Hic iyi hissetmiyorum

Sizi çok iyi anlıyorum, ama kendinizi intihar edecek kadar yıpratmayın, ameliyatımın üstünden 1 sene geçene kadar ben de aynı sizin gibi çok üzülüyor ve revizyon araştırıyordum, emin olun değişmez zannettiğiniz yerler bile çok değişiyor, biraz sabır sadece. Burnumun delikleri o kadar asimetrikti ki biri yukarı doğru diğeri yana yatmış şekildeydi 1,5 sene sonra ikisi de normale döndü. Burun ucu illaki düşecek ve o zaman burnunuz daha uzun görünecek.

Sakıncası yoksa özelden sadece burnununuzun profil fotoğrafını atar mısınız dışardan bir gözle değerlendireyim isterseniz.

sakin ol neden bu kadar hayattan koptun ne yaşadığını anlatmak ister misin

Evet ama sirti da cok fazla oyulmus. Benim doktorum cok radikal islemler yapiyormus ve bunlari bana soylemedi.

Size verecegım iki tavsiye
1-intihardan vazgeçin

2- Geçmiş yorumlarınıza baktım millete burun estetiği doktor tavsiyesi vermektende vazgeçin .
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. 2.tavsiyenizi hic hos bulmadim fazlasiyla onyargili. Bu tavsiyeyi vermeden once butun yorumlarima goz gezdirseydiniz insanlara asla olmamalarini soyledigimi de gorurdunuz. Caresiz olanlara da doktor oneriyorum cunku surecimi kendi doktorum degil baska doktorlar takip ediyor. Bu sadece estetik degil ayni zamanda saglik. Ne yazik ki hassas donemden gecen insanlara nasil davranilmasi gerektigini bilmeyen ve insanlarin dertlerini kucumseyen kisiler yuzunden surecler daha yipratici ve acili geciyor.

Ben de daha kendine çare bulamamış insanların başka çare arayan insanlara kendisi için emin olup gidemediği doktorları tavsiye eder şekillerini anlayamıyorum o yüzden tavsiye verdim . Derdinizi küçümsüyor olsaydım hiç yorum yapmadan kendi etmiş kendi bulmuş ne halt yerse yesin diyip geçebilirdim

Evet ben de sizin gibi dusunuyordum. Hayatta kimin basina ne gelecegini bilmiyoruz. Iyi aksamlar

Burnunuzun bir fotoğrafını görme imkanı var mı? Belki de o kadar kötü değildir insan merak ediyor

Burnunuzun bir fotoğrafını görme imkanı var mı? Belki de o kadar kötü değildir insan merak ediyor
Burnum size normal gelecektir ama asiri yapay bir burun ve onceki burnuma gore hic alakasi yok. Cok sukur saglik sorunum yok ama asiri kucultuldu. Yapay barbie burnu.. bana gore kotu. Cansel in burnu gibi oyle soyleyim

Buyuk ihtimal rahatsiz olacaksiniz yazdigimdan

Dis gorunusun okadar da onemli olmadigini Kabul ettiginizde anca saglikli dusunmeye baslarsiniz.
Alti ustu bir burun. Saglik sorununuz yokmus,sükredin halinize.

Buyuk ihtimal rahatsiz olacaksiniz yazdigimdan

Dis gorunusun okadar da onemli olmadigini Kabul ettiginizde anca saglikli dusunmeye baslarsiniz.
Alti ustu bir burun. Saglik sorununuz yokmus,sükredin halinize.
Inanin hic rahatsiz olmadim ben de bunun farkindayim sukretmeye calisiyorum ama zorlaniyorum sadece. Dogrulari biliyorum sadece cok zor bir surecin icerisindeyim. Eski halime cok ozlemim var. Buyuk bir travma yasadim... doktor tarafindan kandirildim, estetik olurken yalnizdim. Surec icerisinde doktor tarafindan engellendim.. cok korktum basima ne geldi diye. Normal bir surec gecirmedim ve bu travmayi atlatmakta cok zorlaniyorum. Beni anlayan kimse de yok maalesef.

Öncelikle yaşadıkların kesinlikle küçük görülecek ya da baside indirgenecek şeyler değil. Yaşadığın estetik süreç hayatında bir travma yaratmış bunu kimse küçümseyemez ve küçümsenecek bir şey değil. Aşağı yukarı aynı estetik pişmanlıkları yaşamış biri olarak sana yardımcı olmayı isterim gerçekten çünkü bu durumu yaşayan dışında kimse ne anlayabilir ne de durumun ciddiyetinin farkında olabilir. İlk aylarım benim de kabus gibiydi şu an hatırladıkça hala etkileniyorum ve ben de terapi alıyorum. Özelden yazarsan daha ayrtınlı bu sürecin içinden nasıl çıkabileceğini açıklamak isterim. Gerçekten imkansız değil ilk aylar imkansız geliyor insana hayatının bittiğini düşünüyorsun ama hayat bitmiyor ölüm dışında da bu hayatta her şeyin çaresi var gerçekten ….

Gun icerisinde bazen iyi hissediyorum. Iyi olmaya calisiyorum. Dogru olani yapmaya calisiyorum fakat soyle bir durum var ki bana buyuk bir travma yasatildi evet.. her gun ruyalarimda, kabuslarimda burnumu gorup uyaniyorum bu saatler de 2 3 gibi uyuyorum 5 6 gibi ziplayarak uyaniyorum. Ruyalarimda hep eski burnum, burun kanatlarim. Bana bir yanlis yapildi. Benim istemedigim bir sey yapildi. Burnumun en sevdigim kisimlari kesildi. Ruyamda eski halimle gulup eglendigimi goruyorum surekli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…