Hiç kimse tarafından anlaşılmamak...

Kusura bakmayın ama anne Babanızın Davranışları çok düşük profil.
Eşinizin ailesi de keza öyle.
Okutmuşlar iyi lütfettiler sanki.
Onlar anne baba tabi ki çocuğunu okutacak. Okutmayacaksa neden yaptı diye sormalı.
Paranıza göz dikmeleri çok acımasızca.

babası okutmamış ki esi okutmuş

Kıymetli olmak istiyorsan bu aileye yapmicaksin net!aileye ne zamandan beri bayramda harçlık veriliyormus sorun annenize sok olarak okudum konuyu lohusa insana hizmet edilir benim bildiğim senin bebeklerin yeni olmuşken ablana yemeği sen mi yapacakmissin mesafe koy arana bırak küsen kumese girsin tobe yarabbimm

İki tarafa da sunu diyeceksiniz tabi eşinizin de razı olması gerekiyor.İki tarafta bizi para kaynağı olarak görüyorsunuz,sız mi bizim ailemizsiniz biz mi sizin ? Diyeceksiniz .cephe alan alsın zaten pek bir faydaları yokmuş

çocuğunuzun takılarını annenize mi verdiniz yuh diyorum eşinde iyi sabır ediyor.onu alan annenizede yazıklar ola

İki tarafa da mesafe koyun. Zaten aynı şehirde değilsiniz sanırım.
Aramızda 400km var ancak canları sıkıldıkça hastane diye gelirler bana eşime laf sokup giderler,misal babam en son geldiğinde Pazar kahvaltısındaydık doğal olarak buyur ettim,yok dışarda yemek yedik dedi,tmm dedim,pasta kurabiye çay koydum yemedi,eve gidince arkamdan kahvaltı saati miydi bizi kahvaltıya buyur etti demişti ee sen dışarda yedik deme bana yemek yap de yapayım neden Gidip arkamdan tef çalıyorsunuz

Ben atandım babam bana bayramda harçlık verdi neden dediğimde olsun sen benim çocuğumsun dedi
Hem eşin destek olmuş okumana hem de senden para mı istiyorlar
ikiz çocuk kira ev masrafı bitti gitti işte maaş
Anneme 250 verdim dedim ya,üstüne evine ne alsa bana Ayşe aldı diyor herkese,hadi diyorsun benim iyiliğim olsun diye gösteriyorsun da bana neden iletiyorsun kızım sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi olmuyor mu Ben mi kötü niyetliyim.bilmiyorum.

çocuğunuzun takılarını annenize mi verdiniz yuh diyorum eşinde iyi sabır ediyor.onu alan annenizede yazıklar ola
Eşim karışmaz ama her seferinde de “bak üzülecek pişman olacaksın sonra” der yine de onu dinlemem salak gibi kafama göre iş yapıyorum

Eşim de sağolsun cevap veren bi tip değil ben de . Ne oluyorsa ondan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…