Bakın sorun yine de sizde kabullenmeniz gerek ben de diz hastalığımdan dolayı psikolojimi bozdum eve kapandımki haklı sebebim var yürüyememek şu an ne yaptım ilaçla terapiyle hastalığı kabullendim. Dizimin ağrısı geçmedi evet azaldı iyiye gidiş oldu ama hala ağrıyla dışarı çıkıyorum artık hatta işemi dönsem demeye başladım filan yani. Ne olursa olsun eve kapanıyorsanız sorun sizde demek bir şekilde hayata karışmanız gerek. Olabileceğiniz operasyonlar vardı onlara ne oldu?Gercekten anormal... burun dudak mesafem burnumdan uzun kaldi. Terapiyi almiyorum. Ayda 1 e dusurdum ise yaramiyor. Sorun ben degilim zaten burnuma yapilan bu ozensiz is.
Dudak dolgusu önerisi geldi ben dahil birçok kişiden 0.5 ml olsun üst dudağa yaptırın kalıcı bişey değil ben de yaptırmıştımGercekten anormal... burun dudak mesafem burnumdan uzun kaldi. Terapiyi almiyorum. Ayda 1 e dusurdum ise yaramiyor. Sorun ben degilim zaten burnuma yapilan bu ozensiz is.
Öncesi ve sonrasını merak ettim açıkçası.Kime yazsam kimle konussam bilemedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum. 5 ay once estetik oldum. Sonuc tam bir facia. Eski burnumda hicbir sey yoktu. Duvarlar ustume ustume geliyor. Yasamak istemiyorum. Eski rahatligimi mutlulugumu ozluyorum. Burnumda hicbir sey yoktu. Kemer dahi. Dusukluk yoktu. Sadece biraz buyuktu ama anormal durmuyordu. Dumduz. Kemer torpulensin istedim sadece. Ama kucucuk kaldi burnum. Yuzumde izler var. Domuz burnu gibi oldu. Asiri kalkik. Cok kotuyum. Depresyona girdim. Aylardir cikamiiyorum. Kariyerim bitti. Calismiyorum. Tum gun evdeyim. Hayatim boyunca da calismayi dusunmuyorum. Insanlar beni gormesin istiyorum. Haftada 1 intihar esigindeyim. Nasil intihar edecegimi bilsem hic dusunmeyecegim... onu da beceremiyorum. Yapamiyorum. Anlayanlar olur anlamayanlar olur. Derdi daha buyuk olanlar olur ama herkesin derdi kendine buyuk... keske diyorum keskeee cozumu olsa. Kendi burnuma donebilsem. Cok dusundum cok arastirdim ama o kadar cok kesmis ki geri donusu hic yok... ben artik anormal biriyim. Iyi degilim... ne yapmaliyim bilmiyorum.. nasil yasanir nasil gecer bir omur boyle... terapi aliyorum ise yaramiyor. Cik gez diyor gezemiyorum disarida dkkkat ceken biri oldum. Mahvoldu hayatim....
Edit : guncelleme yapmak istiyorum. Sorun burnuma alisamamak degil bana yasatilan buyuk bir travma var ortada. Ben forumda bir suru yazi okudum. Doktorlarin teknigi farkli olabilir tam hayal ettigimiz gibi olmayabilir. Ben boyle dusunmemistim ote ben doktorla hic konusmamisim gibi bana benim istedigimin tam tersi yapildi. Benim burun kanatlarim esitti. Duzgundu. Kafasina gore ben soyle olacak demeden benim burun kanatlarimi goz hizasina kadar kesip yuzume dikmek kimin haddine? Bu islem bana neden soylenmedi? Ustelik istedigin gibi olacak merak etme neden dendi? Ben kalkik olmayan burnumun sekli abarti sekilde degismeyen dogal bir burun istedigim halde bana barbie burun yapildi. Projeksiyonu burnumun onde oldugu halde su an yuzume yapisik.. bu tarzi begenenler olur, yuzume yakismis olabilir ama ben bunlarin hicbirini istemedim. Hatta tam tersi hic kalkik olmayacak dedigim halde ameliyatimi yaptiktan sonra ben kalkik yapiyorum, dogal yapmiyorum ki dendi. Sorun bu. Ben konusmaya gittigimde bu neden bana soylenmiyor? Ve ameliyattan sonra neden soyleniyor? Mesele doktorun beni insan olarak gormemesi ve butun hastalari kabul edip ayni burnu yapistirip gondermesi!!
Doktora dair anlattığınız herrrr ama her şey etik dışı/etik ihlal. doktor da böyle olmaz terapi de böyle olmaz. Sınırların hepsinin ve genel çerçevenin bir manası var. Hem sizi hem uzmanı korumak. Sizin o 1,5 saat süren konuşmalar tedavi veya terapi değil, “dertleşme” yani haberiniz olsun. Üzüldüm güzel bir şey sanıp anlatmışsınız bir de.Doktorum cok iyi. 50 dakika olmasina ragmen 1.5 saat suruyor terapim bazen daha uzun. Haftada bir olmasina ragmen surekli whatsapptan nasilsin diyor. Halimi soruyor beni cok zorluyor duzeleyim diye ama onda degil problem bende... ben yapamiyorum. Istedigim zaman yazabiliyorum. Esi de ayni sekilde yardimci olabilecegi konular var ikiside destek oluyor ailem gibi ama ben yapamiyorum. Olmuyor. Cunku burnum mahvoldu....
Fazla yargilayici konusmussunuz. Beden algi bozuklugu olup olmadigini cok dusundum ama benimkisi bir kayip sureci su anda. Ben burun kanatlarimin kesilmesini istemedim ve adam komple yok etmis burun tabanimi ve yuzumde iz birakarak.. bircok doktorla gorustum cok kotu bir ameliyat oldugunu soylediler. Benim yuzum anormal duruyor. Ben kemer alinsin derken burnumun her yeri kesilip yuzume yapistirilmis iz birakarak. Duzeltme ameliyatindan umudum olsa zaten psikolojim bu kadar bozulmaz. Emin olun cok arastirdim. Burnu kucultmek boylesine inanilmaz zararli ve yaptigi islem dudagimda sarkmaya ve mimiklerimde hasara yol acti. Keske normal gozukseydi dediginiz gibi olmasini bende cok isterdim.Doktora dair anlattığınız herrrr ama her şey etik dışı/etik ihlal. doktor da böyle olmaz terapi de böyle olmaz. Sınırların hepsinin ve genel çerçevenin bir manası var. Hem sizi hem uzmanı korumak. Sizin o 1,5 saat süren konuşmalar tedavi veya terapi değil, “dertleşme” yani haberiniz olsun. Üzüldüm güzel bir şey sanıp anlatmışsınız bir de.
Bunun dışında yaşadığınız şey “beden dismorfisi” veya “beden dismorfik bozukluğu”. tedavi talep ederken ona göre araştırın. Burnunuzu gördüm gayet normal sıradan bir burundu ve yüzünüze yakışmıştı. Anlattığınız gibi değildi. Bunu neden söylüyorum, size abartıyorsun veya yalan söylüyorsun demek değil amacım. Algınız bozuk, aynı anoreksiyaların kendisini kilolu algılaması gibi burnunuza dair algınız bozulmuş.
Evet konustum en iyilerine gittim birkac gun sonra tekrar gidecegim. Toparlama ameliyati yapilabilecek. Normal bir gorunume kavusturabileceklerini soylediler oldugu kadar ama... oldugu kadar... neden cunku mahvedildi... iste bunu asamiyorum. Ben istemis olsam belki kendi pismanligimi yasardim ama istemedigim halde yapti. Vucuduma ve yuzume zarar verilmis oldu. Herkes anlayamiyor...Alanında çok iyi bir doktora daha görünseniz belki tam olarak düzeltmesede biraz daha toparlayabilir..
merhaba . Ben de burun ameliyatı oldum. Fotoğraf atabilir misiniz özelden . Yorum yapabilirim samimi olarakDoktora dair anlattığınız herrrr ama her şey etik dışı/etik ihlal. doktor da böyle olmaz terapi de böyle olmaz. Sınırların hepsinin ve genel çerçevenin bir manası var. Hem sizi hem uzmanı korumak. Sizin o 1,5 saat süren konuşmalar tedavi veya terapi değil, “dertleşme” yani haberiniz olsun. Üzüldüm güzel bir şey sanıp anlatmışsınız bir de.
Bunun dışında yaşadığınız şey “beden dismorfisi” veya “beden dismorfik bozukluğu”. tedavi talep ederken ona göre araştırın. Burnunuzu gördüm gayet normal sıradan bir burundu ve yüzünüze yakışmıştı. Anlattığınız gibi değildi. Bunu neden söylüyorum, size abartıyorsun veya yalan söylüyorsun demek değil amacım. Algınız bozuk, aynı anoreksiyaların kendisini kilolu algılaması gibi burnunuza dair algınız bozulmuş.
Fazla yargilayici konusmussunuz. Beden algi bozuklugu olup olmadigini cok dusundum ama benimkisi bir kayip sureci su anda. Ben burun kanatlarimin kesilmesini istemedim ve adam komple yok etmis burun tabanimi ve yuzumde iz birakarak.. bircok doktorla gorustum cok kotu bir ameliyat oldugunu soylediler. Benim yuzum anormal duruyor. Ben kemer alinsin derken burnumun her yeri kesilip yuzume yapistirilmis iz birakarak. Duzeltme ameliyatindan umudum olsa zaten psikolojim bu kadar bozulmaz. Emin olun cok arastirdim. Burnu kucultmek boylesine inanilmaz zararli ve yaptigi islem dudagimda sarkmaya ve mimiklerimde hasara yol acti. Keske normal gozukseydi dediginiz gibi olmasini bende cok isterdim.
Kız kardeşim ameliyat oldu. İlk sene onun da kalkıktı. Ama şu an çok iyi durumdaKime yazsam kimle konussam bilemedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum. 5 ay once estetik oldum. Sonuc tam bir facia. Eski burnumda hicbir sey yoktu. Duvarlar ustume ustume geliyor. Yasamak istemiyorum. Eski rahatligimi mutlulugumu ozluyorum. Burnumda hicbir sey yoktu. Kemer dahi. Dusukluk yoktu. Sadece biraz buyuktu ama anormal durmuyordu. Dumduz. Kemer torpulensin istedim sadece. Ama kucucuk kaldi burnum. Yuzumde izler var. Domuz burnu gibi oldu. Asiri kalkik. Cok kotuyum. Depresyona girdim. Aylardir cikamiiyorum. Kariyerim bitti. Calismiyorum. Tum gun evdeyim. Hayatim boyunca da calismayi dusunmuyorum. Insanlar beni gormesin istiyorum. Haftada 1 intihar esigindeyim. Nasil intihar edecegimi bilsem hic dusunmeyecegim... onu da beceremiyorum. Yapamiyorum. Anlayanlar olur anlamayanlar olur. Derdi daha buyuk olanlar olur ama herkesin derdi kendine buyuk... keske diyorum keskeee cozumu olsa. Kendi burnuma donebilsem. Cok dusundum cok arastirdim ama o kadar cok kesmis ki geri donusu hic yok... ben artik anormal biriyim. Iyi degilim... ne yapmaliyim bilmiyorum.. nasil yasanir nasil gecer bir omur boyle... terapi aliyorum ise yaramiyor. Cik gez diyor gezemiyorum disarida dkkkat ceken biri oldum. Mahvoldu hayatim....
Edit : guncelleme yapmak istiyorum. Sorun burnuma alisamamak degil bana yasatilan buyuk bir travma var ortada. Ben forumda bir suru yazi okudum. Doktorlarin teknigi farkli olabilir tam hayal ettigimiz gibi olmayabilir. Ben boyle dusunmemistim ote ben doktorla hic konusmamisim gibi bana benim istedigimin tam tersi yapildi. Benim burun kanatlarim esitti. Duzgundu. Kafasina gore ben soyle olacak demeden benim burun kanatlarimi goz hizasina kadar kesip yuzume dikmek kimin haddine? Bu islem bana neden soylenmedi? Ustelik istedigin gibi olacak merak etme neden dendi? Ben kalkik olmayan burnumun sekli abarti sekilde degismeyen dogal bir burun istedigim halde bana barbie burun yapildi. Projeksiyonu burnumun onde oldugu halde su an yuzume yapisik.. bu tarzi begenenler olur, yuzume yakismis olabilir ama ben bunlarin hicbirini istemedim. Hatta tam tersi hic kalkik olmayacak dedigim halde ameliyatimi yaptiktan sonra ben kalkik yapiyorum, dogal yapmiyorum ki dendi. Sorun bu. Ben konusmaya gittigimde bu neden bana soylenmiyor? Ve ameliyattan sonra neden soyleniyor? Mesele doktorun beni insan olarak gormemesi ve butun hastalari kabul edip ayni burnu yapistirip gondermesi!!
7 ay oldu doktor herkese ayni dik burnu yapiyormus. Dolayisiyla dusmeyecek sekli de kotu zaten.Kız kardeşim ameliyat oldu. İlk sene onun da kalkıktı. Ama şu an çok iyi durumdabirazcık daha sabredin beş ay bence erken.
Özelden foto atabilir misiniz sizi aylardır görüyorum merak ettim7 ay oldu doktor herkese ayni dik burnu yapiyormus. Dolayisiyla dusmeyecek sekli de kotu zaten.
Bu operasyon evladını dava etsene intihar edeceğine süründür rezil et her yerde.Kime yazsam kimle konussam bilemedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum. 5 ay once estetik oldum. Sonuc tam bir facia. Eski burnumda hicbir sey yoktu. Duvarlar ustume ustume geliyor. Yasamak istemiyorum. Eski rahatligimi mutlulugumu ozluyorum. Burnumda hicbir sey yoktu. Kemer dahi. Dusukluk yoktu. Sadece biraz buyuktu ama anormal durmuyordu. Dumduz. Kemer torpulensin istedim sadece. Ama kucucuk kaldi burnum. Yuzumde izler var. Domuz burnu gibi oldu. Asiri kalkik. Cok kotuyum. Depresyona girdim. Aylardir cikamiiyorum. Kariyerim bitti. Calismiyorum. Tum gun evdeyim. Hayatim boyunca da calismayi dusunmuyorum. Insanlar beni gormesin istiyorum. Haftada 1 intihar esigindeyim. Nasil intihar edecegimi bilsem hic dusunmeyecegim... onu da beceremiyorum. Yapamiyorum. Anlayanlar olur anlamayanlar olur. Derdi daha buyuk olanlar olur ama herkesin derdi kendine buyuk... keske diyorum keskeee cozumu olsa. Kendi burnuma donebilsem. Cok dusundum cok arastirdim ama o kadar cok kesmis ki geri donusu hic yok... ben artik anormal biriyim. Iyi degilim... ne yapmaliyim bilmiyorum.. nasil yasanir nasil gecer bir omur boyle... terapi aliyorum ise yaramiyor. Cik gez diyor gezemiyorum disarida dkkkat ceken biri oldum. Mahvoldu hayatim....
Merhaba, bende aynı problemi yaşadım maalesef ama burnunu merak ettim acaba benimki kadar küçük ve dar mı diye? Özelden gönderme ihtimalin var mı? Benimkinden küçük ve dar olabileceğini asla düşünmüyorumKime yazsam kimle konussam bilemedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum. 5 ay once estetik oldum. Sonuc tam bir facia. Eski burnumda hicbir sey yoktu. Duvarlar ustume ustume geliyor. Yasamak istemiyorum. Eski rahatligimi mutlulugumu ozluyorum. Burnumda hicbir sey yoktu. Kemer dahi. Dusukluk yoktu. Sadece biraz buyuktu ama anormal durmuyordu. Dumduz. Kemer torpulensin istedim sadece. Ama kucucuk kaldi burnum. Yuzumde izler var. Domuz burnu gibi oldu. Asiri kalkik. Cok kotuyum. Depresyona girdim. Aylardir cikamiiyorum. Kariyerim bitti. Calismiyorum. Tum gun evdeyim. Hayatim boyunca da calismayi dusunmuyorum. Insanlar beni gormesin istiyorum. Haftada 1 intihar esigindeyim. Nasil intihar edecegimi bilsem hic dusunmeyecegim... onu da beceremiyorum. Yapamiyorum. Anlayanlar olur anlamayanlar olur. Derdi daha buyuk olanlar olur ama herkesin derdi kendine buyuk... keske diyorum keskeee cozumu olsa. Kendi burnuma donebilsem. Cok dusundum cok arastirdim ama o kadar cok kesmis ki geri donusu hic yok... ben artik anormal biriyim. Iyi degilim... ne yapmaliyim bilmiyorum.. nasil yasanir nasil gecer bir omur boyle... terapi aliyorum ise yaramiyor. Cik gez diyor gezemiyorum disarida dkkkat ceken biri oldum. Mahvoldu hayatim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?