• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç iyi değilim :((

Elbebekgulbebek63

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
872
1.072
113
Selam kızlar, bilenler biliyor eski konularımdan boşanma aşamasındayim.
Bir türlü anlaşamadık bu gidişle çekişmeli olacak davamız.

Sorun şu ki boşanmanın benim icin hayırlı olduğunu biliyorum ama şuan için bir türlü kendime gelemiyorum .
Çok üzgünüm , kendime gelemiyorum sürekli dalıyorum , eşimle iyi olan günlerimiz hep aklımda .

Kafayı yiyecem nerdeyse , çay kahve içsem aklımda , yemek yesem onunla yediğim yemekler aklıma geliyor .
Gece rüyalarımda , gündüz gözlerimin önünde :((
Gelse kabul etmem onunla yola devam etmem çünkü ona güvenemem artik , sebep yokken ailesini tercih edip gitti,hayallerim , emeklerim yerle bir oldu .
3.5 yıl evcilik oyunu oynamış gibiyim , evimde ben prenses o prens gibi bir hayat yaşadık .
Sofralarımızı kurarken hep misafirimiz geliyormuş gibi özenerek kurardık .
Çaylarımız kahvelerimiz hep özenliydi. Ben böyleydim diye esim de bunlara dikkat eder ve büyük zevk duyardı .

Simdi hic bir şey görmeye dayanamiyorum , her adımda yaşadıklarımız aklımda , kafayı yiyecem ne yapmam gerek bu ruh halinden çıkmam icin ?
Kendimi evsiz barksız gibi hissediyorum , o olmadan yaşayamam gibi..
Pekala yaşarım ama çıkamıyorum bu durumdan .

Onunla iyi anılarını düşünmek yerine, sana yaptıklarını hatırla. Çektiğin acıları hatırla, sürekli doldur kendini.

Bi süre sonra alışırsın umarım...
İyi günlerini düşünürsen tabiki kendine gelemezsin
Bu adamın hiç kötü yönü yokmuş gibi yazmışsın

O kadar sevgi dolu yuva niye. Yıkılsın
kötü tarafları var , evliyken fark edemedim çünkü ikili oynuyormuş , bir de sürekli defter tutardım onunla yaşadığım tartışmaları yazardım .
Dün eve gittin ona rastladım aldim okudum o tartışmalarda bana ne kadar zarar verdiğine bir kez daha şahit oldum .
Yan yanayken hep kendimi haksız bulurdum belki ben yapamadim , ben olmuyorum diye.
Asıl sıkıntı bunların simdi farkına varma ma rağmen hala iyi taraflarına takılı kalmam .
Nasıl buz gibi , umursamaz davranmış okuyorum yine de canim acıyor .

Anlattıklarınız sizi boşanması gereken bir çift gibi göstermiyor. Gayet mutlu bir evliliğiniz varmış gibi geldi bana. Aynı zamanda boşanmamız benim için hayırlı diyorsunuz. Bunu düşündüren ne ? Ayrılmaniza sebep ne ?

kötü tarafları var , evliyken fark edemedim çünkü ikili oynuyormuş , bir de sürekli defter tutardım onunla yaşadığım tartışmaları yazardım .
Dün eve gittin ona rastladım aldim okudum o tartışmalarda bana ne kadar zarar verdiğine bir kez daha şahit oldum .
Yan yanayken hep kendimi haksız bulurdum belki ben yapamadim , ben olmuyorum diye.
Asıl sıkıntı bunların simdi farkına varma ma rağmen hala iyi taraflarına takılı kalmam .
Nasıl buz gibi , umursamaz davranmış okuyorum yine de canim acıyor .
Boşanma sürecinde neler yaptı size?

Belki buraya yazmak, içinizi soğutur ne bileyim :/

Anlattıklarınız sizi boşanması gereken bir çift gibi göstermiyor. Gayet mutlu bir evliliğiniz varmış gibi geldi bana. Aynı zamanda boşanmamız benim için hayırlı diyorsunuz. Bunu düşündüren ne ? Ayrılmaniza sebep ne ?
ailesi onu benimle paylaşamadı , annesi kabul etmedi kendisinin ve 3 kızının başında durmasını istedi .
Eski konularımda var , çok yıprandım biz olalım diye ,
Hep fedakarlık yaptim , esim bana hep ben onların babasıyım sen de anneleri ol . O zaman ben de seni çok severim .
Yani aslında beni sevmesi icin ben büyük bir fedakarlık yaparsam olacaktı .
Arada çok kaldım yani , prangalarımdan kurtulmuş gibi olacam ,
Ama yine de canim acıyor

Boşanma sürecinde neler yaptı size?

Belki buraya yazmak, içinizi soğutur ne bileyim :/
hic iletişime geçmedik , aracılar bulmuş .
Evimi var olan fiyatından çok düşüğe almaya çalışıyor .
Annesiyle oraya geçecekmiş .
Yani bu kadar uyanık değildi benimleyken , şimdi annesi ona akli veriyor o da benden kâr etmeye çalışıyor .
Üzülüyorum bunları duyunca ,insan hic mi tanımaz eşini diyorum .
Bir gün bile bana yalan konuşmayan adam şeytana dönüşmüş , bunca yaşadığımız güzel günlerden sonra bu adam , beni şaşırtıyor .

Yani bu kadar uyanık değildi benimleyken , şimdi annesi ona akli veriyor o da benden kâr etmeye çalışıyor .
Bir gün bile bana yalan konuşmayan adam şeytana dönüşmüş , bunca yaşadığımız güzel günlerden sonra bu adam , beni şaşırtıyor .
Ayrılmak isteyen ilk kimdi? Yalnız bence siz bu adamdan çokta nefret ederek ayrılmamış alınız İçiniz soğumamis..Nasıl olur bilmem ama tekrar bu evliliği deneeseniz

Hakkınız neyse onu alın, anlaşmalı boşanmamanız iyi olmuş.

Umarım mutlu bi yuvanız olur ileride, belki o zaman eşinizden kurtulduğunuza dua edersiniz kim bilir?

Hakkınız neyse onu alın, anlaşmalı boşanmamanız iyi olmuş.

Umarım mutlu bi yuvanız olur ileride, belki o zaman eşinizden kurtulduğunuza dua edersiniz kim bilir?
İnşallah , babam bir an önce kurtulmak icin istediği fiyattan verme taraftarı , ben istemiyorum .
Kendim icin yaptığım evde annesiyle oturma fikrine dayanamiyorum

İnşallah , babam bir an önce kurtulmak icin istediği fiyattan verme taraftarı , ben istemiyorum .
Kendim icin yaptığım evde annesiyle oturma fikrine dayanamiyorum
Bırakın ne halt yiyorsa yesinler, ama hakkınızı alın.
Demekki aile daha değerliymiş onun için, değer mi böyle bi adamın arkasından üzülmeye?

Bırakın ne halleri varsa görsünler böyle adamlardan es meş olmaz. Bir de derler ki 10 tane es bulunur da bir tane ana bulunmaz gerizekalilar sanki ikinci kez kimle geçinebileceklerse. Böyle adamlar ömür boyunca hiçbir kadına kocalık yapamaz ama elimi sallasam ellisi derler.

Allah en başta yardımcınız olsun. Zor bi süreç. Ama iyi yapmışsınız boşanmakta dicem. Anne sözü dinleyen bir adam görünümlü çocukla evliymişsiniz zaten. Bide ne demek ben onların babasıyım sende annesi ol demiş size. Peki asıl anne ne olucak. Asıl anne olması gereken kişi oğluşunun turşusunu kurma niyetinde. Bu zor zamanlarınızı atlattığınız zaman ne kadar doğru yaptığınızı daha iyi anlayıp daha güzel nefes alıcaksınız.

Bırakın ne halt yiyorsa yesinler, ama hakkınızı alın.
Demekki aile daha değerliymiş onun için, değer mi böyle bi adamın arkasından üzülmeye?
canim hep derdim ailem benim için çok önemli ben de kimin icin önemli degil ki derdim .
Meğerse seni gözden çıkarırım onlardan vazgeçmem demiş .
Değmiyor böyle kalitesiz bir adam için farkindayim , ama büyülenmiş gibiyim :((
Nefes alamıyor gibiyim

Boşanma işi başlı başına şiddetli bir eylem zaten. Sen istiyosun ki eşin gelsin seni övsün senin haklı yanlarını söylesin hatanın kendinde ve ailesinde olduğunu kabul etsin. En azından senin kalbinde ki eşin bunu yapardı değil mi şok geçiriyorsun
Ama sen yanılıyorsun sen bu adamı hiç tanımamışsın. Sen gönlünde yücelttiğini bi adamı sevmişsin ama bu o adam değil
Daha da neler yaşayacaksınız. Anla be güzelim bunlar olmayacak daha da çirkefleşecek daha da yıpranacaksın.
Daha çok yeni ayrılık zaman tanı kendine zamanla sabırla hayatın normalleşecek.
Ve şunu unutma değmez bu adama değmez.

canim hep derdim ailem benim için çok önemli ben de kimin icin önemli degil ki derdim .
Meğerse seni gözden çıkarırım onlardan vazgeçmem demiş .
Değmiyor böyle kalitesiz bir adam için farkindayim , ama büyülenmiş gibiyim :KK43:(
Nefes alamıyor gibiyim
Kendini kandırma ama daha fazla, 5 para etmez birinin tekiymiş ki ailesine tercih ediyor seni.

Bırakın ne halleri varsa görsünler böyle adamlardan es meş olmaz. Bir de derler ki 10 tane es bulunur da bir tane ana bulunmaz gerizekalilar sanki ikinci kez kimle geçinebileceklerse. Böyle adamlar ömür boyunca hiçbir kadına kocalık yapamaz ama elimi sallasam ellisi derler.
bundan artik başkasına koca olmaz , bana olmadıysa belki diyeceksin ki abartıyorsun bu kadar fedakarlık yapmadın ama inanki çalışan köleydim onun yaninda .
Bir of demedim bundan sonra kimse ne ona ne ailesine katlanır .
Peki bunları biliyorsam niye bu kadar üzülüyorum ? Kendime aci çektirmeyi seviyorum galiba

Back
X