Benim yapmadığım birseyi ben yapmışım gibi lanse ettiler ben şikayet edince de hepsi kaçıştı biz demedik diye .Olay ne?
Bı kaç bişey oldu bende de.
Ortaya çıktı mı peki sizin yapmadığınız? O iftiracı pisliğe ne oldu ?Uğradım lisede okul degistirdigim zamanlarda bir kızın parası çalınmıştı ve yeni geldiğim için hırsızın ben olduğumu düşünmüşlerdi. Zamana bırakmaktan başka çare yok. Zaman gösteriyor çünkü. O kadar kötü bir his ki psikolojisini uzun zaman atlatamadim.
Herkes konuşur siz dik durun konuştukları ile kalacaklardır.
Nasil buldular ?Allah'a havale et.
İftira çok büyük bir günah.
Elbet bulur belasını emin ol.
Evet uğradım ve hepsi belasını buldu
Hayatları düzgün gitmedi bende gördüm.Nasil buldular ?
Bir değil birkaç kişi şüphelenmşti. Ellerinde pasta ile özür dilemeye geldilerOrtaya çıktı mı peki sizin yapmadığınız? O iftiracı pisliğe ne oldu ?
Evet uğradım. Bir komşu müsveddesi vardı sebepsiz yere kafayı takmıştı bana. Oğlu engelliydi ve engelli maaşı alıyorlardı. Birgün o maaş kesilmiş kapıma dayandı, sen şikayet ettin diye. Halbuki ben maaş aldıklarını bile bilmiyordum. Meğer kocasının maaşı artmış o nedenle kesmişler. Beni rezil etti herkese.Zor zamanlar geçiriyorum . İş çevremde türlü türlü iftiralara uğradım en sonunda işimi değiştirdim. Sonunda haklılığım ortaya çıktı ama hala saçma sapan konuşulduğunu duyuyorum. Ama atılan iftiraları hala kaldıramıyorum. Pskilojik destek alıyorum. Hiç iftiraya uğradıniz mi nasıl atlattiniz ? Iftiraci Allahindan buldu mu?
Ruh hastası mi o niye öyle bisey yapıyor? Naptiniz kendisiyle görüşmeyi kestiniz mi ? Ne oldu o iki karaktersize ?Bundan 3 sene falan öncesi en yakın arkadaşım nişanlıma gidip benim onu aldattigimi söylemişti..ne yaptıysam inanmamıştı çok sürmedi zaten bazı sebeplerden ayrıldık hala aldattım sanıyorama öyle birşey yapmamıştım sadece tacize uğramıştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?