Hiç iyi değilim çıkmazdayım

Ne sınavıymış ki o kadar insanüstü çaba gerektirsin? TUS’a hazırlanan arkadaşım bile sevgilisine vakit harcamaya çalışıyodu kaşla göz arasında...
Kusura bakmayın ama bu erkeklerin en güzel bahaneleri.. İsteyen adam gerçekten de o vakti 2 dk da olsa ayırır. Görüşmez ama telefonda olur yine ayırır..
Boşuna vakit kaybı bence bu adam hayatınızda...

Çok sağol gerçekten. Evet yalnızlık beni mahvediyor artık. Çok korkuyorum sonsuza dek yalnız kalcam diye. Çok sıkıldım her şeyden. Yoruldum. Kafasını toplasa gelir mi düşüncesiyle umutlanmak istemiyorum ama bir yandan da beni gördükçe daha çok iletişimimiz olduğunu biliyorum. Görmeyeceğiz ama muhtemelen pek. İşi başka yerde derse verdi kendini ben bayramda yokum vs derken.
Allahım bakalım ne zaman bana bir kapı açacak.

Aynısı.
Biz sevgili olamadık ki. Zaten onun dediği de o . Biz daha en başından bunla sınandık. Sevgili olsaydık keşke şu an dedi zaten.

Yanında olmak isteyen adam öyle bir yanında olur ki, atla deve değil, bence önünüze bakın..

Aynısı.
Biz sevgili olamadık ki. Zaten onun dediği de o . Biz daha en başından bunla sınandık. Sevgili olsaydık keşke şu an dedi zaten.

Allahım ya adamdaki arabeske bak.
Sevgili olsaydık keşke diyor ama görüşmüyor.
Ulen madem sevgili olsaydık diyorsun ol.
Ne kadar tutarsız bak görüyor musun.

Aynısı.
E o zaman olalım deseydin.
Ben senin yerinde olsam (madem seviyorsun, kafanı kurcalıyor) netleştirirdim. Ya tamam ya devam derdim.
Sevgili olmamanız için sınavı bahane etmesi çok saçma.

Yalnız kalmak , yanlış insanla olmaktan çok daha iyidir
Bakma yanında biri olan herkes mutlu değil
Doğru İnsanı sağlıklı iken buluruz , böyle yalnız kalmaktan bıktığın anda doğru kararlar alamazsın
İsteseydi eğer seni ayda bir kere görseydi de olurdu
Palavra sıkmış sana , uzak olmanız daha hayırlısı
Allah bir şeyi oldurmuyorsa daha iyisi olacağındadır
Hobiler edin , kendini geliştir
İnsanlar seni etkilemek ile uğraşsın cidden kendini sev değer ver geliştir bu olacak
Korkma yalnız kalmayacaksın , şuan da da değilsin

Ben buraya adamın soylediklerinin Türkçesini yazacağım ama yine kale alınmayacak biliyorum...Yine de yazayım

Şimdi seni başıma sevgili diye sararsam, ilgi bekleyeceksin, mesaj mesaj üstüne atıp ben atmazsam başıma bela olacaksın...Ben seni beğenmedim ilgiye boğacak kadar ve benim avım olacak kadar çekici ve gizemli gelmedin, sen zaten hazırsın şimdilik cepte dur istersen...Çok darda kalırsam sana 2 msj atarım, istemezsen de güle güle..

E o zaman olalım deseydin.
Ben senin yerinde olsam (madem seviyorsun, kafanı kurcalıyor) netleştirirdim. Ya tamam ya devam derdim.
Sevgili olmamanız için sınavı bahane etmesi çok saçma.
Ben ona seni bekleyemem dedim. Biraz gurur yaptım belki. Çünkü bana bu süreçte sana gelenleri benim yüzümden eleyeceksin hayatını belki etkileyeceğim dedi. Ben de arkadaş kalacaksak ben de birileriyle görüşürüm sen de görüş madem zaten olmazsa hala bana hissin varsa bakarız dedim. Rahatsız oldu tabiki hatta önce bir atara geldi yok işte görüşemezsin ben de görüşmeyeceğim falan. E dedim ama böyle diyosun ne istiyorsun serbest ilişki mi yaşayacağız o zaman oldu ben senin gibi bir tane daha bulsam yaşadım bak dedim. Seni kısıtlayamam bencil biri değilim falan dedi. Kimseyle görüşmemi istemiyor tabiki ama kendine güvenemediği için şu an bana engel de olamıyor. Ona adım atmadığım için zamanında kendini frenlemişti. Beni kıskandığı biri vardı. Bana asla söz geçirememiş. Ben de yine kendimi savundum tabi. Ona baskı yapmışım ama. Sen daha çok yaptın dedim ama beni dinlemedin ki dedi. Vs vs . 2ayda çok aşamalı şeyler yaşadık ya. Taktikler de yaptı atarlarını da yaptı. İlgiyi de fulledi, bazı zaman duygusunu acaip bir şekilde görüyordum resmen. Şimdi de sınavı ve korkusu

İyi de bu adam 2 gün önce ona hiç adım atmadım soğuk durdum duygusuzum diye bana tripleniyordu. Kendimi geri çektim taktik yaptım sen maşallah bir kez bile beni ne aradın ne sordun aklına bile gelmedim dedi bana. Ben bu adama hiç cepteyim imajı vermedim. Şu an ağlıyorum ama dün dalga geçerek konuşuyordum durumla. O konuda Allah vergisi bir yeteneğim var herhalde. Soğuk durabiliyorum içim gitse bile.

İnşallah canım çok sağol. Bekliyorum daha iyi günleri inşallah gelir o günler.

Sen adama ‘birileriyle görüşürüm sen de görüş madem zaten olmazsa hala bana hissin varsa bakarız’ mı dedin???
Kusura bakma ama o adamın yerinde olsam bende geri çekerdim kendimi. Sanırım sen ne istediğini bilmiyorsun yada kovalamak hoşuna gidiyor..
Hoş adamın da çok tutulcak tarafı yok ya orası da ayrı bi konu.

Allahım ya adamdaki arabeske bak.
Sevgili olsaydık keşke diyor ama görüşmüyor.
Ulen madem sevgili olsaydık diyorsun ol.
Ne kadar tutarsız bak görüyor musun.
İşte ona desem ki ben seni beklerim denemek istiyorum zamanımı çalmayacaksın denemiş olacağız o zaman olacak. Ben ona seni bekleyemem demişim buna bozulmuş.
Bu şekilde devam etmek istiyorum dedi çünkü ben istemedim. Bana mı dedirtmeye çalışıyorsun arkadaş kalalım diye dedim ben arkadaş kalmak istemiyorum dedi isteğim o değil anlamıyorsun seni zaten şu an duygularım varken arkadaş göremem dedi. E ne dedim. Ben başkasıyla konuşsam bana kin duyacaksın dedim. Ya var ya öyle saçma bir durum ki. Kısır döngü. Konuşmamız da bu kadar saçmaydı bir o yana bir bu yana.

Cok yogun bir sinavsa da bu kisi hic disari cikmayacak mi sadece gorusme sikliginiz azalir.
Insan isterse her seyi yapiyor.
Bir de diger kiz da bostaysa veya sevgilisinden ayrilma ihtimali varsa onu mu bekliyor belli degil ihtimal dahilinde.
Bir insan seviyorsa kaybetmek istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…