Allah nasip etsin Amin .Bende ugradim hakkimi da gasp ettiler ex koca tarafi .hepsini Allaha havale ettim ama ilerde bisey olsa bile benden mi bilirler bilemedim .
karma var bazi şeyler oluyorlakin eskiyi kim hatırlar genelde de siz 5 10sene sonra unuttuğunuzda oluyor .o zamanda simdiki gibi oh oldu diyecek keyfiniz kalmiyor bende hemen belasini bulsun isterdim ama sabretmek insanin payina düşen. Ilerde burda olursam duyarsam bela bulduklarini yazmayi nasip etsin yazacagim çünkü
İnsan hazmedemiyor tabii, başta ben de şok, anlam verememe, üzüntü hepsini kombo şeklinde yaşadım. Sonradan onlara fazla geldiğimi, hayatlarında ilk kez insanlık görünce nasıl sacmalayacaklarini sasirdiklarini, kiskandiklarini idrak edip kabullendim. Beni ve insanligimi kaybettiler diye dusundum, bu da onlara yeter.Tam olarak benim durumum da bu . Benden insanliktan başka bisey görmeyen gerizekali benimle işi bitince bana atmadığı iftirayi birakmadi ben şikayet edince de ortalıktan toz olmaya inkar etmeye başladı bazı kişiler anladı bunun iftira ettiğini ama hala canım sıkılıyor Allah gün yüzü göstermesin insallah rahat yüzü görmesin.
Ne kadar süre sonra gördünüz dertten derde düştüklerini ?Hiç alakam olmayan bir konuda, hiç bulunmadığım ve hiç tanımadığım kişilerle ilgili çok büyük bir iftiraya maruz kalmıştım. Babamla aramızda korkunç bir öfkeye sebep olmuştu bu durum.
İftira edenler dertten derde düştü. Annemin ahı tuttu. Allah en sevdiklerinizle sınasın sizi demişti o zaman.
En sevdiklerini kaybetti birer birer büyük acılarla. Babam da benim en sevdiğimdi. Biz düzeltik ama onlar bir daha iflah olmadı.
İftira korkunç bir şeydir.
Çok sürmemişti, aynı sene içinde yaşandı her şey.Ne kadar süre sonra gördünüz dertten derde düştüklerini ?
Ben de hakkımı helal etmiyorum valla Allah rahat huzur vermesinİnsan hazmedemiyor tabii, başta ben de şok, anlam verememe, üzüntü hepsini kombo şeklinde yaşadım. Sonradan onlara fazla geldiğimi, hayatlarında ilk kez insanlık görünce nasıl sacmalayacaklarini sasirdiklarini, kiskandiklarini idrak edip kabullendim. Beni ve insanligimi kaybettiler diye dusundum, bu da onlara yeter.
Allah'a havale ettim, benden uzak olsunlar dedim, beddua da etmedim ama helal de etmedim hakkimi, etmeyeceğim de.
Böyle insanlar huzur bulamıyor zaten, merak etme. İyi görünseler de değiller, çünkü kötüler, içleri kötü olunca mutlu olma ihtimalleri yok.Ben de hakkımı helal etmiyorum valla Allah rahat huzur vermesin
Ben o kızla o günden sonra görüşmeyi kestim..arkamdan çok attı tuttu umursamadım.. diğeride ayrildigimiza pişman oldu işte...Ruh hastası mi o niye öyle bisey yapıyor? Naptiniz kendisiyle görüşmeyi kestiniz mi ? Ne oldu o iki karaktersize ?
K.çı başı az düzelir gibi olunca işleri bitmiş senle, bağı kesmişler ne olacak? Bunlar gibiler itilip kakılmaya pek alıştıklarından, kursaklarına bi topak ekmek girer girmez bitleri kanlanır, zalimlerinden gördüklerini senin üstünde uygulamaya kalkar.Bizim bi aile dostumuz vardı. Evin babası çalışmaz içer kadın peşinde gezer. Dolayısıyla ailesi inanılmaz fakirlik çekiyordu. Ne zaman gitsek erzak götürürdük. Ne zaman gelseler yağ un falan verirdik. Bunu kendimizi övmek için söylemiyorum konuyu etkilediği için söylüyorum. Evin büyük oğlu benden 2 yaş kadar büyük. Beraber büyüdük neredeyse. Evlendi bu, maaşı azdı, geçinemedi. Arkadaşıyla düğünlerde falan müzik çalmaya başladı. Müşterileri fotoğraf da çek ama düzeltilmiş olmalı demişler. Yani photoshop bilmeleri gerekiyor. Paraları olmadığı için kursa gidemiyorlardı. Ben de grafiklerim p.shopu çok iyi biliyorum. Benden rica etti fotoğrafları düzeltecek kadar öğretir misin diye. Evli genç bir erkek olduğu için anneme söyledim, annem hemen tabii ki dedi onlar bize annelerinin emanetleri, şimdiye kadar biz yardım ettik sıra sana mı gelmiş diye sevindi (kadının kalbinde sorun vardı fakirlikten tedavi olamamış sonradan haberimiz oldu vefat etti). Tamam dedim ben de ona bazen bize gelirsin bazen ben size gelirim gösteririm. Bi gün iş çıkışı aradı acilen birkaç şey öğrenmeleri gerekiyormuş. Bi kafede oturduk, arkadaşı da var, laptopta gösterdim. Ayrılırken eşine selam söyledim. Bir kere daha buluştuk yine aynı eşine selam söyledim, onun da sana selamı var dedi. Ertesi gün msn var o zamanlar, karısı yazdı, sen evli erkeklerin peşinde gezmekten utanmıyor musun, kocamın peşini bırak onu sana bırakmam... Yani adam bekarken ona o gözle bakmamışım, şimdi evli, çocuklu, maddi sıkıntı çeken, vitaminsiz halini baştan çıkaracağım? Hayatımda da şuanki eşim var, sevgiliyiz. Kurs olayından onun da haberi var yani. Aradım bunu karın ne diyo noluyo? Ben seni arıcam dedi kapattı. Sonra mail attı (ne alakaysa). Kusura bakma kıskanıyor işte. O da sen de vazgeçilmezimsiniz. Lannn... Noluyo... Karı koca kafayı mı yediniz... Ne vazgeçilmesi? Sonra bunlar ablası babası falan birden bire bizlerle görüşmemeye başladılar. Kendimi anlatamadım. Onların gözünde evli erkek peşinde koşan biriyim.
Şuan ne bok yapıyorlar bilmiyorum. Hep söylerim hiçbir şeyi takmam ama o olay o nankörlük içime oturdu resmen. Daha beterini yaşasınlar inşallah.
Bende iftiraya uğrayanlardan kaynanamı evden kovmuştum bütün evlatlarına onu dövdüğüm yalanı uydurmuşZor zamanlar geçiriyorum . İş çevremde türlü türlü iftiralara uğradım en sonunda işimi değiştirdim. Sonunda haklılığım ortaya çıktı ama hala saçma sapan konuşulduğunu duyuyorum. Ama atılan iftiraları hala kaldıramıyorum. Pskilojik destek alıyorum. Hiç iftiraya uğradıniz mi nasıl atlattiniz ? Iftiraci Allahindan buldu mu?
Gebermiştir hasedinden ahahahahahshh.Çok inançlı bir insan değilim ama yakın zamanda canımı yakan bir kişi tabiri caizse Allah’ından buldu evet.
İş yerimde beni çok zor durumlara soktu. Arkamdan konuştu. Statüme zarar verdi. Sırtımdan yükseldi.
Benle alakasız bir sebepten yıllar sonra işten kovuldu.
Ben çok daha iyi bir pozisyon için istifa ettim.
Aynı anda oldu ikimizin ayrılışı.
O giderken herkes arkasından küfrediyordu. Arkasına bakmadan kaçtı. Şimdi ne yaptığı belli değil.
Benim arkamdan veda yapıldı. Ayrılmamam için çok daha iyi teklifler yapıldı. Genel müdür giderken kapımız sana hep açık dedi.
Bir şeyler oluyor evet. Yıllarca sinir stres çekerken evde ağlarken eşim sabret diyordu. Haklısın sabret diyordu.
Öyle oldu ya.
Gebermiştir hasedinden ahahahahahshh.
Aynen öyle. Keşke hor görseymişim o zaman bi ağırlığım olurdu. Aileye de çok kırgınım. Hadi gelin beni tanımıyor. Biriniz çıkıp desenize biz onlarla senelerdir içli dışlıyız wolfrog öyle şey yapmaz. Hepsi anında gelinci oldu ben anlamadım. Onu da geçtim sonradan farkettim muhtemelen benden hoşlanıyordu karısını da benle kıskandırıyordu ondan zırvaladı ikiniz de vazgeçilmezimsiniz diye. Bizim sevgili olduğumuzu bile söylemiş olabilir. Düşündükçe daha çok sinir oluyorum.K.çı başı az düzelir gibi olunca işleri bitmiş senle, bağı kesmişler ne olacak? Bunlar gibiler itilip kakılmaya pek alıştıklarından, kursaklarına bi topak ekmek girer girmez bitleri kanlanır, zalimlerinden gördüklerini senin üstünde uygulamaya kalkar.
Şiddete karşıyım ama bi ara döv madem yaşlı başlı kadını yalancı çıkarmamak lazımBende iftiraya uğrayanlardan kaynanamı evden kovmuştum bütün evlatlarına onu dövdüğüm yalanı uydurmuş
Yapmıştır, hatta şey demiştir, "Wolfrog bana küçüklükten eğilimli, ama bende ona karşı bir his yok, yoksa elimi uzatsam iş bitmişti."Aynen öyle. Keşke hor görseymişim o zaman bi ağırlığım olurdu. Aileye de çok kırgınım. Hadi gelin beni tanımıyor. Biriniz çıkıp desenize biz onlarla senelerdir içli dışlıyız wolfrog öyle şey yapmaz. Hepsi anında gelinci oldu ben anlamadım. Onu da geçtim sonradan farkettim muhtemelen benden hoşlanıyordu karısını da benle kıskandırıyordu ondan zırvaladı ikiniz de vazgeçilmezimsiniz diye. Bizim sevgili olduğumuzu bile söylemiş olabilir. Düşündükçe daha çok sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?