Hiç intikam aldınız mı?

Pişman oluyor musun yapmadığına

Bahsettigim intikam böyle bir şey değil işte . Gönül işi de değil. Maddi , fiziksel , manevi zarar verebilecek konumdayim. Onun celiskisindeyim

Sizi rahatlatmayacaksa boyle bisey yapmaninda bir anlami yok bence keyfinize bakin

Sizi rahatlatmayacaksa boyle bisey yapmaninda bir anlami yok bence keyfinize bakin
Hayır yanlış anladınız. İlahi adalete biraktiklarim rahatlatmayacak demek istedim =) geç kalmış adalet adalet değildir derler ya onun gibi bir şey işte =)

almistim.sonra pisman oldum.benimle hala gorusmezler.hatta bende ondan sonra bi salaklastim ki simdi istesem de intikam kimseden alamam sanirim.vur kafasina al lokmasini modundayim su an.
calistigim sirkette koordinatordum.arkadaslarim isleri duzgun yapmiyorlardi.butun is bana kaliyordu.duzgun yapmiyorlardan kastim cok iskolik degillerdi.bende mukemmelliyetciydim bana kaliyordu.sonra iclerinden biri yapacaksin gibi bisiy soyledi ve yaptigi isi bastan savma yapmisti baktim her zamanki gibi.gittim patronun yanina sunu yapmiyorlar bunu yapmiyorlar bakin bunu da boyle yapmislar her seyi ben yapiyorum.arkanizdan konusuyorlar vs vs..kovuldular..besi birden..ve ev gecindiriyorlardi vs cok pisman oldum.gittim konustum patronla.geri aldirdim sonra.

Neden pişman olmussun ki. Madem ev gecindiriyorlar düzgün yapsınlar islerini

Hayır yanlış anladınız. İlahi adalete biraktiklarim rahatlatmayacak demek istedim =) geç kalmış adalet adalet değildir derler ya onun gibi bir şey işte =)
Yani ilahi adalet er ya da gec tecelli eder tabiki ama tabi ilahi adaletide anlayacak adam olmali karsida ki. Ben zamaninda su insani cok uzdum cok kirdim yapmamam gereken seyleri yaptim bak badimada simdi bunlar geliyor diyor mu insan tabiki de hayir. Gunahlari boyunu asmis hala soruyor ben ne gunah isledimde bunlar basima geldi diye. Dunya kimsenn etrafinda donmuyor yakarak yikarak mutlu olma arayisindaysan basina bi gun bunlarin gelebilecegini dusunmeli insan. Bence kimsenn yaptigi karsiliksiz kalmamali. Biri cok caninizi yaktiysa aynisini yapmali ki yaptigi hatayi idrak edebilsin. Bilmiyorum belki bir cok insana gore yanlis dusunuyorum. En azili katilleri bile hic bir ceza vermeden saliyorlar iki gun sonra birilerinn cani yaniyor. Her insan ektigini bicer sevgi eken sevgi bicer kotuluk eden kotuluk bicer.

İntikam soğuk yenen yemektir bunun için de soğukkanlı davranmak akıllı davranmak ve zamanını beklemek gerekir. Soruya gelince aldım her seferinde damarıma basanlardan.Yine olsa yine yaparım.

Gecenlerde sokaga araba parkettim diye adamin biri evimuzi basti beni ölumle tehdit etti Ertesi gun savciliga suc duyurusunda bulundum. Mahkeme celi eline ulastiginda ayagima kadar geldu abla cok sinirliydim hata ettim ben yaptim sen yapma dedi. Ama ben eminim allaha havale edip hakkimi aramasaydim belki de dedigini yapicak öldürecekti beni.

Yalniz boyle durumlarda Allah'a havale edilmez. Biyle bir hareketin cezalandirilmasi icin ugrasip sonuc alamasaydiniz havale edilirdi. Yoksa siz sikayet etmeseniz belki baska birinin canini yakacakti. Peki suclamadan vazgectiniz mi?

oooohhhh eline sağlık bacımmmmm o kadının olduğu yere tayin istediğini de deliller dosyasına koyup yükklü birmiktar nafayı da çatır çatır kopart Allahını seversen... bir de iyi bir düğün balayı çakarsın yeni sevidceğinle face de resimleri çaktın mı ortak arkadaşlardan ooohhhh missss

Peki çok özel değilse neden size bunu yaptı?

Yalniz boyle durumlarda Allah'a havale edilmez. Biyle bir hareketin cezalandirilmasi icin ugrasip sonuc alamasaydiniz havale edilirdi. Yoksa siz sikayet etmeseniz belki baska birinin canini yakacakti. Peki suclamadan vazgectiniz mi?
Hayit tabiki vazgecmedim. Annem o gece sabaha kadar yatamadi aglamktan korktu kadincagiz ne hakki var anneme bunu yasatmaya. Ceksin cezasini maddi manevi. Ben ne kadar iyi niyetli olsamda insanlarin bunu somurmesinden nefret ediyorum.

Peki çok özel değilse neden size bunu yaptı?
Valla bu sorunun yanitini bende bilmiyorum. Neden neden neden gunlerce dusundum. Gecerli bir sebep bulamadim. Uzun yillarin vermis oldugu bir bikkinlikla yapmis olabilir diye dusunuyorum. Ama ne olursa olsun boyle sey olmaz. Oyle nispet yapa yapa gozume soka soka.Ben ona naptimda bunlari yasatti bana gercekten hic bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…