Hic iyi hissetmiyorum

Hayir iyi degilim hala ayniyim. Hatta daha da kotu oluyorum yasam enerjim sifira indi
İnsan içine karışmadan evde durmakla öyle oluyor bende dizimden yürüyemiyorum diye öyle yapıyodum daha kötü oldum. Yavaş yavaş normal hayata dönmek gerek süre uzadıkça dönüş daha zor oluyor
Operasyon durumu ne oldu?
İlaç desteği alıyormusunuz

Hayir iyi degilim hala ayniyim. Hatta daha da kotu oluyorum yasam enerjim sifira indi
Bir üyenin dediği gibi beden dismorfolojisini araştırmanızı öneririm

Bence burnunuzu beğenseydiniz estetik ameliyat olmaya devam edecektiniz. En azından bir noktada takılı kaldığınız için Allah sizi geri kalan 5-10 arası ameliyattan koruyor şuan çünkü ameliyat riskli birşeydir.

Çünkü tepkileriniz çok çok aşırı. Demekki siz beğenmediğiniz hiçbir bölgenin varlığına dayanamıyorsunuz.

Bence bu beğenmediğiniz ameliyat sizi mükemmelliyetçilikten uzak tutarak kendinizi sevmeyi öğretecek.

Burnumla alakali degil konu burun kanatlarimla alakali. Yuzumu cekistirerek dikmis. Rezalet durumda

Lutfen her seye beden dismorfisi demeyin. Isterseniz bana mesaj atin burnumun halini gondereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…