Ne güzel allah diğer güzel insanlara da nasip etsin33 yasinda yeni evlendim.
10 yil yalniz diledigin gibi ozgurce yasadim.
Yapmak istediklerimin cogunu bekarken yaptim,yasadim.
Avrupayi tek basima gezdim,Turkiyenin cogu yerini gezdim.Evlenip coluk cocuk olunca yapilmaz ya da zor yapilir diyecek bisey kalmadi.Iyiki de bu yaslarda evlenmisim.Merak etme karsina cikacaktir.Ruh esim,kalbimin diger parcasi vs bu laf salatalarina da inanma.Saygi,biraz da kalp carpintisi var mi yuru gitsin.
Aynen bende oylecanım ya evlılıkler artık boş malesef bende 32 geldım 22 gıbı duruyorum kendı yasıtlarıma bakıyorum evlı olanlara çökmüş bıtmıs haldeler alllah hayırlısını versın ıns
Evlilikler boş Ne anlamda dediniz ?Aynen bende oyle
Bende 32 yasindayim ama yasimi gostermiyorum allahtan sanirim bekarlik havasi baska hakkatende.Evlilikler boş Ne anlamda dediniz ?
Karşına evlenecek insan çıkmadığı sürece bi insan sırf evlenmek için evlenir mi bende bunu anlamıyorum.
Herkes evlenecek diye birşey yok tabi. Evlilik çok güzel çocuk güzel aile güzel şey ama evlenecek insan bulmak da bu devirde çok zor. Ayrıca herkes aile olmayı isteyecek diye bi kaide de yok
Eskiden evlenmeyip beraber yaşayanlara kızardım boşanmaları gördükçe en iyisi kendini hukuken bağlamamak galiba. Kötü evsahibi insana ev aldrımış kötü ilişmilerde insanları evlilikten korkar hale getiriyor. Not:yaş 35.
Ya arkadaşlıklar sağlam olmuyor düzgün biriyle evlilik iyi olur :) erkeklerde kadınlar için çaba harcamıyor , kadınlar koştuğu için. Ondan doğru yol nedir ?
Artemis açtığın konulara bakarsak sen de anketör gibi kullanıyon bizi ha gözden kaçmıyor sanma. Neyse sana çok güzel ilişki taktikleri önereceğim bak, senin çevrendeki yılanlar bilmezler bunları. %100 garanti kafalayamazsan birini gel beni bul.Bir sözlük var ya orada yazıyor, ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan yazarsanız Google açevre stratejist kaynıyor , birde gerçekten erkeklere kötü davranan , köpek muamelesi çeken kadınlar çok değer görüyor herhalde ailelerinde anne babayı süründürüyor adamlarda kadınlardan bunu bekliyor .
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Nasip gerçekten, olmayacaksa bir şeyler takılıyor insanın aklına, bir sebep oluyor mutlaka. Benim de böyle bana garip gelen özelliklere sahip tanıdığım kişiler oldu. Ancak olmayacağına kanaat getirdim neticede. Mantık benim için duygudan önce geliyor artık. Umarım bir ömür mutlu olursunuz siz de :)Bu konuda kimseyi dinleme. Ben de birçok arkadaşıma göre geç evlendim. Eşim hayatıma girmeden önce çok insanla görüştüm. Hele bir tanesi vardı Allah yarabbi...adam o zaman daha 33 yaşındaydı. Üniversiteyi kazanmış aile de onunla İstanbul'a taşınmış. Okumuş ailenin yanında. Çalışmış ailenin yanında. İstanbul'da başka semte taşınmak istemeyen bir insan. Sebep mi? Orada kimse yokmuş. Ben 18 imde ayrıldım ailemden üniversite için. Çalışma hayatım da başka şehirde adam hala anasından ayrılmak istemiyor ve 33 yaşında. Tatil anlayışı ise memleketine gitmek.Eleştirmek için değilde bana çok zıttı mesela. Bana da demişlerdi. Bak işi var, gücü var, mesleği var. Her erkek böyle diye. Değilmiş. O yüzden içine sinmiyorsa bekle.
Ne güzel :) Umarım ben de hayatı dolu dolu, sürekli bir şeyler katarak, kendimi geliştirerek yaşayabilirim. İyi ki diyeceğimiz şeyler yaşarız inşaallah hepimiz. Zaten körkütük aşık olma olayları bana uzak geliyor artık, önce mantık, saygı, sonra dediiiniz gibi biraz da kalp çarpıntısı :) Her biriniz çok güzel şeyler yazıyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum, bir ömür mutluluklar diliyorum.33 yasinda yeni evlendim.
10 yil yalniz diledigin gibi ozgurce yasadim.
Yapmak istediklerimin cogunu bekarken yaptim,yasadim.
Avrupayi tek basima gezdim,Turkiyenin cogu yerini gezdim.Evlenip coluk cocuk olunca yapilmaz ya da zor yapilir diyecek bisey kalmadi.Iyiki de bu yaslarda evlenmisim.Merak etme karsina cikacaktir.Ruh esim,kalbimin diger parcasi vs bu laf salatalarina da inanma.Saygi,biraz da kalp carpintisi var mi yuru gitsin.
Belki de pişman olmamanın anahtarı karşımıza çıkan kişileri iyi değerlendirmektir biraz da. Zira şu an düşünüyorum karşıma çıkan kişilerden hiç biri mantığuma uymadı, bu kişiyle evlilik yolunda ilerleyebilirim, anlaşabilirim diyemedim. Sonrasında da pişman olmadım hiç. Bu da biraz beni rahatlatıyor sanırım. Umarım herkes düzgün ve iyi insanlarla karşılaşır. Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Zaten belli bir süre hiç doğru düzgün biriyle karşılaşmayınca belli bir yaşa da gelince kanıksıyorsun.. Eskisi gibi niye ben mutlu değilim herkes evleniyor ya da mutlu olanlar var demiyorsun..
Video cok iyimis aslinda yapilmamasi gerrkrn herseyi saymis adam. Şu yrrli yersiz aglama konusuna gelince şimariklik ruhumuzda yoksa nasil yapicaz ki. Ergen miyim ki aglama numarasi cekcem 32 yasinda insanimArtemis açtığın konulara bakarsak sen de anketör gibi kullanıyon bizi ha gözden kaçmıyor sanma. Neyse sana çok güzel ilişki taktikleri önereceğim bak, senin çevrendeki yılanlar bilmezler bunları. %100 garanti kafalayamazsan birini gel beni bul.
Bişey değil
38 yaşındayım, hiç evlenmedim, mutluyum. Hele son zamanlarda duyduğum, gördüğüm çok problemli evlilikler, ihanetler mutluluğumu ikiye katladı diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?