Hiç intikam aldınız mı?

olmuyor susmak genelde sustukça üstüne geliyorlar nasılsa sesi çıkmıyor diye hakedene yapmak lazım ama yapamıyorumki..

süper fikir :lepi:

Kiymetli vaktimi intikam planlarina harcayamam...Inandigim Ilahi adalet var...Hersey kendiliginden oluyor..!

bende çok uzun bir ilişkiyi bitirerek sevgilimden yılların intikamını alıyorum... unutmak ona en büyük intikam. hiç olmıcak bi sebepten ayrılık kararı aldım ve ayrıldım bi anda. bakmayın büyük acıyı ben çektim sırf onun canını yakmak için.. ama insan zamanla alışıyo

Ben istiyorum almak ama alamıyorum yetenek yok olmuyo ya da millette şeytan tüyü mü var ne:umursamaz:

şimdiki ilşkimde degıl ama bır oncekı sevgılım benı aldatıyordu bunu baslarda farketmedım tabı sonlara dogru aramıza sogukluk gırdı telını karıstırdım mesajları okudum ve bende onu aldattım ohhhh cokta ıyı yapmısım sımdı gorsem bakmıyorum yuzune oncelerı askından oluyordum ohaoldumsmile

çok feci intikam alasım var, ama kahretsin ki bana yakışmaz böle bişey, unutup geride bırakmaktan başka çarem yok, mutluluk oyununa devam...

ben de intikam almaya kalkışsam elime yüzüme bulaştırırım

Okadar çok ccanımı yakan oldu ki ama hiçbirinden intikam almadım...
:1closedeyes: Ahirette görüşücem onlarlaa

bana kazık atan birinin numarasını sohbet sitesinde dagıttım
yetmedi okul wc duvarlarına yazdım
tlf hattı ona lazımdı bilmiyorm naptı
oh olmuşşş.......

intikam alırım ama öyle hemen yaygara kopararak değil lisedeki sevgilimden almıştım çok kıskançtı yazlığa gidiyorum diye ben onu orda aldatacak mışım bana sarhoş kafa bir sürü hakaret etti ayrıldık malesef okullar açılınca yine aynı sınıfta olduğumuz için hep görüyordum çok seviyordum ama nefret ediyorsdum onun bakışlarından beni sevdiğini anlıyordum okulun son iki haftası beni affet diye geldi biraz yalvarttım kabul ettim gerçi arkdşm girdi aklıma sen oynar bırakırsın diye
tabi barıştıktan sonra o hırçın çocuk gitmiş mülayim biri gelmiş ne desem tama aşkım sen bilirsin okulun son günü birbirimize sarıldık pazartesi buluşuruz dedik ayrıldık artık lise bitmişti otobüse bindim msj attı seni seviyorum diye bende ben sevmiyorum ama yazdım şakamı dedi hayır dedim diğer sevgilimle buluşcam hadi canım by by dedim ne diyosun falan sen kendini vazgeçilmez mi sanıyorsun dedim geçen sene de sevgilim vardı dedim ve bitii çok canım yandı çok seviyordum hala ama biten bitmiştir

şimdi birinden daha intikam alıcam bu sefer bir kadın ama o öyle küçük bir intikam değil o nedenle şu mubarek aylar bir geçsin ben yapacağımı biliyorum onu kendime yalvartıp cümle aleme rezil etmezsem bana da blue demesinler

Bos ıs bunlarr..
almora ama sen mıkemmelsınn cıddıı:)) senınkıler hem komık hem adaletlı:d

yapılan hiçbir iyiliği de kötülüğü de asla unutmamama rağmen hiçbir zaman intikam almadım kimseden..ama alabilmeyi çok isterdim.benim canımı acıtan insanların da aynıı şekilde canlarının acıdığı görmeyi çok isterdim...maalesef bende intikam alma kapasitesi yok!! her şeyi içime atmayı tercih ediyorum.sonuç olarak da o insanlar mutlu olup hayatını yaşarken ben üzülen mutsuz olan oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…