyenler veremez.

Icine sinmeyen sevmedginle evlensen bu seferde kimse ayni evde onunla yasamiyacak.

katılıyorum size herkes bir sürü akıl verir ama bir Allahın kuluda elinden tutmaz insanın

Kaç yaşındasınız
+30da evlendim cok sükür mutluyum :)
27 yaşındayım. Geç evlendiğiniz için hiç pişmanlık yaşadınız mı? Bunun cevabını tahmin ediyorum ancak hani sonra çok pişman olursun diyenler var ya onlara gelsin cevabınız :) Dilerim bir ömür mutlu olursunuz.

Ya ben de buraya halalarımı örnek vermeye gelmiştim.
+40 ve +50 yaşındalar. Evlenmediler, sorun yok ama benim çocuğum olduktan sonra keşke bizim de olsaydı kafasına geldiler. Ama hayat işte, şart mı, değil.

Yorum bu olacaktı da konu sahibi 27 yaşındaymış. Ben 24te evlendim, çok çok erken bir evlilikte. Bi pürüz çıkmadı ama bu devirde 30 35 öncesi evlenmeye çok da gerek yok.

Evlilik takdiri ilahi kader kısmettir.
Bu konu da şöyle böyle diye yorum yapmak yanlış.
Belki olmayacak, belki olacak çok mutlu olacaksınız, belki olacak çok mutsuz olacaksınız.

Çevremde bekar bı kişi var yaşları da ilerledi doğrusunu söylemek gerekirse evlilik yürütecek insanlarda değiller.
Hatta bir tanesi evlendi 9 ayda ayrıldı.
Adam nasıl kaçacağını bilemedi.

Evlilik çok güzel bı kurum karşınızdaki de doğru bi insan mükemmel.
İnşallah tez vakitte doğru insanla çok mutlu bir evliliğiniz olur.

Hayır neden imkansız diye düşünüyorsun yaşın çok degilki inşallah rabbim karşına mutlu olabileceğin birini çıkarır yuvanı kurarsın canım ama benden sana abla tavsiyesi olsun sakın toplum baskısı yüzünden evlenmiş olmak için evlenme benim cevremde böyle evlenip pişman olan çok arkadaşım var

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Daha önce de yazdığım gibi evde kaldım düşüncesinde değilim. Geç kaldın, aman neden yok diyorsun, sonra pişman olursun diyenleri artık ciddiye almıyorum çok fazla. Duygularımdan önce mantığımla hareket etmeye başladım artık bu zamanla oldu. Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.

Güzel dilekleriniz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Gerçekten bana, hayatıma olumlu şeyler katacak biri olmadıktan sonra evlenmiş olmak için evlenmeyi doğru bulmuyorum. Bunu da etrafımda bana neden istemiyorsun, pişman olursun diyenlerin anlamasının zor olduğunu biliyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın, arkadaşın da eşin de iyisini, hayırlısını versin temennim bu.

Tatlim ben 33 de evlendim suan 34 um mutluyum ama suan cocuk problemimiz var evlat sahibi olmak istiyorsan 30 dan sonra yumurtalik rezervi azaldigi icin problem olabiliyor o yuzden umarim karsina tez zamanda evlenebilecegin nirisi cikar. Ha olmadi mi elbette dunyanin sonu dgil insan kendi basina da mutlu olmayi basarabilir. Hiçbirşey icin gec degil 40 yasinda da evlenen var 50 de de.

Merhaba ben 27 yaşındayım bende bi türlü aradigim kişiyi bulamadim en son buldum gibi oldu hatta iş ciddiye binmeye başladı ama olmadı. Bazen yalnizda mutluyum gibi geliyor ama çevremdeki evli kişileri görünce benim niye hayat arkadaşım yok diye üzülüyorum. Bende tanidigim bi abladan bahsedeyim kendisi 47 yaşında hiç evlenmemiş o da diyorki evlilerin dertlerine bakinca iyiki evlenmemişim ben kaldıramazdım ama bazende cok yalniz hissediyorum diyor.

yaşınız daha erken bence bu zamanda 30'dan önce evlenmeye gerek yok. nasipse zaten sen fizanda olsan gelir seni bulur zamanı gelince evlenirsinde çocugunda olur hiç acele etme
Teşekkür ediyorum cevabınız için. Ben de öyle düşünüyorum. Evlendiği ya da evlilik yoluna girdiği kişiyle karşılaşanlar mutlaka hissetmiştir diye düşünüyorum. Diyorlar ya ağzın dilin bağlanıyor diye, şimdiye kadar öyle bir his yaşamadım. O yüzden mutlaka bir hayır vardır olmamasında diye düşünüyorum. Hiçbir zaman asla olmaz demiyorum, hayırlısı olsun diyorum. Olacaksa hissedilir sanırım. Umarım herkes iyi insanlarla karşılaşır.

Haklısınız. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…