Haha güldürdün beni ya cidden :))Yorumcular için adamın fotoğrafıni da ekleyeyim konuya =>
Haha güldürdün beni ya cidden :))
Yorumcular için adamın fotoğrafını da ekleyeyim konuya =>
Hep ota konacak değil ya gönül.
Önümüzdeki şubata kadar yoğun temposu olacak. Bu süreçte kafayı bile yiyebilirim dersten ne olur bilmiyorum hiç dedi. Ramazan diye çalışamadım. Ramazan bitince saatleri dengeleyip seninle de vakit şöyle geçirebiliriz vs diyordu bir gün önce. Ben ona ertesi gün telefonda senin uzun ilişkin bitmiş beni mi kullanacaksın unutmak için olmaz ben seni bekleyemem bu şartlarda dedim. Bu olmasa yine beklerdim dedim.Biraz zaman ver ben niyeyse çocuga güvendim. Bekleme süresi ne kadar?
Adam dürüst değil mi en azından velvette ? Sen hiç sevmedin galiba baya mimledin :))Gül gül :)
Bu adam bi' cacığa değmez bak hepimiz gördük bunca km uzaktan
Sen de göreceksin ama şimdi yeni olduğu için böylesin
Adam dürüst değil mi en azından velvette ? Sen hiç sevmedin galiba baya mimledin :))
Daha ona yazamam. Kafam çok karışık dedi açıkça. İşin kötü yanı sınava odaklanacak. Kafa karışıklığı o arada ertelenecek bunlar hep benim aleyhime. Çok üzüldüm ilaç aldım uyudum işte. İlgi odağımı değiştircem de arkadaşlarım da sağolsun o varken varlar yokken sesleri yok. Tek başıma dört duvarı izliyorumYani söyledikleri bir çok yere çekilebilir
Ancak erkekler bizim gibi değil düzdür genellikle
Ben zamanlama kısmına inanırım , bazen hayatımıza çıkan insanlar farklı zamanda veya farklı yok ile çıksa bambaşka yaşantılar olabilir
Ağlaman birşeyi değiştirmez aksine seni hasta eder üzüntü
Stres yapma herşey olacağına varır , içinden geçeni tart yap
Ben olsam akışına bırakırdım ilgi odağımı o yapmadan
Önceki gün evet yol önerdi ama temkinli idi belli. Sınavda x yeri yazdım diyelim sen de gelirsin peşimden belki dedi hatta. Ama bunlar hep süreç kademe kademe düşünürüz dedi. Ciddi ilişkiye hazır değil işte. Çok yıpranmış geldi beni buldu. Keşke hiç bulaşmasaydı da benim de aklımı karıştırmasaydı. Önüme biri çıkacak gibi de gelmiyor o kadar yitirdim ki inancımı.Sevmedim çünkü boş konuşuyor, bu tip lafları da çok duydum.
Şunu öğrendim tecrübelerimden sonra isteyen bir insan kadın/erkek fark etmez bir yol buluyor.
Sen seneye Şubata kadar kafanı bununla yoracağına önüne 3-4 daha güzel niyetli insan çıkma şansı var, onlardan birini seçip mutlu olma şansın varken bununla kafanı doldurmak sana gereksiz işkence.
Önceki gün evet yol önerdi ama temkinli idi belli. Sınavda x yeri yazdım diyelim sen de gelirsin peşimden belki dedi hatta. Ama bunlar hep süreç kademe kademe düşünürüz dedi. Ciddi ilişkiye hazır değil işte. Çok yıpranmış geldi beni buldu. Keşke hiç bulaşmasaydı da benim de aklımı karıştırmasaydı. Önüme biri çıkacak gibi de gelmiyor o kadar yitirdim ki inancımı.
Daha ona yazamam. Kafam çok karışık dedi açıkça. İşin kötü yanı sınava odaklanacak. Kafa karışıklığı o arada ertelenecek bunlar hep benim aleyhime. Çok üzüldüm ilaç aldım uyudum işte. İlgi odağımı değiştircem de arkadaşlarım da sağolsun o varken varlar yokken sesleri yok. Tek başıma dört duvarı izliyorum
Hııım,esmermiş birazYorumcular için adamın fotoğrafını da ekleyeyim konuya =>
Ben niye göremiyorum böyle şeyleri off. Salak gibi hissediyorum.Canı istesin yıpranmışlığı falan kalmaz onun, sana gelince yıpranmış.
Tam bir keko ya kusura bakma ama palavra sıkıyor.
Aslında kumral :)Hııım,esmermiş biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?