Bedduası kendine dönmüş.Evet uğradım. Bir komşu müsveddesi vardı sebepsiz yere kafayı takmıştı bana. Oğlu engelliydi ve engelli maaşı alıyorlardı. Birgün o maaş kesilmiş kapıma dayandı, sen şikayet ettin diye. Halbuki ben maaş aldıklarını bile bilmiyordum. Meğer kocasının maaşı artmış o nedenle kesmişler. Beni rezil etti herkese.
Daha çok şeyler yaptıda anlatmakl bitmez.
Her gördüğünde oğlun ölsün , kanser olsun diye beddualar etti. Rabbime sığındım.
Birkaç yıl sonra kendi oğlu vefat etti.
Amin inşallahcanı yanan sabretsin, canı yakan,canının yanacağı günü beklesin (s.a.v) diyen peygamberimizi Allah yalancı çıkarmaz merak etmeyin.
Ne kadar sure sonra ?Karmaya inanıyorum. İftiraya uğradım lise de. Bana iftira atanlar rezil duruma düştüler
Ama ben çok uyardım resmen öyle deme diye çok yalvardım, daha çok söyledi.Bedduası kendine dönmüş.
Maalesef ben de ayrilmaya calistiğım eşim ve annesi tarafından ugradim. Annesi çok önemli değil ama esim dediğim insanın böyle bir şey yapması müthiş acı verici. Atlatamadım da kolay bir durum değil. Benim çevrem ailem herkes biliyor kendisi de biliyor ama sırf canımı yakmak için böyle bir şey yapti. Aklıma geldikçe kalbim çok acıyor olur olmaz ağlama nöbetleri yaşıyorum.Zor zamanlar geçiriyorum . İş çevremde türlü türlü iftiralara uğradım en sonunda işimi değiştirdim. Sonunda haklılığım ortaya çıktı ama hala saçma sapan konuşulduğunu duyuyorum. Ama atılan iftiraları hala kaldıramıyorum. Pskilojik destek alıyorum. Hiç iftiraya uğradıniz mi nasıl atlattiniz ? Iftiraci Allahindan buldu mu?
Doğru yada yanlış elbet birgün gün yüzüne çıkar Allah’a havale edinZor zamanlar geçiriyorum . İş çevremde türlü türlü iftiralara uğradım en sonunda işimi değiştirdim. Sonunda haklılığım ortaya çıktı ama hala saçma sapan konuşulduğunu duyuyorum. Ama atılan iftiraları hala kaldıramıyorum. Pskilojik destek alıyorum. Hiç iftiraya uğradıniz mi nasıl atlattiniz ? Iftiraci Allahindan buldu mu?
Çok değil bir kaç ay içindeNe kadar sure sonra ?
Evet, iftira atana inananlar zaten sizin için değersiz bir çevre ve yok olmalarında hiçbir sorun yok. Zaten değerli olanlar da iftiralara inanmayacaklardır bu yüzden iftira bence değerli bir şeyi zor yok eder. O kişiyi tanrının yargılamasına bırakıp devam esin yoksa o kişi hayatına devam ederken siz intikam enerjisi ile kendinizi cezalandırmaya devam edersiniz… ayrıca her işte bir hayır var, kim bilir daha güzel ne olacak diye düşünün ve onu çekin hayatınızaZor zamanlar geçiriyorum . İş çevremde türlü türlü iftiralara uğradım en sonunda işimi değiştirdim. Sonunda haklılığım ortaya çıktı ama hala saçma sapan konuşulduğunu duyuyorum. Ama atılan iftiraları hala kaldıramıyorum. Pskilojik destek alıyorum. Hiç iftiraya uğradıniz mi nasıl atlattiniz ? Iftiraci Allahindan buldu mu?
İlk defa bu kadar büyüklerine maruz kaldığım ve insanların ne kadar kolay talan soyleyebildiklerini görmek beni çok yıprattı malesefSizin konularınızı hatırlıyorum. Yaşadığınız sıkıntılı şeyler haklısınız ama bitmiş gitmiş. Artık o ortamda da çalışmıyorsunuz. Sizi biraz takıntılı buldum ben o sebeple. Kafanızda atamıyorsunuz bir türlü. Destek de alıyormuşsunuz umarım faydası olur. Yaşınız daha çok genç, iş ortamında çok değişik olaylarla karşılaşacaksınız. Hepsinde böyle olursanız çok yıpranırsınız bakış açınızı değiştirin.
Bunu bir tecrübe kabul edin. İnsanların sizi bu kadar etkilemesine ve hayatınıza nüfuz etmelerine izin vermeyin. Daha önünüzde uzun yıllar var çok yıpranırsınız böyle. Olayları kişiselleştirmeyin. Size bunu yapmasalar başkasına yaparlardı emin olun. İş ortamında mecburen görüştüğünüz, karşınıza çıkan insanları değiştiremezsiniz ama bakış açınızı değiştirebilirsiniz.İlk defa bu kadar büyüklerine maruz kaldığım ve insanların ne kadar kolay talan soyleyebildiklerini görmek beni çok yıprattı malesef
Benim de başıma gelmişti, hem de hayatlarında görmediği iyiliği benden gören insanlar tarafından çok çirkin şeylere maruz kalmıştım. Allah'a şükür haklı olduğum çıkmıştı ortaya ama bazı insanlar her şeyi görmek istediği gibi görür, işine geldiği gibi yorumlar, konuşmaya devam edenler oldu bi müddet, belki hâlâ eden vardır, bilmiyorum, o çevreden uzaklaştım ve gram kadar umursamıyorum. Zaten o çirkinlikleri yapanların bazısı gelip helallik falan istedi, cevap bile vermedim, benim diyecek bi şeyim yok dedim, benim gibi birini kaybetmek zaten onlara yeterli ceza olarak.Zor zamanlar geçiriyorum . İş çevremde türlü türlü iftiralara uğradım en sonunda işimi değiştirdim. Sonunda haklılığım ortaya çıktı ama hala saçma sapan konuşulduğunu duyuyorum. Ama atılan iftiraları hala kaldıramıyorum. Pskilojik destek alıyorum. Hiç iftiraya uğradıniz mi nasıl atlattiniz ? Iftiraci Allahindan buldu mu?
İftira mi değil mi Allah bilir ama söylediklerimin çarpıtıldığı çok oldu. Yıllar önce çalıştığım iş yerinde bir arkadaş izin aldı iki haftalığına. Severdim kendisini, iyi de anlaşırdık. İzinliyken işler öyle bir aksadı ki, kurum birbirine karıştı. İzinin bitmesine az kala aynen şöyle dedim. "Yeşimin olmadığı ne kadar da belli ediyor kendini, her şey sarpa sardı."Zor zamanlar geçiriyorum . İş çevremde türlü türlü iftiralara uğradım en sonunda işimi değiştirdim. Sonunda haklılığım ortaya çıktı ama hala saçma sapan konuşulduğunu duyuyorum. Ama atılan iftiraları hala kaldıramıyorum. Pskilojik destek alıyorum. Hiç iftiraya uğradıniz mi nasıl atlattiniz ? Iftiraci Allahindan buldu mu?
Tam olarak benim durumum da bu . Benden insanliktan başka bisey görmeyen gerizekali benimle işi bitince bana atmadığı iftirayi birakmadi ben şikayet edince de ortalıktan toz olmaya inkar etmeye başladı bazı kişiler anladı bunun iftira ettiğini ama hala canım sıkılıyor Allah gün yüzü göstermesin insallah rahat yüzü görmesin.Benim de başıma gelmişti, hem de hayatlarında görmediği iyiliği benden gören insanlar tarafından çok çirkin şeylere maruz kalmıştım. Allah'a şükür haklı olduğum çıkmıştı ortaya ama bazı insanlar her şeyi görmek istediği gibi görür, işine geldiği gibi yorumlar, konuşmaya devam edenler oldu bi müddet, belki hâlâ eden vardır, bilmiyorum, o çevreden uzaklaştım ve gram kadar umursamıyorum. Zaten o çirkinlikleri yapanların bazısı gelip helallik falan istedi, cevap bile vermedim, benim diyecek bi şeyim yok dedim, benim gibi birini kaybetmek zaten onlara yeterli ceza olarak.
Allah'a dua ediyorum, benden uzak olsunlar, bi daha karşıma çıkmasınlar, kötü niyetlilere Allah fırsat vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?