Hiç iftiraya uğradiniz mi?

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.890
598
Zor zamanlar geçiriyorum . İş çevremde türlü türlü iftiralara uğradım en sonunda işimi değiştirdim. Sonunda haklılığım ortaya çıktı ama hala saçma sapan konuşulduğunu duyuyorum. Ama atılan iftiraları hala kaldıramıyorum. Pskilojik destek alıyorum. Hiç iftiraya uğradıniz mi nasıl atlattiniz ? Iftiraci Allahindan buldu mu?

Karmaya inanıyorum. Kul.hakkina giren, kalp kiran insanlar Elbet karşılığını bulur. Ne güzel iş değiştirip o ortamdan da uzaklasmissiniz. İnsanlara laf olsun, konuşur dururlar. Hiç etkilenmesin Sizi

Uğradım lisede okul degistirdigim zamanlarda bir kızın parası çalınmıştı ve yeni geldiğim için hırsızın ben olduğumu düşünmüşlerdi. Zamana bırakmaktan başka çare yok. Zaman gösteriyor çünkü. O kadar kötü bir his ki psikolojisini uzun zaman atlatamadim.
Herkes konuşur siz dik durun konuştukları ile kalacaklardır.

Ortaya çıktı mı peki sizin yapmadığınız? O iftiracı pisliğe ne oldu ?

Allah'a havale et.
İftira çok büyük bir günah.
Elbet bulur belasını emin ol.
Evet uğradım ve hepsi belasını buldu

Ugradigim iftiralar buradan teksasa yol olur ama hiçbiri iş hayatımı etkilemedi. Hicbirininde Allah'ından bulduğunu görmedim, can sıkıcı bir durum ama önüne gecemiyorsunuz maalesef.

Benim hakkımda küçük bişey uyduruldu, 1 gün sonra uyduran kişinin çok keyfi kaçacak şeyler oldu iş yeriyle alakalı. Benim gözlemim şu şekilde: eğer küçük bişeyse çabuk buluyor belasını, büyük bir şeyse uzun vadede; belki yıllar sonra benzerini yaşıyor. Sonuç olarak karma mı ilahi adalet mi her neyse inanıyorum

Bundan 3 sene falan öncesi en yakın arkadaşım nişanlıma gidip benim onu aldattigimi söylemişti..ne yaptıysam inanmamıştı çok sürmedi zaten bazı sebeplerden ayrıldık hala aldattım sanıyor ama öyle birşey yapmamıştım sadece tacize uğramıştm

Karmaya inanıyorum. İftiraya uğradım lise de. Bana iftira atanlar rezil duruma düştüler

Evet uğradım. Bir komşu müsveddesi vardı sebepsiz yere kafayı takmıştı bana. Oğlu engelliydi ve engelli maaşı alıyorlardı. Birgün o maaş kesilmiş kapıma dayandı, sen şikayet ettin diye. Halbuki ben maaş aldıklarını bile bilmiyordum. Meğer kocasının maaşı artmış o nedenle kesmişler. Beni rezil etti herkese.

Daha çok şeyler yaptıda anlatmakl bitmez.

Her gördüğünde oğlun ölsün , kanser olsun diye beddualar etti. Rabbime sığındım.

Birkaç yıl sonra kendi oğlu vefat etti.

Ruh hastası mi o niye öyle bisey yapıyor? Naptiniz kendisiyle görüşmeyi kestiniz mi ? Ne oldu o iki karaktersize ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…