O bana seni oyalamak istemiyorum dedi. Çok iyi insansın ahını almak istemem emin olmadan sen garanti istiyorsun. Beklemeni çok isterim ama sen de yolunu çizmeye çalışıyorsun. Önüne belki çok iyiler gelecek benim yüzümden kaçıracaksın. Ben sınav sürecinde sana beklediğin ilgiyi veremezsem üzüleceksin seni tümden kaybetmek istemiyorum ben. Bekle diyemiyorum bencillik edemem çıkarsa birileri görüş tarzında bişi dedi. Ben önce bişi demedim. Bunu dedin ben sana ne diyeyim dedim. Ertesi gün de ben seni bekleyemem deyince bozuldu arkadaş kalalım oyalamak istemem dedi. Sonra da buluşunca işte anlattıklarımı konuştukSen adama ‘birileriyle görüşürüm sen de görüş madem zaten olmazsa hala bana hissin varsa bakarız’ mı dedin???
Kusura bakma ama o adamın yerinde olsam bende geri çekerdim kendimi. Sanırım sen ne istediğini bilmiyorsun yada kovalamak hoşuna gidiyor..
Hoş adamın da çok tutulcak tarafı yok ya orası da ayrı bi konu.
Yüksek puan aldı. Derecelik bir bölüm için bekliyor.Şimdiye kadar kazanmadiysa mezuniyetin üstüne kaç yıl geçmiş kazanması çok zor
Diğer kızı unutmama durumu yokmuş ama dürüst olmak gerekirse ciddi ilişkiye hazır mıymış ondan emin değilmiş çünkü o ilişkiden sonra hiç ciddi ilişki yaşamamış emin olamıyormuş kendinden.Cok yogun bir sinavsa da bu kisi hic disari cikmayacak mi sadece gorusme sikliginiz azalir.
Insan isterse her seyi yapiyor.
Bir de diger kiz da bostaysa veya sevgilisinden ayrilma ihtimali varsa onu mu bekliyor belli degil ihtimal dahilinde.
Bir insan seviyorsa kaybetmek istemez
Diğer kızı unutmama durumu yokmuş ama dürüst olmak gerekirse ciddi ilişkiye hazır mıymış ondan emin değilmiş çünkü o ilişkiden sonra hiç ciddi ilişki yaşamamış emin olamıyormuş kendinden.
Diğer kızla çok uzun süre beraberlermiş ama çok anlaşmazlıklar varmış arada ve son aylarda kendini geri çekmiş kızdan kız bana yine aynı yakınlıkta davrandı dedi bu yüzden ona haksızlık ettiğimi düşündüm dedi barışmaya gitme amacı oymuş. Birini unutmasam yeni bir şeye başlayacak kadar pislik değilim ben dedi. Kimsenin ahını alamam bu düşündüğün şeyi yapmam için çok kötü biri olmam gerekir falan dedi. Unutmak isteyecek olsam senin gibi birini mi kullanırım ben seninle ciddi düşünürüm unutma amaçlı başka insan mı yok çevrede ki onlarla bile öyle görüşmedim isteyenler oldu öyle amacım olsa onları seçerdim dedi. Bilmiyorum. Dürüst olduğunu düşünüyorum çünkü çok açıkça anlattı duygularını. Seni kandırmak olsaydı amacım vaatler verirdim dedi ne var ki kafam basmıyor mu buna sanıyorsun. Ama senin kişiliğin dış görünüşün her şeyin çok güzel oturup kalkman her şeyin doğru. Ben senin ya da ailenin üzüleceği bir şey yaşatmak istemem. Emin olamıyorum sen garanti istiyorsun. Senle olunca her şey bir anda çok mükemmel olacakmış gibi sanki dedi. Baskı hissetmiş. Ben ciddi ilişki evlilik diye düşünsem direk yüksek şekilde başlayanlarla giderdim o yola dedim. Benim zaten ilişki korkum var. Biri bana yaklaşınca sınırlarımı tehdit ediyor gibi hissedip uzaklaşıyorum. Evet dedi farkındayım. Ee dedim ne bu tripler ben mi sana açıldım sanki? Artık dalga geçtik birbirimizle konuyla öyle bir durumdu. En son ben seninle zaten evlenmem diyordum o da niye evlenmezmişsin diye açıklama istiyordu. Ama şakalı gülmeli asla kırmak amaçlı orada değildik ikimiz de. Dün yanına gider gitmez ne biçim güzelsin ne biçim olmuşsun ya bugün dedi. Bakışları orda bişi başlatsam başlatacak şekilde. Hatta elimi tutma iması yaptı bir yerde. Duygusu çok yoğun oluyor bazen ama aklı da çok karışık. Benim de öyle
Karşımdaki benden o tarz bir şey beklemiyor buna eminiz ortak arkadaşlarımız da var zaten. Karşıdaki karışık ve belki de çok istemiyor artık belki hissettiği tutku idi aşka dönüşmeye fırsat yoktu zaten ve beni baskıcı diye düşündü zaten yorulmuş olduğu üstüne sınav derdi olduğu için cesaret edemedi ciddi ilişkiye. Bana bunları söyledi açık açık. Hazır mıyım bilmiyorum diye. Benim aklımda kalır da o ders çalışırken nasıl hatırlayacak beni çok da fazla paylaşım yapamadık başbaşa en azından. Bugün de mesela bir aktiviteye katılmış arkadaşımdan gördüm. Amiri çağırmıştır arkadaşı amiri zaten geçen gece de çağırdı benle buluşacağı zaman. Yine gitmiş fotoğrafta gülüyor. Benim içim acıyor gördükçe.Durumunuz ikiniz icin de karisik ve net degilse o zaman cok muhim degil ki ayri kalmaniz sorun olmaz o zaman problem yok.
Ama bu iste yanlis bir seyler var soyleyeyim.
Karsinizdakinin farkli beklentileri ve planlari olabilir.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Mecburum zaten ama o bu süreçte yalnız kalmıyor ki düşünsün çevresi hep dolu, ya da derste. Başka kimseye bakmam benim sana duygum var dedi ama ne bilcem ben ne yapacak. Ortak arkadaşımız sordu ne yaptınız diye bilmem ona sorsaydın önce dedim. Senin dediğini dedi dedi. Neymiş dedim. Arkadaş kalalım demişsiniz dedi. Böyle düz. Biz öyle mi dedik bizim ne dediğimiz belli miymiş. Evet devam demedik gerçi doğru diyor ama arkadaşım da açık vermiyor ki pek ne anlattığını demiyor. Ben çok üzgünüm ya gerçekten engel olamıyorum.merhaba canım hayırlı geceler
sende zamana bıraksan, seni özlemesine geçirdiğiniz günleri düşünmesine imkan tanısan? Çok fazla kafaya takmamak gerekiyor zamana bırakmak gerekiyor bu gibi seyleri hem bu sayede sana olan ilgisini baglılıgını seni ne kadar onemsedigini de anlayabilirsin. İki hafta kadar ne ara ne sor
Oğlak burcu canım. Hatta ikide bir ben oğlak burcuyum diyo. Duygusal mıymış neyse işte. Seni oyalayamam dedi. Bencillik bu . Of bilmiyorum çok karıştırdı kafamı. Şimdi de arkadaş gibi nasıl kalcaz bilmiyorumTam bir terazi burcu hareketi yapmış.Burcunu merak ettim.
Bence oyaliyor sizi ne yapın edin ama Şubat'a kadar da bu adami bekleme hatasi yapmayın
Arabesk mi diyorsun. Bana samimi gelmişti aslında ama. Başkasıyla görüşecek olabilir mi ama o zaman sana duygum var tribine devam etmezdi ben soğudum bitti derdi. Ben ciddi ilişki başlarsa sonu ne olur bilmiyorum dedi ikisi bambaşka şeylerAdamın arabesk tavırları gerçekten taaa oralardan benim modumu düşürdü
Başkasıyla görüşür mü bilemem sizi üzmek istemem ama eminimki sizinle bir yola girmek istese her koşulda o yola 2 saniye düşünmeden bodoslama dalardıArabesk mi diyorsun. Bana samimi gelmişti aslında ama. Başkasıyla görüşecek olabilir mi ama o zaman sana duygum var tribine devam etmezdi ben soğudum bitti derdi. Ben ciddi ilişki başlarsa sonu ne olur bilmiyorum dedi ikisi bambaşka şeyler
Karşımdaki benden o tarz bir şey beklemiyor buna eminiz ortak arkadaşlarımız da var zaten. Karşıdaki karışık ve belki de çok istemiyor artık belki hissettiği tutku idi aşka dönüşmeye fırsat yoktu zaten ve beni baskıcı diye düşündü zaten yorulmuş olduğu üstüne sınav derdi olduğu için cesaret edemedi ciddi ilişkiye. Bana bunları söyledi açık açık. Hazır mıyım bilmiyorum diye. Benim aklımda kalır da o ders çalışırken nasıl hatırlayacak beni çok da fazla paylaşım yapamadık başbaşa en azından. Bugün de mesela bir aktiviteye katılmış arkadaşımdan gördüm. Amiri çağırmıştır arkadaşı amiri zaten geçen gece de çağırdı benle buluşacağı zaman. Yine gitmiş fotoğrafta gülüyor. Benim içim acıyor gördükçe.
Haklısın canım ben onu korkuttum ciddi misin demek değildi amacım duyguların ciddi mi demek istemiştim. Sonrasında çok dalgasını geçtim ama inşallah anlamıştır inanmıştır. Evlenmek istesem şimdiye zaten olurdu bende zaten ciddi ilişki korkusu var dedim ama bakalım. Hatta ne biçim konuşuyorsun ben mi sana açıldım dedim bir ara. O da evet sen açıldın unuttun mu falan yaptı. Bizi görmemesi gereken biri görünce aha işte şimdi senden garanti istiyorum deyip güldüm. Sonra ben senle zaten evlenmem bu saatten sonra dedim bu sefer o da buna bozuldu gibi niyeymiş diye. Yani saçmaladık o ciddiyet üstüne baya bi. Benim duygusal olduğumu anladı. Baskıcı olduğumu gördü ve korktu. Korkak tavuk ve de bencil sınavına engel olacağımı hissetti belki bir de. Çünkü önceki gün sıkı tutmam lazım ya sınavdan önce çok üzüldüğüm bir şey olursa o yüzden şimdiden sıkı tutmam gerekiyor dedi. Ne olacak ya dedm . Ya ne bileyim dedem falan ölse 1 ayım gider dedi. Düşünceye bakın. Sınava kitlenme derecesi hırsı çok. Karşımdaki böyle bir kişilik. İstediğini elde ediyor evet o yönden iyi. Maddi sıkıntısı hiç yok bu arada. O konuda güvensizliği yok. Tek sorun ciddi ilişkiyi şu an kaldıramaması sorumluluk alamaması.Bu cocuk hakkinda dusuncelerimi siralayayim, bir de en sonunda izleyebileceginiz iki yol onerecegim:
1- Uzun iliskiden cikali 10 ay olmus. Bu sure eskiyi unutmak icin iyi bir suredir fakat ne istedigini bilen kararli erkekler icin iyi bir suredir.
2- Konumuzdaki genc arkadas eger gercekten eskiye sunger cekmis olsaydi, akli eskiye takili olmasaydi sizinle beraber olmak icin bin dereden su getirmezdi.
3- Diyelim ki hakikaten eski kiz arkadasini unuttu ve asla arada bir onunla mesajlasmiyor. O zaman maalesef cok korkak, cok kararsiz ve kendine guvenmeyen ustelik de size asik olamayan bir kisilik var karsimizda.
4- Cok lafazan, ihtiyatli ve uyanik.
5- Diyelim ki sizi tanidikca zamanla asik olacak, fakat ciddi olabilmesi, yani ilerde evlilik dusunebilmesi icin maddi acidan kendine guvenmesi gerekir. Bunun da simdiden garantisini veremiyor. Para kazanan guclu erkek imaji iliskilerde cok onemli onlar acisindan.
6- Erkekler avcidir , sizin ilk baslarda kolay av olmayisiniz onun istahini acmis ve sizin kalbinizi calmayi basarmis. Fakat heyhat "ciddi niyet sorgulama" kartinizi erken gostermissiniz. Talipkar olmussunuz.
7- Uzulmeyin daha cok basindasiniz , hatira biriktirmemissiniz, emek vermemissiniz. Yani vakit harcamamissiniz. Kolay unutursunuz ve ne istedigini bilen ciddi adamlarla tanisabilirsiniz. Endise etmeyin.
Gelelim onerecegim yollara: 1- Unutun gitsin , roller coaster gibi inisli cikisli bir iliskiye girmeden , kendinizi tuketmeden kurtulun gitsin. ( ha siz boyle umursamayinca kesin pesinize dusecek o ayri, ama siz kararli olun birakin gitsin )
2- Ya da ani yasayin , arkadasca hicbirsey talep etmeden ( mesaj, ilgi, bulusma, hediye v.s.) birakin iliskiyi kendi yolunda gitsin. O aramazsa aramayin, ararsa lay lay lom takilin. Goreceksiniz biz neyiz biz neyiz? diye size cok yaklasacaktir. Sabriniz varsa bunu deneyin Subat sonrasina kadar. Cok fazla gorusemeyeceginiz icin - cunku beyefendi oyle istiyor- gozunuzun bir ucuyla da alternatifleri degerlendirin.
Bol şans!
Bilmiyorum ki canım. Değişik bir durum yaşadığım. Bakalım hayırlısı çok teşekkürlerAnlatmak istedigim sadece o tarz beklenti degildi o da olabilir ama baskaca seyler de olabilir maddi veya manevi veya baskaca planlari olabilir.
Cok da uzulmeyin degmediklerini anlayinca insan uzuldugune uzuluyor
Kafayı yiyebilirim bu süreçte daha önce hiç olmadı ama dedi bilmiyorum belli olmaz. Dedesinin ölümünü bile düşünmüş sınavı nasıl etkiler diye plan yapmış. Bence hücreye kapanmalı aslında.Şayet kendisi hücreye kapanıp ders çalışmıyorsa tümü bahane gibi geldi bana.
Evet benim duvarlarım varmış sert aşması zormuş anlaşılıyormuş. Baskıcı olduğumu düşünüyormuş. Ve benle bir şeye başlarsa mükemmel olmak zorundaymış hissine girmiş korkmuş. Ben mi baskı yaptım senin yüzünden x yanıma gelince suçlu hissediyordum ben ya dedim. Senin yaptığın çok daha fazlaydı. Ama sen beni dinlemedin onunla görüştün dedi ben ise görüşmeyi azalttım kız arkadaşla dedi. Ama orda durum farklıydı bilerek beni zorladı. Sadece bir kez rest çektim ona. Konuşmayı kestik 2 gün sonra o kızla konuşmayacağım ben sensiz mutsuzum diye geri döndü. Şimdi dönmüş bana baskıcısın diyo hem kızla beni kıskandırmak için ne planlar yaptı hem de sonucunu bana yıkıyor.Akışına bıraksanız biraz.
Siz karşıdakini korkutmuşsunuz biraz.
Gerçekten şartlar çok görüşmeye müsait değilse, az görüşerek devam edebilirsiniz bir süre.
Boyutu zaman gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?