Doktorum cok iyi. 50 dakika olmasina ragmen 1.5 saat suruyor terapim bazen daha uzun. Haftada bir olmasina ragmen surekli whatsapptan nasilsin diyor. Halimi soruyor beni cok zorluyor duzeleyim diye ama onda degil problem bende... ben yapamiyorum. Istedigim zaman yazabiliyorum. Esi de ayni sekilde yardimci olabilecegi konular var ikiside destek oluyor ailem gibi ama ben yapamiyorum. Olmuyor. Cunku burnum mahvoldu....Gecmıs olsun . Geri dönüşü yoksa yapacak bisey yok tedavi işe yaramıyorsa doktorunuzu değiştirin
Foto gorebılır mıyım objektif yorum yapayım . Belki siz kötü hissediyorsunuzdur . bi trafik kazasında yüzünün yarısını kaybetmiş birini hiç düşündünüz mü ?Doktorum cok iyi. 50 dakika olmasina ragmen 1.5 saat suruyor terapim bazen daha uzun. Haftada bir olmasina ragmen surekli whatsapptan nasilsin diyor. Halimi soruyor beni cok zorluyor duzeleyim diye ama onda degil problem bende... ben yapamiyorum. Istedigim zaman yazabiliyorum. Esi de ayni sekilde yardimci olabilecegi konular var ikiside destek oluyor ailem gibi ama ben yapamiyorum. Olmuyor. Cunku burnum mahvoldu....
Günümüzde bu durum artık çözümsüz değil gibi görünüyor. Sizin için arama motoruna durumunuzu yazdığımda karşıma çıkan bir gönderiyi örnek olarak ekliyorum.Kime yazsam kimle konussam bilemedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum. 5 ay once estetik oldum. Sonuc tam bir facia. Eski burnumda hicbir sey yoktu. Duvarlar ustume ustume geliyor. Yasamak istemiyorum. Eski rahatligimi mutlulugumu ozluyorum. Burnumda hicbir sey yoktu. Kemer dahi. Dusukluk yoktu. Sadece biraz buyuktu ama anormal durmuyordu. Dumduz. Kemer torpulensin istedim sadece. Ama kucucuk kaldi burnum. Yuzumde izler var. Domuz burnu gibi oldu. Asiri kalkik. Cok kotuyum. Depresyona girdim. Aylardir cikamiiyorum. Kariyerim bitti. Calismiyorum. Tum gun evdeyim. Hayatim boyunca da calismayi dusunmuyorum. Insanlar beni gormesin istiyorum. Haftada 1 intihar esigindeyim. Nasil intihar edecegimi bilsem hic dusunmeyecegim... onu da beceremiyorum. Yapamiyorum. Anlayanlar olur anlamayanlar olur. Derdi daha buyuk olanlar olur ama herkesin derdi kendine buyuk... keske diyorum keskeee cozumu olsa. Kendi burnuma donebilsem. Cok dusundum cok arastirdim ama o kadar cok kesmis ki geri donusu hic yok... ben artik anormal biriyim. Iyi degilim... ne yapmaliyim bilmiyorum.. nasil yasanir nasil gecer bir omur boyle... terapi aliyorum ise yaramiyor. Cik gez diyor gezemiyorum disarida dkkkat ceken biri oldum. Mahvoldu hayatim....
Haklisiniz inanin cok haklisiniz ama ben kendi ellerimle yaptim bunuFoto gorebılır mıyım objektif yorum yapayım . Belki siz kötü hissediyorsunuzdur . bi trafik kazasında yüzünün yarısını kaybetmiş birini hiç düşündünüz mü ?
Evet ama benim burnuma cok zarar verildi ve ikinci ameliyatin komplikasyonlari cok fazla. Doktor cok cok iyi de olsa vucudun verebilecegi tepkiler var. Yani burnumu komple kaybedebilirim... allahim sinamasin nolur... birazcik dokunmasaydi bir seylere yani belki derdim alisirdim mutlu olmaya calisirdim ya da revizyon dusunebilirdim. Ama o kadar zarar verildi ki su an cok riskli. Bir suru doktorla gorustum. Turkiyenin en iyi doktorlarina gittim...Günümüzde bu durum artık çözümsüz değil gibi görünüyor. Sizin için arama motoruna durumunuzu yazdığımda karşıma çıkan bir gönderiyi örnek olarak ekliyorum.
Inanin eski burnuma gore cok cok kotu. Keske ahhh keskee oyle olsa. Sadece yasanilabilir bir burun asiri yapay bir sey kalmadi. Cok uzgunum.O kadar kötü olacağını düşünmüyorum fotoğraf atar mısınız eğer isterseniz
Hala da merak ediyorum burnunuzu ve o kadar kötü olmayacağını düşünüyorumInanin eski burnuma gore cok cok kotu. Keske ahhh keskee oyle olsa. Sadece yasanilabilir bir burun asiri yapay bir sey kalmadi. Cok uzgunum.
Hepsini arastirdim. Nekroz riski oluyor dolgu da ve basima bir sey gelirse revizyon olmam gerekirse daha tehlikeli ameliyat icin... caresi olsa keske ahhh olsa hic durmam..Dolgu yapılması gibi bir çözüm bulunamaz mı acaba? Dolguyla kemerlerin yarattığı boşluk kapatılıyor mesela. Sizdeyse sırt gibi bir dolgu belki geçici de olsa bi çözüm sunabilir, eriyene kadar da yavaş yavaş eriyeceği için eminim yeni burnunuza biraz daha alışmış olursunuz. Her seferinde daha az ekletirsiniz.
Ahhh ben de sizin gibiydim. Hic bilmiyordum zararlarini ama isin icine girince arastirinca bir suru komplikasyon oldugunu goruyoruz.. bir daha elletmek istemem yuzume. Cok korktum..Yani şu an insanlara dolguyla komple çene yapıldığını düşününce mümkün gibi geldi ama ayrıntısını bilemiyorum.
Ahhh ben de sizin gibiydim. Hic bilmiyordum zararlarini ama isin icine girince arastirinca bir suru komplikasyon oldugunu goruyoruz.. bir daha elletmek istemem yuzume. Cok korktum..
Evet olabilir. Dolgunun botoksun hepsinin riskleri var. Insanlar yaptiriyor ama daha yeni yeni populer oldu ileride ne olacak yuzleri bilmiyoruz inanin. Hic dokunmamak vardiDanla bilicin başına gelenler gibi şeylerden mi bahsediyorsunuz?
Ne gelmiş ki onun basinaDanla bilicin başına gelenler gibi şeylerden mi bahsediyorsunuz?
Evet olabilir. Dolgunun botoksun hepsinin riskleri var. Insanlar yaptiriyor ama daha yeni yeni populer oldu ileride ne olacak yuzleri bilmiyoruz inanin. Hic dokunmamak vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?