Hiç intikam aldınız mı?

almadım...çok isterdim ama alamadım ...benim yerime başkaları zaten şu anda hayatını zindana çevirmiş.
Allahım bana ne yaparsan yap ama kötü insanlarla bir daha karşılaştırma ..en kötüsü ya, yada bana mı denk geldi vay şansımın ben anasını ..üzüldüm şimdi ya ..

Hiç almadım çünkü intikam alınacak pek birşey yaşamadım. Yaşasamda insanlara kötülüğüm dokunmaz o da ayrı .

Yalnızzzzzzzzzzz annem ,babam ve anneannemin canına birisi kast ederse o kişinin anasından emdiği sütü burunundan getirim elimden kurtulamaz hayatını zindan ederim klava:

Son düzenleme:
asla intikam almak için uğraşmam allaha havele ederim ama allah tarafından önüme fırsat çıktımıda kaçırmam=))

ortaokuldayken bi gerizekalı benle bi çocuğun ismini afiş yapmıştı acayip sinirlenmiştim..Bende photoshopla bunun çok iğrenç bir resminin altına kocaman "ÖKÜZÜM İLAN EDİYORUM" yazıp büyük afişler yapıp geçtiği tüm yollara asmıştım sabahın köründe okula giderken o afişleri görmek pek hoş olmadı onun için....:1shok:
Bi kere de eski sevgilim beni bi kızla aldatmıştı, ben kızın msn telefon herşeyi öğrenip yakışıklı bi arkadaşıma verdim 1 ay içinde kızı tavladı ve kız 2sini birden idare ediyorum havalarındayken arkadaşım eski sevgilimle iletişime geçti boynuzlandığını anlayınca çok üzüldü zavallıcak :icecream: eski sevgilim aldatılmak ne demek öğrenmiş oldu..
Bi kerede kardeşime uyuz olmuştum o gece uyurken yüzünü keçeli kalemle boyadım ve o gün okula geç kalma korkusuyla acilen çıkmış evden aynaya bile bakmadan... okulda baya gülmüşler buna :dance: ohh olsunn..
Son olarak yurtta bi kıza acayip sinir olmuştum ertesi gün sınavı vardı ben kahvesine uyku ilacı attım ve mazeret sınavına gitmek zorunda kalmıştı

şu uyku ilacı atma işini çok beğendim. okullar açılsın hemen uygulcam sinirlendiklerime

...cok kez niyetlendim...vazgectim...simdi ise uyguladigim dogru strateji ve psikolojik iskence sonucunda kazanan ben oldum.., aklinialirimsmile

öncelikle mrb yarıdmınıza ihtiyacım var sevgilim beni kandırdı ablacım kandırdı yardım et ne yapmam ge rek perişanım ablacım 2 seneme yazık oldu yazık oldu kandırrdı

İstemsiz bir huyum vardır.Biri bana kötülük yaptıysa sesimi çıkarmıyorum.Sessiz sessiz bekliyorum.Aradan zaman geçince o kişiye bana yaptığının aynısını yapar vaziyette buluyorum kendimi.Ve bunu yaptığımı sonradan farkediyorum

Sevdiğim kişiye yapılan kötülükte ise daha acımasızım.İntikam saatini bilerek ve isteyerek beklerim.Ve Allah haklıysanız yardım ediyor.

intikam hiç almadım ki intikam alacak kadar da çok büyük bir konuyla,kavramla karşılaşmadım cok şükür..ama şu da var ki ; nedense bana yapılan söz edilen bir şey olunca bir süre sonra o kişiler sıkıntılı oluyor mutsuz oluyor Allah görüyor ve içimi biliyor :) hayatım ailem okulum ve en önce kendim önemliyim gerisi boş kafaya takmaya degmez :)

Son düzenleme:
Almam mı çoookk.

En büyük intikamımı yazayım.

Ünideyken bir gün arkadaşımla beraber rock cafeye gitmiştik. Metal dinliyoruz. O doom ben trash metal dinliyorum( hala da dinliyorum :)) Neyse ama ben böyle bildik rockçı, metalci kızlardan değildim. Siyah giymeler, simsiyah makyaj, yazın ortasında giyilen botlar, çivili tasma ve bileklikler ne bileyim kuru kafalı vs yüzükler, takılar, böyle tüm herşeyini kaybetmiş de dünyaya küsmüş gibi bunalım takılmalar, o kasıntı hava bende hiç yok. Ben gayet renkli giyinen, allıklı mallıklı renkli makyaj yapan cıvıl cıvıl bir kızım :)

Tabi bunların bünye kaldırmadı. İş müzikten gruplardan açılınca ben dinlemediğim tarzlar olunca biraz "cahil" kaldım bunlar benle bıyık altından alay etme gafletinde bulundular. Neyse ben hiç bozuntuya vermedim, ciddiye almadım ama siz görürsünüz diye de içimden geçirmedim değil. Tam o gece bunlar böyle baya maskeli, korkunç makyajlı cadılar bayramı gecesi yapacaklarmış. Aha dedim fırsat elime geçiyor.

Akşam oldu ben kontrol amaçlı cafeye gittim.Uzaktan seyrediyorum. Ne göreyim camların yarısı gazete kağıdıyla kaplanmış içerden üstü çıplak suratları boyalı erkekler çıkıyor. Üstüne vermişler black metali İşte dedim sana fırsat kızım.

Hemen 155 polisi aradım Dedim böyle böyle kafeden satanist müzikleri geliyor( sanki ben dinlemiyorum )) Cafenin camlarını gazateyle kapatmışlar,suratları bembeyaz boyalı yarı çıplak adamlar çıkıyor. Cadılar bayramı mı ne kutluyorlarmış öyle birşeyler yazmışlar. Ben mahalleliyim çoluğumuz çocuğumuz var" dedim

Gece nöbetine kalmış ve bir vukuat çıksa da diye bekleyen polis memuru" ne diyorsunuz hanfendi, satanist müziğimi yarı çıplak mı" (öyle celallendiki ) Ne cadılar bayramı neresi sandılar burayı, müslüman memleketinde ne cadılar bayramı dmesiyle beni iyice koparmıştı Neyse siz merak etmeyin biz müdahale ederiz dediler Ben hemen ordan topuk :)))

Sonra ertesi gün öğrendim ki o kafaye bir sürü polis baskın yapmış ve o çıplaklarla beraber şüpheli bulduklarını karakola çekmişler

Dedim siz misiniz benle dalga geçen :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…