Almam mı çoookk.
En büyük intikamımı yazayım.
Ünideyken bir gün arkadaşımla beraber rock cafeye gitmiştik. Metal dinliyoruz. O doom ben trash metal dinliyorum( hala da dinliyorum :)) Neyse ama ben böyle bildik rockçı, metalci kızlardan değildim. Siyah giymeler, simsiyah makyaj, yazın ortasında giyilen botlar, çivili tasma ve bileklikler ne bileyim kuru kafalı vs yüzükler, takılar, böyle tüm herşeyini kaybetmiş de dünyaya küsmüş gibi bunalım takılmalar, o kasıntı hava bende hiç yok. Ben gayet renkli giyinen, allıklı mallıklı renkli makyaj yapan cıvıl cıvıl bir kızım :)
Tabi bunların bünye kaldırmadı. İş müzikten gruplardan açılınca ben dinlemediğim tarzlar olunca biraz "cahil" kaldım bunlar benle bıyık altından alay etme gafletinde bulundular. Neyse ben hiç bozuntuya vermedim, ciddiye almadım ama siz görürsünüz diye de içimden geçirmedim değil. Tam o gece bunlar böyle baya maskeli, korkunç makyajlı cadılar bayramı gecesi yapacaklarmış. Aha dedim fırsat elime geçiyor.
Akşam oldu ben kontrol amaçlı cafeye gittim.Uzaktan seyrediyorum. Ne göreyim camların yarısı gazete kağıdıyla kaplanmış içerden üstü çıplak suratları boyalı erkekler çıkıyor. Üstüne vermişler black metali
İşte dedim sana fırsat kızım.
Hemen 155 polisi aradım
Dedim böyle böyle kafeden satanist müzikleri geliyor( sanki ben dinlemiyorum
)) Cafenin camlarını gazateyle kapatmışlar,suratları bembeyaz boyalı yarı çıplak adamlar çıkıyor. Cadılar bayramı mı ne kutluyorlarmış öyle birşeyler yazmışlar. Ben mahalleliyim çoluğumuz çocuğumuz var" dedim
Gece nöbetine kalmış ve bir vukuat çıksa da diye bekleyen polis memuru" ne diyorsunuz hanfendi, satanist müziğimi yarı çıplak mı" (öyle celallendiki
) Ne cadılar bayramı neresi sandılar burayı, müslüman memleketinde ne cadılar bayramı dmesiyle beni iyice koparmıştı
Neyse siz merak etmeyin biz müdahale ederiz dediler
Ben hemen ordan topuk :)))
Sonra ertesi gün öğrendim ki o kafaye bir sürü polis baskın yapmış ve o çıplaklarla beraber şüpheli bulduklarını karakola çekmişler
Dedim siz misiniz benle dalga geçen :)