Hiç iyi değilim çıkmazdayım

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar
Üst üste bir sürü konu açtım.
Uzun ilişkisi 10 ay önce biten bana güçlü duygular hissedip aşık olmaktan korktuğu için hemen açılıp kafasında büyütmek istemediğini ve benim tavrıma göre kendini frenlediğini belirten biri söz konusu.
Çalışması gereken çok önemli ve zor bir sınavı var. İnsanüstü çaba gerekiyor onun adına. Yani işine bile gitmesi ona engel aslında öyle diyeyim.
Kendisi benim onu beklememi çok istediğini evlense benle her şeyin çok güzel olacağını bildiğini ama şu süreçte ciddi bir şeye başlayabilecek mi bundan emin olmadığını beni üzüp tamamen kaybetmek istemediğini söyledi. Beni bekle diyemiyorum bencillik olur bu. Seninle ders çalışırken biliyorum ki ilgilenemeyince üzüleceksin. Sen bana ben garanticiyim dedin ben korktum biraz çünkü kafam gerçekten çok karışık sınavım ailemin baskıları ve ciddi ilişkiye çok hazır olmamam beni engelliyor. Senin de bana baskı kurmandan korktum açıkçası. Başka bir zaman karşıma çıksan akıp giderdi sana kaptırırdım buna da eminim. İlk zamanlar resmen kendimden geçiyordum aşırı heyecanlanıyordum. Bunu herkes anladı. Sana duygum var ama aşık olmak istemiyorum seninle öyle talihsiz döneme denk geldi ki. Keşke karşıma bambaşka bir zamanda çıkmş olsaydın. Birbirimizi tanıyamadan doğru dürüst şu saçma döneme girdim ben fırsatımız bile olmadı. Ben görüştükçe aşık oldum hep senle de daha çok zaman geçirsek geçiremedik. Beni beklemeni isterim ama bekle dersem bencillik olacak. Senden en az arkadaşlığını istiyorum. Tamam o zaman başkalarıyla görüşürüm dediğimde ise buna tepki verdi ben arkadaş gibi göremem seni dedi. Ama ben senden eminim de diyemedi. Hayat dedi neyin nasıl ilerleyeceği belli olmuyor ki hiçbir şeyin garantisi yok. Sen bana telefonda seni bekleyemem dediğinden beri günüm kötü geçti dedi. Ama kızlar bana başka çare bırakmadı gibi. Hem ararım diyor daha konuşma sonunda arama dedim. Şakalı bir şekilde saçmaladık. Dün geceydi tüm bunlar. Bugün ağladım hep. İşten döndüm direk uykuya kaçtım. Niye olmuyor niye ben haketmiyorum bazı şeyleri? Kime anlatsam da içim düzelmiyor. Bu kişi keşke aşsa sorunları pişman olsa arasa yine. Çok istiyorum bir yuva kuramasam bile hayatımda beni seven değer veren birinin olmasını. Allah onu da nasip etmiyor. Yalnızlıktan kafayı yiyeceğim.

Biraz zaman ver ben niyeyse çocuga güvendim. Bekleme süresi ne kadar?

Yani söyledikleri bir çok yere çekilebilir
Ancak erkekler bizim gibi değil düzdür genellikle
Ben zamanlama kısmına inanırım , bazen hayatımıza çıkan insanlar farklı zamanda veya farklı yok ile çıksa bambaşka yaşantılar olabilir
Ağlaman birşeyi değiştirmez aksine seni hasta eder üzüntü
Stres yapma herşey olacağına varır , içinden geçeni tart yap
Ben olsam akışına bırakırdım ilgi odağımı o yapmadan

Biraz zaman ver ben niyeyse çocuga güvendim. Bekleme süresi ne kadar?
Önümüzdeki şubata kadar yoğun temposu olacak. Bu süreçte kafayı bile yiyebilirim dersten ne olur bilmiyorum hiç dedi. Ramazan diye çalışamadım. Ramazan bitince saatleri dengeleyip seninle de vakit şöyle geçirebiliriz vs diyordu bir gün önce. Ben ona ertesi gün telefonda senin uzun ilişkin bitmiş beni mi kullanacaksın unutmak için olmaz ben seni bekleyemem bu şartlarda dedim. Bu olmasa yine beklerdim dedim.
Sonra akşam ben senin zamanını çalmak istemiyorum arkadaş kalalım yazdı. Ardından buluştuk işte. Birini unutma gibi bir şeyinin olmadığını başka biri aklındayken birini hayatına almak isteyecek kadar pislik de olmadığını söyledi. Ve böyle amacım olsa senin gibi birini hayatıma istemezdim. Başka bir sürü insan var emin ol dedi.
Senin her şeyin çok güzel maşallah. Gerçekten tamsın. Ama garanti istiyorum demen beni korkuttu. Ben senin ahını alamam sen de bir anne evladısın ailene ya da sana kötü şeyler yaşatmak da istemem dedi. Eski ilişkim travmatik bitmişti onu sordum onun gibi mi olacağını düşünüyorsun diye. Hayır dedi ama onun gibi olmak da istemem. Olamazsın zaten dedim. Niye olamam dedi. Olamazsın işte dedim. Ona duygun vardı öyleyse dedi. Evet dedim biraz vardı ama sonrasında yaptıklarıyla kendini düşürdü sen öyle biri değilsin sanmıyorum dedim. Ne yaptı dedi. Bir iki cümle kurdum çok açmadan. Anladım dedi. Yani bu benim eskiyle de aynı ortamdalar kulağına bir şey mi gitti yine bilmiyorum. Gitmemiştir herhalde.
Bunu başta hiç istemiyordum ama daha vicdanlı daha insan biri gibi geldi bu sefer kişiliğe yöneldim. Etkilendim istemeden. Peşimden koştu şimdi korkuları var. Açılmasaydın dedim çok belli oluyordu ve kafamda büyütsem aşık olurdum dedi. Şimdi çok emek veremiyormuş korkuları sınavı şu anki ruh halinden. Yandırdın beni dedi. Bunu daha önce de demişti. Yanan böyle olmaz bırak dedim Allah aşkına. Git x e sor nasıl hissetmişim sana dedi.. vs vs
Kusura bakma kafam öyle karışık ki ne gelse aklıma anlatıveriyorum.
Beklemem işine gelirmiş güldü bir de söylerken. Ah ya bıktım artık olacak gibi olup olmayan ilişkilerden

Adam dürüst değil mi en azından velvette ? Sen hiç sevmedin galiba baya mimledin :))

Sevmedim çünkü boş konuşuyor, bu tip lafları da çok duydum.
Şunu öğrendim tecrübelerimden sonra isteyen bir insan kadın/erkek fark etmez bir yol buluyor.
Sen seneye Şubata kadar kafanı bununla yoracağına önüne 3-4 daha güzel niyetli insan çıkma şansı var, onlardan birini seçip mutlu olma şansın varken bununla kafanı doldurmak sana gereksiz işkence.

Daha ona yazamam. Kafam çok karışık dedi açıkça. İşin kötü yanı sınava odaklanacak. Kafa karışıklığı o arada ertelenecek bunlar hep benim aleyhime. Çok üzüldüm ilaç aldım uyudum işte. İlgi odağımı değiştircem de arkadaşlarım da sağolsun o varken varlar yokken sesleri yok. Tek başıma dört duvarı izliyorum

Önceki gün evet yol önerdi ama temkinli idi belli. Sınavda x yeri yazdım diyelim sen de gelirsin peşimden belki dedi hatta. Ama bunlar hep süreç kademe kademe düşünürüz dedi. Ciddi ilişkiye hazır değil işte. Çok yıpranmış geldi beni buldu. Keşke hiç bulaşmasaydı da benim de aklımı karıştırmasaydı. Önüme biri çıkacak gibi de gelmiyor o kadar yitirdim ki inancımı.

Canı istesin yıpranmışlığı falan kalmaz onun, sana gelince yıpranmış.
Tam bir keko ya kusura bakma ama palavra sıkıyor.

Bu kadar kötü olmanın sebebi yalnızlık
Bu sürede yalnız kalmazsan eğer kafan dağılır düşünmezsin
Düşünsen de bu kadar olmaz ve böyle etkilemez seni
Kendine öncelik ver değer ver , sen vermezsen bunu kimse vermez
Biz burdayız istediğin zaman konuşuruz destek oluruz yalnız değilsin

İsteyen istediyle her ne şekilde olursa olsun istediği zaman diliminde birlikte olmak için bir yolunu bulur.Gerisi tamamen bahanedir.Yok başka bir döneme girecekmişte yok yoğun olacakmışta bilmem ne ? Hala aklının diğer kızda olmadığını nerden biliyosun onu tamamen geride bırakamıyor belki yada duymasını istemiyor seni olamaz mı ? Açık söyleyeyim zamanında bende yaptım aynı şeyleri.Asla inanmadım çocuğa emin ol sen aynı durumda olsaydın yoğunluk falan dinlemez birlikte olurdun ama bu onu bile göze alamıyor saçmalığa bak bundan bir cacık olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…