Hic iyi hissetmiyorum

Kabullenemiyorum psikolojisi cok zor. Yuzumde izler kaldi. Doktor hatasi var. Doktor beni engelledi. Bagirdi cagirdi. Ben boyle yaptim sana yakismadi dedi. Iyilesme surecimde allaha emsnet kaldi...

Kabullenemiyorum psikolojisi cok zor. Yuzumde izler kaldi. Doktor hatasi var. Doktor beni engelledi. Bagirdi cagirdi. Ben boyle yaptim sana yakismadi dedi. Iyilesme surecimde allaha emsnet kaldi...

O ne demek ya öyle? Şikayet edin

O ne demek ya öyle? Şikayet edin
Sikayet de edilmiyor. Her seyin yolunu yordamini bulmuslar. Hani goruyorduk ya sokakta ya neden boyle burun istemis ki diye aslinda onlari doktor yapiyor kimse istemiyor kotu garip iddiali bir burun. Kandiriliyor insanlar.. ikinci ameliyati neden olmuyorlar yaptirsa guzel olur diyordum ama hic oyle degilmis. Insan yasamayinca isin icine girmeyince anlamiyormus...

Ne diyebilirim ki..Bence biraz bu konuyu unut.Yüzü kezzapla yanan kızı düşünür müsün o bile o halinde hayata küsmedi evlendi.Çalışmıyorum kariyerim bitti yazmışsın bitmesin. Kalk ayağa kendinle yüzleş kendini kabul et.Hayata geri dön. Bazen hatalar yapabiliyoruz keşke keşke keşke diyoruz ama hayat böyle geçer mi ? Gencecik yaşın rabbim daha kötüsünden korusun.Burnun hiç yok değil çok şükür işlev görüyor.Şükür her halimize. Lütfen güçlü ol ama kabullenmekle işe başla.

Ne zaman ameliyat oldunuz? 1 yılda ancak oturuyor burun biraz da düşüyor ucu. İlk zamanki hali değişiyor, acele etmeyin . Ben de ameliyat oldum 2 yıl önce ameliyattan sonraki haliyle şimdiki hali farklı. Öyle aynalara küsecek durum da yok ayrıca kafanızda büyütüyorsunuz. Ne hastalıklar var. 1 yıl dolsun hala beğenmezseniz düzelttirirsiniz

Evet normal bir burun estetigi olsaydi kabullenip bekleyebilirdim ama doktorum cok kotuymus. Cok sikayet varmis davasi varmis. Ben gorememisim. Globalda yaptigi burunlar linc bile yemis...

Evet haklisin her seyin o kadar cok farkindayim ki ama olmayinca olmuyor iste

Merhaba konunuzu görünce yazmak istedim. Benim eşim karadenizli tahmin edersiniz burun biraz büyük kemeri varmis sadece. Neyse konuya geleyim esim devlet hastanesinde hem nefes almadan hemde kemerden kaynakli ameliyat olmuş 3 gun yatirmislar sonrasinda doktor gelmis. Kendi yaptıkları bir hatadan dolayı bir ameliyat olması gerektigini söylemiş ve hop tekrar ameliyata. Ve ben eşimle tanıştığımda ust taraf kemer tarafi resmen içine girmiş durumdaydı bu onu cok rahatsız ediyordu. Bizde Trabzondan bir doktorla görüştük ve 3. Ameliyatı yaptilar ve cok guzel tam yüzüne oturacak şekilde yapıldı. Suan cok memnun. Doktoru hatta dokuların yetemeye bilecegini kıkırdak dokusunun böyle bir durumda kulağından dokusunun alacağını söylemişti eşimde kabul etti. Ama doktor müdahalesinde gayet guzel yapti ve kulaktan alınmasına gerek kalmadı. Yüzüne cok uyumlu oldu. Dilerseniz doktorun ismini verebilirim özelden.ararsınız bir görüş alırsınız. Bakarsınız.

Ozelden doktorun ismini yazabilir misiniz?

Burnunuzun son şekli henüz bu değil burun tam şeklini 1/1,5 sene sonra alıyor. 15 sene önce rinoplasti oldum, sargı ilk açıldığında kendimi aynada gördüğüm an o kadar hayalkırıklığına uğradım ki, burnumun boydan yarısı gitmiş, ucu çok kalkık, bütün delikleri de bariz asimetri var, vs. Ama doktorum sabretmem gerektiğini söyledi ve dediği gibi de oldu, şimdi aynada kendime baktığımda iyi ki rinoplasti olmuşum diyorum ve o kadar doğal duruyor ki, söylemesem kimse estetikli oldugunu anlamiyoi burun ucu zamanla düşüyor zaten o aşırı kalkık bütün kalmıyor. Şimdilik hiç bir işlem yaptırmayın biraz bekleyin bakalım,çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kıkırdak eklenir,dediğiniz burnu anladım bizim bir tanıdık devlette yaptırdı aynı tarif ettiğiniz gibi oldu iyi dr şans ama kaburgadan ekliyorlar arkadaşımın revizyonu mükemmel olmuştu içini karartma düzelir düzelmezsse makyaj hilesi falan halledersin intahar etmek ne

Keske benimde oyle olsa ama benim estetik oldugum doktor o kadar iyi degilmis. Yapay burun yapiyormus ama bana istege gore yapiyorum demisti. Sonra da ben boyle yaptim sana yakismadi dedi. Benim cok gercek her sey maalesef...

Özelden bi fotoğraf atar mısınız öncesi sonrası? Ve doktor ismi yazar mısınız ben de düşünüyorum

Keske benimde oyle olsa ama benim estetik oldugum doktor o kadar iyi degilmis. Yapay burun yapiyormus ama bana istege gore yapiyorum demisti. Sonra da ben boyle yaptim sana yakismadi dedi. Benim cok gercek her sey maalesef...
Ben yaptım sana yakışmadı diyen doktorun uzmanlığından şüphe ederim, onun görevi kafasına göre burun yapmak değil, hastaya en çok yakışan burnu yapmak... Sana yakışmadı diyerek kendini karalamış

Evet hala estetik yapmaya devam ediyor maalesef. En basta konustugumuz soyledigim her seye tamam demisti. Soyledigim tek sey de kemerdi. Kanatlara dokunmayip kucultmeyecekti. Ama tabi kendi bildigini yapmis. Dogal istedigimi soyledigimde de kisiye gore yapiyorim demisti meger yapmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…