Ben yurt disina gelin geldim.Esimi akrabasi getirmis halasi falan arkadaslar .Neyse 1 2 yil kalmislar ayni evde.Esim ayri eve cikmis sonra.Esim onlara karsi iyidir yani getirdiklerini katbe kat cikartmislar. Birde ustune yardim almislar yani ekstra cocuk parasi gibi... Meslegi iyidir esimin onlara hep parasiz yapmistir yani para almaz yaptigi islerden... Arkadaslar ben gelin geldim kimsem yoktu yanlarina gittik oturmaya. Halasi bir yerden kizi biryerden basladilar esim bir yere cikmisti daha ilk kez geldim yanlarina kalk surayi sil,kizi basladi surayida yap sok oldum........Ben yapamam misafirim dedim.Neyse esim geldi haydi gidek dedim esime. Halasi cayimizi getir dedi .Ben icmeyecegim dedim amaaa amaaaa diye bagirdiii...Gelinleri vardi iceri gittik anlattim durumu ne oldu dedi simdi tatsizlik cikartma dedi. Bunlarin muradi oooo dedi. Sen kocanla iyisin o yuzden dedi.....Neyse bunlari anlatmaya kalksam bitmez dertleri esimi onlar getirmisler...iki laflarinin basi buu...esimle bunlarin yuzunden cok seyler yasadik yaaa dusunun kadin hastanede yatiyor yanina gidiyoruz moral olsun diye guzel seyler söyluyordum oda her firsatta aramizi acacak birsey kesinlikle bulurduuu....Sonra ben artik gitmedim esim gitti derken aradan laflar ucuyor tabii gelin oglani evimden kesti falan anasi turkiyeden basliyorrr uyum saglayamadin yedigin tasa SI.....Affedersiniz oglum falan neler neler...cok bosanmaya geldik...Birde esim ben gitmiyom diye tepeme binerdi hooooop depresyon....Neyse sonra hatasini anladi ama arkadaslar kabus dolu gunler yasadim hayat meger ne kadar zormus kimsem yoktu bana hepsi böyle yaptiiii....hic sevgi görmedim hep laf soktular simdide gitmiyorum esim gider bayramda falan anasi telefonda yeter gitmiyormussun etmiyormussun devaaam ayni tas ayni hamam simdi son olaya gelecegim arkadaslar ...halasinin kizi ameliyat oldu dedim gunah Allah rizasi icin gidelim 1 2 saat oturur gelirim dedim...sinirlerim coook bozuk yaa esimlede tartistim lutfen arkadaslar moralim bozuk beni yargilayici seyler uzucu seyler yazmayin öyle arkadaslara cevap vermeyecegim ...dedimki facebooka uyeyim kizina adresin varsa kaydediyim dedim halasinin kizi basladii bak öyle yerlere girmeee seytana uyan kocamin adini söyluyor agzina si..direk bunu söyledi inanamiyorum ya .....
Son düzenleme: