Hiç iyi değilim çıkmazdayım

Adam dürüst değil mi en azından velvette ? Sen hiç sevmedin galiba baya mimledin :))
Velvette ye katiliyorum. Neden biliyor musun ? Gerçekten seven insanın ama'ları fakat'ları olmaz. Bu kadar kolay bi şekilde 'en az arkadaşlığını istiyorum' demez. O zor zamanlarında sevdigi insanla moral bulur, onda dinlenir insan
Bu adam dengesiz bir öyle bir böyle çok tutarsız. Bu adam senin psikolojine zarar veriyor. Oturup saatlerce ağlamana değmez lütfen kendine gel.

Zor olcak ama akışına bırakın başka şeylere odaklanmaya çalışın.

Beklemem diyerek en doğru şeyi yapmışsınız. Nolur asla o kafa rahatlığını ona vermeyin. Doğru zaman değilse, kendini toparlayamıyorsa, sizi kaybeder. Sizi yeterince istiyorsa, hazır değilim, korktum, senle ilgilenemem ama başkasıyla da olma laflarının arkasına sığınmaz. Gerçekten kendinden emin olan erkek şunu yapar: Ben seni istiyorum, ama bir süre böyle bir yoğunluğum olacak. Sonrasında senle ilgilenebileceğim, bu süreçte çok vakit ayrışmayacağım ve bencillik etmek istemem. Fakat senle bunun üstesinden gelmeye çalışmak istiyorum. Sence bir süre bu durumu birlikte çözebilir miyiz? Sonrasında söz veriyorum doya doya geçirdiğimiz yıllarımız olacak.

Bakın ikisi arasında ne kadar fark var. Önünüze bakın bence, başka insanlarla da görüşün. Onla da muhabbeti azaltıp emin olduğunda gelmesini isteyin. Bu iş olursa ancak böyle olur. Yoksa bu belirsizlikte üzülüp durursunuz. Aynı hikayeyi bir sene yaşamış sonra hazır değilim ama söz evlenmiş olsan bile geleceğim, deyip terk eden bir dangalağın arkasından ağlamış; sonra da gerçekten kendinden emin bir erkekle ilişkiye başlamış biri olarak anlatıyorum bunları.

Beklemeyeceğim dediğim için biraz oldu tabi o da bana beklemeni istiyorum dese sonuçta ben o dediği için değil istersem beklerdim. Ha beklemeni istiyorum dedi böyle devam etmeyi istiyorum dedi ama benim zamanımı aldığını düşünmüş bu düşüncesi beni sinir etti zaten. Yoksa planlar yapıyordu işte sabahları çalışırım ramazan diye böyle oldu diye açıklamalar yaptı bana hep. Süreç ne olur bilmiyoruz ki ne kadar sürer dedi ne ne kadar sürer dedim birden ben de acaba ilişkiyi mi diyor diye. Benim sınavı kazanıp x şehrine gitmem durumunda belki sen de peşimden gelirsin tayinle olmaz mı ? Ama bunlar hep aşama aşama düşünülmeli dedi. Bir önceki gün çok güzeldi planlar sonraki gün ben atar yapınca ben seni beklemem senin uzun ilişkin yeni bitmiş diye ne yenisi ya diye kızdı. Daha önce de yazdım burda açıklama yaptı. Aklında olmadığına yemin etti ama ciddi ilişki kafasına gelebilmiş mi emin olmadığını beni tamamen kaybetmek istemediğini söyledi. Zamana bırakalımdı onun hep teklifi. Ben biraz üstüne gittim netlik diye.

Saliverin ipini gitsin o zaman .... Biliyor musunuz bir yerde okumustum " Dogru adam yanlis zaman yoktur, sadece dogru adam vardir ve o dogru adam yanlis olan zamani ne yapar eder dogru zamana cevirir" ....

Son düzenleme:
Sizi seven birisi tabiki olacak ama inanın bu pis adam olmamalı gitsin başka birini bulsun kendine sizi bekletecek sonra da kusura bakma ben demiştim beklemeseydin diyecek.. böyle bir adama gençliği feda etmeli mi sizce?

Demek aynısını yaşadın merak ettim hikayeni canım. İlişkin hayırlı olsun bu arada :)
Beklerim demedim aynen. Ne yaptın anlamadım ben dedim. Sana şans verecektim ama haketmedin dedim. Bana şans vermiş miydin ki dedi evet dedim. Ama artık yok sen böyle böyle yaparak bu yola çektin dedim. Birlikte çözeriz gibi mi bilmiyorum ama zamana bırakalım sen bu süreçte yine eskisi gibi devam et ben de olabildiğim kadar olacağım dedi. Yetiştirebildiğim günlerde zaman geçiririz falan dedi. Garanti görmeyince ben adım atamıyorum lafıma takılmış. Hiçbir şeyin sonunu bilemeyiz ki. Ben senin zamanını alamam ya önüne çok isteyeceğin biri gelirse beni beklerken yıpranabilirsin üzüleceksin ben de üzülürüm öyle olursa sonra tamamen hayatımdan çıkarsın bunu da istemiyorum. Senin insanlığını da çok sevdim çünkü seni kaybedemem dedi. O yüzden sana bencil olamam görüşmek istediğin biri olursa ben çalıştığım süreçte beni beklemek hayatının akışını değiştirirse haksızlık etmiş olurum görüş dedim dedi. Gevşeksin dedim hatta ona. Dün tamam ben görüşürüm dediğimde bu cevabı beklemiyor gibi oldu yüzü bozuldu belki ama haketti. Öyle cümleye böyle cevap.

Sizi seven birisi tabiki olacak ama inanın bu pis adam olmamalı gitsin başka birini bulsun kendine sizi bekletecek sonra da kusura bakma ben demiştim beklemeseydin diyecek.. böyle bir adama gençliği feda etmeli mi sizce?
Yok bu şekilde beklemem zaten karşıma çıkan olursa ben de görüşürüm ama olmazsa kesin aklımda kalacak. Artık dua ede ede bir hal oldum iyi birinin hayatıma gelmesi için.

Yok bu şekilde beklemem zaten karşıma çıkan olursa ben de görüşürüm ama olmazsa kesin aklımda kalacak. Artık dua ede ede bir hal oldum iyi birinin hayatıma gelmesi için.
Oyy canım benim inan ki gelir sen yeter ki duani et ben liseden beri hep aynı duayı ederdim kimse o kriterde birisinin karşıma çıkacağını inanmazdi duam üniversite 3.sinifta öyle bir kabul oldu ki inan bir mucize oldu sen dua etmekten sakın ama sakın vazgeçme her duanın bir zamanı var

Saliverin ipini gitsin o zaman .... Biliyor musunuz bir yerde okumustum " Dogru adam yanlis zaman yoktur, sadece dogru adam vardir ve o dogru adam yanlis olan zamani ne yapar eder dogru zamana cevirir" ....
Saldım bir de aklımdan salsam tamam olacak. Bunu ben de söyledim ona evet haklısın ama biz seninle daha doğru dürüst birbirimizi tanıyamadan benim bu sürecim başladı çok geçerli sayılmaz o yüzden dedi . Çok saçma oldu çok kötü oldu. Sen benim için gerçekten her yönden mükemmelsin senin gibi biriyle evlensem çok da mutlu olurum. Ama hayatta bir şeyin garantisi yok ki. Ya olumsuz sonuçlanırsa bu sefer üzüleceksin ahını almak istemiyorum bu kadar karmaşıkken aklım buna cesaret edemiyorum dedi.

Ya ne güzel maşallah size darısı isteyen herkese olsun inşallah

Korkak lafazan ne olacak, charming player bu .... Ustelik de dediginiz gibi bencil, yurusun gitsin baska kizlara masal anlatsin yaa....

Ahhaha :) kk nın önüne atsam bu çocuk sağ çıkmayacak belli ki halbuki dürüst saf çocuk diyordum demek yine saf olan benim bu hikayede de
Durust ve saf ayaklarina yatan player olsun ya da sizi yeterince sevmeyen durust ve saf cocuk diyelim. Ikisi de su anda size yaramiyor....

Bilmiyorum ama çocuk bana dürüst geldi hayatı için çok önemli bir sınavı var. Bence şubata kadar onu bekle.

Bilmiyorum ama çocuk bana dürüst geldi hayatı için çok önemli bir sınavı var. Bence şubata kadar onu bekle.
Ben de öyle düşünüyorum ama şu şartlarda beklersem kafayı yerim çünkü bana dediği net olan tek şey duyguları. Beni bekle ben seni kaybetmek istemiyorum dese şu süreç içinde o zaman beklerim ama şu an iletişimi kestik. Arkadaş kaldık. Eğer tekrar iletişime geçerse yolumu çizmeyi düşünüyorum. İnşallah geçer kendini toplamış şekilde

ayyy siradan sen kenarda yedekte bekle adami bu... hic bulasma hayatina bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…